- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
Evet 1985 ne oldu niye eyvah eyvah
Sence ?Evet 1985 ne oldu niye eyvah eyvah
annem de babam da başkalarıyla evlendi.Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Hiçkimse annesini babasını başka bir erkekle kadınla düşünmek istemez.Ama boşanmışlar sonuçta Ve anneniz kendisi için doğru insanı bulduysa bulduğu insanda hukuken veya ahlakın bir engel yoksa(evli olma durumu gibi)Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Ee siz de evliymişsinizAnneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Konu sahibi zaten evlivalla hiç buradakiler gibi direkt evet diyemem. ben de çok sordum bu soruyu kendime ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim ancak eşiyle hiçbir şekilde aynı ortamda bulunmam.
Ben evliyim ben çocuğum var,ama yine de annemin başkasıyla evli olma fikri beni etkiliyor bilmiyorum yani zaten annemle babamın boşanmasını yeni yeni kabul ediyorum bir de başka bir adamın aileye gelmesi filanSize bir sorum olacak evli misiniz belki bekarken zor olur annenizin eşiyle ayni evi paylaşma gibi bir durum olmayacak değil mi
Peki annenize evlenme derken gel bizimle yaşa, ben seni her girtiğimiz tatile götürürüm, gezdiririm diyor musunuz?Ben evliyim ben çocuğum var,ama yine de annemin başkasıyla evli olma fikri beni etkiliyor bilmiyorum yani zaten annemle babamın boşanmasını yeni yeni kabul ediyorum bir de başka bir adamın aileye gelmesi filan
Cİnsellik ihtiyacı olur filan denmiş ama annem zaten babamla yıllardır ayrı yatıyor paylaşımları yok bu yaştan sonra mı cinsellik aklına gelicek anlamadım
Kabul etmesi zor bir durum gerçektenEvli olunca daha kolay olurBen evliyim ben çocuğum var,ama yine de annemin başkasıyla evli olma fikri beni etkiliyor bilmiyorum yani zaten annemle babamın boşanmasını yeni yeni kabul ediyorum bir de başka bir adamın aileye gelmesi filan
Cİnsellik ihtiyacı olur filan denmiş ama annem zaten babamla yıllardır ayrı yatıyor paylaşımları yok bu yaştan sonra mı cinsellik aklına gelicek anlamadım
Tek cocugum, ben de evlendim ve annem yalnızlıktan depresyona girdi hayattan koptu. Hergün yalnız uyanıp yalnız uyuyor üstelik daha 50 yasında. Sanki hayat onun icin bitmiş gibi oldu, okuttu evlendirdi beni tek başına ve hayata dair başka amacı olmadıgından boşluğa düştü. O titiz kadın temizlik yapmıyor. Hergün yüzüne krem süren annem sacını taramıyor. Hergün ağlayıp babamın arkasından yolunu gözlüyor. Babam ise başka kadınla... biraz vicdanın varsa annene engel olmazsın. Ben karşısına iyi biri cıksın diye neler vermezdim...Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Benim annemle babam da ben doğduktan sonra ayrı yatmaya baslamıs hic de birlikte uyuduklarını görmedim. Cinsellik değil mesele can yoldaşlığı. Sen her akşam kapını kapatıp kocanla cocugunla oturuyosun. Peki o? Yerine koysana kendini eskiden kahvaltıda ne hazırlıklar yapardı dmi? Şimdi gitsen kendi icin doğru düzgün sofra bile kurmuyordur... sadece siz giderken oraya aman cocuklarım geliyor diye hazırlık yapıyor emin ol... ben kendi annemden biliyorum. 3 apartman ilerisinde oturuyorum. Catkapı gittiğimde evdeki yalnızlık hüznünü cok net görüyorum ama haberli gidince o hazırlıklar o mutluluklar hep bizim icinmiş anlıyorum. Cok cok acı insanların yalnızlıga mahkum kalması. Cinselliği bırak da gece bir tansiyonu cıksa onu kim götürecek hastaneye? Kalbi sıkışsa kim yetişecek? Ben bile yetişemem 3 apartman ilerime. Yapmayın sakın karışmayın. Yaşamak herkesin hakkıBen evliyim ben çocuğum var,ama yine de annemin başkasıyla evli olma fikri beni etkiliyor bilmiyorum yani zaten annemle babamın boşanmasını yeni yeni kabul ediyorum bir de başka bir adamın aileye gelmesi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?