- 19 Haziran 2025
- 99
- 50
- 3
- 27
- Konu Sahibi lavinyaaya
-
:) huzursuz uyumak istemiyorum onu düşündüm de iki kat tartışma olabilirYapacak birşey yok, tartisilacaksa tartışılır, birlikte yaşıyorsanız bir şekilde kabul edecek, bence haber ver milletin yanında surat yapacağına ilk gazi çıkmış olur.
Ama aile bireylerimize bile öyle davranıyor öz bizim bir sorunumuz bile yok annemin evi neden oluyor bu bakış açınız doğru mu :/Her ne kadar beraber yaşıyor olsanız da orası annenızın evi istemez istemez normal bence hele de haz etmedıgı ınsanı ıstememesı gayet normal
Benım babamda çok sevmez. Korona dan sonra helede. Ama onların evi. Ben de, arkadaalarıma soluyorum. Dışarda onları agırlıyorum. Gelenlerde bılıyor zaten. Yani onların evı olduğu ıcın saygı duymalıyız27 yaşındasınız annenizle yaşıyorsunuz aile evi ama düşünün misafir davet edemiyorsunuz gelse bile gönül rahatlığı ağırlayamıyorsunuz gözünü dikip size bakar sert sert vakar bazen ilgisiz davranır suratını asar hatta bazen hoşgeldin demeye bile tenezzül etmez insanlar kalkana yakın otursaydiniz yemek yapsaydık filan yapar dalga geçer gibi . bırakın eş dost arkadaşlarımı ben bir kere davet edemedim evime bu yaşıma kadar hep içimde kaldı yeri geldi arkadaşlarımla mesafe koydum mahcup hissettim çünkü onlar hep evlerini açtılar bana .ben mutfağa girip bir seyler hazırlamak istesem peşimden gelir söylenir yapma der gibi engel olur olmasa bile maksimum hani bir çay ikram edebilirim .kendi aile bireylerimizide öyle ağırlarken bile utanıyorum bırakın eli.Ailemdeki insanlar genelde bilir çoğu Zaman hatta buna göre davranır ama yabancılar karşı mahçup oluyorum çok zaten eve çat kapı misafir geleceği şekilde bir ev temizliğide yapmaz onu geçtim işte mahcupluk hissediyorum. Yarın bı akrabamiz aradı bı ekstra misafir ile ziyaret edeceğini söyledi bende açık açık dedim sıkıntı yapabilir annem olsun biz seni görmek istiyoruz dedi o kişiden de hiç haz etmez yarın umarım beni huzursuz etmez ben mesela anneme söyleyemiyecem şimdi onlar gelcek diye çünkü benimle tartışmaya başlayacak. ANNEM SIKINTILI İNSANLAR ANLAYIŞSIZ BEN YORGUN HİSSEDİYORUM ARTIK AİLE EVİ GERÇEKTEN BİR SURE SONRA OLMUYOR.
(Annemin psikolojik olarak çok iyi değil daha öncede bahsetmiştim ama bu benim sosyal yaşamımi etkiliyor her zaman)
Ben onların evi olarak bakmıyorum olaya şu an ki evimize benim emeğim ile konulmuş bir miktar para ile alındı parasal olarak ifade ediyorsanız bu bakış açısıyla bu da benim zoruma gidiyor ben evde otelde kalmış gibi yaşayacaksam neden bu evdeyim kiBenım babamda çok sevmez. Korona dan sonra helede. Ama onların evi. Ben de, arkadaalarıma soluyorum. Dışarda onları agırlıyorum. Gelenlerde bılıyor zaten. Yani onların evı olduğu ıcın saygı duymalıyız
Anneler ve çocuklar arasında neden ayrım var sonra anneye bakmıyorlar çocuklar muhabbetleri dönüyor gerçekten çocukların hakkını veriyorlar miHım ayrılın annenden utanıyorsun zaten
Annen senden sen annenden kurtul
Zaten işi aşı olan aile evinde oturmasın
Çünkü annem telefon kullanmıyor ve de dedim ya annem ile çok samimiyet yok ona da ikazda bulundum onda da hata var annem sıkıntı yapar bilim dedim açık açık yinede gelmek istiyorlar ziyaret Yeni taşındığı mız yereAkraba neden sizi arıyor ki gelmek için? Normalde annenizin aranması gerekirdi. Ki insanlar akrabasını tanır gitmez misafir sevmeyen insanların evine.
Haklısınız siz para koymasanız da orası sizin de eviniz. Orada yaşıyorsunuz her gün olmasa da misafir ağırlayabilirsiniz.Ben onların evi olarak bakmıyorum olaya şu an ki evimize benim emeğim ile konulmuş bir miktar para ile alındı parasal olarak ifade ediyorsanız bu bakış açısıyla bu da benim zoruma gidiyor ben evde otelde kalmış gibi yaşayacaksam neden bu evdeyim ki
Bana çok da haklı gelmediniz. Siz 27 yaşındasınız, neden annenizle yaşıyorsunuz hala? Orası annenizin de evi, sevmediği biri çat kapı gelmiş gibi olacak siz ona haber vermediğiniz için. Hep bu şekilde emrivaki gibi mi çağırıyorsunuz insanları? Hem akraba neden sizi arıyor, annenizi araması gerekir, özellikle araları kötüyse.27 yaşındasınız annenizle yaşıyorsunuz aile evi ama düşünün misafir davet edemiyorsunuz gelse bile gönül rahatlığı ağırlayamıyorsunuz gözünü dikip size bakar sert sert vakar bazen ilgisiz davranır suratını asar hatta bazen hoşgeldin demeye bile tenezzül etmez insanlar kalkana yakın otursaydiniz yemek yapsaydık filan yapar dalga geçer gibi . bırakın eş dost arkadaşlarımı ben bir kere davet edemedim evime bu yaşıma kadar hep içimde kaldı yeri geldi arkadaşlarımla mesafe koydum mahcup hissettim çünkü onlar hep evlerini açtılar bana .ben mutfağa girip bir seyler hazırlamak istesem peşimden gelir söylenir yapma der gibi engel olur olmasa bile maksimum hani bir çay ikram edebilirim .kendi aile bireylerimizide öyle ağırlarken bile utanıyorum bırakın eli.Ailemdeki insanlar genelde bilir çoğu Zaman hatta buna göre davranır ama yabancılar karşı mahçup oluyorum çok zaten eve çat kapı misafir geleceği şekilde bir ev temizliğide yapmaz onu geçtim işte mahcupluk hissediyorum. Yarın bı akrabamiz aradı bı ekstra misafir ile ziyaret edeceğini söyledi bende açık açık dedim sıkıntı yapabilir annem olsun biz seni görmek istiyoruz dedi o kişiden de hiç haz etmez yarın umarım beni huzursuz etmez ben mesela anneme söyleyemiyecem şimdi onlar gelcek diye çünkü benimle tartışmaya başlayacak. ANNEM SIKINTILI İNSANLAR ANLAYIŞSIZ BEN YORGUN HİSSEDİYORUM ARTIK AİLE EVİ GERÇEKTEN BİR SURE SONRA OLMUYOR.
(Annemin psikolojik olarak çok iyi değil daha öncede bahsetmiştim ama bu benim sosyal yaşamımi etkiliyor her zaman)
Bende öyle düşünüyorum burdaki arkadaşlar yine beni yargılamis bir durumu yaşamadan konuşmak ne güzelmis gerçekten hayret ediyorum bazenHaklısınız siz para koymasanız da orası sizin de eviniz. Orada yaşıyorsunuz her gün olmasa da misafir ağırlayabilirsiniz.
Yani sizin para verdıgınızı ben bılemem. Benım babamda sıkıntılı misafır ıstemıyor. Bırı hapşırsa bütün evı sılıyoruz. Korona dan sonra böyle oldu. Bende onların evınde yasadıgım ıcın saygı duyuyorum. Ben öle bakıyorum.Kımseye mısafır sevdıremem. Bıde yaşlı başkaları ocın babamı ezememBen onların evi olarak bakmıyorum olaya şu an ki evimize benim emeğim ile konulmuş bir miktar para ile alındı parasal olarak ifade ediyorsanız bu bakış açısıyla bu da benim zoruma gidiyor ben evde otelde kalmış gibi yaşayacaksam neden bu evdeyim ki
Bu aslında kinci evimiz benim bir miktar emeğim ile aldığımız diğer evimizi kiraya verip buraya taşındık diyelim ben bekâr şekilde yaşamıyı da biliyorum evet ama annemin durumu pek iyi değil yalnız yasayacak kadar bende onu aldım kardeşlerimle bu evdeyiz seneye biri askere diğeri okula gdiicek yine annemle ben kalacağız gibi benimde atama olayım olmayacaksa yalnız yaşamayı bende biliyorum ama kapıyı çekip çıkmam şu durumda imkanli değil bunu yapmayı çok iyi biliyorum ama dediğinize de bir bakımdan da hak veriyorum bı takım düzen oturtup ayrılabilirim umarımBana çok da haklı gelmediniz. Siz 27 yaşındasınız, neden annenizle yaşıyorsunuz hala? Orası annenizin de evi, sevmediği biri çat kapı gelmiş gibi olacak siz ona haber vermediğiniz için. Hep bu şekilde emrivaki gibi mi çağırıyorsunuz insanları? Hem akraba neden sizi arıyor, annenizi araması gerekir, özellikle araları kötüyse.
Yani yapacak bir şey yok, kimse bu yaştan sonra değişmez. Kendi evinize çıkmayı düşünmeniz lazım yavaştan
Anne çocukları arasında şöyle ayrım yaparAnneler ve çocuklar arasında neden ayrım var sonra anneye bakmıyorlar çocuklar muhabbetleri dönüyor gerçekten çocukların hakkını veriyorlar mi
Bence siz sabah söyleyin aradılar geleceklermiş diye. Kendi arkadaşınız olsa neyse, akrabanız.Bende öyle düşünüyorum burdaki arkadaşlar yine beni yargılamis bir durumu yaşamadan konuşmak ne güzelmis gerçekten hayret ediyorum bazen
Yani sizin para verdıgınızı ben bılemem. Benım babamda sıkıntılı misafır ıstemıyor. Bırı hapşırsa bütün evı sılıyoruz. Korona dan sonra böyle oldu. Bende onların evınde yasadıgım ıcın saygı duyuyorum. Ben öle bakıyorum.Kımseye mısafır sevdıremem. Bıde yaşlı başkaları ocın babamı ezem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?