- 19 Şubat 2021
- 7.149
- 21.495
- 298
- 39
- Konu Sahibi lavinyaaya
-
Evet beni biraz dışardan bakış açısıyla anlamissiniz kabullendigimi düşünüyorum ama asla kabul edemedigimi bende gün sonunda fark ediyorum annem çocuklar arasında ayrım yapıyor bana çok sert aşağılayıcı davranır diğerlerinden biraz daha çekinir daha nazik bana göre .bir 7 yıla yakın ben dışarda okudum evden uzaktim bana yeri geldi şu cümleyi kurdun sen dışardaydin hep sana alışamadım yabancı gibi geliyorsun bu o kadar kırıcı ki bende psikolojisini verip gecistirdim ama kabullenmek zorAnne çocukları arasında şöyle ayrım yapar
Çocuklarından kim daha zayıf hasta güçsüz ise o tarafa meyl eder
Onun dışında her çocuk annenin için aynıdır
Bu koşullar standart bir anne için
Çocuklar zaten annelerini sever
Bunlar normal insanlar için
Sizin durumunuz biraz karışık
Ayrı olmanız sizin için iyi olacak
Anneniz sizin en zayıf tarafınız bence kabullenemiyorsunuz
Kabullenemeyeceksinizde
Evlatlar arasında ayrım mı yapıyor anneniz
Eğer öyleyse sizin kabullenemeyişiniz sebep olabilir
Ayrılın olmuyorsa olmuyordur
Habersizlik kötü ama anneniz anlayıştır ya en azından agirlar filanBenim erkek kardeşim aile evinde okudu üniversiteyi, her gün 5-10 kişi getirirdi ben uzaktayım ama bir gün sabah kapı çalıyor, arkadaşlarını kahvaltıya çağırmış annemin haberi yok.
Onaylamıyorum ama anlıyorum siziEvet beni biraz dışardan bakış açısıyla anlamissiniz kabullendigimi düşünüyorum ama asla kabul edemedigimi bende gün sonunda fark ediyorum annem çocuklar arasında ayrım yapıyor bana çok sert aşağılayıcı davranır diğerlerinden biraz daha çekinir daha nazik bana göre .bir 7 yıla yakın ben dışarda okudum evden uzaktim bana yeri geldi şu cümleyi kurdun sen dışardaydin hep sana alışamadım yabancı gibi geliyorsun bu o kadar kırıcı ki bende psikolojisini verip gecistirdim ama kabullenmek zor
Ben oğlum için sırf arkadaşları ile oynasın sosyalleşsin diye bir sürü pasta börek yapıyorum anneleriyle birlikte davet ediyorum. Annelik böyle bir şey.Orası sizin de eviniz
Her gün partilemiyorsanız tabi ki arada misafiriniz gelebilir
Benim de oğlumun arkadaşları geliyor
Bir kaç ergen zor oluyor mu oluyor ama oğlum için birkaç saat tahammül edemeyeceksem nerde kaldı anneliğim
2026 senesinin ilk yarısında umarım topluyup kendimi düşünüyorumOnaylamıyorum ama anlıyorum sizi
Belki uzaktan daha sağlıklı ilişkiniz olur
maddi durumunuz uygunsa düşünmeyin bile
Evet o yüzden her gün değil de arada misafir çağırabilirsiniz dedim. Çünkü benim kardeşim abartmıştı aklıma o geldi.Habersizlik kötü ama anneniz anlayıştır ya en azından agirlar filan
Keşke sizin gibi annem olsaydıBen oğlum için sırf arkadaşları ile oynasın sosyalleşsin diye bir sürü pasta börek yapıyorum anneleriyle birlikte davet ediyorum. Annelik böyle bir şey.
Umarım bir gün siz istediğiniz gibi bir anne olursunuz.Keşke sizin gibi annem olsaydıarkadaşlık bağlarında gerçekten bu önemli özellik lise zamanları çocukların arkadaşları ile kuracağınız tanıma bağı onun hem sosyal hem psikolojik özgüvenini hep desteklicek
Alın karsınıza konuşun bi belkı anlar. Vıcdana gelır bılmıomSizin durumunuzla benimki farklı ama sizin açıklayacağiniz anlamlı bir şey varken azından
Akrabanız niye annenizi değil de sizi arıyor gelmek için? Hem annem temizlik yapmıyor ne demek, son ne güne duruyorsunuz siz yapın.27 yaşındasınız annenizle yaşıyorsunuz aile evi ama düşünün misafir davet edemiyorsunuz gelse bile gönül rahatlığı ağırlayamıyorsunuz gözünü dikip size bakar sert sert vakar bazen ilgisiz davranır suratını asar hatta bazen hoşgeldin demeye bile tenezzül etmez insanlar kalkana yakın otursaydiniz yemek yapsaydık filan yapar dalga geçer gibi . bırakın eş dost arkadaşlarımı ben bir kere davet edemedim evime bu yaşıma kadar hep içimde kaldı yeri geldi arkadaşlarımla mesafe koydum mahcup hissettim çünkü onlar hep evlerini açtılar bana .ben mutfağa girip bir seyler hazırlamak istesem peşimden gelir söylenir yapma der gibi engel olur olmasa bile maksimum hani bir çay ikram edebilirim .kendi aile bireylerimizide öyle ağırlarken bile utanıyorum bırakın eli.Ailemdeki insanlar genelde bilir çoğu Zaman hatta buna göre davranır ama yabancılar karşı mahçup oluyorum çok zaten eve çat kapı misafir geleceği şekilde bir ev temizliğide yapmaz onu geçtim işte mahcupluk hissediyorum. Yarın bı akrabamiz aradı bı ekstra misafir ile ziyaret edeceğini söyledi bende açık açık dedim sıkıntı yapabilir annem olsun biz seni görmek istiyoruz dedi o kişiden de hiç haz etmez yarın umarım beni huzursuz etmez ben mesela anneme söyleyemiyecem şimdi onlar gelcek diye çünkü benimle tartışmaya başlayacak. ANNEM SIKINTILI İNSANLAR ANLAYIŞSIZ BEN YORGUN HİSSEDİYORUM ARTIK AİLE EVİ GERÇEKTEN BİR SURE SONRA OLMUYOR.
(Annemin psikolojik olarak çok iyi değil daha öncede bahsetmiştim ama bu benim sosyal yaşamımi etkiliyor her zaman)
Hakkınızda hayırlısı2026 senesinin ilk yarısında umarım topluyup kendimi düşünüyorum
Malesef doğru orası anne babanızın evi siz de onların cocugusunuz onlar ıstemedıgı halde mısafır davet etmenız hele ki onların haz etmedıgı insanları davet edıp ya da gelecegız dedıklerınde kabul etmenız onların da memnun olmasını beklemeniz yanlış.Annenız rahatsızlığını gayet net belırtıyor sızınle görüşmek ısteyen varsa dışarıda buluşun misafır ıcın de sizin için de anneniz için de en doğrusu buAma aile bireylerimize bile öyle davranıyor öz bizim bir sorunumuz bile yok annemin evi neden oluyor bu bakış açınız doğru mu :/
Yarın enlenip ayrılsan sana sık sık gelir kalır emin ol.27 yaşındasınız annenizle yaşıyorsunuz aile evi ama düşünün misafir davet edemiyorsunuz gelse bile gönül rahatlığı ağırlayamıyorsunuz gözünü dikip size bakar sert sert vakar bazen ilgisiz davranır suratını asar hatta bazen hoşgeldin demeye bile tenezzül etmez insanlar kalkana yakın otursaydiniz yemek yapsaydık filan yapar dalga geçer gibi . bırakın eş dost arkadaşlarımı ben bir kere davet edemedim evime bu yaşıma kadar hep içimde kaldı yeri geldi arkadaşlarımla mesafe koydum mahcup hissettim çünkü onlar hep evlerini açtılar bana .ben mutfağa girip bir seyler hazırlamak istesem peşimden gelir söylenir yapma der gibi engel olur olmasa bile maksimum hani bir çay ikram edebilirim .kendi aile bireylerimizide öyle ağırlarken bile utanıyorum bırakın eli.Ailemdeki insanlar genelde bilir çoğu Zaman hatta buna göre davranır ama yabancılar karşı mahçup oluyorum çok zaten eve çat kapı misafir geleceği şekilde bir ev temizliğide yapmaz onu geçtim işte mahcupluk hissediyorum. Yarın bı akrabamiz aradı bı ekstra misafir ile ziyaret edeceğini söyledi bende açık açık dedim sıkıntı yapabilir annem olsun biz seni görmek istiyoruz dedi o kişiden de hiç haz etmez yarın umarım beni huzursuz etmez ben mesela anneme söyleyemiyecem şimdi onlar gelcek diye çünkü benimle tartışmaya başlayacak. ANNEM SIKINTILI İNSANLAR ANLAYIŞSIZ BEN YORGUN HİSSEDİYORUM ARTIK AİLE EVİ GERÇEKTEN BİR SURE SONRA OLMUYOR.
(Annemin psikolojik olarak çok iyi değil daha öncede bahsetmiştim ama bu benim sosyal yaşamımi etkiliyor her zaman)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?