Annesi anlar mı acaba ?

Konu açılınca bize ne olmuyor.

Ya sorma o kadar basit ti dimi nevresim altında birde yatak oluyor malum
Evet tabikide basit
çoğu kadın bakire olarak dünyaya geliyor istisnalar dışında .
Ben hiç yatak yorgan şarıl şarıl kan görmedim
Üç beş damla kan
Yapmayın allah aşkına

Öteki yandan sevişmeyi bilen erkekte annesine izaat verecek değil
Abartmayın

Gençler de benim bu konum sayesinde Zaten ilişkiye gireceklerdi gençler Zaten hiçbir şey bilmiyordu pardon Da 24 yaşında aklı başında bir bireyim istediğimle sevişirim de öpüşürüm De sizene bundan
İstediğim yorumu yaparım seni ilgilendirmez .
Konuyu açarken bilmen gerekiyor bunu.

Şarıl şarıl diyen olmadı zaten izaat vereceğinden de değil kadın çakal diyorum tepki verebilir neyse iyi geceler

Konu açılınca bize ne olmuyor.
Bak sen bu msj ortaya attığında insanlar bildiklerine daha çok sariliyor.Yani günah kavramı daha çok sıkıntıya giriyor.Inadina sozler söyleniyor.Onlarin iyiliği için yapma bunu bence.Polemige girme daha fazla.Bazi yerlerde susmak konuşmaktan hayırlıdır.

Konu benimse çok ta iyi ilgilendirir yorum yapma hakkım var diye saçmalayamazsın ve bir daha mümkünse Yorum yapma benim konularıma bu zihniyette brisibin fikirlerine ihtiyacım olacağını sanmıyorum
Küçücük beynini al ve git başımdan gereksiz gereksiz konuşma başlıcam konusuna da derdine de . Anca pabuç kadar dil .

"Bi gece bacagimi sinek isirmis uyku sersemi kasimisim hep yara olmus" diye iki dakikada yalan hazirlamisken erkek arkadasin nasil dusunemiyor hayret.

ya burda da mı
yapmayın allah askına baska bı konudan geldım buraya burda da aynı sey

Küçücük beynini al ve git başımdan gereksiz gereksiz konuşma başlıcaları konusuna da derdine de . Anca pabuç kadar dil .
Ay canım kıyamam burası benim konum Benim sayfam asıl sen gideceksin o Da nasıl olacak yorum yapmayarak dhaa nasıl anlatabilirim yorum yapma dedim Hale'n yapıyorsun sorarım sen de beyin varım bağğğğyaaaaan benim derdimi sen neden dert ettinn sevişirim yavrum sevgili Benim adam benim snaa ne oluyor ki eee günahta benimse snaa ne oluyormus neden bana laf sokma peşindesin

Allah ıslah etsin umarım bu sözünü hatırlarsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…