- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Yaşadığım şartlarda eminim yasamazsiniz bile .Bu nasıl bir kıyaslama yaaa,kimi seçer diye sormuşsun birde.Ya annen ya ben ne demek.Sen de anne oluyorsun.Hoş değil bu yaptığın.
Özel önemli bir gün.İnsanlar yatarlar kayınvalidende yemeğini yerler.Altı üstü yatak serilecek.Eşinde gelen insanlarda yardımcı olur.Düğündür,illa ki kalabalık olur,kimse de hamile insana yük taşıtmaz herhalde.Ya da bunun daha düzgün ifade etme şekli vardır.Bazen hayatları kendinize zorlaştırıyorsunuz.
Eşim sabah 8 akşam 8de geliyor kime yardım edicek .Çok gereksiz bir duruma sokmuşsunuz kendinizi
Düğün dernek işleri öyledir kırk kat yabancılar evlerini açar komşu olarak çok gereksiz bir kapris olmuş sizinki
Zaten eşinizde yardım edecektir mutlaka
Şimdi kimi seçer bilmemde ileride yol su elektrik olarak önünüze çıkar
+1tavrınız gereksin olmuş
hamilesiniz eşiniz de gelenler de bunu biliyor
yatağı vs eşiniz yapardı
zaten kv de yenir içilir sizde bir yatılırdı
yani altta gelinin evi varken başka yerde kalın demek benim gibi özgür ruhlu birine bile garip geldi
yatağı yorganı her şeyi eşine yaptırırdın gelen misafir de hallederdi hatta
eşine güzellikle alttan işlemelisin böyle seçim zorunda bırakınca insan inadına diğerini söyler
yani eşin mi annen mi dersen bana eşim derim ama bunu eşim tartışmada sorarsa annem derim
Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Teşekkür ederimBence yanlış yapıyorsunuz bu yanlışınızı şimdi göremiyorsunuz fakat ileri ki zaman da çok daha iyi anlayacaksınız hiç bir zaman kocanıza ya ben ya ailen diye şeçim yaptırmak zorunda bırakmayın onun için evi sizin yanınız huzurlu olacağı yer olarak kalmalı fakat böyle yaparsanız sizden de herşey den zamanla soğuduğunu göreceksiniz eşiniz size dese aynı şeyi kabul edermisiniz etmezsiniz o zaman karşıdan da beklemeyin empati kurun .
Sebep ne olursa olsun,eşime ya annen ya ben demem diyemem.Yaşadığım şartlarda eminim yasamazsiniz bile .
3 ay yattım kimse kapımı çalmadı hamileliğin ilk zamanların da düşük riski vardı çünkü . ne kv ne eltiler ne akrabalar .
Şimdi ihtiyaçları var diye kimseye bakamam
Eminim kv yemekleri de üstüme atar onlar gelince .
Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Annesini mi eşini mi ???
Bir anlık sinir le söyledim zaten .ayrıca başka şehirde düğüne gittiğimiz çok oldu kimsenin evinde sıkış tepiş kalmadık. ayarlasalarmış bir misafirhane güzel güzel ağırlasalarmış misafiri. size mi güvenip davet etmişler insanları.. siz haklıymışsınız ama "ya annen ya ben" demeseydiniz daha iyi olurmuş...
Kısa ve öz . .
Annesini mi eşini mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?