Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

Niye bu şekilde yazıyorsunuz anlamıyorum insanların benimle aynı sıkıntıları olamazmı bunları yaşayan bir tek benmiyim illa var demiyorum ama şüphelerim o yönde
editörler çözer nasılsa Mune
dediğim gibi şüpheniz varsa yalnızca bunun üzerine gidebilirsiniz
onun dışında kadının kendi hayatı!

Resmen bütün aile düzeniniz bozulmasın, annenize zamanında çok iyi davranmış(!) babanızın yemeği, keyfi yerinde olsun diye annenizi günah keçisi ilan ediyorsunuz ailecek.
Babanızın annenize yaptıklarından dolayı babanıza kin gütmezken, kadının dayanamayıp boşanmasına neden bu kadar nefret duyuyorsunuz?

O evlenmeyecekse sen de evlenmeyip ikiniz yaşayacaksınız. Ayrıca sen kimsin ya çocuğusun diye kadının hayatına bu derece karışamazsın

Kimse kimsenin hayatini ipotek altina almamali... bu evladi da olsa.... herkesin mutlu olmaya hakki var... herkesin ilgiye, sevgiye, sefkate hakki var... ilk evliligi yurumemis birisi kendini hayata kapatmak zorunda olmamali, bu kisi anne de olsa... anne demek fedakarlik ise, fedakarligin da bir dozu ve sınırı vardir. Evlat icin bile olsa hayatini birine ipotek edecek kadar olmamali bu fedakarlik...
Konu sahibi senin annenin bir kadin oldugunu, ve en nihayetinde bir insan oldugunu, onun da haklari oldugunu unutmamalisin. Sen bunu unutuyorsun...
Evlenmesini istemesen de bu durumu saygi ile karsilamayi ogrenmelisin...bunu annenin mutlulugu icin yapmalisin.

Gayet normal karsilarim karsi taraf akli basinda biriyse neden olmasin

Ben istememiştim annemin evlenmesini çünkü adam adam değildi ama annem benim ergen şımarıklığı yaptığımı düşünüp evlendi.
Sonra hep beraber sürüm sürüm süründük,boşandılar çok yıllar sonra ama ben annemden koptum

Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Tabiki mutlu olunur ama bide şöyle düşün , evlisin yada evlendin annem 7/24 yalnız her an yanında olamazsın acil bi durumda yanında güvenebileceği biri olucak yada yalnız kaldığın zaman hiç sıkılmamısjn konuşup sohpet ediceği biri olucak her zaman ve iyi bi insan ise evleniceği adam hayatı boyunca kadın olduğunu hissedicek sadece bi anne olmucak benim ane-babam 23 sene önce boşandı ve ikiside evli anne baba oldular diye neden mutluluklarını kısıtlıyım ki eş olmak sorundan çok mutluluk getirir doğru insanda bence..

Siz de benim gibi düşünüyorsunuz sebebini sorsam size
Ben basligi okuyup cevap yazdim, sanirim sizinkiler bosanmis benim babam vefat etti annemin onun yerine birini koymasi rahatsiz ederdi beni. Eger sizin durumunuzda olsaydim da babamla aram iyiyse kabul etmezdim yine.

annem bana sormaz ki,

ben de zaten adettendir diye sormustum evlenecegim zaman

keske tek basina 4 duvar arasinda oturacagina evlense

Eskiden olsa istemem derdim.. ama evlendim cocuklarim oldu ve bi gun ayrilsam yeniden sevilmek sevmek isterdim sanirim. Bu yuzden empati yapmak daha kolay.. Babanin yerine baskasini gormek zoruna gitsede mutlu olacaksa evlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…