- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Atmak daha kolayima gelirdi yinedeİki kişilik yataklar asgari ücret civarında da
İki damla için çok para
Kadın yatağın çarşafını açıp yatağı mı kontrol edecek saçmalamayın rica ederim. Kim bakacak yatakta ne lekesi var diye?Çarşaf neysede yatağa geçmiş o çıkmıyor
Değmez :) en ucuz yatak 200 lira zorlarsan 100e bulursun ama tahtada yatıyor gibi hissedersin :)Ben anlamam ki öyle seylerden
Sinir oluyorum bu konulara basitleştiriyorsunuz normal birşey Muş gibi anlar mı diyorsunuz!!!
gençler de okuyup aman ne var deyip yaşıyorlar .
Yaptığınız haram zina .
Diyelim ki oldu bari anlatmaktan haya edin.
C Combativeenemy
Annesinden bu kadar korkan bi adamBenim açımdan sıkıntı Yok ta sevgilim annesinin böyle bir şey anlamasını istemiyor anladığım kadarıyla çok ters bu konulara kadın
Siz neden karışıyor sunuz konu sahibi var yorumun altında .
ben onun günahına karışmam.
Bunu anlatmasın basitleştirmesin ki gençler de normal sanıp yapmasın .
Herkesin aklı fikri var. Size göre anormal ona göre normal.Siz neden karışıyor sunuz konu sahibi var yorumun altında .
Sizi bağlayan ne burada günahsa bana günah zinaysa bana Zina size ne oluyor ha birde kadının yatağı diyorsunuz onu nereden çıkardınız sevgilimin bekar evi diyorum ailesi tatil amaçlı geliyor diyorum amaa size ne yani ?Sinir oluyorum bu konulara basitleştiriyorsunuz normal birşey Miş gibi anlar mı diyorsunuz!!!
Kadının yatağında bide ...
gençler de okuyup aman ne var deyip yaşıyorlar .
Yaptığınız haram zina .
Diyelim ki oldu bari anlatmaktan haya edin.
C Combativeenemy
Ya sorma o kadar basit ti dimi nevresim altında birde yatak oluyor malumNevresim değiştirmeyi bilmeyenler ilişkiye girmesın lütfen
Her konuya geliyor bunlardan namusumuzu korumakla yükümlüler:)) diğer konudada bir tane var boşverinSizi bağlayan ne burada günahsa bana günah zinaysa bana Zina size ne oluyor ha birde kadının yatağı diyorsunuz onu nereden çıkardınız sevgilimin bekar evi diyorum ailesi tatil amaçlı geliyor diyorum amaa size ne yani ?
Sizi bağlayan ne burada günahsa bana günah zinaysa bana Zina size ne oluyor ha birde kadının yatağı diyorsunuz onu nereden çıkardınız sevgilimin bekar evi diyorum ailesi tatil amaçlı geliyor diyorum amaa size ne yani ?
Gençler de benim bu konum sayesinde Zaten ilişkiye gireceklerdi gençler Zaten hiçbir şey bilmiyordu pardon Da 24 yaşında aklı başında bir bireyim istediğimle sevişirim de öpüşürüm De sizene bundanSiz neden karışıyor sunuz konu sahibi var yorumun altında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?