Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Adam 20lik delikanlı değil ki, 43 yaşında bir adam.

43 yaşında adam

- çocuklara babalık yapacak olfunluktadır, yapıp yapmak istemediğine kendi karar verir
- evlenicem diyorsa orda biter, anneciğinin lafıyla kafası karışmaz.

Özet geçiyorum 45lik bir adamın anneciğinin lafıyla kafasının karışması utanç verici. Yaşına bakmayın beyin gelişimi tamamlanmamış. Anne 70 yaşında zaten arada tonla kuşak farkı var, tabi ki görüşü hamamda 15lik kız görmek şeklinde. Bu görüşü dikkate alan adamda problem. Size gelip bu lafı taşıması zaten ayrıca zeka ürünü. Kısacası bu adam ofsayt. İlle de alıcam derseniz siz bilirsiniz. Bana kalırsa erkeğe daha fazla benzeyen erkeklere yönelin.

Siz bir kez gçrmediğiniz adamla evlenmeyi nasıl konuştunuz? Adamı tanımıyorsunuz bile ne evlenmesi?

44 yaşında her lafı taşımaması gerektiğini bilmesi gerekmez mi?

Kadın bir şey dememiş, içinden öyle geçmiş söylemiş.

Annesini dinlediğini söyleyemem. Çünkü hep annemde senin dediğini demisti der ama ben uygulamamistim ve inanın sen dedin diye simdi yapıyorum der. Ve onu yapar da. Cok sahit oldum.

Umarim bende sizinle aynı fikirdeyim. Sınırlarını çizer ve duruşunu bozmaz dilerim. Zaman herseyi gösterir

Görüşmediğiniz adamın ne yaptığına şahit oldunuz?

Yok kesinlikle zaten
Bende sizinle aynı fikirdeyim
Beni sabırla beklerse görüşürüz yuzyuze zaten. Bende bunu dedim ona seninle yuzyuze gelmeden zaten bisey düşünemem dedim. O da ben seni beklerim diyor.
Sizi bir iki kere yüz yüze görünce ne değişecek? Bu da sağlıklı bir durum değil ki. Çok klişe olacak belki ama adam bana Almanya’ya gitmek için sizinle diyalog halinde gibi geldi. O köylü kurnazlığını sezdim

Siz bir kez gçrmediğiniz adamla evlenmeyi nasıl konuştunuz? Adamı tanımıyorsunuz bile ne evlenmesi?
Ben degil o konuşuyor. Ben seni bırakmam seninle evliliği düşünüyorum sonuna kadar da beklerim diyen o. Hayaller kuran o benden çok isteyen o..

Ben tabiki yuzyuze gelmeden evliliği niye düşüneyim o kadar şuursuz degilim bunu o da biliyor ve haklisin bekleyeceğim diyor.

Nasil yani? O mu sorun ediyor diyorsunuz çocuklarımın oluşunu yani ? Sahiden bunu mu hissettiniz hiç böyle bakmamıştım olaya ben ..
Ama çocuklarımı çok seviyor değer veriyor saygı duyuyor

Bu arada çocuklarınız kaç yaşında? Cidden uygun değilsiniz aslında çocuklara uzun vadede problem çıkarabileceğini düşünüyorum ben de

Işin daha da zor uzaktayken ama
Yani bir araya gelip uzunca süre vakit geçirme olanağı bulmadan evleneyim deme ha...buluşma olasılığınız ne kadar fazla ise gözlemleme olanağın daha net olur

Ayy bi de hiç görüşmediniz mi kuzum ergen misiniz ya

sorunda edebilir onun görüşü , oğluyla aynı göreşte olmak zorunda değil. belki torun istiyor onun hayali . bence annenin oğluna görüşünü söylemesi normal . oğlu kendi karar verir .

Görüşmediğiniz adamın ne yaptığına şahit oldunuz?

sorunuza cevap vereyim kalk bu işi söyle yada böyle yap deyince kamera açıp canlı canlı gözümün önünde üşenmeden yaptığına sahit oldum. Kağıt evrak işi olsun kendi ile alakalı işler olsun bana beni dinlediğini ve o yolda gittiğini ispat etmek için her türlü zorluğu deniyor. Banada gösteriyor söylüyor. Burdan şahit oldum.

Yani ne diye soylediyse size? Cok yanlis yapmis. Kadin sadece oyle dediyse bunda da fazla bir sey yok. Oglu icin gönlünden geceni demiş. Yalniz adam da annesi ustunden hem sizi batırmış, hem de kendini yüceltmiş.

Bir kere görüşmüş değil, hep görüşüyor olmanız lazım. Göstermek istediği kadarını görüyorsunuz ordan. Burnunuzun dibindekine güvenemezken, zilyon km ötede 1 kere yüzünü görmediğiniz adama güveniyorsunuz. Çılgın cesaretler valla.

Ayy bi de hiç görüşmediniz mi kuzum ergen misiniz ya
Ben yurt dışında yaşıyorum virus nedeni ile gelemedim görüşemedik henüz. 1 yıldır konusuyoruz hergun.. kamerada gördük birbirimizi bir araya gelip görüşmeden zaten evlilik düşünmüyorum ki.. Ne evliliği Hemen Allah aşkınıza..Ben evlenicem mi dedim

Göstermek istediği kadarını gördüğüme siz nereden eminsiniz bu kadar ?
Siz onu veya beni nerden tanıyorsunuz
Onyargi yapıyorsunuz ama Eyvallah

Tipik türk erkeği annesi işte. Oğlu 90 yaşında olsa evlenmemiş kız ister. Hiç takmayın bence. Kafanın uyduğu insan bulmak zor gerçekten.
Evlenmemek değil de babalık tecrübesi yaşamadan birdenbire iki çocuklu olmayı herkes kaldıramayabilir. Hemen gömmeyin kadını. Belki bu açıdan düşün tekrar demiştir oğluna.

Siz olayı ,sanki kendi oğlu bakir mi ye bağlıyorsunuz ama bence asıl soylenmek istenen sizin çocuklarınız olması ve onların sorumluluğu..mesela siz evlenir ayrilirdiniz,çocuğunuz olmazdı ,o zaman belki daha ılımlı yaklasirdi..ama bu adam baba olmamış..çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama mesela 10 yaş olsun..birden bire hadi 10 yaşındaki çocuğa babalık yapacaksın konumuna geliyor bu adam...halbuki onunda çocuğu olsa idi sizi daha iyi anlardı...başkasının çocuğuna bakmak zordur..iyi niyetli birşey yapsan bile adın üvey olur, kötü olursun..dengeyi kurmak lazim

Aklımdan geçirip yazmaya hazirlandigim şeyleri ikinci msj da görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…