- 13 Mart 2015
- 4.351
- 8.033
- 358
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Esimle kp işleri bir olduğu icin hem dipdibeler .
Taşınma imkanim.olsa bugün çıkardım valla ..
Kalicak yerleri var niye hepsini bana yollama çabasında onu anlamadım benValla sizin evinize gelen kv degil sizi bilir. Ben kendim nasilsam insanlara oyle tanitirim kendimi.
Gelen kisiler misafir onun bunun misafiri adlandirmasini siz yaparsiniz ben yapmam. Evinize tikistirirsa altalta ustuste yatarlar herhalde. Dugun misafirlerini sirf size eziyet olsun diye tikistirir mi bilmem.
Kabul etmeyeceginizi bildigi icin sizin ustunuze oynuyordur. Sizde esinizle halledebilirdiniz. Dedigim gibi ben olsam esime su kadar kisi alabiliriz derdim
1 fazlasini getirmezdi.
Sorun sizin hamile olup misafir agirlayamayacak olmaniz degilmis bu msj dan anladigim kadariyla.
Siz kv nin misafiri diye istemiyorsunuz. Dugun olmasa keyfi gelseler evet almaya bilirsiniz sizin duzeniniz derdim. Bizim oralarda birakin akrabayi konu komsu alir dugun misafirlerini.
Kriz yonetiminde ciddi sıkıntıniz var.
Kp karısı ne derse oO zaman oturdugunuz yer is yerine yakin diye dusunuyorum, e siz de ayni yakinlikta ama zit yonde bi ev bakin. Yani ortada is yeri, bir yanda kayinvalidenin evi, bir yanda da sizin eviniz olacak sekilde duz bir cizgi gibi. Boyle bir sey yapma imkaniniz yok mu? Bu arada kayinpederiniz ne diyor bu duruma?
Herkesin bahanesi hazır çocuklar okula gidiyor ..Hayrı efendim verin demiyorum zaten saçmalık ama seçeneğin yanlış olduğunu ifade ediyorum.
Madem elti var biri sizde diğerleri onda gibi kısımlara ayırabilirdiniz konuşarak..
kendi hizmetlerini görmezlermiydi?Kalicak yerleri var niye hepsini bana yollama çabasında onu anlamadım ben
Yapmak içimden gelmiyor .
Zamanında yaptım da noldu ya şimdi misafir alırsam yemegiydi suyuydu buyuydu hepsini bana yükler
Bana acıması olmayan bir.kadin ..
27 haftanın 12 haftasını yatakta geçirdim ben düşük riski var diye ..bir insan bir iyilik yapıyorsa herşeyden önce Allah için yapar.. bence olayı çok büyütmüşsünüz madem altlı üstlüsünüz ve her daim görüşmek zorundasınız neden hem kendinize hem eşinize zehir ediyorsunuz hayatı.. düğün cenaze işleri el birliğiyle yapılan şeyler kv ne kadar kötü olursa olsun herkesin yaptığı kendinedir.. ne bileyim bence çok abartı 27 haftalık hamilesiniz çok şükür yatalak hasta değilsiniz ben 35 haftalık hamileyken zevkle ağırladım 2 hafta yatılı 3 çocuklu misafirlerimi.. misafir evin bereketidir kimsenin sizden hizmet bekleyeceğini sanmıyorum eşinizde üstüne düşeni yapacaktır mutlaka yardım edecektir.. ya annen ya ben ne demektir yahu bir kadın olarak kendinize yakıştırıp sormuşsunuz zaten biz ne desek boş.. herkesin kendi hayatı şahsım olarak ben hayatı zevk alarak yaşamak varken böyle basit olayları büyütmem gözümde gerçekten değmez gelip geçici şeyler için eşinizle kötü olmaya huzur bozmaya değmez..
Seve seve bakardım yemekte yapardım valla ama kv nin bana yaptıkları bir-tek beni görmesi zoruma gidiyor bundan ötürü yapmak.istemiyorumkendi hizmetlerini görmezlermiydi?
veya gençten bir hanım yakınınız da gelse hizmete yardım etseydi olurdu.
daha az sayıda olsa daha iyi olurdu ama:))
yan annen ya ben demen abartı biraz da sanırım sen de çok dolusun geçmişten yana.
işin iç yüzünü tabiki sen bilirsin ama benim sana anlatmaya çalıştığım şey gerçekten değmez zaman su gibi akıp gidiyor eşinle olan huzurunun kimsenin bozmasına izin vermezsin değil mi o zaman kendi elinle de bozma ne yazık ki bizim toplumda eşle değil aileyle de evlilik söz konusu ve altlı üstlüyken asla kopamazsın ve eşini koparamazsın annesinden bunu idaa etmen yada tercih meselesi etmen senin huzurunun kaçmasından başka hiç bir işe yaramaz ne var yani bardağa dolu yanından baksan.. iyilik yap Rabbim karşılıksız bırakmaz emin ol..27 haftanın 12 haftasını yatakta geçirdim ben düşük riski var diye ..
Madem altli ustluyuz sürekli gorusucez riskim olduğu zaman kv ve gorumce gelip bana baksalardı .
Ben küçücük bir ameliyat ama kimsesiz kaldım .
Şimdi misafir bakmaya gelince bir tek ben ortadayım nedense ..
Kimse kimseye acimaz. Bence bunu beklemeyin. Bir tek anne evladina kiyamaz o kadar.Kalicak yerleri var niye hepsini bana yollama çabasında onu anlamadım ben
Yapmak içimden gelmiyor .
Zamanında yaptım da noldu ya şimdi misafir alırsam yemegiydi suyuydu buyuydu hepsini bana yükler
Bana acıması olmayan bir.kadin ..
kim karısını seçmişki senın kocan senı seçecek canım benım , öyle blöf ypmasaydın iyiydiNeden annesini seçsin ki ??
Hep böyle iste susuyorKimse kimseye acimaz. Bence bunu beklemeyin. Bir tek anne evladina kiyamaz o kadar.
Yasanmisliklariniz derin olabilir. Hayata bakis acisi ve durumu lehinize cevirmeyle alakali.
Icinizden gelmiyorsa sizin bileceginiz is burdan olayin tumune hakim olunmuyor.
Yalniz bir seyi merak ettim kv size onca eziyeti ederken esinizin tepkisi ne oldu?
Calismiyorum esim ve kp birlikte is yapıyorBelliki bu çok yüz bulmuş zamanında ya da yüzsüz. Alt katta oturmaya mecbur kılan şey nedir sizi? Ben bu durumların altında yatan en büyük nedenin mecburiyetler olduğunu düşünüyorum. İnsanlar o kadar kötü ki, kendilerine muhtaç olanları aslan affetmiyorlar. Çalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?