Hay ağzınıza saglik.Erkek tarafı olduğunuz için hep anneye giydirmişsiniz.
Kusura bakmayın ama annemin ne kadar hakkıysa çocuklar babanın da o kadar hakkı.
Bu durumda anne 'doğurup başindan atmış' konumda. Ama baba da 'doğurup başindan atmis' durumda.
Baba suçsuz çünkü: Çocuklar yanındayken baba çalışamayacak...
İyi de çocuklar yanındayken anne de çalışamayacak
Baba suçsuz çünkü: hasta annesi var
İyi de annenin de yaşli ana babasi var. Belki onlar da bakacak durumda değil.
Baba suçsuz çünkü: istiyor ama imkanları el vermiyor
İyi de anne de istiyordur ama baba evi bu şekilde kural koymuştur belki de- kendi evine çıkmaya imkanı ve nafakası el vermiyordu
Oh ne ala, nafaka olarak geçimlerini asla karşılamayan üç beş kuruş versin - zaten sehirdisina gidecekmis- iki ayda bir gelip sağlıksız hamburger yedirip sinemaya götürsün 'ben babayim' diye rahat rahat uyusun...
Sakin yanlış anlamayın ben asla haklı bilmiyorum anneyi
Sadece bakış açınızi değiştirin ve o annenin de babanın da aynı b.kun laciverti olduğunu ayardina varın. Karşı tarafı suçlayarak vicdanlarindan kurtulamazlar
Bizim anlayamadigimizda o zaten sen nasıl annesin?? Ama demekki bunu düşünecek kapasite yok doğur at çok uzucu
Makemede hakim esirgemeye verir diye korkusu babanın annesi bakar en güzel diyor başka bişey demiyor
İşte bakıcı tutacak demiş arkadaş. Çok zor değil. Anne çalışıyorsa o da çocuklara batırmak için bakıcı tutacaktır.Babaannenin geçmeyecek raporlu rahatsızlığı var
Helal olsun sizin babaniza mekanı cennet olsun insallah ...Konuyu takip edemedim , yazıldı mi bilmiyorum ..
Bu kadın ne oldu da evini terketti ? Her canı sıkılan evini terketmiyo neticede .. en kötüsü de çocukları neden kabul etmiyor ? Arada anlatmadığın eksik birşeyler var ..
Dur ben sana birşey anlatayim, erkek tarafını koruyorsun ya ,erkek nasıl olurmuş gör ...
Babam kanser hastası olduğu için son zamanlarda yardımsız ayakta duramıyorDu ..bazen zorlanırsa kalkabiliyorDu ama en az 15 dakika uğraşıyordu. Annem de fıtık ameliyatı olmuştu ,babamın gece ilaçlarını verip (yardımcılar olsa da kimseye bırakmazdı babami) yatırır, kendi de yatardı ..birgün annem tezgahın üzerini toplamamış, evde de yardımcı yok ,babam orayı öyle görmüş aklına takılmış ..annemin uyuduğundan emin olduktan sonra güç bela kalkıp ,bir eliyle tezgahtan destek alıp ,diğer eliyle bulaşıkları makineye yerlestiriyordu ki yakaladım ..ya baba napiyosun, bırak ben yaparım ,dedim ,ağladım yalvardım, bırakmadı. 3 5 tane tabak ...Asla dağınıklık sevmez ..sen git çocuğuna bak ,uyuduysa da uyu dinlen ,ölmem :/ ya iki tabak yerleştirdim diye .. annen hasta ,kalkıp mutfağı temiz bulsun ,uğraşmasın ,dedi :/
Kendisi kanser ,annem basit bir ameliyat geçirmiş ..gerçi ameliyat olmadan önce de anneme karşı hassas davranırdı. .hempimize. ..baba demek ,koruyup kollayan sahip çıkan demek ..bir kere beni kırdığını yada maddi manevi eksik bıraktığını bilmem ..her zaman en iyi şekilde babalık yapmıştır ..o yüzden zaten akıl sağlığımı kaybedecek duruma geldim .onsuz bu hayatı yaşayamıyorum ..
Yalnız bu ortada bırakılan çocuklar ,hani annenin babaya ,babanın anneye attığı çocuklar , kimse sahip çıkmazsa yetiştirme yurduna verilecek olan çocuklar ,o ebeveynlerin suratına tükürmeye bile tenezzül etmeyecek ..
Babam hep derdi ,güzel hatıralar bırakmak gerek geride kalanlara ..
Amin teşekkür ederimHelal olsun sizin babaniza mekanı cennet olsun insallah ...
O xaman
Çalışıyordu zaten karşı taraf biz senin hiç bireyin istemiyoruz durumundaydi neyi var neyi yok aldilar cunku
Pardon biz neye devam ediyoruz ??okuduğunu anlamayan biri olduğunuz ortada nasıl aşılabilir bu sorun diye Soruyoruz
Çocuklara da ladin bir buçuk yil bakmis o arada neler yasandi ki kadin çocuklardan vazgecti onu soruyoruz
Nasil aciz bi baba bu ya.adam deilmi bu canli.durumu yok nedemek.cocukalrina bakacak durumu olmayan karisinada bakamamistr ozaman kadin hakli bosanmakta.madem hic bi halta durumu yok ne diye elin kizini alip 2 cocuk yapmis.kadininda cocukalr hakkindki karari bi anormal.olan herzmaanki gibi cocukalra olmusYok tabiki bana değil ama şöyle bişey var adamın zaten yeniden evlilik hali yok durumda yok işin doğrusu ama ben hala anneye hayretlerdeyim insan evladını nasıl istemez
Hakim olsam direk terslerim bakmayacaksın neden doğurdun derim yani yinede diyorum
Baba istiyor ama bakacak durumu yok kendine bakacak durumu dahi yok
Geçen aynı şeyi başka birinin konusunda söyledim anne olmak ne kadar zor baba olmak ne kadar kolay bu devirdeErkek tarafı olduğunuz için hep anneye giydirmişsiniz.
Kusura bakmayın ama annemin ne kadar hakkıysa çocuklar babanın da o kadar hakkı.
Bu durumda anne 'doğurup başindan atmış' konumda. Ama baba da 'doğurup başindan atmis' durumda.
Baba suçsuz çünkü: Çocuklar yanındayken baba çalışamayacak...
İyi de çocuklar yanındayken anne de çalışamayacak
Baba suçsuz çünkü: hasta annesi var
İyi de annenin de yaşli ana babasi var. Belki onlar da bakacak durumda değil.
Baba suçsuz çünkü: istiyor ama imkanları el vermiyor
İyi de anne de istiyordur ama baba evi bu şekilde kural koymuştur belki de- kendi evine çıkmaya imkanı ve nafakası el vermiyordu
Oh ne ala, nafaka olarak geçimlerini asla karşılamayan üç beş kuruş versin - zaten sehirdisina gidecekmis- iki ayda bir gelip sağlıksız hamburger yedirip sinemaya götürsün 'ben babayim' diye rahat rahat uyusun...
Sakin yanlış anlamayın ben asla haklı bilmiyorum anneyi
Sadece bakış açınızi değiştirin ve o annenin de babanın da aynı b.kun laciverti olduğunu ayardina varın. Karşı tarafı suçlayarak vicdanlarindan kurtulamazlar
İşte baba yakında il dışına gidecekmis iş bulmak için adamın annesi bakabilecek durumda değil yani hasta bakma durumu hiç yok yani size soralım dedim çok çaresiz kalmışlartabiki zaten bu tarafın üzüldüğü çocukların durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?