- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
mesela mükemmeliyetçiliği titizliği sizi rahatsız edecek raddeye geldiğinde nasıl çözüm buluyorsunuz?annemle anlaşıyorum galiba :)
annem mükemmelliyetçi, çok titiz, ayrıntılara düşkün, fazla çalışkan ve alıngan bir kadın çok seviyorum annemi anlaşması zor, canım annem benim huyu böyle ne yapayım diyorum.
ben diyemiyorum Bilgece ya niye böyle sabırsızımAnne başa tac imiş, her derde deva imiş,
Bir sultan pir olsa da anaya muhtaç imiş ...
Derler şekerim
Benim annem de çok agresifdir ama tamam anne tamam derim geçer gider..
çözüm mü o da nesi diyesim geldi :))mesela mükemmeliyetçiliği titizliği sizi rahatsız edecek raddeye geldiğinde nasıl çözüm buluyorsunuz?
sen de bendensin oku yazanları bir deneyelimanlaşmıyorum.
ben diyemiyorum Bilgece ya niye böyle sabırsızım
denicem yarın mesela illaki bişeylere kızacak bir denicem
ama cidden stres oluyorum rahatsız oluyorum yani keyfim kaçıyor birdenbire anlatamam ...
Normalde o kadar sakin ve huzurlu bir insanım ki
annem bişeylerden başlıyor şikayete söylenmeye hemen huzurum kaçıyor bunaldım anlatabildim mi bilmiyorum
hahaCanım annen mesleğinin getirdiği zorluktan dolayı sanırım stresini evde atıyor.. Kaç yaşında kadın, onun da bunalacağı şeyler olabilir.. Ve bağıracağı kişiler olmalı. Sizi boşuna mı doğurdu bi ağız tadıyla bağırıp kızamayacaksa da ?
Su ana kadar annemin sozunden cikmadim.Evet ciddi anlamda annesiyle iyi anlaşan arkadaşlardan fikir almak istiyorum...
Annem tam bir kontrol manyağı her şeyimi kontrol etmek üzerimde baskı oluşturmakta üstüne yok.Ama ben çok bunaldım çok anlatamam...Siz bu nasıl aradaki ilişkiyi hem güzel tutup hem de kontrol etmemesini dengeleyebiliyorsunuz lütfen bana fikir verin..Çok ihtiyacım var her gün ayrı huzursuzluktan çok bunaldım canımı çok sıkıyor bu durum....
kıs ben 25 oldumHeee bu arada 12 yaşında benim cadımda benle ve babasıyla hiç anlaşamıyor nerde hatamız demekden gına geldiiiii hep kusurluyuz hep suçluyuz sabah kahvaltı hazırlaman bile benim suç dün yıktı ortalığı o kahvaltı yapmıyacakmış neden hazırlıyormuşum çok sevimsiz mutsuz bir çoçuk neler yapıyoruz ama beşkuruşluk değerimiz yok korkuyorum annem gibi olamamakdan onu kaybetmekden sabırla istekle azimle çabalıyoruz onun bizi benimsemesini yaptıklarımızı çabalarımızı göreceği güne kadar hatta ölünceye kadar yanında olacağını anlamasını bekliyoruz
aşırı zıt bi karakter, bütün çocukluğum benim beğenerek aldığım ama onun beğenmediği için ben evden çıktığımda yırttığı kıyafetlerime üzülmekle geçti, ve hala bunun izlerini taşıyorum yalnız yaşamama rağmen annem geldi mi sevdiğim kıyafetlerimi saklıyorum. anlaşabilmenin tek yolu uzaklaşmak bence. ne yapsan olmuyor karakterden taviz istiyorlar çünkü hep.sen de bendensin oku yazanları bir deneyelim
haha
Stres topu muyum ben yea
benim annem de beni hep sınıflandırıyor bundan o kadar rahatsızım kiaşırı zıt bi karakter, bütün çocukluğum benim beğenerek aldığım ama onun beğenmediği için ben evden çıktığımda yırttığı kıyafetlerime üzülmekle geçti, ve hala bunun izlerini taşıyorum yalnız yaşamama rağmen annem geldi mi sevdiğim kıyafetlerimi saklıyorum. anlaşabilmenin tek yolu uzaklaşmak bence. ne yapsan olmuyor karakterden taviz istiyorlar çünkü hep.
Ahhh yavrum bizde geçtik o yollardan kiiii annemde benim turnağım kadar sabır yoktuuu biz yeri geldi dayak bile yedik bu prenses sendromluya bırak dövmeyi ses bile yüksektemiyoruz evin mafya babası gibi yeminle bi ürker olduk karı koca gece kaçta evde oluyorum adamcığaz özlüyo iki lafın belini kıracağız odadan bağırıyor bitmedi dedikodunuz offff offff gidin yatın diyor yaaaakıs ben 25 oldum
hani ergen olsam anlıcam ergen bunalımım
İnşallah yoluna girer sizin evde de durumlar kolay gelsin:)
belki siz de fazla size müdahale etmesine göz yumuyorsunuz ondan mı ki acaba?Ahhh yavrum bizde geçtik o yollardan kiiii annemde benim turnağım kadar sabır yoktuuu biz yeri geldi dayak bile yedik bu prenses sendromluya bırak dövmeyi ses bile yüksektemiyoruz evin mafya babası gibi yeminle bi ürker olduk karı koca gece kaçta evde oluyorum adamcığaz özlüyo iki lafın belini kıracağız odadan bağırıyor bitmedi dedikodunuz offff offff gidin yatın diyor yaaaa
mesela mükemmeliyetçiliği titizliği sizi rahatsız edecek raddeye geldiğinde nasıl çözüm buluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?