Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Çocuk olmasa da evlenmiş boşanmış diye laf ediyorlar, buna kendi annem de dahil. Abim hiç evlenmedi, evlenmiş boşanmış birisine aşık oldu. Tonlarca laf söyledi, hakkını helal etmedi, sonuç abim gayet de evlendi biz de arkasında olduk her zaman. Kimin başına ne geleceğinin garantisi var mı, kalbine niyetine bakmak lazım insanın. Abim şimdi dünyanın en mutlu insanı, o kadar güzel bir evlilikleri var ki, annem öyle dedi diye evlenmemiş birisi ile olsaydı belki de dünyanın en mutsuz insanı olacaktı. Kalbinizin sesini dinleyin, çevreye de kulağınızı tıkayın.
Sadece bu beyden emin misiniz ona bakın, yarın bir gün başınıza kakıp minnet ettirecek bir tıp mi, size bu şekilde söylediğinde mesela açıkça söyleyin ne olmuş çocuğum varsa adam öldürmemişim, ahlaksız bir şey yapmamışım, evlenmiş anlaşamamış boşanmışım, bu sadece benim yaşadığım bir durum değil binlerce kadın var bu durumda olan, ayıp mı?
Diye çıkışın ki size bu konuda yüklenme yüzünü de bulmasın

Sex yok ok...daha biraraya bile gelmediniz 1 senedir ve annesi olmaz diyor...yine fiyasko..1 senedir hiç.görmediğin adamdan nasıl böyle eminsin, neyin duygusu uzaktan? Ergen misiniz ya

Evet zaman gösterecek haklısınız..
Gözlemle derken neyi mesela ?

eğer bu düşünceler gerçekten annesine aitse annesi dönüp oğluşuna baksın. adam gelmiş 43 yaşına, 2 tane evlilik arifesindeyken (nişanlıymış) ayrılmış , o zaman onun oğluşu da kim bilir naptı kadınlara?

1 senedir hiç görüşmemek te cabası
Adam 1 senedir gelip görmediyse zaten demekki baya sorunludur yaa o ne 1 sene mesajlasılır mı

Sex yok ok...daha biraraya bile gelmediniz 1 senedir ve annesi olmaz diyor...yine fiyasko..1 senedir hiç.görmediğin adamdan nasıl böyle eminsin, neyin duygusu uzaktan? Ergen misiniz ya
Ben ergen degilim
Onunla bir araya Geleceğimiz günü bekliyorum tabiki. Onu yakından görünce iyice tartip bakicam hareketlerine Ben hemen evleniyoruz mu dedim ? kendisi ile kamerada görüşüp konuşuyoruz telefonla irtibat halindeyiz. Ben Almanyada o Turkiyede henüz bir araya gelmedik diye emin olmamaliyim öyle mi? Peki

Cunku benimki de bir başak burcu. Mantiklidir, cok dusunur..

Biz de annesi birsey demedi hic, sahiplendiler cocuklarimi. Sorun yasamadim hic.

Ama yine de, hic cocugu olmadigi icin empati yapamadigi durumlar olabilir.
Bunu iyice konusun.

Benim icin cocuklarim onemli. Onlari mutsuz etmek istemem. Yoksa bosanmak 5 dk lik iş.
Yasinin olgunluguna guvendim ben de. Umarim pisman olmam.
sizin yaşlarda uygun. Cocuk istiyor mu esiniz bunu da konusun.
Mesela benim esim istemiyordu, iyiki cocugun var demisti..

Henüz yüz yüze bile konuşmadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeyin.
Yok kesinlikle zaten
Bende sizinle aynı fikirdeyim
Beni sabırla beklerse görüşürüz yuzyuze zaten. Bende bunu dedim ona seninle yuzyuze gelmeden zaten bisey düşünemem dedim. O da ben seni beklerim diyor.

Evet aynen oyle emin olmamalısın...
Adam seninle 1 senedir merak edip gorusmemiş bile yüzyüze, bence sorunlu...hiç.gelmez o
Cocuklarınız var, hiç.evlilik yasamamıs biriyle düşünmeyin zaten, cocuklarını seviyorum demiş , arkadaş uzaktan ben de severim :))) hay allahım, zaman kaybrtmişsin resmen

Hanımefendi, 40 küsur yaşındasınız, adam da o kadar, gerçekten liseli sevgililer gibi olacağına inandınız mı bu yaştan sonra? Belli ki siz baştan set çekmişsiniz, o üyenin yazdığından bağımsız olarak düşünün, tamam seks için süreyi uzatma çabası değildir annesinin fikrini size söylemesi, ama bakir olduğunu düşünmediğiniz bir adamın bu yaştan sonra böyle bir ilişki yaşayabileceğini size düşündüren nedir? Adamla yüz yüze gelmemişsiniz bile. Yaşınız 43. Dünkü ailelerinin bile haberi olmayan İnternet aşkına ciddi ilişki diyen bir genç kız vardı, aklıma o geldi şimdi.

Annesinin düşüncesini garipsemeyin.
Oğlu ya da kızı hiç evlenmemişse gelin ya da damadın da hiç evlenmemiş olmasını isteyebilir. En azından evlenip ayrıldıysa çocuğunun olmamasını isteyebilir.
Bunda kırılacak bir durum yok.

Yanlız bu beyefendiyi iyi gözlemleyin. Sinirle böyle birsey ağzından nasıl kaçırdı ? Kendi düşünceleri olmasın ?

Henüz bir araya gelmediğiniz insan ile evlilik düşünmeyin ya. Kaç yaşındasınız , hayat öğretmedi mi bir şeyler ?

Sahsen acele etmeyin derim. Böyle bir durumda olan, nikaha/dügüne bir gün kala ailesi yüzünden terk edilen bir kadin taniyorum. Ben bekar birsinin cocuklu birisi ile evlenmesini garipsemem, ama cocuksuz birinin cocuk sorumlulugu alabilir mi bende sorgularim. Erkek kadin fark etmez. Ama bence yinede dikkat edin. Adamin laflari bana fazla büyük geldi

Evet zaman gösterecek haklısınız..
Gözlemle derken neyi mesela ?
Mesela artık annemin lafı degil benimdir son söz diyor ya ,bi gözlemle bakalım
Her bişeyini annesine mi sorar danışır ona göre mi haraket eder? Doldurusuna gelir mi ? Annesinin fikri ne kadar önemli vs vs
Çünkü anlaşılan annesi hep yönetti,e bundan sonra kabul ettirsede bi şekilde annesine acısı başka türlü çıkar senden
Yani inşallah yanılırım da gerçekten birşeylerin farkına varmıştır kendisine dair ve doğru sınırları çizer

+1

Eşiniz de mi basak burcu bu kadar olur yani.. o da basak burcu evet.
Yalniz bu arada eşim değil canım:)))
Tanıştığım insan ama hislerimiz var.
Çocuk istemem dedi önce ama sonra belki olabilir ne dersin diye fikrini söylemişti ..Tabi Allah ne derse o ..ikimizde bunun farkındayız
Ama o ben seni asla bırakmam diyor sonuna kadar gidicem diyor cok kararlı..

Bir senedir bir araya gelmediginiz adami tanimiyorsunuz net. Ne evliligi?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…