- 23 Ağustos 2012
- 51.931
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.959
- 898
Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ne seksi!? Onun ağzından böyle bir ima bile çıkmadı 1 senedir. Son derece duygusal ve gururlu bir insan kendisi. Sen bir seks objesi değilsin ben sevdiğim kadını kimse ile paylaşmam yüreğimde taşırım diyen biri. Benimle bel altı şeyler bile konuşmuyor cunku konuşursam beni yanlış anlamandan korkarım seninle kavuşacagim güne kadar sabırla bekleyeceğim diyor. Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile. Ne seksi ne yatağı! Son derece saygılı birisi. Bu yorumunuza asla katılmıyorum
Annesini dinlediğini söyleyemem. Çünkü hep annemde senin dediğini demisti der ama ben uygulamamistim ve inanın sen dedin diye simdi yapıyorum der. Ve onu yapar da. Cok sahit oldum.Mesela artık annemin lafı degil benimdir son söz diyor ya ,bi gözlemle bakalım
Her bişeyini annesine mi sorar danışır ona göre mi haraket eder? Doldurusuna gelir mi ? Annesinin fikri ne kadar önemli vs vs
Çünkü anlaşılan annesi hep yönetti,e bundan sonra kabul ettirsede bi şekilde annesine acısı başka türlü çıkar senden
Yani inşallah yanılırım da gerçekten birşeylerin farkına varmıştır kendisine dair ve doğru sınırları çizer
Görüşmediğiniz adamın ne yaptığına şahit oldunuz?Annesini dinlediğini söyleyemem. Çünkü hep annemde senin dediğini demisti der ama ben uygulamamistim ve inanın sen dedin diye simdi yapıyorum der. Ve onu yapar da. Cok sahit oldum.
Umarim bende sizinle aynı fikirdeyim. Sınırlarını çizer ve duruşunu bozmaz dilerim. Zaman herseyi gösterir
Sizi bir iki kere yüz yüze görünce ne değişecek? Bu da sağlıklı bir durum değil ki. Çok klişe olacak belki ama adam bana Almanya’ya gitmek için sizinle diyalog halinde gibi geldi. O köylü kurnazlığını sezdimYok kesinlikle zaten
Bende sizinle aynı fikirdeyim
Beni sabırla beklerse görüşürüz yuzyuze zaten. Bende bunu dedim ona seninle yuzyuze gelmeden zaten bisey düşünemem dedim. O da ben seni beklerim diyor.
Ben degil o konuşuyor. Ben seni bırakmam seninle evliliği düşünüyorum sonuna kadar da beklerim diyen o. Hayaller kuran o benden çok isteyen o..Siz bir kez gçrmediğiniz adamla evlenmeyi nasıl konuştunuz?Adamı tanımıyorsunuz bile ne evlenmesi?
Nasil yani? O mu sorun ediyor diyorsunuz çocuklarımın oluşunu yani ? Sahiden bunu mu hissettiniz hiç böyle bakmamıştım olaya ben ..
Ama çocuklarımı çok seviyor değer veriyor saygı duyuyor
Işin daha da zor uzaktayken amaAnnesini dinlediğini söyleyemem. Çünkü hep annemde senin dediğini demisti der ama ben uygulamamistim ve inanın sen dedin diye simdi yapıyorum der. Ve onu yapar da. Cok sahit oldum.
Umarim bende sizinle aynı fikirdeyim. Sınırlarını çizer ve duruşunu bozmaz dilerim. Zaman herseyi gösterir
Ben degil o konuşuyor. Ben seni bırakmam seninle evliliği düşünüyorum sonuna kadar da beklerim diyen o. Hayaller kuran o benden çok isteyen o..
Ben tabiki yuzyuze gelmeden evliliği niye düşüneyim o kadar şuursuz degilim bunu o da biliyor ve haklisin bekleyeceğim diyor.
Görüşmediğiniz adamın ne yaptığına şahit oldunuz?
Yani ne diye soylediyse size? Cok yanlis yapmis. Kadin sadece oyle dediyse bunda da fazla bir sey yok. Oglu icin gönlünden geceni demiş. Yalniz adam da annesi ustunden hem sizi batırmış, hem de kendini yüceltmiş.Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. Sanki oğlu bekar da bakire mi acaba ? Bu nasil bir yaklaşımdır.O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Bir kere görüşmüş değil, hep görüşüyor olmanız lazım. Göstermek istediği kadarını görüyorsunuz ordan. Burnunuzun dibindekine güvenemezken, zilyon km ötede 1 kere yüzünü görmediğiniz adama güveniyorsunuz. Çılgın cesaretler valla.Sahit olmak için illa görüşmüş olmam gerekmiyor. Görüştüğüm onca yalancı insanın burnumun dibindekilerin neler neler yaptıklarına sahit olduktan sonra.
Ama sorunuza cevap vereyim kalk bu işi söyle yada böyle yap deyince kamera açıp canlı canlı gözümün önünde üşenmeden yaptığına sahit oldum. Kağıt evrak işi olsun kendi ile alakalı işler olsun bana beni dinlediğini ve o yolda gittiğini ispat etmek için her türlü zorluğu deniyor. Banada gösteriyor söylüyor. Burdan şahit oldum.
Ben yurt dışında yaşıyorum virus nedeni ile gelemedim görüşemedik henüz. 1 yıldır konusuyoruz hergun.. kamerada gördük birbirimizi bir araya gelip görüşmeden zaten evlilik düşünmüyorum ki.. Ne evliliği Hemen Allah aşkınıza..Ben evlenicem mi dedimAyy bi de hiç görüşmediniz mi kuzum ergen misiniz ya
Göstermek istediği kadarını gördüğüme siz nereden eminsiniz bu kadar ?Bir kere görüşmüş değil, hep görüşüyor olmanız lazım. Göstermek istediği kadarını görüyorsunuz ordan. Burnunuzun dibindekine güvenemezken, zilyon km ötede 1 kere yüzünü görmediğiniz adama güveniyorsunuz. Çılgın cesaretler valla.
Evlenmemek değil de babalık tecrübesi yaşamadan birdenbire iki çocuklu olmayı herkes kaldıramayabilir. Hemen gömmeyin kadını. Belki bu açıdan düşün tekrar demiştir oğluna.Tipik türk erkeği annesi işte. Oğlu 90 yaşında olsa evlenmemiş kız ister. Hiç takmayın bence. Kafanın uyduğu insan bulmak zor gerçekten.
Aklımdan geçirip yazmaya hazirlandigim şeyleri ikinci msj da görmekBunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?