Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

Evet 1985 ne oldu niye eyvah eyvah

Bende 85 doğumluyum, küçük sayılmayız hani bunu söyleyen 18 yaş altı olsa biraz daha anlayabilirdim ama 33 yaşında bir bayanın annesine hatrım için babamla evli kalabilirdi vs gibi söylemlerde bulunması, ne bileyim annesinin mutluluğunun önemli olduğunu düşünmemesi garip geldi.

Evli misiniz acaba?

Seni oyle iyi anliyorum ki... Bazi insanlar icin yaşının gerektirdigi gibi davranmak zordur.Kucuk bir kiz cocugu gibi davranabilir.anne babasinin ayrilacagu fikri ona hos gelmez. Ki annesini baskasiyla paylasmak... Sen yargılamalara takilma. Ama şunu da aklindan cikarma annen onu istiyorsa ve sen karsi cikarsan ilerde bunu senin basina kaktigi zaman zorlanirsin.. Sen evli misin bilmiyorum ama evlenip çoluk cocuga karisinca annen yalniz kalinca bunu sana hatirlatirsa üzülürsün..
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
annem de babam da başkalarıyla evlendi.
kabullendim, mutlu olacaklarsa başka çareniz yok.

Ben belli bir yastaki kimselerin yani cocuklari onlara muhtac degilse kadin veya erkek farketmez evlenmelerine karsi degilim.herkes kendi hayatinda niye onlar yalniz kalsinlar ki.oyle birsey olsa annem icin de babam icin de farketmez karşı cikmam.ama cocuklar kucukse ben fedakarlik yapilmasi taraftariyim.bircok kisi onun da mutlu olmaya hakki yok mu diyebilir ama ne kadar iyi biriyle evlenilirse evlenilsin cocuklar icin buyuk uzuntu oluyor .bence fedakarlik yapilmali o zaman ve evlenmek icin beklenmeli

Mutlu olucaksa kararını vermişşe eminse evlensin çünkü boşandılar zaten babam bana sordu böyle böyle bi durum var işte evlenmek gibi düşüncem var senin hayatın sen bilirsin dedim .Annemde aynı şekilde kafası yatıosa onu hayatı evlensin bnde evliyim suan ama dier kardeşlermde büyüsün evlensin sonra. yabancı bi adam çnkü olucak dünya hali ilerde istiyosa evleneblr

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Hiçkimse annesini babasını başka bir erkekle kadınla düşünmek istemez.Ama boşanmışlar sonuçta Ve anneniz kendisi için doğru insanı bulduysa bulduğu insanda hukuken veya ahlakın bir engel yoksa(evli olma durumu gibi)
evlenmesinde bir sakınca Yok.Kabullenmek zor tahmin edebiliyorum ama evlenmek isteyen insanı engellemek bana çok yanlış geliyor.Kimsenşn iç dünyasını bilemeyiz annemiz de olsa belki cinsel olarak belki psikolojik olarak birine ihtiyaç duyuyor öyle düşününce engellemek bana acımasız geliyor

Size bir sorum olacak evli misiniz belki bekarken zor olur annenizin eşiyle ayni evi paylaşma gibi bir durum olmayacak değil mi

Ben istemezdim çünkü annem kendini yine ezdirir o yüzden. Tam rahata erecekken yine mahvolur diye. Annem domestik,geri kafalı,bir insan olmasaydi evlen anne mutlu olmak seninde hakkin derdim boyle seylere hic karşı değilim çünkü.

Ee siz de evliymişsiniz Bu kadar şiddetle karşı çıkıyorsanız boşanın, can yoldaşı olun kadına.

Herkes kendi evinde mutlu olsun, ama anne bir başına evde otursun sakın evlenmesin, oh ne ala.

valla hiç buradakiler gibi direkt evet diyemem. ben de çok sordum bu soruyu kendime ben ve kardeşim evlendikten sonra kabul edebilirim ancak eşiyle hiçbir şekilde aynı ortamda bulunmam.

Size bir sorum olacak evli misiniz belki bekarken zor olur annenizin eşiyle ayni evi paylaşma gibi bir durum olmayacak değil mi
Ben evliyim ben çocuğum var,ama yine de annemin başkasıyla evli olma fikri beni etkiliyor bilmiyorum yani zaten annemle babamın boşanmasını yeni yeni kabul ediyorum bir de başka bir adamın aileye gelmesi filan
Cİnsellik ihtiyacı olur filan denmiş ama annem zaten babamla yıllardır ayrı yatıyor paylaşımları yok bu yaştan sonra mı cinsellik aklına gelicek anlamadım

Peki annenize evlenme derken gel bizimle yaşa, ben seni her girtiğimiz tatile götürürüm, gezdiririm diyor musunuz?

Kabul etmesi zor bir durum gerçektenEvli olunca daha kolay olur Evlenmeyi kendi istiyorsa akla ilk cinsellik geliyor sonra can yoldaşlığı Belki ilk eşiyle olan cinsel sorunu ikinci ile olmayacak bilemezsinKadınların 2.evliliği biraz daha farklı oluyor tek kalmayayım gibi ama erkeklerin tamamen cinsellik amaçlı evlilikleri

Tek cocugum, ben de evlendim ve annem yalnızlıktan depresyona girdi hayattan koptu. Hergün yalnız uyanıp yalnız uyuyor üstelik daha 50 yasında. Sanki hayat onun icin bitmiş gibi oldu, okuttu evlendirdi beni tek başına ve hayata dair başka amacı olmadıgından boşluğa düştü. O titiz kadın temizlik yapmıyor. Hergün yüzüne krem süren annem sacını taramıyor. Hergün ağlayıp babamın arkasından yolunu gözlüyor. Babam ise başka kadınla... biraz vicdanın varsa annene engel olmazsın. Ben karşısına iyi biri cıksın diye neler vermezdim...

Benim annemle babam da ben doğduktan sonra ayrı yatmaya baslamıs hic de birlikte uyuduklarını görmedim. Cinsellik değil mesele can yoldaşlığı. Sen her akşam kapını kapatıp kocanla cocugunla oturuyosun. Peki o? Yerine koysana kendini eskiden kahvaltıda ne hazırlıklar yapardı dmi? Şimdi gitsen kendi icin doğru düzgün sofra bile kurmuyordur... sadece siz giderken oraya aman cocuklarım geliyor diye hazırlık yapıyor emin ol... ben kendi annemden biliyorum. 3 apartman ilerisinde oturuyorum. Catkapı gittiğimde evdeki yalnızlık hüznünü cok net görüyorum ama haberli gidince o hazırlıklar o mutluluklar hep bizim icinmiş anlıyorum. Cok cok acı insanların yalnızlıga mahkum kalması. Cinselliği bırak da gece bir tansiyonu cıksa onu kim götürecek hastaneye? Kalbi sıkışsa kim yetişecek? Ben bile yetişemem 3 apartman ilerime. Yapmayın sakın karışmayın. Yaşamak herkesin hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…