Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Ayol adamın derdi sex bile değil , Almanya bileti keşke derdi sex olsa, kapağı atsın oraya elini bile sürmese de olur belli ki...konu sahibi alemsin yeminle

Aynen diyorum ya isterse 5+ cocuk olsun sirf oraya gelmek icin herseyi kabul edecek bir cok adam bulabilir konu sahibi farkinda degil herhalde cidden.
Konu sahibi kabul ederse ben bile talip olabilirim yaşım 43, annem konuya olumlu bakıyor, seni assssla sex objesi yapmam, elimi bile sürmem, çocuklarının da başımın üstünde yeri var , bul beni ayşen

Konu sahibi kabul ederse ben bile talip olabilirim yaşım 43, annem konuya olumlu bakıyor, seni assssla sex objesi yapmam, elimi bile sürmem, çocuklarının da başımın üstünde yeri var , bul beni ayşen

Ayy konu sahibi hala yok gozum acik, yok acele etmiyorum vs diyor ya gülesin geliyor.
43 yasinda hiç evlenmemiş ustune 2 nişan atmiş adam (gercekte) yuz yuze dahi gelmedigi birine "bugun evet dersen yarin evleniriz" diyor!?!?! Konu sahibi de adami buyuledim aramizdaki aşktan boyle diyor saniyor ya inatla...

Bisiy diyimicigggimmmmmmmm valla artik okurken bunaldim.

Bence isin kötü tarafi kadin zaten ilk evliliginde kötü tecrübe yasamis. Simdi adam ummadigi gibi degilse (ve bubun olma ihtimali cok yüksek)- bir sene enerjisini ve duygularini bosa harcamis olacak. Aslinda ben konu sahibinin kendisinin neden Türkiyeye gidip adami neden görmedigini merak ettim. Bir senedir tanisiyorlar, ortada cok büyük duygular var hani

Turkiye ye iznim yok suan demisti, ben de gidemiyorum dedi. Pandemi de var dedi..
Onun icin bekliyordu adam da..

Bi denese ya, hadi evlenelim dese ya. Napacak adam, çok merak ediyorum.

Araları okumadim ilk mesaja gore yorum yapıyorum.
Kendisi de cocukla (benimle) bosanmis bir kadin olan anneme cocuklu bir adamla evlenecegimi soylesem onun da ilk yorumu "kizim cocuklu adamla yapabilir misin, emin misin, baskasinin cocugunu buyutmek kolay degil" olur. Cunku evet kolay degil, bir annenin bunu soylemesi normal. Onemli olan bundan sonraki tavri. Kazik kadar adama ayril demeden baski yapmadan fikrini soyleyip geciyorsa bunda sorun yok bence.

Ayrica kazik kadar adamin anam ne dedi diye size yetistirmesi de cok gereksiz.

Aaa nasıl yani yuz yuze gelmeden?
Ay 20 sayfa var cok üşendim, "en fazla nolabilir" diye okumadim da ahshshs gercekten hic gorusmemisler mi?

Türkiye de bunu söylemeyecek anne çok az bence.o yüzden buna çok takılmayın ama arkadaşınız neden size bahsetti ki konudan bu şekilde madem takmayacak kendi aralarında halledip size yansıtmasaydı. Öyle olmana ve öyle düşünülmesine rağmen seni kabul ediyorum alt mesajı vermeye mi çalışıyo diye düşündüm bi

Ay şuan bir tuhaf oldum
Bu ne hiddet bu ne celal
Çok gülüyorum istemsiz

En fazla bu olabilirmis gercekten
Peki neden gorusmemisler hic?
Ay hic gorusmeden evlenelim diyen adama bobreklerimi cocuklarimi emanet edemem ben aborey.
Adam Türkiye 'deymiş, İnternette tanışmışlar, yurtdışına hiç çıkmamış.

Eş adayınızın ailesinde yada kendi kafa yapısında problem olduğunu düşündüm okurken.
Temkinli olmanızı öneririm.
2 kez nişan atmış 43 yaşında bir adam,annesi bu şekilde konuşuyor ki bence çok daha müdahaleci hatta manipüle ederek söylemiş olabilir,erkek arkadaşınız yumuşatmıştır belkide size iletirken. Alt metinde de bak annem böyle böyle diyor ama ben hala seninleyim olabilir.
Bilemiyorum bana sevimli gelmedi baştan aşağı konu. Ha tabi ki tanımıyorum,belki yanılıyorumdur ama laf taşıması bile hoş değil en basitinden.

Bi denese ya, hadi evlenelim dese ya. Napacak adam, çok merak ediyorum.
Adam balıklama atlar bence...Burda millet Almanya ya giden uçağın tekerine yapışacak hale gelmiş (ben düşünüyorum şahsen ) , hatunun dünyadan haberi yok adam ne dese inanıyor bı de dikkat ettim çocuklarının sayısını ve yaşlarını asssla söylemiyor? Niye ki?

Son düzenleme:
2 cocugu var. Yaslari buyuk sanirim. 14_16 arasi idi sanirim karistirmiyorsam.

Diger sayfalarda yaziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…