Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

Sizdeki durum son çareymis. Ama empati yapıyorum. Benden habersiz yemeğime ilaç konsa o kimseyi sonsuza kadar affetmezdim ve gereğini yapardım

Alkolik kocadan dahamı tehlikeli kaynana
Yillar önce içmiştim benim icmeme engel olamiodu açıkçası sadece icki icerken midem biraz bulaniodu ama ictikce geciodu. Sen bunu kaynanadan kurtulmak icin firsata cevir bence.

Haklısınız ama, böyle ilaçları içtiğinden haberi olması gerekiyor adamın. Böyle ilaçların üzerine alkol alınması çok riskli.

Haklısınız ama, böyle ilaçları içtiğinden haberi olması gerekiyor adamın. Böyle ilaçların üzerine alkol alınması çok riskli.
Yukarda bir arkadaş daha bahsetmiş bu adamın problemi büyük olabilir. Söyleyip annesine düşman edeceğine aşka çare düşünmeliydi. Kadın başından savmış gelin uğraşacak

Yukarda bir arkadaş daha bahsetmiş bu adamın problemi büyük olabilir. Söyleyip annesine düşman edeceğine aşka çare düşünmeliydi. Kadın başından savmış gelin uğraşacak
Kadın başından savamaz ki. Gitmez o adam o evden. Anne en son resti çektiğinde pısmış '' Annem sinirle demiştir git diye. '' diyormuş.

Kadın başından savamaz ki. Gitmez o adam o evden. Anne en son resti çektiğinde pısmış '' Annem sinirle demiştir git diye. '' diyormuş.
Asalak. Allah yardımcıları olsun. Kimseye yaşatmasın. Bir yakınımın ailesi de bu yola başvurdu biliyorum çaresizliği. Hiç faydası olmamıştı maalesef

Asalak. Allah yardımcıları olsun. Kimseye yaşatmasın. Bir yakınımın ailesi de bu yola başvurdu biliyorum çaresizliği. Hiç faydası olmamıştı maalesef
Benim de sinirimi bozan gelin hanımın tavrı. Bi gün başarır da o adamı o evden ayırırsa o zaman görecek o ponçik kocasının yüzünü.

O bu değil de insan kayinbiraderiyle aynı evde nasıl yaşar ya şaka gibi. Adam boşanmış, siz yeni evlisiniz ya arkadaş madem ev tutamiyorsunuz neden evlenirsiniz ki. Bide kürtaj hiç mi vicdanınız sızlamadı

Siz o adamla taze evlisiniz alkolikligi şuan gözünüze batmıyor olabilir ama anne olarak kendince çözüm yolu aramaya çalışmış yanlış bı yol seçmiş. Benim annem de çoğu zaman hastalıklarımi iyileştirmek için zarar veren yöntemlere yoneliyordu üzülmesin diye kullanıyordum ama artık izin vermiyorum. O kadın hata yapmış ama bı kötü niyeti yok. Bu hikayede tek sorunlu kişi esiniz. İnşallah ayrı bı eve geçebilirsiniz de işte o zaman o kocayı adam etmek için neler neler neler yaparken bulucaksiniz kendinizi

Yeni konusuna bakın neler ile uğraşıyor görün. Eşi bence hiçte burda yansıttığı gibi normal bir tip değil. Alkol aldatmaya yeltenme, aileye maddi yönden bağımlı daha neler var kimbilir. Hiç anlamıyorum kayınvalideyi gömmek için konu açacaksan kocan normal bir tip olsa bari

Annenin davranışı yanlış ama o da kendince evladını korumak istemiş başka bişey yok aslında. Siz boşa ortalığı karıştırmışsınız başka şekilde de çözülebilirdi.

Sen yolun basindasin canim kizim suursuzluk degil caresizlik cunku alkolik kolay kolay kendi kabul etmiyor tedaviyi istersen sor esine hatta alkolik oldugunu kabul bile etmiyecektir benim babamda alkolikti bundan yillar once kadinlar arasindada bir hap dolasiyordu alkolu biraktiriyormus diye annem verrmedi ben babama verdim ve babam arkadaslarinin yanina gitmis tabi icecekler yine ama bir iki yudumda kendini iyi hissetmemis eve geldi dus aldi ve ogun icemedibana kalsa devam ederdim ama annem bir sey olur falan diye devam etmedi sonucta annemin hayatina bir sey oldu omur boyu alkolik bir insani idare etti.

Yani bakin idare etmeniz lazim ki beyimizin kafasi atmasin...ya kizim sen bu cocugu seviyorsan tedaviye ikna et ve az cok fark etmez hayatinizdan alkolu cikar zaten adamin zaafi var.annesinin cahilligi degil caresizligi soz gecirememesi

Bence sizin yaptığınız da felaket yanlış hem aralarını bozuyorsun hem kötü olmak istemiyorum diyorsun sinsice..Evden ayrılacaksın yani maddi durumlarından faydalanıp insanlara laf atmak..Annesi yanlıssa söyleyecektin eşime de söylücem diyecektim esine söyleyecektin ama bunu kayanana da söyleyecektin.

Alkol alip kapiyi kiran evdeki eşyalara zarar veren komsumuz vardi evlerden ırak alkolden ve kötü alışkanlıklardan hep nefret ettim bu sebeple. Bu konuda cok hassasım kirmizi çizgim.
Daha uc aylık evlisin hersey çok yeni, eşinin annesi evladının kötülüğünü istemez kimbilir neler yaşandı, annesinin ettiği laflar belkide ciğeri yandığı içindir.
Kayinvalideni kotu bilme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…