O zaman neden yarın isteme varmış gibi konu açtınız ki...Ben yurt dışında yaşıyorum virus nedeni ile gelemedim görüşemedik henüz. 1 yıldır konusuyoruz hergun.. kamerada gördük birbirimizi bir araya gelip görüşmeden zaten evlilik düşünmüyorum ki.. Ne evliliği Hemen Allah aşkınıza..Ben evlenicem mi dedim
Kesinlikle kendisi sorun ediyor. Annem sorun ediyor ama ben senden taraftayım diye de ayak yapıyor. Annemizin söylediği her şeyi eşimize hele sevgilimize yetiştirmiyoruz değil mi, hem de bu kadar hassas bir konuda. Lütfen gözünüzü açın. Çok emin olmadan adım atmayın.Nasil yani? O mu sorun ediyor diyorsunuz çocuklarımın oluşunu yani ? Sahiden bunu mu hissettiniz hiç böyle bakmamıştım olaya ben ..
Ama çocuklarımı çok seviyor değer veriyor saygı duyuyor
Onun çocuklarıma Babalık yapacak durumu yok. Çocuklarım büyük. Olsa olsa iyi bir abi iyi bir dost arkadaş gibi olurlar.Evlenmemek değil de babalık tecrübesi yaşamadan birdenbire iki çocuklu olmayı herkes kaldıramayabilir. Hemen gömmeyin kadını. Belki bu açıdan düşün tekrar demiştir oğluna.
Bayramda seyranda tatilde biraraya gelmeecek misiniz çocuklarla.. masraf etmeyecek misiniz onlar için...Onun çocuklarıma Babalık yapacak durumu yok. Çocuklarım büyük. Olsa olsa iyi bir abi iyi bir dost arkadaş gibi olurlar.
Evet buna katılıyorum işte..Kesinlikle kendisi sorun ediyor. Annem sorun ediyor ama ben senden taraftayım diye de ayak yapıyor. Annemizin söylediği her şeyi eşimize hele sevgilimize yetiştirmiyoruz değil mi, hem de bu kadar hassas bir konuda. Lütfen gözünüzü açın. Çok emin olmadan adım atmayın.
Ben çocuklarıma kendim bakiyorum zaten. Ne bayram ne seyrani anlayamadim. ?Bayramda seyranda tatilde biraraya gelmeecek misiniz çocuklarla.. masraf etmeyecek misiniz onlar için...
Sizinki yine 43 yaşında ,hiç evlenmemiş gelin istemiş (öyle olsa da ne kusuru vardı ki evlenmemiş bunca sene derdi)
Bizim bir akraba , kadın ellilerinin başında, kendiyle yasit çocuklu adamla evlenmek istedi. Ailesi 'senin ne işin var çocuklu adamla' diye karşı çıktı. Yani ellilerin ortasında kadının ellilerin ortasında bekar adam bulmasını istedilerneyse ki kız ailesini dinlemedi,evlendi adamla
Yarın adam bundan rahatsız olabilir demeye çalışıyorum, sizin için masraf demek tabii ki yanlıştır. Çocuklar sizinle yaşıyorsa mesela evde donla gezemiyorum diye dırdır edebilir. Doğma büyüme Almanya’da mısınızBen çocuklarıma kendim bakiyorum zaten. Ne bayram ne seyrani anlayamadim. ?
Çocuklarıma harcadığım her kuruş helal olsun masraf demek bile yanlış.
Ortada bir karar yok. Herseyin hayırlısı diyoruzİleride sorun yaşarsınız gibi geldi. Çocuklarınızı kimse sizin kadar sevip düşünemez en nihayetinde. Bence kararınızı bir daha gözden geçirin
Evde donla gezen biri değil..Yarın adam bundan rahatsız olabilir demeye çalışıyorum, sizin için masraf demek tabii ki yanlıştır. Çocuklar sizinle yaşıyorsa mesela evde donla gezemiyorum diye dırdır edebilir. Doğma büyüme Almanya’da mısınız
Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz... şoktayım şu anda. Hayatta başarılarEvde donla gezen biri değil..
Son derece kuralci ve bu konularda çocukların yanında nasıl oturulur kalkılır bilen biri. Nerden mi biliyorum? Yeğenleri alt katlarında oturuyor sürekli onlarin evindeler ve onların yanında bile dikkatli giyinmesine sözlerine dikkat ediyor.
Doğma büyüme Almanya değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?