Annenin çocuğun velayetini istememesi

Nasıl anneler var yahu benim annem babam olacak herife tek şart koşmuş o da benim velayetimi almak beni almadan boşanmamış annem Allah annemden bir değil bin kez razı olsun

Erkek tarafı olduğunuz için hep anneye giydirmişsiniz.
Kusura bakmayın ama annemin ne kadar hakkıysa çocuklar babanın da o kadar hakkı.
Bu durumda anne 'doğurup başindan atmış' konumda. Ama baba da 'doğurup başindan atmis' durumda.
Baba suçsuz çünkü: Çocuklar yanındayken baba çalışamayacak...
İyi de çocuklar yanındayken anne de çalışamayacak
Baba suçsuz çünkü: hasta annesi var
İyi de annenin de yaşli ana babasi var. Belki onlar da bakacak durumda değil.
Baba suçsuz çünkü: istiyor ama imkanları el vermiyor
İyi de anne de istiyordur ama baba evi bu şekilde kural koymuştur belki de- kendi evine çıkmaya imkanı ve nafakası el vermiyordu

Oh ne ala, nafaka olarak geçimlerini asla karşılamayan üç beş kuruş versin - zaten sehirdisina gidecekmis- iki ayda bir gelip sağlıksız hamburger yedirip sinemaya götürsün 'ben babayim' diye rahat rahat uyusun...
Sakin yanlış anlamayın ben asla haklı bilmiyorum anneyi
Sadece bakış açınızi değiştirin ve o annenin de babanın da aynı b.kun laciverti olduğunu ayardina varın. Karşı tarafı suçlayarak vicdanlarindan kurtulamazlar

Çocuğu kim alırsa nafakayi da o alır diye biliyorum. Anne çalışıyorsa ve çocuklara bakmıyorsa baba nafaka istesin otursun çocuklarına bir müddet baksın. Küçük yuvaya büyük okula. Is bulunca bir tane de teyze tutsun çocukların okul bitis saatinden 2 saat önce eve gelir evi toparlar yemek yapar baba gelene kadar bekler sonra çıkar.

Yani annesi çocukları alsa kadın çalışıyorsa nasıl bakacakti zaten babadan farkı yok ki. Çocuklara illa bir kadınin bakması gerekmiyor.

Hay ağzınıza saglik.

Bizim anlayamadigimizda o zaten sen nasıl annesin?? Ama demekki bunu düşünecek kapasite yok doğur at çok uzucu

Makemede hakim esirgemeye verir diye korkusu babanın annesi bakar en güzel diyor başka bişey demiyor

Baba da çocukları istemiyor farkında mısınız? Ben de hayretler içindeyim bir baba cimocuklarini nasıl bırakır.

Helal olsun sizin babaniza mekanı cennet olsun insallah ...

Pardon biz neye devam ediyoruz ??okuduğunu anlamayan biri olduğunuz ortada nasıl aşılabilir bu sorun diye Soruyoruz

Sanırım okuduğunu anlama sıkıntısı çeken sendin. Herkes olması gerekeni yazmış zaten. Hala babayı saçma sapan argümanlarla savunuyorsun. Adamın savunulacak bir yanı yok. Sorunun cevabı belli annesi istemezse babası istemezse çocuk esirgemeye gidiyorlar. Biri cok guzel soylemis akrabalardan biri bakimi ustlenir koruyucu aile olirsa devler coxuklar ivin maas bagliyotmus. Annenin maaşı varsa baba nafaka istesin çocuklara baksın. Daha ne diyelim. Evet anne çok kötü hır insanmış vay o... yetti mi?

Çocuklara da ladin bir buçuk yil bakmis o arada neler yasandi ki kadin çocuklardan vazgecti onu soruyoruz

Bence kadın ya evlenecek ki bu kötü ihtimal. Ya da bu erkek tarafı attı tuttu kesti biçti o da alın bakalım çocukları görün gününüzü dedi. Bunlarin burnu sürtsün etekleri tutuşsun diye yapıyor. Ki etekler tutusmus. Mahkemede tamam ben alırım çocukları diyecek olabilir.

Ah yazık babaya...
her şeyini almışlarmış, işi gücü yokmuş, annesi hastaymış, depresyondaymış, çocuklarını çok düşünürmüş...
Vah vah...
Baba bu adam ya baba!
Dağ gibi olacak.
Çocuklar bende mi, limon satar, su satar yaşarım diyecek.
O çocukların yemeğini de yapacak, banyosunu da yaptıracak.
Ödevini de yaptıracak, elbiselerini de ütüleyecek.
Adamlık öyle çocuk yapıp boşanınca haydeeee özgürüm yeniden havasıyla olmuyor.
Adam olan kendi kanından Canından olan iki yavruyu yüzüstü bırakmaz.
Sorsan adamlığın kitabını yazarlar,ama çocuklarına bakmaktan imtina ederler.

Bir de bazı kavramlar vardır, söylerken basit söyleriz ama altında yatan çok şey vardır.

‘Baba evi’ gibi.
Niye baba evi sizce?

Nasil aciz bi baba bu ya.adam deilmi bu canli.durumu yok nedemek.cocukalrina bakacak durumu olmayan karisinada bakamamistr ozaman kadin hakli bosanmakta.madem hic bi halta durumu yok ne diye elin kizini alip 2 cocuk yapmis.kadininda cocukalr hakkindki karari bi anormal.olan herzmaanki gibi cocukalra olmus

Boşanma sonrası çocukların annede kalması daha mantıklı ama artık bu düşünce degismeli
Baba da çocuklarıyla annesinin ilgilendigi gibi ilgilenmeli
Çocuklar anneyle kaliyor bütün sorumluluğu alıyor. Çocuğun başına birşey gelince suçlu oluyor
Babalar hem bakmaya yanaşmıyor cesaretleri yok, hem de sorumluluktan kaçıyorlar.
Bu sadece bosananlar için geçerli değil. Evde cocukla anne daha fazla ilgileniyor. Erkek yemek bekliyor kumanda yada telefon elinde çay servisi bekliyor
Çocuk da annenin yanında
Erkekleri tepemize çıkaran simartan kv utansın

Not: benim eşim herkonuda yardımcıdır

Madem baba su anda işsiz olduğu için bakamıyor o zaman anneyle anlaşmaya varsın 1-2 ay bilemedin 3 ay çocuklar annede kalsin babada o sürede is bulsun bakıcı bulsun çocuklar bakiciyla birlikte babaannenin yaninda dursun . Anne 1.5 yıldır kendi bakıyormuş zaten 3 ay daha bakar heralde baba da bi zahmet 3 ayda bi is buluversin madem çocukları yurda bırakmak istemiyor.

Geçen aynı şeyi başka birinin konusunda söyledim anne olmak ne kadar zor baba olmak ne kadar kolay bu devirde

Anlamıyorum o baba anne rahmetli olsaydı ne yapacaktı o zaman
Tutup yine mi çocuk esirgemeden bahsedilecekti yada bir ay içinde başlarına üvey anne mi getirilecekti
Baba olmak demek tek sperm vermek bosaninca gelip haftasonu iki saat gorup ortalıkta bekar gibi tamamen sorumsuz olarak gezmek mi

Hasta olup basinda durmuyorsan çocuğuna ödev yaptirmiyorsan ne derdin var diye bir gün konusmuyorsan senin babalığınin neyin babalığı olur

Aslında çocuklara yazık olmasa annelerin yüreği el verse bi çocukları babaya bırakmaya gerçektende babaya birakilsa
Ne adamlar bosanirken ne kaynanalar oğullarını bosatirken bu kadar cesaretli olabilir

Baba işsizse, anneden nafaka talep edebilir, bu sayede kendisi de çalışıp üzerine ilave ederek bir bakıcı tutabilir.
Annemle babamın ayrılığında babamda kaldım, 6 yaşındaydım ama babanın çocuk bakması anne gibi değil, çok sefillik çektim ki babam elinden iş gelen bir adamdı.

1,5 senedir baba nafaka ödedi mi? Çocuklara maddi yardım yapıyor mu? Belkide kadının ailesi adam çocuklara hiç sahio çıkmadığı, maddi destek olmadığı için adama kızıp çocukları vermek istiyordur.

Baba olmakta ne kolay boşanınca. Anne çocuklara bakar baba verir 200-300 nafaka oh ne güzel.
Işte anne almayınca çocukları böyle tutuşur. Sürekli kadın neden almiyor demeyin lütfen. Baba da gitsin inşaatta çalışsın kazansın para. Cocuk yapmayı bilmiş. Cocuk bakmayı da bilecek kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…