- 27 Nisan 2012
- 15.839
- 19.115
- 498
editörler çözer nasılsaNiye bu şekilde yazıyorsunuz anlamıyorum insanların benimle aynı sıkıntıları olamazmı bunları yaşayan bir tek benmiyim illa var demiyorum ama şüphelerim o yönde
Benim annem evli iki de çocuğu var ohh miss kocasıyla da gayet iyi babam da başkasıyla evli onunda var çocuğu her ikisi de kendi evinde mutlular daha ne isterim birlikte olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yokBabamın bencilliği yüzünden annem boşanma kararı aldı
Tabiki mutlu olunur ama bide şöyle düşün , evlisin yada evlendin annem 7/24 yalnız her an yanında olamazsın acil bi durumda yanında güvenebileceği biri olucak yada yalnız kaldığın zaman hiç sıkılmamısjn konuşup sohpet ediceği biri olucak her zaman ve iyi bi insan ise evleniceği adam hayatı boyunca kadın olduğunu hissedicek sadece bi anne olmucak benim ane-babam 23 sene önce boşandı ve ikiside evli anne baba oldular diye neden mutluluklarını kısıtlıyım ki eş olmak sorundan çok mutluluk getirir doğru insanda bence..Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Ben basligi okuyup cevap yazdim, sanirim sizinkiler bosanmis benim babam vefat etti annemin onun yerine birini koymasi rahatsiz ederdi beni. Eger sizin durumunuzda olsaydim da babamla aram iyiyse kabul etmezdim yine.Siz de benim gibi düşünüyorsunuz sebebini sorsam size
Kac yasindasin sen ya ?O farklı bir durum,birisi annem birisi babam niye biraz daha anlayışlı olup ikisi de bir arada duramadı diye üzülüyorum
Bilmiyorum garip bir durum
karsi tarafi olcun bicin. kolay degil bu yastan sonra.. Ben pek sicak bakamazdim ama hayat da onun hayati.. Baba da evlenebilirMutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Kac yasindasin sen ya ?
Senin gibi bencil olmaz i sallah cocuklarim.
Evet 1985 ne oldu niye eyvah eyvahEğer kullanıcı adındaki 85 Doğum tarihiyse eyvah eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?