ee? ben konu sahibi evli değil yazmadım ki.
. "Ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim...." demissiniz ya ona istinaden yazdım konu sahibi zaten evli diye.valla hiç buradakiler gibi direkt evet diyemem. ben de çok sordum bu soruyu kendime ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim ancak eşiyle hiçbir şekilde aynı ortamda bulunmam.
anladım tatlım. "Ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim...." demissiniz ya ona istinaden yazdım konu sahibi zaten evli diye.
Gayet olumlu karşılardım . Çünkü Her insan gibi onunda mutluluğa hayatında birisinin arkasında birisinin olmasına ihtiyaç duyarAnneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
Valla yıllardır yalnızlığı severim tek başıma kafamı dinlerim diye annem söylüyor ben öyle biliyorumEe yalnızlığı o kadar sevmiyormuş ki evlenmek istiyor. Anneniz size sem de boşan yanında bir adam görmek istemiyorum deme hakkına sahip mi? Eğer değilse siz de onun evlenmesine karışamazsınız.
Annem mutluysa ben mutlu olurum. Yalnız mı ölsün illaki beni doğurmuş ya da zamanında babamla evlenmiş diye? Çok kolay bir süreç midir, kolay değildir tabi ki...Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Bakın anlıyorum; üzülüyorsunuz, kabullenmekte, empati yapmakta zorlanıyorsunuz. Ancak bunun nedeni niçini yok. Anneniz evlenmeyi kafasına koyduysa evlenir. Sizin zorunuzla vazgeçse yine fedakarlık ona düşmüş olacak. Bu sefer de o üzüldüğü için üzüleceksiniz.Valla yıllardır yalnızlığı severim tek başıma kafamı dinlerim diye annem söylüyor ben öyle biliyorum
Hatta evlenmek isterim dediğinde çok şaşırmıştım,ayrıca da benim evliliğimle annemin evliliği bir değil ki;ben gencim ve çocuk sahibi olabilmem için evlenmem gerekiyor öyle değil mi?ama annem 50 yaşını geçti ve bu kadar çok çektikten sonra ben evlenemem yani o yaşlarda çok severek evlendikten sonra bile o sevdiğin adamı eskisi gibi görmüyorsun bir de elin adamını hayatına sok tanı sev vs,yani benim etrafımdan gözlemlediğim ve düşüncem böyle
Benim annem 22 yıldır başkasıyla evli :) nasıl karşıladığımı hatırlamıyorum bile ama herkese göre farklıdır sanırım. Ayrılık şekli ayrıldıkları yaş vs. çocukların fikrini etkiliyordur sanırım.Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Kac yasindasiniz? Cok merak ediyorum.Niye ayak bağı olayım ki?daha 2 hafta önce boşandı babamdan,bunca yıl nasıl durdu?kabul edemiyorum gözümde bile canlandıramıyorum.annem de babam da hayatta ama annem başka adamla düşünmek beni etkiliyor.zaten boşanmalarını bile yeni kabul ediyorum
Valla yıllardır yalnızlığı severim tek başıma kafamı dinlerim diye annem söylüyor ben öyle biliyorum
Hatta evlenmek isterim dediğinde çok şaşırmıştım,ayrıca da benim evliliğimle annemin evliliği bir değil ki;ben gencim ve çocuk sahibi olabilmem için evlenmem gerekiyor öyle değil mi?ama annem 50 yaşını geçti ve bu kadar çok çektikten sonra ben evlenemem yani o yaşlarda çok severek evlendikten sonra bile o sevdiğin adamı eskisi gibi görmüyorsun bir de elin adamını hayatına sok tanı sev vs,yani benim etrafımdan gözlemlediğim ve düşüncem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?