- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Hamileliğin ilk 3 ayı yattım hep .
Ve kimsede bir tabak yemek için bile kapımı çalmadı .
Hemde mübarek ramazan ayında
Benimde ablam 9 ayında bile misafir kaldırır koyardı . herkesin hamileliği bir değil marifetmiş gibi yaptım yaparım demeyinBen olsam misafiri tabiki kabul ederdim. Bende hamile oldum. Hamile olunca ne oluyor ki anlayamıyorum. Hamile hamile çalıştım misafir ağırladım. Kaldı ki bu düğün gelini bırakın komşular bile evini açar.
2 gün çokmuş .Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
2 eltim çocuklarını bahane edip oturdular öbür eltim gelinle kardeşini alıcak bitek2 gün çokmuş .
yani 1 gece yatsalar idare edilir de .
kayınvalidem otel odası ayarlara uzaktan gelenlere. öyle yapabilir mi kendisi. pansiyon vs .
hamile olmasanız tamam ama insan kendi çocuğuna zor yemek yapıyor . koku vs den rahatsızlanıyor insan. sürekli uzanmak istiyor falan. ama şimdi misafir gibi 2 gün ağırlanmak ister . yeme içme vs kv de olacaksa belki idare edilir diycem ama zor olacak.
diğer eltiler alıyor mu misafir evine. sade sen mi
Hamileligim sıkıntılı diye yazsaydin ona Gore yorum yapardım. Ama bi sıkıntın olsaydı kesin ilk mesajında yazardin.Benimde ablam 9 ayında bile misafir kaldırır koyardı . herkesin hamileliği bir değil marifetmiş gibi yaptım yaparım demeyin
Canim yasadiklarim ve gorduklerimden cikardigim sonuc hiç de hatri falan olmuyor haberin olsun hiç bosuna kimse icin kendini yorma.herkes sanki zaten gorevinmis gibi goruyor.
Önceki konularıma bak onlarida şimdi yazmış olamamHamileligim sıkıntılı diye yazsaydin ona Gore yorum yapardım. Ama bi sıkıntın olsaydı kesin ilk mesajında yazardin.
Hamileligim sıkıntılı diye yazsaydin ona Gore yorum yapardım. Ama bi sıkıntın olsaydı kesin ilk mesajında yazardin.
2 eltim çocuklarını bahane edip oturdular öbür eltim gelinle kardeşini alıcak bitek
Valla sizin evinize gelen kv degil sizi bilir. Ben kendim nasilsam insanlara oyle tanitirim kendimi.Misafirden korkmak mi ..
Siz kendi acınızdan düşünmüşsünüz bir-tek .
Kv benden nefret ediyor eminim misafir için 2 çift dediyse tikistirir evi ben nasıl onca insana yatak ayarlicam
Icimd3n bakmak gelmiyor
Ameliyat olduğum zaman bana gecmisnolsun demeyen kadının misafirlerine
3 ay düşük riskim olmasına rağmen bir kere bile bakmayan kadının misafirlerine bakarım.tabi ne olcak dimi ölmem ya
Yoo ilk mesajda yok. Gerisini ben okumadım.yazmış zaten 3 ay yattım kapımı çalmadılar diye.
Yanlış olabilir ama bana da yazık ben nasıl onca insana bakım ...
Aynen öyle valla 4 eltiyiz görüyorum bende bunları .Valla bir şey diyim mi, bu eşin için bilmem kim için muhabbetleri o kadar yalan ki. Her zaman yapmayan daha kıymetli oluyor. Benim 3 senelik evlilik 2 yıllık nışanlılık ve 4 yıllık flört döneminde aldığım en büyük ders, fedakarlıkların her zaman normalleştirildiği. Yapmanın, yorulmnın, çabanın, fedakarlığın yanına kar kaldığı, 10 kere yapıp bir kere yapmayanın bin beter olup, 10 kere yapmayıp bir kere yapanın kraliçe sayıldığı. O yüzden artık canım isterse, ben istediğim için ara ara bazı şeyler yapıyorum. Ama onun dışında kimse iyi diyecek diye, onun için bunun için bir şey yapmıyorum. Yaparsan kendim için yaparım. Bu tecrübeyle edinilmiştir. Ne olacak yapıversen muhabbetinin içi çok boş geliyor. Yapma ama sana destek olan eşini de iyi idare ederek yapma olsun bitsin.
Bu halimle bana onca yükü taşıtmalarini izin verseydim ..
Esimle kp işleri bir olduğu icin hem dipdibeler .Ama simdi bunu esinize guzelce anlatmak varken siz durduk yere ya annen ya ben demissiniz ki ben hep secim sunani secme derim, felsefem budur ve bunu uygulamaya calisirim. Ha bir de soyle bir sey var (annemin lafidir) siz yarin bir gun bosanirsiniz, karisi olmazsiniz. Ama esinizin annesini bosama, yani annesinin artik annesi olmama gibi bir durum soz konusu degil... Yani siz esinizi garip bir duruma sokmussunuz. Hayir dersiniz, olur biter. Esiniz cok israr ederse de siz de israrla hayir dersiniz. Ha olmuyor mu? O zaman onlar varken evde bulunmazsiniz, onlar gidince de bir kadin cagirir evi temizletir, parasini da kayinvalidenize odetirsiniz. Daha sonra da tasinmaniz lazim tabii.
Az cok konularinizdan durumunuzu biliyorum, cok zor. Ama bir an once eger imkaniniz varsa evi degistirmeniz sizin faydaniza okur. Dogum yapinca bu kadin torun gorme bahanesi ile zirt pirt asagi indiginde,milleti sizin eve topladiginda ne yapacaksiniz?
Taşının o evden...Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Oda çözüm ama kv ben yaşlıyım yapamam modunda ..Sizde yatsınlar yemek işi de kv evinde olsun orda oturulsun yenilsin içilsin
Oda çözüm ama kv ben yaşlıyım yapamam modunda ..Sizde yatsınlar yemek işi de kv evinde olsun orda oturulsun yenilsin içilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?