- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi naughtywomen
Cok ozur diliyorum efendim. ben onu salak okumusum.Hanimefendi salak ve asalak baska kavramlardir.
Simdi asalak ile ilgili laf sokabilirsiniz.
Estağfurullah ne asalakligi!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok ozur diliyorum efendim. ben onu salak okumusum.Hanimefendi salak ve asalak baska kavramlardir.
Simdi asalak ile ilgili laf sokabilirsiniz.
Gebeliginin riskli olup olmadigini bilmiyorum ben de yorum yaparken riskli bir durum yoksa demistim.Bence buradaki kadınlar riskli gebelik yaşayıp
sürekli istirahat etmesi gereken gebe görmemiş gibi yorumlar yapıyor.
Yataktan kalkmış olabilir
ama bu kadın için risk her zaman var sonuçta.
Eğilip doğrulurken bile dikkatli olması gerekiyor.
Sadece yatsınlar ne var bunda ne kadar gerçekçi ki.
Teklif bile edilmemesi lazım.
Kimsenin de aaa gelini var bizi eltiye gönderdi
diye düşünecek kadar art niyetli olmaması.
Hiç bir şey bebeğinden daha önemli yada kıymetli değil.
Bırakın takdir edilmeyi, insan sevgisini falan..
Önce can sonra canan.
Çalışıp anne babasına bakan benim esim bunu hiç dillendirmedim çünkü ilk defa böyle yorum geldi .İyi de bu düğün yani alaleade bir gün değil. Kaynananızla ne yaşarsanız yaşayın bunu millete yansıtmanıza gerek yok ki. Eşinizin hatırı için yapmanız lazım. Sonuçta siz yedirip içirmeyeceksiniz herşey kayınvalidenizde olacak sizde sadece yatacaklar ne var ki bunda. Eşinizde yardımcı olur. Bence çok ayıp etmişsiniz. sapla samanı ayırmak lazım bu özel bir durum. Eşim demeden daha ben derdim misafirler bizde de kalabilir diye insanlar sizi ayıplayacak bir kere.
Ayrıca kaynanana yakın olan sensin neden başka yere gitsinler? Kayınvalidenizin apartmanında oturduğunuza göre evde onlarındır büyük ihtimal ama onların evinde otururken iyi ama düğün zamanı ben misafir ağırlama zora gelemem demek ne demek. Ne yüzle düğüne gideceksiniz misafir gibi mi gideceksiniz ne olursa olsun aranızdaki sorunlar böyle günlerde unutulmalı yardımcı olmalı millete karşı. Eşiniz annenizle anlaşamasa ya annen ya da ben dese naparsınız.
Kadın sizden normal zaman için değil düğün için istiyor ve böyle zamanda ya annen ya ben diyebiliyorsunuz ve eşinizin de mutluluğu size bir şey ifade etmiyor demek ki ben olsam annem derdim. Hem onu evinde otur hem ya annen ya ben de. O zaman çıkın evden.
Gebeliginin riskli olup olmadigini bilmiyorum ben de yorum yaparken riskli bir durum yoksa demistim.
Herkesi gorusu cok farkli. benim kv ile aramda hicbir sorun olmamasina ragmen gayet seviyeli ve mesali bir iliskim var bu benim tercihimdi daha en basindan bunu yaptim cunkubyuzgoz olup sorunlar yasayip dusman olmak istemedim kimseye. benim annem tam tersiydi babannemin her istedigini yapar her an yaninda olur her sikistiginda kolundaki bizigi çıkarıp babanneme verirdi ve gelinleri icinde en kotu gelin en yaranamayan oydu babanneme gore bunlari gorerek buyudugum icin hic samimiyet kurmadim.
Ama ilk yorumumda da dedigim gibi kopegin hatri yoksa sahibinin var. karsidan gelenler dusuncesizlik etmis evet. ama boyle bisey icin esimin kalbini kirmazdim onu annesiyle aramda bir tercih yapmaya zorlamazdim. kayniyla arasi nasil bilmiyorum ama sevdigi biriyse onunda hatri var der yeni akrabalara kapimi açardım.
Bu brnim fikrim kimse boyle dusunmek zorunda degil. konu sahibi sormus bende fikrimi dile getirdim.
Kaynım çok dengesiz bu aralar esim damatlık alıcak ti ona gel çıkalım bakalım dedi ciktik hevessiz mutsuz gülmüyor . eşime acaba evlenmek istemiyor mu dedim ikili oynuyor dedi . müstakbel eltim e gelince bir kac kez konuştumkayınbiraderin ve nişanlısıyla aran iyiyse kv boşver onların hatırına kabul edebilirsin..ama yok onlarda haketmiyorsa kendini yorma..sana ya da bebeğine birşey olsa ne olacak..bir de tanımadığın insanlar ben olsam rahatsız olurdum evime yabancı insanların gelmesinden..dediğiniz gibi yapsan da kötü gelinsin yapmasanda..hiç olmazsa kendini yorduğunla kalma..
Seçenek sunduğum için pişmanım zaten .Herkeste hemen saldırmış konu sahibine
Yahu kadının ne çektiğini biliyormusunuz kv deyle neler yaşadığını belliki bunları yapsa bile yene yaranamicak ayrıca kadın hamile illa hasta mı olması lazım bunu kadına teklif eden de hiç suç yok değilmi sen gelinin kapısını açma nasılsın diye sorma bir tabak çorba yapma işin düşünce koşa koşa git yok öyle bir şey evet kocasına seçenek sunması saçma olmuş onda haksız ama koca da anasına diyememiş benim karım hamile kaldıkı kaç tane daha ev varmış üstelik ben olsam asla kabul etmezdim şu şartlarda üstelik birde teşekkür görmicem oldu
Gerilemeyelim lütfen .Ne yardimi?
Ben asalak olmadigim icin zaten baska bir sehire gidiyor isem orada kalacak yer ayarlarim.
Diyelim dugun adetlerinin boyle oldugu bir cevredeyim, yakin akrabam da zorladi onda kalirim en fazla 2 kisi.
Asla ve asla tanimadigim insanin evinde kalmam, tanimadigi insanin evinde ordu seklinde 5 cocukla kalacak insani da kinarim.
Herkese de biraz gorgu diliyorum.
Insanlar da ovunerek yazmis 35 haftalik hamileyken yedi kat yabanciyi agirladim coluk cocuk diye. Bu rezilligin nesiyle ovunuluyor ise.
Bir eltim uzakta oturuoturuyor tamam eyv. biri bir cadde biri arka sokak ta yani 1 çift bende kalsa onada raziyim.valla dediğin gibi sen o 3 aylık düşük tehliken varken yatarken kapını çalmadıysa, şimdi de yatırsın nereye yatıracaksa misafirlerini. benim de canım görümcemle 2 sokak var aramızda, doğumum yaklaştı 3 hafta hasta yattım bi gün bile aramadı bi şeye ihtiyacın var mı yok mu napıyosun nasılsın diye. ben de şimdi onu aramam, kim nasıl davranırsa alır karşılığını iyiyse iyi kötüyse kötü. kimse kimsenin hizmetçisi değil hele ki hamile haliyle
3 ay temizliği esim yaptı .Bende mesela 3 ay bebeğimi kaybetme korkusuyla yatarken
hemen alt katımda oturan kv denin
Ki biliyorsun onunda torunu oluyor aynı zamanda
kapımı dahi çalmayışını asla unutmazdım.
Öyle kafasına göre gelenleri siz alırsınız
ağırlarsınız diyemez. Böyle bir insanın misaifirini niye alayım?
İnsanlığı insan olana yaparım ben.
Düşmanca bulabilirsiniz ama bu böyle.
Madalya takmayıversinler
Yada arkamdan istedikleri gibi atıp tutsunlar.
Birilerinin sen şöylesin demesiyle ben öyle olmuş olmuyorum.
Sahibinin hatrı falan demişsiniz
Sahibi hatır bilseydi madem
En zor anımda annesini yukarı çıkartabilseydi..
Tesettürlü bir bayanım bu daha zor benim için 2 gün bide akşam düğün olucak . esim düğün işiyle ilgili olucak ben 2 erkek le 2 kadınla aynı ortam da kalıcam durum bundan ibaret .Eşinizi arada bırakmadan sorunu halledebilirsiniz, adamın suçu ne ki? Neden böyle bir seçim yapsın?
O kadar uzak düğünlere gittik, hiç tavşanın suyunun suyunda kalmadık, bu da aşırı saçma bir durum. Tutup otelde kalsınlar. Ben yabancıları istemem evimde ya, hiç tanımadığım etmediğim insanların evimde ne işi var? Ne konuşurum, ne yemek yaparım nereden bileceğim, ne alaka yani? Ben de gidip yabancı bir yerde kalmam, çok çok çok zor durum olacak ancak öyle. Ya günü birlik giderim ya da otel ayarlarım. Kahvaltısı, yemeği, işi gücü derken ben bir dolu masraf yapacağım sırf onlar otel parası vermesin diye, saçmalık resmen. Benim düğünümde kendi teyzelerim bile yük olmamak için kalmadı bizde ısrarımıza rağmen, eltinin sülalesini kimdir?
3 ay temizliği esim yaptı .
Ve hep dışardan yemekler yedik hatta yiyemedim bile .
Bende bunları unutamıyorum iste .
Yaptıkları keşke bunla sinirsınırlı kalsa ama yok iste . .
3 hafta oldu evime geleli ne kv ne eltiler ne görünce bana bakmadığı icin esim le memlekete gittik ben annemlerin yanında kaldım bana baksınlar diye suan durumum iyi ama kötü olmucak diye bisi yok .Boş ver gerçekten.
Sen şu an istesen de evine adam dolduracak durumda değilsin.
Risk altındasın.
Eşin bile olsa hatır falan bir yere kadar..
Kimse için istemediğin bir şeyi
İnsanlık adı altında dayatmalarına izin verme.
Bugün lanet olsun der yaparsın
Yarın dönerler yüzüne yüzüne yapmasaydın olur.
Çocuklu hepsi maalesef evim sobalı klima kendi odamda soba bir odada var .Siz gelin de diğer eltileriniz ne ?
Size yükledikleri kadar onlara neden yüklemiyorlar misafiri? Hayret bişey..
Ben kabul edemem. En fazla 1 aile hadi çocuksuz olursa 2.. Etti 4 kişi. Zaten nerede yatacaklar başka insan da olsa. Hem de hamileyken valla bilemiyorum hiç etmeyebilirim.
3 hafta oldu evime geleli ne kv ne eltiler ne görünce bana bakmadığı icin esim le memlekete gittik ben annemlerin yanında kaldım bana baksınlar diye suan durumum iyi ama kötü olmucak diye bisi yok .