- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ne seksi!? Onun ağzından böyle bir ima bile çıkmadı 1 senedir. So. Derece duygulu ve gururlu bir insan kendisi. Sen bir seks objesi değilsin ben sevdiğim kadını kimse ile paylaşmam yüreğimde taşırım diyen biri. Benimle bel altı şeyler bile konuşmuyor cunku konuşursam beni yanlış anlamandan korkarım seninle kavuşacagim güne kadar sabırla bekleyeceğim diyor. Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile. Ne seksi ne yatağı! Son derece saygılı birisi. Bu yorumunuza asla katılmıyorum
Evet zaman gösterecek haklısınız..Belki de annesinin gönlü olmadığını bu şekilde dile çıtlatmaya çalışmıştır,hani haberin olsun babında
Belki de bak nasıl da erkeğim gör demeye getirmiştir bunu en iyi zaman gösterecektir,cok daha dikkatli gözlemle bazı şeyleri ve dedikleri ile yaptıklarının çeliştiğini anladığın yerde alttan alma
Henüz yüz yüze bile konuşmadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeyin.Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile.
eğer bu düşünceler gerçekten annesine aitse annesi dönüp oğluşuna baksın. adam gelmiş 43 yaşına, 2 tane evlilik arifesindeyken (nişanlıymış) ayrılmış , o zaman onun oğluşu da kim bilir naptı kadınlara?
Ben ergen degilimSex yok ok...daha biraraya bile gelmediniz 1 senedir ve annesi olmaz diyor...yine fiyasko..1 senedir hiç.görmediğin adamdan nasıl böyle eminsin, neyin duygusu uzaktan? Ergen misiniz ya
Cunku benimki de bir başak burcu. Mantiklidir, cok dusunur..İnanmıyorum o da bunları söyledi..Hemde aynısını ben gelmişim kaç yaşıma beni bekar kiz napsin dedi. Gidip bende 20 yaşındaki kızla evlenmeyecegime göre dedi.
Ayni sözleri demis ikiside ..şaşırdım suan
Evet beni çok sevdiğini söylüyor ben inanıyorum sevdiğine zaten..Benim ne dediğim önemli diyor ben ne dersem o diyor
Sen bana güven diyor evet.
Kimin ne dediği önemsiz dedi o da ..
Yok kesinlikle zatenHenüz yüz yüze bile konuşmadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeyin.
Ben ergen degilim
Onunla bir araya Geleceğimiz günü bekliyorum tabiki. Onu yakından görünce iyice tartip bakicam hareketlerine Ben hemen evleniyoruz mu dedim ? kendisi ile kamerada görüşüp konuşuyoruz telefonla irtibat halindeyiz. Ben Almanyada o Turkiyede henüz bir araya gelmedik diye emin olmamaliyim öyle mi? Peki
Hanımefendi, 40 küsur yaşındasınız, adam da o kadar, gerçekten liseli sevgililer gibi olacağına inandınız mı bu yaştan sonra? Belli ki siz baştan set çekmişsiniz, o üyenin yazdığından bağımsız olarak düşünün, tamam seks için süreyi uzatma çabası değildir annesinin fikrini size söylemesi, ama bakir olduğunu düşünmediğiniz bir adamın bu yaştan sonra böyle bir ilişki yaşayabileceğini size düşündüren nedir? Adamla yüz yüze gelmemişsiniz bile. Yaşınız 43. Dünkü ailelerinin bile haberi olmayan İnternet aşkına ciddi ilişki diyen bir genç kız vardı, aklıma o geldi şimdi.Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ne seksi!? Onun ağzından böyle bir ima bile çıkmadı 1 senedir. Son derece duygusal ve gururlu bir insan kendisi. Sen bir seks objesi değilsin ben sevdiğim kadını kimse ile paylaşmam yüreğimde taşırım diyen biri. Benimle bel altı şeyler bile konuşmuyor cunku konuşursam beni yanlış anlamandan korkarım seninle kavuşacagim güne kadar sabırla bekleyeceğim diyor. Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile. Ne seksi ne yatağı! Son derece saygılı birisi. Bu yorumunuza asla katılmıyorum
Henüz bir araya gelmediğiniz insan ile evlilik düşünmeyin ya. Kaç yaşındasınız , hayat öğretmedi mi bir şeyler ?Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ne seksi!? Onun ağzından böyle bir ima bile çıkmadı 1 senedir. Son derece duygusal ve gururlu bir insan kendisi. Sen bir seks objesi değilsin ben sevdiğim kadını kimse ile paylaşmam yüreğimde taşırım diyen biri. Benimle bel altı şeyler bile konuşmuyor cunku konuşursam beni yanlış anlamandan korkarım seninle kavuşacagim güne kadar sabırla bekleyeceğim diyor. Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile. Ne seksi ne yatağı! Son derece saygılı birisi. Bu yorumunuza asla katılmıyorum
Mesela artık annemin lafı degil benimdir son söz diyor ya ,bi gözlemle bakalımEvet zaman gösterecek haklısınız..
Gözlemle derken neyi mesela ?
+1Bunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.
Eşiniz de mi basak burcu bu kadar olur yani.. o da basak burcu evet.Cunku benimki de bir başak burcu. Mantiklidir, cok dusunur..
Biz de annesi birsey demedi hic, sahiplendiler cocuklarimi. Sorun yasamadim hic.
Ama yine de, hic cocugu olmadigi icin empati yapamadigi durumlar olabilir.
Bunu iyice konusun.
Benim icin cocuklarim onemli. Onlari mutsuz etmek istemem. Yoksa bosanmak 5 dk lik iş.
Yasinin olgunluguna guvendim ben de. Umarim pisman olmam.
sizin yaşlarda uygun. Cocuk istiyor mu esiniz bunu da konusun.
Mesela benim esim istemiyordu, iyiki cocugun var demisti..
Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ne seksi!? Onun ağzından böyle bir ima bile çıkmadı 1 senedir. Son derece duygusal ve gururlu bir insan kendisi. Sen bir seks objesi değilsin ben sevdiğim kadını kimse ile paylaşmam yüreğimde taşırım diyen biri. Benimle bel altı şeyler bile konuşmuyor cunku konuşursam beni yanlış anlamandan korkarım seninle kavuşacagim güne kadar sabırla bekleyeceğim diyor. Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile. Ne seksi ne yatağı! Son derece saygılı birisi. Bu yorumunuza asla katılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?