- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sizi bağlayan ne burada günahsa bana günah zinaysa bana Zina size ne oluyor ha birde kadının yatağı diyorsunuz onu nereden çıkardınız sevgilimin bekar evi diyorum ailesi tatil amaçlı geliyor diyorum amaa size ne yani ?
Evet tabikide basitYa sorma o kadar basit ti dimi nevresim altında birde yatak oluyor malum
Ay sinir oluyorum artık o konuya da yorum yaptım ruh hastası hepsiHer konuya geliyor bunlardan namusumuzu korumakla yükümlüler:)) diğer konudada bir tane var boşverin
İstediğim yorumu yaparım seni ilgilendirmez .Gençler de benim bu konum sayesinde Zaten ilişkiye gireceklerdi gençler Zaten hiçbir şey bilmiyordu pardon Da 24 yaşında aklı başında bir bireyim istediğimle sevişirim de öpüşürüm De sizene bundan
O zaman yorum yapma sna zorla yorum yaptıran mı var ya da yorum yapmayınca yaptırım uygulayan mı varKonu açılınca bize ne olmuyor.
Şarıl şarıl diyen olmadı zaten izaat vereceğinden de değil kadın çakal diyorum tepki verebilir neyse iyi gecelerEvet tabikide basit
çoğu kadın bakire olarak dünyaya geliyor istisnalar dışında .
Ben hiç yatak yorgan şarıl şarıl kan görmedim
Üç beş damla kan
Yapmayın allah aşkına
Öteki yandan sevişmeyi bilen erkekte annesine izaat verecek değil
Abartmayın
Konu benimse çok ta iyi ilgilendirir yorum yapma hakkım var diye saçmalayamazsın ve bir daha mümkünse Yorum yapma benim konularıma bu zihniyette brisibin fikirlerine ihtiyacım olacağını sanmıyorumİstediğim yorumu yaparım seni ilgilendirmez .
Konuyu açarken bilmen gerekiyor bunu.
Bak sen bu msj ortaya attığında insanlar bildiklerine daha çok sariliyor.Yani günah kavramı daha çok sıkıntıya giriyor.Inadina sozler söyleniyor.Onlarin iyiliği için yapma bunu bence.Polemige girme daha fazla.Bazi yerlerde susmak konuşmaktan hayırlıdır.Konu açılınca bize ne olmuyor.
Küçücük beynini al ve git başımdan gereksiz gereksiz konuşma başlıcam konusuna da derdine de . Anca pabuç kadar dil .Konu benimse çok ta iyi ilgilendirir yorum yapma hakkım var diye saçmalayamazsın ve bir daha mümkünse Yorum yapma benim konularıma bu zihniyette brisibin fikirlerine ihtiyacım olacağını sanmıyorum
Bu kadar basit"Bi gece bacagimi sinek isirmis uyku sersemi kasimisim hep yara olmus" diye iki dakikada yalan hazirlamisken erkek arkadasin nasil dusunemiyor hayret.
Bu kadar basit
Yatagı benzin döküp yakacaklar nerdeyse
Ay canım kıyamam burası benim konum Benim sayfam asıl sen gideceksin o Da nasıl olacak yorum yapmayarak dhaa nasıl anlatabilirim yorum yapma dedim Hale'n yapıyorsun sorarım sen de beyin varım bağğğğyaaaaan benim derdimi sen neden dert ettinn sevişirim yavrum sevgili Benim adam benim snaa ne oluyor ki eee günahta benimse snaa ne oluyormus neden bana laf sokma peşindesinKüçücük beynini al ve git başımdan gereksiz gereksiz konuşma başlıcaları konusuna da derdine de . Anca pabuç kadar dil .
:)Bu kadar basit
Yatagı benzin döküp yakacaklar nerdeyse
Ya telaş yaptıkhahahahaha ne guldum buna
Allah ıslah etsin umarım bu sözünü hatırlarsın .Ay canım kıyamam burası benim konum Benim sayfam asıl sen gideceksin o Da nasıl olacak yorum yapmayarak dhaa nasıl anlatabilirim yorum yapma dedim Hale'n yapıyorsun sorarım sen de beyin varım bağğğğyaaaaan benim derdimi sen neden dert ettinn sevişirim yavrum sevgili Benim adam benim snaa ne oluyor ki eee günahta benimse snaa ne oluyormus neden bana laf sokma peşindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?