- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Nasıl bir konudur bu yaa
Keşke sabitlense!
Tek tek,aklımıza geldikce anlatıp rahatlasak...Destek olsak birbirimize,teselli etsek..
En iyisi kendimi toparlayinca ofisten yazmak olanlari zira telefondan yalan yanlış olmus
Buarada abim ben ayrıyken benımde evlenmemı hıc ıstemedıCute yani bu kadar olur. birde abiden yenilen darbe var. 2. evliliğinide yapınca insan daha bir el oluyor.
Konuşacak çok şey varda... neyse...benimde abimle buna benzer bişey gecti. Ben kötüyüm helede şu son zamanlarda
Buarada abim ben ayrıyken benımde evlenmemı hıc ıstemedı
cocugun var
ye iç gez oynaş ama evlenme dedi.
bende evlendim .
eşimide sever aslında.
ama aramızda dayanılmaz bir kıyaslama durumu var.
üstelik maddi durumu benden kat ve kat iyiyken, sürekli benden alacağı kuruşlara kadar benden hesap istemesi. eşinin kardeşlerinin ise onlara verdiği zararların(cidden hepsini yazıp tutup onları tanıyan birileri varsa deşifre olmayayım istiyorum) lafının bile olmaması beni çok yıprattı.
bizde bir dönem maddi sıkıntı yaşadık.
onların dükkanları var yazmıcam neyle ilgili oldugunu borc yazdırıyordum. bunada laf ediyordu ay geldımı kuruş hesaplayıp 100 tl bozmaya gıderdım baska bır yere dusun . bırak bır abı olarak 40 kurusun gecsın basının gozunun sadakası olsun.
oyle ya
cute sen annene anladığım kadarıyla sen sus kızsın dediği için biraz da kızmış olabilirsinBuarada abim ben ayrıyken benımde evlenmemı hıc ıstemedı
cocugun var
ye iç gez oynaş ama evlenme dedi.
bende evlendim .
eşimide sever aslında.
ama aramızda dayanılmaz bir kıyaslama durumu var.
üstelik maddi durumu benden kat ve kat iyiyken, sürekli benden alacağı kuruşlara kadar benden hesap istemesi. eşinin kardeşlerinin ise onlara verdiği zararların(cidden hepsini yazıp tutup onları tanıyan birileri varsa deşifre olmayayım istiyorum) lafının bile olmaması beni çok yıprattı.
bizde bir dönem maddi sıkıntı yaşadık.
onların dükkanları var yazmıcam neyle ilgili oldugunu borc yazdırıyordum. bunada laf ediyordu ay geldımı kuruş hesaplayıp 100 tl bozmaya gıderdım baska bır yere dusun . bırak bır abı olarak 40 kurusun gecsın basının gozunun sadakası olsun.
oyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?