- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi naughtywomen
Sonuç noldu?
Eş kişisi kimi seçti?
Eş kişisi kimi seçti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah erken doğum olmaz canim vaktinde doğumunu yaparsın..Sırf riskli gecen hamilelikten dolayı anlayış göstermeleri lazım o da yok gibiBenimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı .
Çok zor gerçekten .
Senin kv de benimkinden yani .
Bende ilk hamile kaldığım zamanlarda ben şöyleydim böyleydim demeye başladı ama esim sürekli hastanede yanımda olduğu icin tek destekcim oydu.
Erken doğum gibi bisi olsa bile umurlarında olmam biliyorum .
İnanın öyle kv varki yemek yerken gelininin ögnünden tabağı alıyor konu sahibinekv sonucda ev verdi oturuyor.konu sahibi kimseye güvenerek cocuk sahibi olmaya karar vermemiştir sonuçda. Kv yapmadıysa o onun ayıpı Allah kimseye muhtacda etmesin yükde etmesin kimseyi .Bu misafirler nasib işidir nasibi olan agırlar olmayan misafirin nasibinden yararlanamaz .Konu sahibi önce Allah rızası için sonrada kocasının hatrı için agırlasın derim ben.
Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Öğleden sonra burda olurlar akşam tekrar yazarımAaa olay sonuçlanmış ben yeni yorum atıyorum. Neyse fikrimi paylaşmış oldum. Ama sonucu çok merak ettim açıkçası
Benim babam aile buyugu olduğu bizde çok misafir ağırladık . Misafir ne biliyoruz yani .Şu ömrü hayatında annemin ağırladığı misafir sayısını bir bilsenizzz. Açıkçası ben de ağırlardım. Gelen misafirlerde sonuçta herşeyi size yaptırıcak değiller bir sürü kadın var. Güler yüzle bana yardım eder misiniz yatağı kaldıramıyorum vs deseniz zaten herkes yardım eder. Alt tarafı 2 gün. Ve özel bir gün.
Benim abim evlendiğinde gelicek misafirler için yengeme rica etmiştik, kabul etmemişti. O kadar ağrımıza gitmişti ki onca düğün masrafının içinde bide gelenlere otel ayarlamıştık. Kayınvalidende anlaş ya da anlaşma, orda kaynının maduriyetini önemsemen gerekiyor.
Hamileliğinde bir sıkıntı var mı? İnsanlar hamileyken 9 ay ayakta çalışıyorlar. Misafir sonrası temizliğini de eşinden rica edersin pek anlayışsız bir erkeğe benzemiyor yardım eder.
valla sen ne yap biliyo musun ? Kadınlığını kullan ama annesini kötüleme sakın annesi yüzünden senin kalbini kırar .çaresiz bırakma sonuçta eşisin ama annesini de atamaz taviz verme yaranamazsn bnde altlı üstlü oturuyorm kv ile bnde görüşmüyorm iki yüzlü davranıyolarKısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Gelenlerde insan dimi dün bana gelinin evi temizlenecek yardıma gel dediler ..Erkeklerin secim yapmasi cok zor sen demesini beklemeyin ve annnesi alt katta oturuyor ister istemez etkilenir yani eger anlayasamiyorsaniz evinizi orda tasimaniz gerek goz onunde olmasi yasananlari unutmaniza engel olur ne kadar uzak okadar iyi . Misafir konusuna gelince esinizin kardesi evleniyor oda yardimci olmak ister bence yardim isteyin gelecek kisilerden hamile oldugunuzu gorunce zaten yardim ederler aslinda sizde kabul edersiniz de bunu size degilde ogluna soylemesi yanlis gicik olmussunuz oyuzden
Kimseyi evine kabul etme.. Yardıma da gitme.. Zaten düşük tehliken varmış..Gelenlerde insan dimi dün bana gelinin evi temizlenecek yardıma gel dediler ..
28 haftada düşük tahlıkesı olmaz kı..
gelen kısılerde elbet yardım ederdı sıze..
hamılesınız sonucta hasta degılsınız kı ..yemek yukarda yenır sıde yatılırdı..
ben mı cok safım ya..
tamamen sızı hatalı buldum.