Baba baksın bir kadın hem çalışıp hem cocuklarina bakabiliyorken erkek neden yapamıyor acaba.. annesinin almaması kötü ama ya olmuş olsa o zaman ne yapacak baba acaba götürüp kendi elleriyle Yurda mi verecekİşte baba yakında il dışına gidecekmis iş bulmak için adamın annesi bakabilecek durumda değil yani hasta bakma durumu hiç yok yani size soralım dedim çok çaresiz kalmışlartabiki zaten bu tarafın üzüldüğü çocukların durumu
bakacak durumu yok derken neyi kastedtiniz çalışamıyor mu emzirilecek çağda mi bu çocuklar... zihinsel yada bedensel engeli mi var bu adamin yoksa zor mu geliyor..Yok tabiki bana değil ama şöyle bişey var adamın zaten yeniden evlilik hali yok durumda yok işin doğrusu ama ben hala anneye hayretlerdeyim insan evladını nasıl istemez
Hakim olsam direk terslerim bakmayacaksın neden doğurdun derim yani yinede diyorum
Baba istiyor ama bakacak durumu yok kendine bakacak durumu dahi yok
Hay ağzına sağlık sonuçta çalışacak bu adam dimi ☺Ne kadar celiskilerle dolu bi anlatiminiz var. Bu adam il disina calismaya gitmeyecek mi? Calisabilecek kadar iyiyse cocuklarina da bakabilir. Bunlarin hepsi bahane.
Bakıcı tutmalı tabiki bu tAraf hiç vermeyi dusunmeden bunu elbette düşündü ama yiyecek ekmeği olmayan bi adamdan bahsediyoruz
Doğruluyor sadeceArkadasim sen ne içtin ya keşke ayik kafayla acsaydin konuyu. Tüm yorumlari okudum ne ben ne başka biri sana 2. Kadin imasinda bulundu. Söylenenler de bire bir sana değil çocuklara kimler sahip cikmiyorsa onlara. Sen bu kadar üstüne aliniyorsan sana söylenenleri adamin akrabasisindir diyorum. Bunun neresinden ikinci kadin dediğimi cikariyorsun.
Çocukları olan adamın neden devamlı bir işi yok ?Baba mevsimlik işçi iş buldukça çalışan biri
Işık'lar içinde uyusun babanız, mekanı cennet olsunKonuyu takip edemedim , yazıldı mi bilmiyorum ..
Bu kadın ne oldu da evini terketti ? Her canı sıkılan evini terketmiyo neticede .. en kötüsü de çocukları neden kabul etmiyor ? Arada anlatmadığın eksik birşeyler var ..
Dur ben sana birşey anlatayim, erkek tarafını koruyorsun ya ,erkek nasıl olurmuş gör ...
Babam kanser hastası olduğu için son zamanlarda yardımsız ayakta duramıyorDu ..bazen zorlanırsa kalkabiliyorDu ama en az 15 dakika uğraşıyordu. Annem de fıtık ameliyatı olmuştu ,babamın gece ilaçlarını verip (yardımcılar olsa da kimseye bırakmazdı babami) yatırır, kendi de yatardı ..birgün annem tezgahın üzerini toplamamış, evde de yardımcı yok ,babam orayı öyle görmüş aklına takılmış ..annemin uyuduğundan emin olduktan sonra güç bela kalkıp ,bir eliyle tezgahtan destek alıp ,diğer eliyle bulaşıkları makineye yerlestiriyordu ki yakaladım ..ya baba napiyosun, bırak ben yaparım ,dedim ,ağladım yalvardım, bırakmadı. 3 5 tane tabak ...Asla dağınıklık sevmez ..sen git çocuğuna bak ,uyuduysa da uyu dinlen ,ölmem :/ ya iki tabak yerleştirdim diye .. annen hasta ,kalkıp mutfağı temiz bulsun ,uğraşmasın ,dedi :/
Kendisi kanser ,annem basit bir ameliyat geçirmiş ..gerçi ameliyat olmadan önce de anneme karşı hassas davranırdı. .hempimize. ..baba demek ,koruyup kollayan sahip çıkan demek ..bir kere beni kırdığını yada maddi manevi eksik bıraktığını bilmem ..her zaman en iyi şekilde babalık yapmıştır ..o yüzden zaten akıl sağlığımı kaybedecek duruma geldim .onsuz bu hayatı yaşayamıyorum ..
Yalnız bu ortada bırakılan çocuklar ,hani annenin babaya ,babanın anneye attığı çocuklar , kimse sahip çıkmazsa yetiştirme yurduna verilecek olan çocuklar ,o ebeveynlerin suratına tükürmeye bile tenezzül etmeyecek ..
Babam hep derdi ,güzel hatıralar bırakmak gerek geride kalanlara ..
Amin , çok teşekkür ederim .. o yüzden dedim ya ,bu baba profili benim kafamdakine uymuyor :/Işık'lar içinde uyusun babanız, mekanı cennet olsun
Allah size de sabırlar versin
Gözlerim dolu dolu oldu okurken
Ben böyle adamlara baba derim işte ya
Anne istemediği halde çocuklar anneye verilirse o çocukların hali ne olur .... allah yardımcıları olsun çok zor bir durumİşte baba yakında il dışına gidecekmis iş bulmak için adamın annesi bakabilecek durumda değil yani hasta bakma durumu hiç yok yani size soralım dedim çok çaresiz kalmışlartabiki zaten bu tarafın üzüldüğü çocukların durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?