Sizdeki durum son çareymis. Ama empati yapıyorum. Benden habersiz yemeğime ilaç konsa o kimseyi sonsuza kadar affetmezdim ve gereğini yapardımEvet kafaya gore ilac verme olayina siddetler karsiyim katiyen yapmam. Ama soyle birsey var bazi kadinlar bikmis artik. Illllahlahh. Bazi manyaklar ne doktora gider ne psikaytre gider ne psikologa gider evdeki fertlere cok cektirir. Bu tur pislikler evdende gitmez. Enistem boyleydi neler cektirdi teyzeme. Cocuklari vardi evdende gidemiyodu bosanmaya kalkti tehditler dayaklar havada uctu.boyle adamlardan kanunlarda bikmis artik. Teyzem en son psikiyatrnin verdigi ilackari hrgun enistemin yemegne katti bi guzel. 2 senede adamin yuzune nur gelmis. Yemegini yiyor agirlik geliyor etrafa saldiramiyor adam hep uykulu. Suam herkes rahat vallahi haraketleride huylarida hep duzelmis. Teyzem diyo daha kimseye satasamiyor.ilac vermesemde iyi artik diyo.
Yillar önce içmiştim benim icmeme engel olamiodu açıkçası sadece icki icerken midem biraz bulaniodu ama ictikce geciodu. Sen bunu kaynanadan kurtulmak icin firsata cevir bence.
Haklısınız ama, böyle ilaçları içtiğinden haberi olması gerekiyor adamın. Böyle ilaçların üzerine alkol alınması çok riskli.Gelir gelmez milleti birbirine düşürmüşsün. Alkolik adama yaranmak için mi? Belki de bu ilaçlarla biraz frenlenmiştir. Sen eşine annesini fitlemekten evvel hemen ikna etmeye çalış da kurtulsun bağımlılığından. Direkt dr a başvurun. Arada bir olan sosyal içicilik denen olay için kimse katakulliyle evladına ilaçlar içirmez, olay büyük zannımca. Eşe dosta komşulara sor durumu
Yukarda bir arkadaş daha bahsetmiş bu adamın problemi büyük olabilir. Söyleyip annesine düşman edeceğine aşka çare düşünmeliydi. Kadın başından savmış gelin uğraşacakHaklısınız ama, böyle ilaçları içtiğinden haberi olması gerekiyor adamın. Böyle ilaçların üzerine alkol alınması çok riskli.
Kadın başından savamaz ki. Gitmez o adam o evden.Yukarda bir arkadaş daha bahsetmiş bu adamın problemi büyük olabilir. Söyleyip annesine düşman edeceğine aşka çare düşünmeliydi. Kadın başından savmış gelin uğraşacak
Asalak. Allah yardımcıları olsun. Kimseye yaşatmasın. Bir yakınımın ailesi de bu yola başvurdu biliyorum çaresizliği. Hiç faydası olmamıştı maalesefKadın başından savamaz ki. Gitmez o adam o evden.Anne en son resti çektiğinde pısmış '' Annem sinirle demiştir git diye. '' diyormuş.
Benim de sinirimi bozan gelin hanımın tavrı. Bi gün başarır da o adamı o evden ayırırsa o zaman görecek o ponçik kocasının yüzünü.Asalak. Allah yardımcıları olsun. Kimseye yaşatmasın. Bir yakınımın ailesi de bu yola başvurdu biliyorum çaresizliği. Hiç faydası olmamıştı maalesef
Yeni konusuna bakın neler ile uğraşıyor görün. Eşi bence hiçte burda yansıttığı gibi normal bir tip değil. Alkol aldatmaya yeltenme, aileye maddi yönden bağımlı daha neler var kimbilir. Hiç anlamıyorum kayınvalideyi gömmek için konu açacaksan kocan normal bir tip olsa bariSiz o adamla taze evlisiniz alkolikligi şuan gözünüze batmıyor olabilir ama anne olarak kendince çözüm yolu aramaya çalışmış yanlış bı yol seçmiş. Benim annem de çoğu zaman hastalıklarımi iyileştirmek için zarar veren yöntemlere yoneliyordu üzülmesin diye kullanıyordum ama artık izin vermiyorum. O kadın hata yapmış ama bı kötü niyeti yok. Bu hikayede tek sorunlu kişi esiniz. İnşallah ayrı bı eve geçebilirsiniz de işte o zaman o kocayı adam etmek için neler neler neler yaparken bulucaksiniz kendinizi
Sen yolun basindasin canim kizim suursuzluk degil caresizlik cunku alkolik kolay kolay kendi kabul etmiyor tedaviyi istersen sor esine hatta alkolik oldugunu kabul bile etmiyecektir benim babamda alkolikti bundan yillar once kadinlar arasindada bir hap dolasiyordu alkolu biraktiriyormus diye annem verrmedi ben babama verdim ve babam arkadaslarinin yanina gitmis tabi icecekler yine ama bir iki yudumda kendini iyi hissetmemis eve geldi dus aldi ve ogun icemediEşimdeki etkileri daha ağırdı, kızarıyordu nefes darlığı ve kalp sıkışması yaşıyordu. İlacı kullanmadığından beri şikayetleri geçti çok şükür. Oğlu biyerde kalp krizi geçirip kalsa zerre vicdan azabı çekmeyecekti acaba ilaçtan mı oldu diye öyle bi şuursuzluk.
Yani bakin idare etmeniz lazim ki beyimizin kafasi atmasin...ya kizim sen bu cocugu seviyorsan tedaviye ikna et ve az cok fark etmez hayatinizdan alkolu cikar zaten adamin zaafi var.annesinin cahilligi degil caresizligi soz gecirememesiÇok sık alkol tüketmiyor ve canı sıkkın olmadığı müddetçe de alkol aldığında saşdırganlaşmıyor. Ben kendisiyle psikiyatrik destek alması konusunda konustum ama kabul etmedi. Sonuçta o istemediği sürece zorla hiçbir şey yaptıramayız. Gizli gizli ilaç koymak hem suç hem hayati tehlikesi var. Annesi cahil bir kadın ama bu cehaletin ötesinde bir vicdansızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?