Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

Benim hoşuma gitmezdi kabullenemezdim şahsen ama kendi kararı ama buda benim düşüncem

Son düzenleme:
Anneniz babanızla zaten iyi anlaşamadığı için yatakları ayırmış olmasın? Bu cinsellik ihtiyacı olmadığı anlamına gelmez...Belki bir faktör de boşanmaya iten bu sebeptir. Kaldı ki sadece cinsellik değil, dert ortağı can yoldaşı evde bir ses arar insan.
Siz de boşanın annenizle beraber yaşayın desek ne kadar mantıklı ? Bence eş adayı varsa kendisini objektif şekilde tanımaya çalışın belki annenizin mutluluğu sizi de etkiler

annem ve babam için aynı şeyleri düşünüyorum.mantığım evlensinler der muhtemelen gönlüm evlenmelerine razı gelmez.

Keşke benim annem evlenseydi.. 27 yıldır bekar.. Çok söyledim anne evlen anne evlen... Yok.. Ama biliyorum etrafında onunla yaşıt olan evli çiftlere baktığında anlıyorum içinden geçenleri....Mesela bir düğün olur .. Dans eden çiftlere bakar derin derin.. Arkadaşları eşleriyle fotoğraflar atar sosyal medyaya öööyle uzun uzun bakar... Anne neden evlenmedin diyorum. . Sizi düşündüm...Evlensem baban sizi alırdı.. Ben sizsiz napayım dedi .. Ama bu bana hiç adil gelmiyor diyorum... Olsun diyor... Yalnız yaşlanmayı kimse istemez... Siz annenizin içindekileri bilemezsiniz... Karışmayın ve tavır almayın insanların hayatına... Evlensin.. Bunda ne kötülük olabilir ? Siz evlisiniz.. Niye evlisiniz? Genç bir birey olduğunuz için mi hakediyorsunuz evliliği? İnsanların hevesleri yaşlandığında bitsini mi? Köşelerine çekilip ölümü mü beklesinler.? Evlensin... Eşiyle doya doya gezsin tozsun.. Sizin buna trip atmaya hiç hakkınız yok...

Anne olmadan önce bir kadın o. Evlenmeye de , geceleri yalnız kaldığında iki sohbet edeceği bir yol arkadaşına da ihtiyacı olacaktır hep.

Senlik ne var yahu bunda. Baban düşünsün o kismi. Annen senin eşin mi başkasının koynuna girecek olması seni nie etkiliyor. Hic umrumda olmaz olmadi da. Ne istiyorsa yapsin ahir ömründe. Ha benim dememle istedigi seyden vazgeciosa geçmesin zaten. Icinde varsa, uhte olarak kalacaksa kime ne faydasi var yapmamasinin.

İyi de 40 il yaşlarda sürekli ayrı yattılar o zaman daha gençti,neden o zaman değil de şimdi cinsellik aklına gelmesi bana ilginç geliyor.ben şu an kendi adıma söyliyim çok düşkün değilim ki 50 li yaşlarda hiç istemem gibi geliyor.
Evde zaten şu an bekar Kardeşim var yanlız değil yani ve daha boşanalı 2 hafta oldu.

Peki annenize evlenme derken gel bizimle yaşa, ben seni her girtiğimiz tatile götürürüm, gezdiririm diyor musunuz?
Ben zaten annemi gezmeye götürüyorum,tatile,yemeğe,alışverişe götürüyorum.düğünlere gideriz,bayramda birlikte gezeriz sürekli beraberiz,arkadaş gibiyiz
Bu olaylar olduğunda eşimde ben de anne kal bizde dedik ama kardeşin var dedi gelmedi.ben annemi kenara atan biri değilim,hasta olur ilgilenirim yani bunun için yabancı bir adamın evimizde olmasına gerek yok ki,zaten yalnızlığı seven bir kadın,gezmelere gitsin arkadaşlarıyla gezilere gitsin illa bir adam mı olması gerekiyor

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
ben bu sorduğunuza kendi hayatım ve bakış açıma göre cevap vereceğim. çevremde bu durumla karşılaşan insanların ne yaptığı yada düşündüğü ile kesinlikle ilgilenmiyorum. önce bunu belirtmek isterim.
annem babam ayrı. yaklaşık 13 senedir. babam evlendi. boşanır boşanmaz. ancak annem evlenmedi. evlenmeyi de düşünmüyor. aklının ucundan dahi geçmedi, geçemez. ben ve kardeşim varız hayatında. ömrümün sonuna kadar da benimle, bizimle olacak. bu konu benim için hassas. ben katıyım bu konuda. ben maddi manevi yanındayım. evlatları olarak yanındayız. bundan dolayı bir erkeğin lafı olamaz bizim evde , yada zihnimizde öyle diyim.
ben de evlendim ayrıldım. çocuğum yok. eğer çocuğum olsaydı asla ve asla evlenmeyi düşünmezdim bir daha.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz.aynen sizin gibi düşüyorum,bence de bir erkeğin yanında olmasına gerek yok,biz ne güne duruyoruz,ilgisiz evlat değiliz ki annemizin istediği herşeyi yapmaya çalışıyoruz

Siz bir gün sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirip mutlu olurken anneniz arkanızda yapayalnız mı kalsın istersiniz yoksa yanında onu mutlu ve hayatı paylaştığı bir eşiyle mi bırakmak istersiniz?...

hemen kendimden örnek vermek isterim, annem ben 12 yaşında iken tekrar evlenmek üzere benim fikrimi aldı, karşıma geçerek konuştu.. ben de onunda bir insan olduğunu ve annemi çok sevdiğim için onaylamıştım.. o zamanlar çocuktum evet ama bu konuda olgunca düşünebiliyordum. onu seviyordum, onun parçasıydım ve mutlu olmak onun da hakkıydı. babam evlenmedi her ne kdar evlen desem de :) ama annem evlendi, eşiyle de 12 yaşından beri birlikteyiz. babamın ise ağzından 1 kere negatif bir cümle duymadım annemin evliliği ile alakalı, tek bir konuşma yapmıştık "ben tavırlarıma dikkat edecektim, bir yanlış olur ise babam zaten müdahale edecekti." annemin eşine ise, saygıda asla kusur etmedim, o da kendi kızından ayrı tutmadı beni 1 gıdım bile hissetmedim. 14 yaşımdayken bir kız kardeşim oldu, hayattaki en değerli varlığım kardeşim. biz 4 kişilik yeni bir çekirdek aile olduk.

herkesin hayatta şansları vardır, benim ise en büyük şansım ailem derim hep.. tabi bu benim hayatımdaki örnek bazen olmayabiliyor.. bazı insanlar hazmedemeyebiliyor, fikir ayrılıkları çıkıyor ortaya.. veya eş ile anlaşmazlıklar olabiliyor.. annemin iyi kalpliliğine bağlıyorum bir şekilde güzel bir hayata devam etmemizin sebebini ve allah iyi insanlar çıkarsın herkesin karşına..

annenizin böyle bir düşüncesi var ise desteklemekten korkmayın. evlilik öncesi gerekli iletişimi sağlayın... hayırlısı olsun sizin için

Ee yalnızlığı o kadar sevmiyormuş ki evlenmek istiyor. Anneniz size sem de boşan yanında bir adam görmek istemiyorum deme hakkına sahip mi? Eğer değilse siz de onun evlenmesine karışamazsınız.

Siz şanslıymışsınız ne güzel.bilmiyorum insan ben kadar evlen mutlu ol dese de içi buruk olur bence.annenizin mutlu olduğunu görünce,evlendiği kişinin iyi olduğunu görünce sizde mutlu olmuşsunuzdur ama benim kafamda birşey yerleşmiş yani bunu yıkamıyorum neden başka bir adam annemin eşi sıfatıyla evimize girsin ki?ben konuşamam bile gibi geliyor yani ailecek alacağımız kararlarda onunda söz sahibi olması filan..
Ben biraz geri kafalı kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…