- 3 Şubat 2018
- 25.921
- 111.557
- 598
Davet edilse bile turist vizesi vermiyolardi diye biliyorum, aile birlesimi icin deseydi olabilirdi ama haklisin
KES SESİNİ EDEPSİZ!Boşuna kendini yoruyorsun. Arkadaş erkek bulunca ne olduma dönenlerden. Uyarmayıp aman çok iyi yazsak bizden iyisi olmazdı.
Siz kimsiniz de bana kes sesini diyorsunuz ya. Komik olmayın.KES SESİNİ EDEPSİZ!
O nasil üslup beni kendinle mi karıştırdın sen lafına dikkat et. Bana namuslu ayağı çekme. Ben bir erkek bulunca ne olduma dönenlerden olmadim olmam da! O sen olmayasın sakin utanmaz. Allah seni bildiği gibi yapsın dilerim
Yüreğimi incittin gözümden yaş geldi.
Ah ettim sana. Görürsün başına gelenlerden bekle
Yahu arkadaş ben kime koru körüne bağlanmışım sahiden sinirlerim gerildi yazmaz olaydım bu foruma. Bu nedir arkadaş. Erkek delisine çıktı adımız. Yeter ya ben salak miyim enayi miyim siz beni dun ki çocuk mu sandınız.Açıkcası şu mesajınıza kadar çoğunluğun aksine ben herhangi bir niyetle söylediğini düşünmemiştim annesinin söylediklerini. Öyle boşboğazlık yapmış, söylemiş işte diye düşünmüştüm. Ama bu mesajınızda karşı tarafın ne kadar bayağı bir insan olduğunu anladım. O kadar sığ, o kadar basit cümlerler ki söyledikleri. Diğer arkadaşlara hak verdim ben de.
Bir de size tavsiyem kimseye bu kadar gözü kapalı güvenmeyin, kimseyi koşulsuz şartsız savunmayın bu kadar. Size bu sığ romantizm güzel gelmiş olabilir ama sığ işte. Muhtemelen bu cümleleri daha önce defalarca kurdu başkalarına da. Biraz uyanık olmanızda fayda var. Annem böyle dedi falan hikaye, adam acayip kurnaz.
O kadar emin olmaSiz kimsiniz de bana kes sesini diyorsunuz ya. Komik olmayın.Sen kimsin de sana namuslu ayağı çekeyim. Ciddiye almayın kendinizi bu kadar. Ah etmek falan.
2 nisanı neden attı acaba ?Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Ayni Allah sana akıl fikir versin diye de dua et inan daha çok faydası olur ablacım.O kadar emin olma
Sana şimdi yürekten ah ettim. Bekle gör
Hemde gözyaşı içinde ahh ettim. Dilerim birgun birileride çıkıp sana bel altı vurur aynı senin yaptığın gibi. Yürekten diliyorum sana. O an geldiğinde kalbin acırsa beni hatırla. Ciddi miyim değil miyim bu dakikadan itibaren kendin izle. Allah büyüktür Allaha havale ettim seni.
Ben de diyorum o zaman oğluna cocuksuz yada bekar bir bayan bulsunlar. Gayet haklı istesede ama ya o bulduğu insanla oğlu anlaşamaz sevmez mutsuz olursa ? Oğlu da diyor o iş olamaz asla! Ben senle mutluyum huzurluyum olursan sen, sen olmasanda olmayacak birdaha diyor.
Hanımefendi senden başkası bundan sonra olmayacak .Cidden 2 çocuklu yetişkin bir kadın olarak bunu ambiyane tabirle yediniz mi? Sizce 40 yaşında bir adamın sadece sevgi değil cinsel yönden ihtiyacı olmayacak mı? Sevgiymiş peh 26 yaşında çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum ekrandan gördüğünüz iki kuru sözü sevgi zannetmeyin. Benim mi içim geçmi yoksa ya ..Sevmek suç değil neden olsun.Ben evlenmeden adamın her şeyini araştırdım. Adam size Almanya için yazdım sanma diyor laf dokundurduğunuzda üç gün konuşmuyor ne büyük gurur. ben evlenmenizin kötü olacağını düşünmüyorum ama bence sizin bu konuşma tarzınıza bakarak yanlış düşünüyorsunuz.Büyük işlerden kastınız sevmek ise evet sevdim onu. Sevmek suç mu ? Çok iyi anlaşıyoruz maşallah.Umarim böylede devam eder.
Allahin hediyesi belkide onca çektiğim acılar üzerine kim bilebilir ki.. Herseyin Hayırlısı Olsun.
O ahlar uhlar pek tutmuyor haberiniz olsun. Yoksa belimizi doğrultamazdık. :))O kadar emin olma
Sana şimdi yürekten ah ettim. Bekle gör
Hemde gözyaşı içinde ahh ettim. Dilerim birgun birileride çıkıp sana bel altı vurur aynı senin yaptığın gibi. Yürekten diliyorum sana. O an geldiğinde kalbin acırsa beni hatırla. Ciddi miyim değil miyim bu dakikadan itibaren kendin izle. Allah büyüktür Allaha havale ettim seni.
Bir boşboğaz erkek daha...Bunu niye size söyledi şimdi ? Ağzından kaçırdı bana pek inandırıcı gelmedi çünkü.
"Seni çocuklarına rağmen, aileme rağmen kabul ediyorum. Böyle muhteşem bir adamım.."Bir boşboğaz erkek daha...
Yani bunları anlatmasinin konu sahibine ne faydası var ki...üzülmesini sağlamaktan başka.
Öncelikle kimsenin sizi linç ettiği falan yok. En ufak bir hakaret, kötü söz de yok mesajımda. Namusunuza nerede laf ettim mesela? Nerede dalga geçtim? Siz namusu ne sanıyorsunuz da böyle bomboş bir cümle kurdunuz acaba?Yahu arkadaş ben kime koru körüne bağlanmışım sahiden sinirlerim gerildi yazmaz olaydım bu foruma. Bu nedir arkadaş. Erkek delisine çıktı adımız. Yeter ya ben salak miyim enayi miyim siz beni dun ki çocuk mu sandınız.
Bu ne ya üzerime üzerime linç eder gibi yorumlar .. yahu ben hayırlısı yazdıkça Allah ne demişse o olur dedikçe yorumlar iyice sivrilesiyor..
Yorumunuzu yapar çıkarsınız hakaret etmek aşağılamak dalga geçmek hatta ileri gidip namusuma laf atmak da neyin nesi.
Pess şoktayım birde bayan olacaksınız. Bu ne ya
bu adam 9 yaşındaki çocuk değil. 42 yaşında. ağzından falan kaçmamış. aynen bu hanımefendinin dediği gibi seni kabul ediyorum demiş. bir kusur olarak görmüş yani. 2 nişan atmış adamın nasıl takıntıları vardı da nişanlar atıldı merak ederdim doğrusu"Seni çocuklarına rağmen, aileme rağmen kabul ediyorum. Böyle muhteşem bir adamım.."
Mesajıni vermek için
katılıyorum. bunu eksiklik olarak görmeyin. siz sevilmeye değersiniz her zaman.o yaşa kadar niye hiç evlenmemiş ?
Bir adam 40 yaşına kadar evlenmemişse genel olarak
Ya parası yoktur
Ya tercihleri farklı olabilir
Ya da evliliği önemsemiyordur.
2 defa nişan atmış olması hiç normal değil. Belki de annesi dahil oldu ilişkilerinde yürütememe sorunu var.
Siz bu adamı ne kadardır tanıyorsunuz ?
Bence biraz daha gözlemleyin ama sakın “ ben çocuklu boşanmış kadınım beni kim ister ki “ psikolojisi ile yaklaşmayın. Aksine dimdik durun boşandım Aslan gibi 2 evladımda arkamda duruşu sergileyin. Bunu bir eksiklik olarak görmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?