annesi düsman olanlar....biktim artik

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
artik cok bunaldim, anneme bi türlü laf anlatamiyorum her ne olursa olsun kadin beni sürekli sucluyor, her sey icin. iyi bisey olsa bile hic bi kez bile "iyi yaptin" demez, her seye bi kulp takar, her yaptigim seyi kötüler.
artik cidden bunaldim ve ne yapicagimi sasirdim, kacip gitmek istiyorum, hic mutlu ya da huzurlu degilim. biseyler yapmak istiyorum, hemen kötülüyor, "sen (affedersiniz) bi b*k yapamadin, senden bi b*k olmaz, elin kizlari sunu bunu yapiyor, sen hala burdasin". planlarimi anlatiyorum bana direkt "egerki burdan gidersen bir daha geri gelemezsin, kapimiz sana kapali" diyor, o istedigim seyi yapmamam icin resmen tehdit ediyor. 26 yasindayim, basimdan bir evlilik gecmis, eski kocam bana siddet uyguladi, uyusturucu kullandi, eve gelmedi, beni defalarca aldatti ve kadin bana diyor ki "gittigin yerde kalmadin bile, haticenin kizi gitti, 4 senedir evli bide üstüne cocuk yapti, senden bisey olmaz, bi kocada bile durmadin" diyor....ya napsayim? elin oglunun hayatimi mahvetmesine izin mi verseydim? simdi ben böyle adamin yaninda kalmadim diye suclu oldum, ondan cocuk yapmadim diye böyle tepki aliyorum, zaten herseye ragmen 2 bucuk sene dayanmisim, her türlü cabalamisim ve annem haric herkes diyor ki "kiziniz iyi ki ayrilmis, böyle adam cekilmez" hatta bana "ne akilli kizsin, ailenin evine geri döndün, bazi kizlar ayri ev tutuyor" diye.....Allah askina söyleyin, ben mi yanlisim? annem hakli mi? benden bi b*k olmaz mi?

bazen düsünüyorum acaba cok mu kötü bi insanim diye...belki o yüzden böyle bi annem var. belki de bütün bunlari hakediyorum.

annenene dayanamazsan "daha ıyı analık yapsaydın kocadan yana şansım olurdu" de topu ona at.bıraz da kendını sorgulasın yıne senı suçlu çıkarır ama bıraz püskürtmüs olursun.

İsim üzerinde anne diye kabul et ve önemse
Hayatına dokuna bilecek müdahale edip önemseyeceğin olgunlukta değil malesef

ama herseyimi zehir ediyor, öyle agir seyler söylüyor ki bütün motivasyonumu yasama sevincimi benden aliyor....beni kötüleyen varsa, bi o var. bide bana diyor ki "teyzen ve dayin bana sürekli 'kizinin arkasinda dur, ona destek ol' diyorlar, ben sana nasil destek olayim, sen ne bicim insansin, ne halin varsa gör benden yardim bekleme" diye devam ediyor....benim hayatimi cok etkiliyor.

cesaretle alakasi yok bence, artik cidden bunaldim, kadin cekilcek gibi degil.....HER yaptigim sey kötü mü ya, benim hic iyi bir yanim yok mu? gecenlerde acma yaptim (belki cok sacma bir örnek ama anlatayim), tuzu eksik olmus, annemin arkadasi diyor ki "olsun, yine de güzel, baksana pamuk gibi yumsacik olmus", annem direkt "aman yok be, neresi güzel yenilcek gibi degil", tabi benim moralim bozuluyor cöpe at felan diyorum, annem atiyor buzluga, misafir geliyor onu cikarip isitip önlerine koyuyor, misafirin cocugu 5 (!!) yiyor "yenge cok güzel olmus, bi tane daha yiyebilirmiyim" deyipte. yani...annem de böyle bisey var, ama neden böyle yapiyor hic bilmiyorum. benim annem neden bana destek olmuyor.

babamin bu planimdan haberi yok ama babam zaten annem ne dese tamam diyor, destekliyor, hele bi hayir desin annem onun da basinin etini diyor, hayati ona zindan ediyor.

O adamdan ayrilmaniz ve ozellikle cocuk yapmamaniz cok iyi olmus. Annenizin kadinlik algisi yanlis anladigim kadariyla. Yapabileceginiz bir sey yok, onu boyle kabul etmek durumundasiniz zira belli bir yastan sonra insanlarin kaliplasmis yargilarini kirmak cok zor. Ayri eve cikmanizi tavsiye ederim ben ama reddedeceginizi tahmin ediyorum, annenize kulaklarinizi tikamaktan baska careniz yok.

Evlilik kurtuluş değil maalesef.
Çalışma durumunuz var mı?
Yerinizde olsam önce bi iş bulur, bi kaç ay para biriktiririm.
Ardından başımı sokacak küçük bi ev tutardım.
Yoksa çekilecek dert değil.

Böyle anneleri hic anlayamiyorum
Calisiyor musunuz ? Evdeyseniz cok zor cunku boyle sosyal olmaniz icin calismaniz sart ,hem yatmaktan yatmaya gidersiniz eve hemde ayda 100 lira falan annenize verirsiniz harclik adina (sus payi).
Arkadas cevrenizde genisler iyi gelir.

calismiyorum, maddi durumum da cok iyi degil yani evden ayrilamam ama türkiyeye gelip calismak istiyorum, bu fikrime de pek yanasmiyor, söyleniyor söyleniyor sonra da "ne halin varsa gör" diyor

Annelik sıfatını haketmeyen bir kadın daha!!!

İçinden ne geliyorsa onu yap. Onun laflarını da takma. Umursamaz ol. Hatta kötü birşey dediğinde cvp bile verme. Gül ve he diyip geç. Sen sinir olacağına o olsun.

Çalışmaya başlayıp ayrı eve çıkmaktan başka çare yok gibi :/

Belki annen hayatta istediklerini hic yapamadi ,o cesareti yok ,
Seni kiskaniyor ,ondan seni devamli elestiriyir,kedi ulasamadigi cigere mundar der hesabi ,
Annen bile olsa ,onun lafiyla bisey olmayacaksin ,
Belli kadinin sorunlari var ,rakma kafana cunku duzeltemezsin

Benim annem de hiçbir şeyimi beğenmez, her şeye kızar, şakalaşmak öpmek isterim iter kızar öfkelenir. Normal ses tonu bile iğneli iğnelidir. Sizin anneniz kadar abartmasa da zor bir kadındır.

Egitimi durumu ne ?
Turkiye de is yok biliyorsun degil mi ?
Biz su an Suriyelileri besliyoruz ..
Kendimize hayrimiz yok yani .
Orasi neresi bilmiyorum
Ama kadina destek veren bir avrupa ulkesiyse bence orda kal .
Bazi kizlar ayri ev tutuyor ne demek
30 yasina gelmis kadinlar bence ayri ev tutsun zaten ne isi var anasinin dizinin dibinde .

Valla öncelikle eski kocanı neye göre seçtin merak ettim ailen evlenmene karşı çıktı mı buna rağmen inatla evlendin mi? Yani o kadar kötü bir tercih olmuş ki bunu yapabilmen için ya başına silah dayadılar ya da sen cidden körsün.
Ama hayat devam ediyor bence hemen bir yere gir çalış elin ekmek tutsun iş arkadaşı çevre falan edin sen evde oturup mis gibi poğaça yaparak anneni kandıramazsın canım geçmiş o borun pazarı.

Aferin kız sana..
Annen diye hep haklı olacak değil. Zaten kusura bakma ama yeterince cahilmiş annen. Dikkate almaya değmez.
Cahili dikkate alırsan bir adım öteye gidemezsin.
Sen o evden çık, işini kur şıkır şıkır para kazanmaya başla..
Bak sana eve gelemezsin diyen annen nasıl da eteklerinde dolaşıyor.
Evlenirsin istersen de, çocuğun da olur. İstersen de olmaz bekar kadınsın geç, ye, iç hayatını yaşa.
Sen sen ol kimseye de hesap verme!

Türkiyedeki isim hazir, is yok gibi bi durum söz konusu degil, var ki ben burdan dogru buldum. burda da kadina destek diye bisey yok gibi, burda da kadinlara tecavüz ediliyor, kadinlar tacize ugradiginda taciz eden kisinin sadece "cocuklugumda babam beni dövdü" demesi yeterli serbest birakilmasi icin....yani türkiyeyi öyle kötüleyenler var ama diger ülkeler de cok farkli degil

ne kadar cirkin bir üslubunuz var, kandirmak ne demek? kim kimi pogacayla kandirmis? ben sadece bir örnek verdim, ne yaptigim isleri ne de yaptigim yemekleri begeniyor, hic bir seyimi begenmiyor diye. baskalari begenirken benim annem destek olacagina köstek oluyor diye ama size ne desem bos, sizin iciniz cürümüs.

kocani neye göre sectin diyorsun da, herhalde evlenmeden önce bu kötü huylarini bilmiyordum daha dogrusu benden gizliyordu, evlendikten sonra ögrendim hepsini, insan bile bile uyusturucu bagimlisiyla evlenir mi? böyle bi mantik var mi? laflariniza dikkat edin lütfen, karsinizda insan var sonucta. kötü seyler yazicaginiza hic bisey yazmayin daha iyi, icinizdeki mutsuzlugu bana kusmayin.

bi ara acaba hakli mi diye düsündüm, cünkü her seyimi elestiriyor. simdi ne yapicagimi bilmiyorum, kime ne desem ne yapsam hic bilmiyorum, caresizim. su yasima gelmisim annem beni hala etkiliyor. gerci beni etkilemesine ben izin veriyorum ama su hayatta güvenebilecegim hic kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…