bacısı okuyor, ablası fikir istiyor.
tamam işte. okuyan annesiyle kalıyorza çocuklara beraber bakarlar.
abla arada yardımcı olur.
bir de böyle kolay herkese beddua ettiğinize göre, sizde de var bir yamukluk.
İşte genelde erkekler boşanınca rahatlıyor, ne kadar çocuk varsa kadın bakıyor, adam arada seviyor o kadar. Bu olaydan da anlayabildiğimiz gibi kadının anaçlığına her zaman güvenmeyeceksin, nasıl olsa kadın uğraşacak diye mutsuz evliliklere çocuk yapıp durmayacaksın erkek de olsan. Burada hep kadınlara kızıyoruz madem mutsuzdun neden çocuk yaptın diye, bu olayda da erkeğe kızabiliriz işte. Hem evliliği kötü, hem parası pulu yok, hem çocuk yapıyor, hem de sonra annesi istemedi diye devlet yurduna gidecek masum canlar öyle mi... İkisinin yaptıklarının cezasını o çocuklar ömür boyu ödeyecek yani. Çünkü asla iyi bir şekilde yetiştirilemeyecekler, asla iyi bir eğitim alamayacaklar ki kendilerini kurtarsınlar, bakıcılar iyi olsa da imkan olmayacak. Ki kötü ihtimalleri daha düşünmeden. Biz burada kadınlara git merdivenleri yıka, temizliğe git al çocuklarını boşan vs. diyoruz. Koskoca adam işsizim bakamam annesi bakacak illa diyor. Kadına da kızıyorum ama tek suçlu o değil işte. Anne diye tek suçlu o olmuyor. Baba da sorumlu. Alsın sorumluluğunu. Ne iş bulursa yapsın baksın çocuklarına.Burda aslında bizim yardımcı olmaya çalıştığımız çaresiz bir baba adam uyku bile uyumuyor muş dediğim gibi arkadaşının kardeşi daha
kimse istemiyor çocukları.kaç kardeş bunlar benimde kafam karıştı.
kardeşiyle mi okuyorsunuz evli olan. ablasıyla baksınlar o zaman.
kimse istemiyor çocukları.
mahkeme babaya verir diye ödleri kopuyor.
anneanne, babaanne, hala, teyze hepsi çocukları yük olarak görüyor bariz.
Hiç umurumuzda değil onun kırılgan psikolojisi. Tükenmişlik sendromuna yakalandı herhalde. O yüzden ya anne bakacak çocuklara ya devlet. Yeter ki o sarsılmasın. Kadını suçluyorlar yok aldatırım dedi falan diye ama kadın belki de işi gücü yok, eli ekmek tutmuyor, sorumluluk bilmiyor, çocuklara bir gün baktığı yok dedi canına tak etti ayrıldı ne bilelim.Babanın psikolojisi bozulduherseyini kaybedince şimdi oldumu
Babaya bak yazıklar olsun şam babası..Kadının babası istemiyormus
Ben iftira edeni allaha havale ettim he ya siz doğrusunu soru soran fikir danışan hatali suçlu dimi size göre bu tarz sorular ikinci kadınlar sorar dimi
Tabi ki param yok deyip ödemeyecekti. O kadın başkasından yaptı ya çocukları tek sorumlu o. Şimdi tüh karım maaşını aldı gitti çocukların sorumluluğunu da bana bıraktı yoksa senede üç aydan daha fazla çalışmam mı gerekecek, ama incinirim ben diye bunalıma girmiş.Nafaka konusunda nasil anlasmislardi?
Adam neyle odeyecekti nafakayi? Simdi o nafakayi odeyecegi para ile cocuklarina bakacak.
Allah islah etsin. Anasi babasi sag cocuklar yetimhaneye gidecek...
Anneye hayret ettiginiz kadar babaya da hayret etmelisiniz.Cunku hayret etme sebebiniz ''bir insan evladini nasil istemez'' ve bahsi gecen evlat ayni zamanda babaya da ait tabi insansa insanlarsaYok tabiki bana değil ama şöyle bişey var adamın zaten yeniden evlilik hali yok durumda yok işin doğrusu ama ben hala anneye hayretlerdeyim insan evladını nasıl istemez
Hakim olsam direk terslerim bakmayacaksın neden doğurdun derim yani yinede diyorum
Baba istiyor ama bakacak durumu yok kendine bakacak durumu dahi yok
boşuna dememişler, akraba akreptir diye.birde akraba evliliğiymiş bir sülaleye 2 çocuk sığdıramıyorlar ilginç..
Tabi ki param yok deyip ödemeyecekti. O kadın başkasından yaptı ya çocukları tek sorumlu o. Şimdi tüh karım maaşını aldı gitti çocukların sorumluluğunu da bana bıraktı yoksa senede üç aydan daha fazla çalışmam mı gerekecek, ama incinirim ben diye bunalıma girmiş.
Şahsen ben burada öncelikle babaya ve anneye kızıyorum. Ama annenin tarafından biri muhatabımız olmadığına ve dediklerimiz ona ulaşamayacağına göre elbette babanın yaptığı hataları öncelikle söylüyorum. Anneye yüklenip dursam ne olacak burada. O gelir konu açarsa ona da söylerim.Ben iftira edeni allaha havale ettim he ya siz doğrusunu soru soran fikir danışan hatali suçlu dimi size göre bu tarz sorular ikinci kadınlar sorar dimi
Adam bu dediğinizi duymasın, kimliğinizi tespit eder koşa koşa kapınıza atar gider çocukları. Yaparken iyiydi, kendisi mevsimlik işçiyim ben deyip senede üç ay çalışıp sonra yatarken karısı evi geçindirirken, çocuklara hem anne hem baba olurken belki de iyiydi, şimdi çocuklar başına kalacak(!) diye ödü kopuyor. Aman hakim bize vermesin o istemiyorum derse, ne yaparız da hakim beyi razı ederiz diye dertlerine derman arıyorlar bütün sülale.Nerdeler ya acaba istanbuldalarsa getirsinler ben bakarim cocuklara...
Biri zaten okula gidiyordur seneye digeri de anaokuluna gider. Her yasta cocuk ilgi ister evet de bebek de degiller ki bakimi ne kadar yuk olur? Para da isin bahanesi... Yiyecekleri toplam sabah 2 dilim ekmek aksam 2 tabak yemek. Nasil yuk olarak gorur insan cocugunu?
Allah islah etsin.
Yok tabiki bana değil ama şöyle bişey var adamın zaten yeniden evlilik hali yok durumda yok işin doğrusu ama ben hala anneye hayretlerdeyim insan evladını nasıl istemez
Hakim olsam direk terslerim bakmayacaksın neden doğurdun derim yani yinede diyorum
Baba istiyor ama bakacak durumu yok kendine bakacak durumu dahi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?