Annen mi ben mi ??

Benimde ablam 9 ayında bile misafir kaldırır koyardı . herkesin hamileliği bir değil marifetmiş gibi yaptım yaparım demeyin

2 gün çokmuş .
yani 1 gece yatsalar idare edilir de .
kayınvalidem otel odası ayarlara uzaktan gelenlere. öyle yapabilir mi kendisi. pansiyon vs .
hamile olmasanız tamam ama insan kendi çocuğuna zor yemek yapıyor . koku vs den rahatsızlanıyor insan. sürekli uzanmak istiyor falan. ama şimdi misafir gibi 2 gün ağırlanmak ister . yeme içme vs kv de olacaksa belki idare edilir diycem ama zor olacak.
diğer eltiler alıyor mu misafir evine. sade sen mi

2 eltim çocuklarını bahane edip oturdular öbür eltim gelinle kardeşini alıcak bitek

2 eltim çocuklarını bahane edip oturdular öbür eltim gelinle kardeşini alıcak bitek

Valla bir şey diyim mi, bu eşin için bilmem kim için muhabbetleri o kadar yalan ki. Her zaman yapmayan daha kıymetli oluyor. Benim 3 senelik evlilik 2 yıllık nışanlılık ve 4 yıllık flört döneminde aldığım en büyük ders, fedakarlıkların her zaman normalleştirildiği. Yapmanın, yorulmnın, çabanın, fedakarlığın yanına kar kaldığı, 10 kere yapıp bir kere yapmayanın bin beter olup, 10 kere yapmayıp bir kere yapanın kraliçe sayıldığı. O yüzden artık canım isterse, ben istediğim için ara ara bazı şeyler yapıyorum. Ama onun dışında kimse iyi diyecek diye, onun için bunun için bir şey yapmıyorum. Yaparsan kendim için yaparım. Bu tecrübeyle edinilmiştir. Ne olacak yapıversen muhabbetinin içi çok boş geliyor. Yapma ama sana destek olan eşini de iyi idare ederek yapma olsun bitsin.

Valla sizin evinize gelen kv degil sizi bilir. Ben kendim nasilsam insanlara oyle tanitirim kendimi.

Gelen kisiler misafir onun bunun misafiri adlandirmasini siz yaparsiniz ben yapmam. Evinize tikistirirsa altalta ustuste yatarlar herhalde. Dugun misafirlerini sirf size eziyet olsun diye tikistirir mi bilmem.

Kabul etmeyeceginizi bildigi icin sizin ustunuze oynuyordur. Sizde esinizle halledebilirdiniz. Dedigim gibi ben olsam esime su kadar kisi alabiliriz derdim
1 fazlasini getirmezdi.

Sorun sizin hamile olup misafir agirlayamayacak olmaniz degilmis bu msj dan anladigim kadariyla.

Siz kv nin misafiri diye istemiyorsunuz. Dugun olmasa keyfi gelseler evet almaya bilirsiniz sizin duzeniniz derdim. Bizim oralarda birakin akrabayi konu komsu alir dugun misafirlerini.

Kriz yonetiminde ciddi sıkıntıniz var.

Yanlış olabilir ama bana da yazık ben nasıl onca insana bakım ...

Ama simdi bunu esinize guzelce anlatmak varken siz durduk yere ya annen ya ben demissiniz ki ben hep secim sunani secme derim, felsefem budur ve bunu uygulamaya calisirim. Ha bir de soyle bir sey var (annemin lafidir) siz yarin bir gun bosanirsiniz, karisi olmazsiniz. Ama esinizin annesini bosama, yani annesinin artik annesi olmama gibi bir durum soz konusu degil... Yani siz esinizi garip bir duruma sokmussunuz. Hayir dersiniz, olur biter. Esiniz cok israr ederse de siz de israrla hayir dersiniz. Ha olmuyor mu? O zaman onlar varken evde bulunmazsiniz, onlar gidince de bir kadin cagirir evi temizletir, parasini da kayinvalidenize odetirsiniz. Daha sonra da tasinmaniz lazim tabii.

Az cok konularinizdan durumunuzu biliyorum, cok zor. Ama bir an once eger imkaniniz varsa evi degistirmeniz sizin faydaniza okur. Dogum yapinca bu kadin torun gorme bahanesi ile zirt pirt asagi indiginde,milleti sizin eve topladiginda ne yapacaksiniz?

Aynen öyle valla 4 eltiyiz görüyorum bende bunları .

Okulu bahane ettiler eşleri ev küçük diye soylendi kv hemen tm.dedi .

Büyük elti gelini misafir edicek kaldiki evi ayrı kendi evinde.kalabilir kardeşleriyle .

Esimle kp işleri bir olduğu icin hem dipdibeler .
Taşınma imkanim.olsa bugün çıkardım valla ..

Taşının o evden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…