Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

ee? ben konu sahibi evli değil yazmadım ki.
valla hiç buradakiler gibi direkt evet diyemem. ben de çok sordum bu soruyu kendime ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim ancak eşiyle hiçbir şekilde aynı ortamda bulunmam.
. "Ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim...." demissiniz ya ona istinaden yazdım konu sahibi zaten evli diye.

Bence kararı annene bırakmalısın onun hayatı sonuçta bende çok üzülürdüm istemezdim ama kendi adına düşününce onunda mutlu olmaya hakkı var ilk evliliği kötüydü belki içinde uhde kaldı.Kendi adıma ben büyük konuşamam anneniz de olsa ne hissettiğini bilemezsiniz yalnızlık kötü bir duygu eşin yerini de kimse alamaz evlat da dahil. Annenize güvenmiyor musunuz vereceği karar neden yanlış olsun ki

Kimse oynaya oynaya kabullenmez elbette, aileye bi yabanci geliyor (uvey baba adiyla), tum düzen degisiyor ister istemez.. Yine de cok fazla mudahale etmek haddi aşmak olur..
Herkesin kosullari farkli ayrica, kimi kadin hic gun görmemiş oluyor ve mutluluk ariyor, kimi tek başına yaşamakta zorlaniyor evlenmek istiyor, kimi kucuk ve bekar cocuklara sahip oldugundan düşünmüyor, vs vs
Sert olmamak lazim..

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
Gayet olumlu karşılardım . Çünkü Her insan gibi onunda mutluluğa hayatında birisinin arkasında birisinin olmasına ihtiyaç duyar

Ee yalnızlığı o kadar sevmiyormuş ki evlenmek istiyor. Anneniz size sem de boşan yanında bir adam görmek istemiyorum deme hakkına sahip mi? Eğer değilse siz de onun evlenmesine karışamazsınız.
Valla yıllardır yalnızlığı severim tek başıma kafamı dinlerim diye annem söylüyor ben öyle biliyorum
Hatta evlenmek isterim dediğinde çok şaşırmıştım,ayrıca da benim evliliğimle annemin evliliği bir değil ki;ben gencim ve çocuk sahibi olabilmem için evlenmem gerekiyor öyle değil mi?ama annem 50 yaşını geçti ve bu kadar çok çektikten sonra ben evlenemem yani o yaşlarda çok severek evlendikten sonra bile o sevdiğin adamı eskisi gibi görmüyorsun bir de elin adamını hayatına sok tanı sev vs,yani benim etrafımdan gözlemlediğim ve düşüncem böyle

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Annem mutluysa ben mutlu olurum. Yalnız mı ölsün illaki beni doğurmuş ya da zamanında babamla evlenmiş diye? Çok kolay bir süreç midir, kolay değildir tabi ki...

Bakın anlıyorum; üzülüyorsunuz, kabullenmekte, empati yapmakta zorlanıyorsunuz. Ancak bunun nedeni niçini yok. Anneniz evlenmeyi kafasına koyduysa evlenir. Sizin zorunuzla vazgeçse yine fedakarlık ona düşmüş olacak. Bu sefer de o üzüldüğü için üzüleceksiniz.

Kendi kendinize düşünüp, kurmayın. Belki her şey çok güzel gidecek, belki iyi ki ailemiz genişlemiş diyeceksiniz. Olmamış şeylerin üzüntüsüne hapsetmeyin kendinizi.

Ettim bile. Annemde babamda başkalarıyla evli. Anne-baba bile doğurup, büyütüp, zorluğunu çektiği evladının evlenmesinin önüne geçemiyor biz ne haddimize karışacağız konu sahibi? Tabiki bırakacaksın kendi hayatlarını yaşayıp, mutlu olsunlar. Sadece destek olmak düşer.

Benim annem 22 yıldır başkasıyla evli :) nasıl karşıladığımı hatırlamıyorum bile ama herkese göre farklıdır sanırım. Ayrılık şekli ayrıldıkları yaş vs. çocukların fikrini etkiliyordur sanırım.

Eğer boşanmış ve gencse kabul ederim belki. Ama 60 yasinda ve babam ölmüşse kesinlikle hayir ki babam vefat etti annem 60 yasinda. Aman bu saatten sonra kimseyle uğraşamam diyor. Zaten öyle birşeyi hiçbirimiz kabul etmeyiz.Ayni durum babam da olsa yine kabul etmem. Valla büyük harp çıkarırım cünkü kıskancım ve babama çok düşkünüm. Genç olsalar neyse derim.

annem ve babam bosandi ve ikisi de evlinip ayri ayri mutlu oldular. annem sonsuza kadar benimle yasamayacak ve onun mutlu olmasi beni de mutlu eder. hayatin bize ne surprizler yapacagini kestiremiyoruz, o yuzden mutlu olcagina inaniyorsaniz bunu desteklemenizi oneririm.

Herkesin düşüncesi başkadır fakat ben kabul edemezdim sanırım.

Kac yasindasiniz? Cok merak ediyorum.
Anneniz bu hayata babanizin kahrini cekmeye mi geldi? Size omur adamaya mi geldi? Yapayalniz olmeye mi geldi? Adam cok cok garip birisi olmadiktan sonra hicbir problem olmazdi benim icin. Kaldi ki benim problem edip etmemem de mesele degil. 50 yasinda kadin bana mi soracak nasil yasamasi gerektigini......

Benim annem de bizi evlendirdikten sonra evlendi, başta ben de istemedim kalben, ama ona 'sen nasıl mutlu olacaksan' dedim. evlendi 10 sene oluyor iyi ki evlenmiş.. yanında hayat arkadaşı, Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın..

O kadar komik ki.
50 yaşında olunca ne oluyor yani ? 50 yaşındaki insan birine aşık olup onu sevemez mi ? Her şey sizin yaşınızdaki insanlar için mi ?
Anne ve babanın boşanması her yaş için kötü bir şeydir,hiçbir evlat boşanmalarını güler yüzle karşılamaz ama bu kadar da abartılacak bir konu değil,hayatın bir gerçeği.Evet,anne babanın bir başkasıyla evlenmesi de üzücü gelir ama sonuçta 50 yaşındaki insan sizden izin almak,onay beklemek zorunda değil.Kendi problemlerinizle meşgul olun bence,anneniz bu yaşına kadar kim bilir ne çekti,bırakın biraz da gülümsesin,evladı olarak bunu çok görmeyin bari.

Annem 2. Evliliğini yaptı ve babamdan görmediği ilgiyi alakayı tatlı dili güler yüzü şimdiki eşi gösteriyor sağolsun. Bende evlenip gittim, aklım hep annemdeydi şimdi içim çok rahat çünkü çok mutlular. O sizin anneniz olması dışında bir birey kalbi var istekleri var hayalleri var Belki,değil siz, hiçkimsenin karışmaması gerekir...

Annemle babam çoktan boşandı. Keşke başkalarını bulup evlenseler valla... yaşları biraz genç olsa, yeni evliliklerinde bize başka kardeşler yapsalar bile derdim yani.
29 yaşındayım. Anam babam 55, 59. Küçük bir çocuk olsam "cici anne, cici baba istemem" diye travma geçirebilirdim. Bu yaşımda koca koca insanların evliliğininden etkilenmek komik bana göre.

Annem mutlu olsun yeterki tabiki isterim. Hatta en çok ben destek olurumki içinde şüphe kalmasın çok mutlu olsun. Hayat kısa niye yanlız yaşlansın. Sen işe gidicen sonra evlenip yoluna bakıcan o kadın ne yapıcak. Bir hayat arkadaşı olsa seninde için rahat etmezmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…