Arkadaş espiri yaptı ama bize. Arkadaş ironiyi anlamayacak kadar saf, bir de ekrandan gördüğü insanın sevgisini vs. anlatıyor bize.Arkadaş espiri yaptı ama bize.
Ayol adamın derdi sex bile değil , Almanya biletiHanımefendi, 40 küsur yaşındasınız, adam da o kadar, gerçekten liseli sevgililer gibi olacağına inandınız mı bu yaştan sonra? Belli ki siz baştan set çekmişsiniz, o üyenin yazdığından bağımsız olarak düşünün, tamam seks için süreyi uzatma çabası değildir annesinin fikrini size söylemesi, ama bakir olduğunu düşünmediğiniz bir adamın bu yaştan sonra böyle bir ilişki yaşayabileceğini size düşündüren nedir? Adamla yüz yüze gelmemişsiniz bile. Yaşınız 43. Dünkü ailelerinin bile haberi olmayan İnternet aşkına ciddi ilişki diyen bir genç kız vardı, aklıma o geldi şimdi.
Adam çulsuz bacım, vize pasaport bilet alacak parası olsa giderdi ama yok, iki ağlayacak ki kadın yollasın biletiPandemide de gidiliyor yani, açıldı falan, ydısına cıkan direkt korona olmuyor ki aşını olup gidersin yani
Konu sahibi kabul ederse ben bile talip olabilirimAynen diyorum ya isterse 5+ cocuk olsun sirf oraya gelmek icin herseyi kabul edecek bir cok adam bulabilir konu sahibi farkinda degil herhalde cidden.
Konu sahibi kabul ederse ben bile talip olabilirimyaşım 43, annem konuya olumlu bakıyor, seni assssla sex objesi yapmam, elimi bile sürmem, çocuklarının da başımın üstünde yeri var , bul beni ayşen
Ayy konu sahibi hala yok gozum acik, yok acele etmiyorum vs diyor ya gülesin geliyor.
43 yasinda hiç evlenmemiş ustune 2 nişan atmiş adam (gercekte) yuz yuze dahi gelmedigi birine "bugun evet dersen yarin evleniriz" diyor!?!?! Konu sahibi de adami buyuledim aramizdaki aşktan boyle diyor saniyor ya inatla...
Bisiy diyimicigggimmmmmmmm valla artik okurken bunaldim.
Turkiye ye iznim yok suan demisti, ben de gidemiyorum dedi. Pandemi de var dedi..Bence isin kötü tarafi kadin zaten ilk evliliginde kötü tecrübe yasamis. Simdi adam ummadigi gibi degilse (ve bubun olma ihtimali cok yüksek)- bir sene enerjisini ve duygularini bosa harcamis olacak. Aslinda ben konu sahibinin kendisinin neden Türkiyeye gidip adami neden görmedigini merak ettim. Bir senedir tanisiyorlar, ortada cok büyük duygular var hani
Bi denese ya, hadi evlenelim dese ya. Napacak adam, çok merak ediyorum.Ayy konu sahibi hala yok gozum acik, yok acele etmiyorum vs diyor ya gülesin geliyor.
43 yasinda hiç evlenmemiş ustune 2 nişan atmiş adam (gercekte) yuz yuze dahi gelmedigi birine "bugun evet dersen yarin evleniriz" diyor!?!?! Konu sahibi de adami buyuledim aramizdaki aşktan boyle diyor saniyor ya inatla...
Aaa nasıl yani yuz yuze gelmeden?Ayy konu sahibi hala yok gozum acik, yok acele etmiyorum vs diyor ya gülesin geliyor.
Aaa nasıl yani yuz yuze gelmeden?
Ay 20 sayfa var cok üşendim, "en fazla nolabilir" diye okumadim da ahshshs gercekten hic gorusmemisler mi?
En fazla bu olabilirmis gercektenGorusmemişler, kameradan gorusuyorlarmiş sadece.
Türkiye de bunu söylemeyecek anne çok az bence.o yüzden buna çok takılmayın ama arkadaşınız neden size bahsetti ki konudan bu şekilde madem takmayacak kendi aralarında halledip size yansıtmasaydı. Öyle olmana ve öyle düşünülmesine rağmen seni kabul ediyorum alt mesajı vermeye mi çalışıyo diye düşündüm biSelam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
En fazla bu olabilirmis gercekten
Peki neden gorusmemisler hic?
Ay hic gorusmeden evlenelim diyen adama bobreklerimi cocuklarimi emanet edemem ben aborey.
Ay şuan bir tuhaf oldumKES SESİNİ EDEPSİZ!
O nasil üslup beni kendinle mi karıştırdın sen lafına dikkat et. Bana namuslu ayağı çekme. Ben bir erkek bulunca ne olduma dönenlerden olmadim olmam da! O sen olmayasın sakin utanmaz. Allah seni bildiği gibi yapsın dilerim
Yüreğimi incittin gözümden yaş geldi.
Ah ettim sana. Görürsün başına gelenlerden bekle
Utanmaz edepsiz kadin!
Bana namusuma laf edemezsin sen haddini bil !
Erkek görünce ne olduma dönmek de ne demektir bu nasil günah almadır. Dilerim senin de canını yaksin birileri hemde namusuna dil uzatarak. Aynı senin gibi
Adam Türkiye 'deymiş, İnternette tanışmışlar, yurtdışına hiç çıkmamış.En fazla bu olabilirmis gercekten
Peki neden gorusmemisler hic?
Ay hic gorusmeden evlenelim diyen adama bobreklerimi cocuklarimi emanet edemem ben aborey.
Adam balıklama atlar bence...Burda millet Almanya ya giden uçağın tekerine yapışacak hale gelmiş (ben düşünüyorum şahsenBi denese ya, hadi evlenelim dese ya. Napacak adam, çok merak ediyorum.
2 cocugu var. Yaslari buyuk sanirim. 14_16 arasi idi sanirim karistirmiyorsam.Adam balıklama atlar bence...Burda millet Almanya ya giden uçağın tekerine yapışacak hale gelmiş (ben düşünüyorum şahsen) , hatunun dünyadan haberi yok adam ne dese inanıyor bı de dikkat ettim çocuklarının sayısını ve yaşlarını asssla söylemiyor? Niye ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?