- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmberRose kandırmak derken o kadar iş yapıyorum herkes takdir ediyor beğeniyor ama annem hala kötü davranmaya devam ediyor dediğin için eğer kendi paranı kazanırsan annen gerçek bir iş başardığını düşünebilir diye öneride bulundum. Zira seni tek başına Türkiye'ye gönderecek kadar sana güvenmediğini belirtmişsin.
Ayrıca tarzımda hiçbir sorun görmüyorum iddia ettiğin mutsuzluğumun hıncını da buradan almıyorum çok şükür çok da mutlu olduğum bir yuvam var.
Ayrıca bir erkekte olabilecek tüm kötü şeyleri yazmışsın.bunların hepsini evlendikten sonra gördüm cevabını da gerçekçi bulmadım açıkçası. Çünkü en azından insan şüphelenir bunların hiçbirini yazmadığın için böyle bir adamla zorla nikah masasına mı oturttular dedim.
Düşüncenin aksini dile getiren tüm üyeleri azarlar tarzda konuşmuşsun en sonunda millet iyi ne halin varsa göre getirmiş. Biz de konu sahibinin annesine benzedik herhalde @SucukluKuruFasulye
ee o zaman neden yaziyorsun madem sana ne? hayret bisey
Senin kötülüğünle ne alakası var yanlış düşünüyorsun. Başına olumsuz şeyler gelen insanlar hep mi kötü. Imtihan dunyasindayiz. Tabi ki annen haklı değil bu konuda. Allah yardımcın olsun.artik cok bunaldim, anneme bi türlü laf anlatamiyorum her ne olursa olsun kadin beni sürekli sucluyor, her sey icin. iyi bisey olsa bile hic bi kez bile "iyi yaptin" demez, her seye bi kulp takar, her yaptigim seyi kötüler.
artik cidden bunaldim ve ne yapicagimi sasirdim, kacip gitmek istiyorum, hic mutlu ya da huzurlu degilim. biseyler yapmak istiyorum, hemen kötülüyor, "sen (affedersiniz) bi b*k yapamadin, senden bi b*k olmaz, elin kizlari sunu bunu yapiyor, sen hala burdasin". planlarimi anlatiyorum bana direkt "egerki burdan gidersen bir daha geri gelemezsin, kapimiz sana kapali" diyor, o istedigim seyi yapmamam icin resmen tehdit ediyor. 26 yasindayim, basimdan bir evlilik gecmis, eski kocam bana siddet uyguladi, uyusturucu kullandi, eve gelmedi, beni defalarca aldatti ve kadin bana diyor ki "gittigin yerde kalmadin bile, haticenin kizi gitti, 4 senedir evli bide üstüne cocuk yapti, senden bisey olmaz, bi kocada bile durmadin" diyor....ya napsayim? elin oglunun hayatimi mahvetmesine izin mi verseydim? simdi ben böyle adamin yaninda kalmadim diye suclu oldum, ondan cocuk yapmadim diye böyle tepki aliyorum, zaten herseye ragmen 2 bucuk sene dayanmisim, her türlü cabalamisim ve annem haric herkes diyor ki "kiziniz iyi ki ayrilmis, böyle adam cekilmez" hatta bana "ne akilli kizsin, ailenin evine geri döndün, bazi kizlar ayri ev tutuyor" diye.....Allah askina söyleyin, ben mi yanlisim? annem hakli mi? benden bi b*k olmaz mi?
bazen düsünüyorum acaba cok mu kötü bi insanim diye...belki o yüzden böyle bi annem var. belki de bütün bunlari hakediyorum.
Size insan gibi sordum
Dedim ki egitim durumunuz nedir ?
Is bulabilir misiniz ?
Anneye kizip zor duruma dusmeyin istedim ..
Turkiyenin hali belli belki orda sartlar daha iyidir sandim ..
Ama siz her lafi sanki baska anliyorsunuz .
Size su kadarini soyliyim banlanmak istemiyorum
Iletisiminiz sifir
Hic kimse sizin gibi biriyle uzun sure calismaz..
Bu lafi bi yere not edin
Gunu gelince okursunuz![]()
Senin kötülüğünle ne alakası var yanlış düşünüyorsun. Başına olumsuz şeyler gelen insanlar hep mi kötü. Imtihan dunyasindayiz. Tabi ki annen haklı değil bu konuda. Allah yardımcın olsun.
ay simdi göz kirptin ya, bana bi koydu bi koydu bu lafin bi bilsen, ben zaten is bulmusum, egitim durumumu neden soruyorsun bacim? senin amacin farkli, bence böyle bos seylerle ugrasma bir an önce is bulmaya bak, issiz oldugun icin is aradigin icin insanlara bulasma, seni de anliyorum, kiskancliktir sen orda is bulamiyorsun, ne alaka o ordan dogru bulmus diyorsundur ama kendine bu kadar dert etme, bulursun elbet, ben senin icin dua edicem canimsenin iletisimin süper oldugu icin hemen is bulursun, hem de uzun süreli
![]()