Annenizle Nasıl Anlaşıyorsunuz?

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Evet ciddi anlamda annesiyle iyi anlaşan arkadaşlardan fikir almak istiyorum...
Annem tam bir kontrol manyağı her şeyimi kontrol etmek üzerimde baskı oluşturmakta üstüne yok.Ama ben çok bunaldım çok anlatamam...Siz bu nasıl aradaki ilişkiyi hem güzel tutup hem de kontrol etmemesini dengeleyebiliyorsunuz lütfen bana fikir verin..Çok ihtiyacım var her gün ayrı huzursuzluktan çok bunaldım canımı çok sıkıyor bu durum....

bekarken annemle hiç anlaşamazdım kavga gürültü blmem ne evlendim mesafeler girdi ve günde 3 defa konuşuyorum ...

Annem hep serbest bıraktı beni
Ne zaman düşecek gibi oldum o zaman elini sırtıma koydu
Ama hep orada olduğunu, düşersem bir elin sırtıma destek vereceğini bildim
Bu yüzden kontrol etmesine gerek kalmadı zaten her şeyi paylaştım
Kendimden 24 yaş büyük bir dostum varmış gibi hissediyorum o yüzden annem için :))

Ben paylaşamıyorum ki her şeyi
mesela diyorum ki işte anne şununla şöyle oldu böyle tartıştık
iki gün sonra ben barışıyorum arkadaşımla aram düzeliyor annem arkadaşımdan yıllarca nefret ediyor
onunla gezme onu eve getirme ona doğum gününde mesela hediye bile aldırtmamak için kırk takla atıyor kavga ediyor benimle...böyle...

biz cok tartisiriz her konuda hemde
tek çarem canim annem sen hâklisin deyip konuyu kapatmak
yoksa uzuyor uzuyooor uzuyooooor ve küsüşüyoruz (en fazla 1 gun) :)
Peki sen haklısın dedikten sonra istediğiniz şeyi sözünüze uyup yapmıyor musunuz? Yani fedakarlık mı yapıyorsunuz her konuda sen haklısın deyip? Daha detay merak ettim de :)

en iyi arkadaşımdır annem ve hep derdi nasılsa bildiğini okuyacaksın en azından gittiğin geldiğin konuştuğun (sevgili dahil) insanları bileyim ki başına birşey geldiğinde arayacağım yerlerde belli olsun en azından haberim olsun der hep

anne kız ilişkileri çok başka ya. bebekken yakınsın, ergenlik döneminde uzaksın, yetişkinlikte tek sırdaşın.

sağolsun dizi repliklerinin etkisiyle, annem yemek yaparken arkasından ali handırooo ali handıroo o benim handıroo eşliğinde mıncıklamak suretiyle sarıldım mı tamamdır bizde

Valla ne güzelmiş hehe

Annesiyle iyi anlaşan arkadaşlarımıza çok özendim :) Daim olsun..

Peki sen haklısın dedikten sonra istediğiniz şeyi sözünüze uyup yapmıyor musunuz? Yani fedakarlık mı yapıyorsunuz her konuda sen haklısın deyip? Daha detay merak ettim de :)
her tartismamizda ben hâkli olmadigim için :) o hakliysa dediğini yapıyorum yok aklima yatmiyorsa he deyip geçiyorum :) zaten evliyim her dakka dipdibe değiliz o yüzden sorun olmuyor

her tartismamizda ben hâkli olmadigim için :) o hakliysa dediğini yapıyorum yok aklima yatmiyorsa he deyip geçiyorum :) zaten evliyim her dakka dipdibe değiliz o yüzden sorun olmuyor
her tartışmada ben de haklı değilim :)
Ama sanırım benim hatam artık haksız da olsam haklı gibi davranmak çünkü bunaldım
yine de bunalsam da haklıysa haklısın anne demeyi bilcem
evet bir yerden değişmem lazım
bunu farkettirdin şu an, teşekkür ederim..:)

Susuyorum sadece...
Kavga mi istiyor birakiyorum konusuyor konusuyorrr konusuyoorrr..
Olu taklidi yapiyorum odadan cikiyor..
Yarim saat sonra odaya gelip yemek yicen mi ne hazirlim sana diye geliyor :)))

Cocukken eteginden ayrilmazdim.. Arkadaslari kiskanirdi benim cocuklar seninki kadar bana bagli degil derlerdi..
Nazarlari degdi heralde son yillarda pek anlasamiyoruz..

Olsun yine iyi çözüm bulmuşsun susuyorsun ve işe yarıyor
bunu da denicem

o bendede vardi bir ara yani haksizda olsam hâkliymişim gibi tartisiyordum bunuda bana esim farkettirdi
karsindaki annen farkindamisin? haksizda olsa haklida olsa evet annecim hâklisin desen gönlünü yapsan ne kaybedersin? annen senin kötülüğünü istermi? yinede aklina yatmazsa evet annecim hâklisin de ama bildiğini yap demişti

çok haklı aslında düşününce eşiniz..

annemle anlaşıyorum galiba :)
annem mükemmelliyetçi, çok titiz, ayrıntılara düşkün, fazla çalışkan ve alıngan bir kadın çok seviyorum annemi anlaşması zor, canım annem benim huyu böyle ne yapayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…