Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Benim teyzemin 10 ve 12 yaşında iki oğlu vardı,bekar bir adam kapısında yattı ya evlenmek için bütün sülaleyi ikna etti, evlendiler 4-5 yıl sonra çocuklar ergenliğe girince evden kovdu çocukları, bu arada teyzemin bu adamdan da iki yaşında bi oğlu vardı, alıp o küçük bebeği evden kaçtı ya büyük olanları evden gönderirsin ya da bizi bi daha göremezsin dedi ben büyütürüm küçüğü dedi. Teyzem büyük olanları evden göndermeyince küçüğü alıp kayıplara karıştı.. Hikayenin devamı daha kötü de yazamıyorum ifşa olur diye. Velhasıl denginizi alın. A Aysem2431

O zaman neden yarın isteme varmış gibi konu açtınız ki...

Nasil yani? O mu sorun ediyor diyorsunuz çocuklarımın oluşunu yani ? Sahiden bunu mu hissettiniz hiç böyle bakmamıştım olaya ben ..
Ama çocuklarımı çok seviyor değer veriyor saygı duyuyor
Kesinlikle kendisi sorun ediyor. Annem sorun ediyor ama ben senden taraftayım diye de ayak yapıyor. Annemizin söylediği her şeyi eşimize hele sevgilimize yetiştirmiyoruz değil mi, hem de bu kadar hassas bir konuda. Lütfen gözünüzü açın. Çok emin olmadan adım atmayın.

Evlenmemek değil de babalık tecrübesi yaşamadan birdenbire iki çocuklu olmayı herkes kaldıramayabilir. Hemen gömmeyin kadını. Belki bu açıdan düşün tekrar demiştir oğluna.
Onun çocuklarıma Babalık yapacak durumu yok. Çocuklarım büyük. Olsa olsa iyi bir abi iyi bir dost arkadaş gibi olurlar.

Konu sahibi sizi üzmek istemem ama adam bana hiç güven vermedi. Siz Almanya'da yaşıyormuşsunuz, yurtdışına kapak atmak için sizi kullanıyor olabilir. Bir yıl boyunca bir araya gelmediği insanla evlilik konuşmasının sebebi de bu bence.

Ayrıca sizi 'bak sen çocuklu kadınsın ama ben iyi bir adam olduğum için seni böyle kabul ediyorum' diyerek manipüle etmeye çalışıyor olabilir. Burada daha önce de bu tarz şeyler okudum, yurtdışında yaşayan kadınların buradaki biriyle evlilik yoluna girerken iki kere düşünmesi gerekiyor. Ülkenin şartları çok kötü olduğu için herkes kaçmaya çalışıyor ve bunun en kolay yolu evlilik.

2 çocuklu akrabam bekar bir erkekle nişanlandı
Ev dizilirken evlerinde çocuklara odalar kuruldu herşey nişanlı iken çok iyiydi
Evlendikten sonra daha 1. Ayda çocuklar adama batmaya başladı yedikleri içtikleri gürültüleri ev içindeki o hareket eşinin çocukları evet ama adamın değil baştan seve seve istedi sonra öyle olmadı kadın da ne yapsın zorĺa olacak değil ayrıldı

Evet buna katılıyorum işte..
Benimde aklıma bu takıldı. Bana neden söylüyorsun diyecektim diyemedim. Ama diyeceğim kendisine ...

Soracağım bunu ..Bana duyurmaya gerek var mıydı diyeceğim..Yok asla emin olmadan adım atmayı düşünmem düşünmüyorum.

Sizinki yine 43 yaşında ,hiç evlenmemiş gelin istemiş (öyle olsa da ne kusuru vardı ki evlenmemiş bunca sene derdi)
Bizim bir akraba , kadın ellilerinin başında, kendiyle yasit çocuklu adamla evlenmek istedi. Ailesi 'senin ne işin var çocuklu adamla' diye karşı çıktı. Yani ellilerin ortasında kadının ellilerin ortasında bekar adam bulmasını istediler neyse ki kız ailesini dinlemedi,evlendi adamla

Bayramda seyranda tatilde biraraya gelmeecek misiniz çocuklarla.. masraf etmeyecek misiniz onlar için...
Ben çocuklarıma kendim bakiyorum zaten. Ne bayram ne seyrani anlayamadim. ?
Çocuklarıma harcadığım her kuruş helal olsun masraf demek bile yanlış.

İleride sorun yaşarsınız gibi geldi. Çocuklarınızı kimse sizin kadar sevip düşünemez en nihayetinde. Bence kararınızı bir daha gözden geçirin

buna güldüm bende
Valla moral oldun ya sağol

Ben çocuklarıma kendim bakiyorum zaten. Ne bayram ne seyrani anlayamadim. ?
Çocuklarıma harcadığım her kuruş helal olsun masraf demek bile yanlış.
Yarın adam bundan rahatsız olabilir demeye çalışıyorum, sizin için masraf demek tabii ki yanlıştır. Çocuklar sizinle yaşıyorsa mesela evde donla gezemiyorum diye dırdır edebilir. Doğma büyüme Almanya’da mısınız

İleride sorun yaşarsınız gibi geldi. Çocuklarınızı kimse sizin kadar sevip düşünemez en nihayetinde. Bence kararınızı bir daha gözden geçirin
Ortada bir karar yok. Herseyin hayırlısı diyoruz
Allah ne demişse o olur .. Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun. İleride sorun yaşarız yada yaşamayız Allah bilir.. Hayırsız ise ayrılalım olmasın diye çok yalvardım Allaha. Kısmet bakalım

Ağızdan falan kaçırmayı geçin. Söyledi ki ileride sorun olunca ahh anammm canım anamm haklıymış. Gurbann olayım anamaa diyecek. 43 yaşında ve hala anne sözüyle hareket ediyorsa kusura bakmayın ondan cacığa hıyar bile olmaz.

Cocuk eski eş ile bir bağdır, sorumluluktur.

Burada hiç evlenmemiş kizlar konu açtığında cocuklu birine ne gerek var türlü türlü sıkıntı diyorum ben. Fark yok.

Boşanmış Boşanmışı, cocuklu cocukluyu anlar. Dengini bulmak iyidir.

Gereksiz alınganlık etmeyin yani bu konuda.

Bunun dışında elbette ilişkiyi yaşayan sizsiniz. Iyi düşünüp tartin. Ama cok iyi niyetli olsaydı annesinin bu fikrini size duyurmazdı bile. Bunu da değerlendirmeye alın.

Evde donla gezen biri değil..
Son derece kuralci ve bu konularda çocukların yanında nasıl oturulur kalkılır bilen biri. Nerden mi biliyorum? Yeğenleri alt katlarında oturuyor sürekli onlarin evindeler ve onların yanında bile dikkatli giyinmesine sözlerine dikkat ediyor.

Doğma büyüme Almanya değilim

Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz... şoktayım şu anda. Hayatta başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…