Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Davet edilse bile turist vizesi vermiyolardi diye biliyorum, aile birlesimi icin deseydi olabilirdi ama haklisin

Bir aralar vizeler nerdeyse tamamen durdu siyasi durumlardan dolayi ama o coronadan önce olmustu. Sanirim 2018 felan. Simdi davet etsen bir belge imzalanman gerekiyor o kisi gelse alman hükümetine maddi zarar vermeyecegine, ve gerekenlere kendin üstlendigine dair.

Belki de haklısın adam iyi biri ama yine zor ,2 cocuk var sizin kadar çocukların da tanışması lazım. Görüşmesi yemeğe çıkması, alışması.
Adam çok iyi olsa bile anlaşacak miyiz uyusacakmiyiz bunların hepsi zaman ister .Ve öyle gittim yuz yuze görüştüm le olmayacak işler bence .Uzun mesai gerekir ayrı ülkelerde pek mümkün görünmüyor.
Sadece internetten tanışma bi kac yuz yuze gelmeye sen bi maceraya atilirsin,Avrupa'daki olmazsa bay bay .
Ama ülkeler farklı cocuklar var hadi gezdim tanıştık evlendik olmadı biraz zor gibi .
Kızıyorsunuz ama yaştan anneden bağımsız farklı ülkelerde bu macera çocuklarınızla olmaz .
Yoksa çok mutlu oluyorum okudukça eski es şöyleydi şükür kurtuldum simdi nasil mutluyum diye yazanlara .

Ben Almanya' ya kapağı atmak için gurbetçilere aşık numarası yapan çakal erkeklere sadece yaşı küçük genç kızlarımız inanıyor sanıyordum meğer çolukçocuk sahibi koca kadınlarda kanabiliyormuş, bu adam sizi kandırır evlenirseniz ilerde açacağınız başlıklar şimdiden gözümün önüne geldi.

o yaşa kadar niye hiç evlenmemiş ?

Bir adam 40 yaşına kadar evlenmemişse genel olarak
Ya parası yoktur
Ya tercihleri farklı olabilir
Ya da evliliği önemsemiyordur.

2 defa nişan atmış olması hiç normal değil. Belki de annesi dahil oldu ilişkilerinde yürütememe sorunu var.

Siz bu adamı ne kadardır tanıyorsunuz ?

Bence biraz daha gözlemleyin ama sakın “ ben çocuklu boşanmış kadınım beni kim ister ki “ psikolojisi ile yaklaşmayın. Aksine dimdik durun boşandım Aslan gibi 2 evladımda arkamda duruşu sergileyin. Bunu bir eksiklik olarak görmeyin.

Boşuna kendini yoruyorsun. Arkadaş erkek bulunca ne olduma dönenlerden. Uyarmayıp aman çok iyi yazsak bizden iyisi olmazdı.
KES SESİNİ EDEPSİZ!
O nasil üslup beni kendinle mi karıştırdın sen lafına dikkat et. Bana namuslu ayağı çekme. Ben bir erkek bulunca ne olduma dönenlerden olmadim olmam da! O sen olmayasın sakin utanmaz. Allah seni bildiği gibi yapsın dilerim
Yüreğimi incittin gözümden yaş geldi.
Ah ettim sana. Görürsün başına gelenlerden bekle

Utanmaz edepsiz kadin!
Bana namusuma laf edemezsin sen haddini bil !
Erkek görünce ne olduma dönmek de ne demektir bu nasil günah almadır. Dilerim senin de canını yaksin birileri hemde namusuna dil uzatarak. Aynı senin gibi

Siz kimsiniz de bana kes sesini diyorsunuz ya. Komik olmayın. Sen kimsin de sana namuslu ayağı çekeyim. Ciddiye almayın kendinizi bu kadar. Ah etmek falan.

Son düzenleme:
Yahu arkadaş ben kime koru körüne bağlanmışım sahiden sinirlerim gerildi yazmaz olaydım bu foruma. Bu nedir arkadaş. Erkek delisine çıktı adımız. Yeter ya ben salak miyim enayi miyim siz beni dun ki çocuk mu sandınız.

Bu ne ya üzerime üzerime linç eder gibi yorumlar .. yahu ben hayırlısı yazdıkça Allah ne demişse o olur dedikçe yorumlar iyice sivrilesiyor..

Yorumunuzu yapar çıkarsınız hakaret etmek aşağılamak dalga geçmek hatta ileri gidip namusuma laf atmak da neyin nesi.

Pess şoktayım birde bayan olacaksınız. Bu ne ya

Siz kimsiniz de bana kes sesini diyorsunuz ya. Komik olmayın. Sen kimsin de sana namuslu ayağı çekeyim. Ciddiye almayın kendinizi bu kadar. Ah etmek falan.
O kadar emin olma
Sana şimdi yürekten ah ettim. Bekle gör
Hemde gözyaşı içinde ahh ettim. Dilerim birgun birileride çıkıp sana bel altı vurur aynı senin yaptığın gibi. Yürekten diliyorum sana. O an geldiğinde kalbin acırsa beni hatırla. Ciddi miyim değil miyim bu dakikadan itibaren kendin izle. Allah büyüktür Allaha havale ettim seni.

2 nisanı neden attı acaba ?
Hadi birinde anlasamadı 2.si?
Yani insanlık hali tabi de.
Ya adam gecimsiz ya da is ciddiye binince anne devreye giriyor?

Siz birbirinizi istiyorsanız adam anlayışlıysa sorun olmaz
Evliliği düşünüyor mu peki

Ayni Allah sana akıl fikir versin diye de dua et inan daha çok faydası olur ablacım. Okuduğunu anlayamayıp beddua , ah diye zırlalamak cidden 10 numara.

Yazik gerçekten herkese bi saldırı, ah ettim göz yaşları içinde bilmem ne .
Annesi de önemli değil, cocuklar da sen seviyorsan yürü o zaman .Görüşün evlenin mutlu olun .Ekrandan gözleri dolu dolu aşk yaşayın. Herkes size fikrini söyledikçe yok edepsiz bilmem ne .
Ne kadar arabesk birisiniz ,ah etmiş gözleri dolmuş. Bırakmayın adami Hakkınızda hayırlısı. Sanki evine geldik zorla fikir veriyoruz ,sordun söylüyoruz.
Hadi mutluluklar dilerim

Hanımefendi senden başkası bundan sonra olmayacak .Cidden 2 çocuklu yetişkin bir kadın olarak bunu ambiyane tabirle yediniz mi? Sizce 40 yaşında bir adamın sadece sevgi değil cinsel yönden ihtiyacı olmayacak mı? Sevgiymiş peh 26 yaşında çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum ekrandan gördüğünüz iki kuru sözü sevgi zannetmeyin. Benim mi içim geçmi yoksa ya ..Sevmek suç değil neden olsun.Ben evlenmeden adamın her şeyini araştırdım. Adam size Almanya için yazdım sanma diyor laf dokundurduğunuzda üç gün konuşmuyor ne büyük gurur. ben evlenmenizin kötü olacağını düşünmüyorum ama bence sizin bu konuşma tarzınıza bakarak yanlış düşünüyorsunuz.

O ahlar uhlar pek tutmuyor haberiniz olsun. Yoksa belimizi doğrultamazdık. :))

Öncelikle kimsenin sizi linç ettiği falan yok. En ufak bir hakaret, kötü söz de yok mesajımda. Namusunuza nerede laf ettim mesela? Nerede dalga geçtim? Siz namusu ne sanıyorsunuz da böyle bomboş bir cümle kurdunuz acaba?
Saf bir şekilde inanmışsınız adamın yalanlarına diye insanlar sizi uyarmaya çalışıyor. Siz o kadar körü körüne bağlanmışsınız ki insanların sizin gözünü açmak için yazdıkları şeyleri dikkate almak yerine olayı kavgaya çeviriyorsunuz. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa sizce de haklılık payımız yok mu?
Siz adamın masallarına inanmaya devam edin hanımefendi, yoruma kapalıysanız da buraya konu açmayacaksınız bu kadar basit. Herkes sizin gibi düşünmek, size hak vermek zorunda değil yani.
Tabiki hayırlısı ama burada bir sürü insan size yol gösteriyor adamın kurnazlığına kanmayın diye ama siz halinizden memnunsunuz belli.
Saçma sapan da bir cinsiyetçilik yapmışsınız da kadın olmamla konunun ne alakası var? Kadınım diye sizin üstün, mükemmel, harika, herkesin kıskandığı aşkınızı(?) savunmak zorunda değilim. Siz bu gözü körlükte devam edin, yarın öbür gün yine konu açar ağlarsınız burada.

"Seni çocuklarına rağmen, aileme rağmen kabul ediyorum. Böyle muhteşem bir adamım.."
Mesajıni vermek için
bu adam 9 yaşındaki çocuk değil. 42 yaşında. ağzından falan kaçmamış. aynen bu hanımefendinin dediği gibi seni kabul ediyorum demiş. bir kusur olarak görmüş yani. 2 nişan atmış adamın nasıl takıntıları vardı da nişanlar atıldı merak ederdim doğrusu

katılıyorum. bunu eksiklik olarak görmeyin. siz sevilmeye değersiniz her zaman.

Konu sahibinin üstüne bu kadar gitmeye gerek var mıydı yahu

İlk eşinden sonra ilk kez güzel duygular hissetmiş,hoşlanmış,kapılmış işte...Adam sahtekarin teki de olabilir evet.Ama yüzde yüz öyledir diyemeyiz.Netten tanişip, görüşüp ilişkilerine devam eden binlerce insan var. Diyebileceğimiz,dikkatli ol,hemen bir şeylere karar verme, yüzyüze mutlaka sık sık görüş,iyi gözlemle. Boşanmış ve çocuklu olman seni ondan aşağıda yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…