İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canım
Ayy hele şükür ya alnınızdan öpmek istedim. Bir de açık aramaya falan çalışmışlar neden kürtaj oldun niye oldun diye. Size ne be kardeşim kadın diyor işte şartlar uygun değildi diye açıklama yapmak zorunda da değil zaten. Konu ne yazılanlar neYahu yazmayayım dedim de, kıvırmak falan diyorsunuz, kadının kürtaj olma sebebiyle ilgili kıvırmaya falan ihtiyacı yok. Olamaz. Konu kürtaj değil. Kimsenin özeline saldıramazsınız kusura bakmayın. Ne diye kıvıracakmış? Doğurmak istememiş o ya da bu sebepten, aldırmış, size ne. Konu bambaşka, kadını sıkıştırdığınız yer bambaşka ve hadsizce.
Hanımefendi kocasina toz kondurmuyor ki. Sorunu kv sadece.Bi de eski sevgili var de mi? Çok uğraşmış dönmek için. Bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum, böyle heriflerin bile kapısında kuyruk var.
Valla istediği konuda ağlasın, ben konuya hakim de değilim, kendisi açmış da olsa yok 3 aylık evlisin ikinci kürtajın, yok can aldın bla bla bunları söylemeye kimsenin hakkı yok. Hadsizlik bu.Kürtaj konusunu da açan kendisi. Kimse ona sormadı. Bence konu sahibi tüm konularını oraya ağlayarak yazsın
Kaynana en son '' Gidin nereye gidiyorsanız. '' dediğinde o koca pısmış, '' Annem onu sinirle demiştir. '' diyormuş şimdi. Hani bu adam annesini sevmiyordu, hani annesi kötüydü, hani nerde o geçmişten gelen meşhur nefret? E tabi, hem tek başına ev geçindirmeye çalışıp hem de alkole para veremez alfa irkek.Hanımefendi kocasina toz kondurmuyor ki. Sorunu kv sadece.
Eşim çok veya sık alkol kullanmıyor. Arada bir dozu kaçırdığında öfke kontrolünü kaybediyor insanlara değil ama eşyalara zarar veriyor. (Kapı kırmak, telefon kırmak, cam kırmak gibi) Annesi de ben bunları görüp üzüntüden öleceğime oğluma ilaç vereyim yan etkisiyle ölürse ölür mantığında.
Küçücük bir yerde yasiyordum yeni ergenken. O yaslarimi hatirliyorum spiraliyle hamile kalan teyzeler vardi cevremde. 32 yasinda spiralin cok yuksek koruma sagladigini sanmak da cok buyuk bilgisizlik. Spiral sadece iki taraf icin de en konforlu korunma yöntemidir. Hap gibi hatirlama gerektirmez, kondom gibi zevki kisitlamaz.Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Aynen ...dunya kadar hamile kalan varKüçücük bir yerde yasiyordum yeni ergenken. O yaslarimi hatirliyorum spiraliyle hamile kalan teyzeler vardi cevremde. 32 yasinda spiralin cok yuksek koruma sagladigini sanmak da cok buyuk bilgisizlik. Spiral sadece iki taraf icin de en konforlu korunma yöntemidir. Hap gibi hatirlama gerektirmez, kondom gibi zevki kisitlamaz.
Korunmak yerine kurtaj olmak asırı mantıklı, tebrikler.Bunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum
Ben ıdrakyollarının uslubuna bayıldım, dogruları dan dan seviyeli sekılde yazmısHariçten gazel okumak çok kolay di mi? Üslübunuzu hiç beğenmediğim için bu üslupla belirteceğiniz her fikrinizi de kendinize saklayınız.
Ayraniniz yokmus icmeye ama neyse annesi hakli esinin alkol problemi var parasi yok evlenmis hala anne eline bakıyor birde huzursuzluk cikariyor gizli ilac tehlikeli tabi ama esinde cokkkk sorumsuzMerhabalar. Konu biraz uzun ama fikirlerinize ihtiyacım var . 3 aylık evliyim, eşimin annesi ve abisiyle birlikte yaşıyoruz. Evliliğimin 3. Haftasında bir gece eşim aşırı alkollü şekilde eve geldi. Evde abisiyle büyük bir tartışma yaşadı. Ertesi sabah ben eşime kahve yaparken annesi mutfağa geldi ve peçeteye sarılı bir toz çıkartıp "kahveye biraz bundan koy" dedi. Ben de onun ne olduğunu sorduğumda eşimin sakinleşmesi için ilaç verdiğini söyledi. Çok şaşırdım ve ilacın ne olduğunu bilmediğim için koymak istemedim ama kendisi zorla koydu ve yıllardır kullandığını, zararsız olduğunu söyledi. Eşim kahveyi içtikten sonra benim içime sinmediği için eşime durumu anlattım ve o da "ilacı öğren neymis hemen al ondan ilacı " dedi. Ertesi gün ısrarlarımla ilacı bana gösterdi annesi"Antabus" diye bir ilaç, internetten araştırdım kişinin bilgisi dahilinde olmak koşuluyla alkol tedavisinde kullanılıyor ve ölüm dahil olmak üzere pek çok yan etkisi var ilacın. İlacı komşu tavsiyesi üzerine kullanmaya başladığını ve 8 senedir gizli gizli yemeklerine kattığını itiraf etti annesi. Ben de ilaçlara el koydum, zararlarından bahsettim ve çöpe atacağımı söyledim. Eşimin annesi atmamı istemedi ama çok da üsteleyemedi oğluna söylemeyeyim diye. Aynı aksam ilaçları eşime verdim ve kendi elleriyle tuvalete döktü. Birdaha da evde hiçbirşey yemedi. Tabi annesi eşimle durumu paylaşmış olmamdan şüpheleniyordu ama söylemiş olsam tartışırlar diye düşündüğü için birşey soramadı bana. Birkaç haftadır da annesi sürekli bana gelip eşimle ilgili "evde yemek yemiyo, abisiyle benim yüzüme bakmıyo, böyle olcaksa gidin bu evden" tarzı konuşmalar yapıyordu. Son 2 seferinde kendisini bu konuyu oğluyla konusması gerektiği konusunda uyardım ama ısrarla benim üstüme gelince dün aksam eşimle durumu paylaştım. eşimle annesi arasında tartışma çıktı ve eşim tartışma esnasında annesinin yemeklerine ilaç koyduğunu bildiğini bu yüzden de evde yemek yemediğini söyledi. Ben arada kalmak istemiyorum, sonuçta aynı evde yaşıyoruz ve maddi durumumuz toparlanana kadar da yüzyüze bakmak mecburiyetindeyiz. bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım?
Kesinlikle insan bu kadar bile isteye gelecegini çöpe atarmi üstelik kaynana ne dese alttan almak zorunda cunku onlara muhtac ve korunacagina kürtaj yapip birde günahsiz canlari aliyor ne kadar buyuk bir sorumsuzluktur buBen ıdrakyollarının uslubuna bayıldım, dogruları dan dan seviyeli sekılde yazmıs
Alkolik bırıyle kaynana yanına evlenmeye meyilli her kız okumalı yazdıklarını ıdrakyollarının.
Bu çözüm degil yalniz hatta dahada tehlikeli cahillik istebir gün gelecek ilaçları kocana söylediğine pişman olacaksıın ,
herkes dogurdugu çocugu bilmez mi , hiçbir anne ne kadar kötü olursa olsun zarar vermez veremez ,
ama kadının canına nasıl tak ettiyse artık böyle bir çözüm bulmuş ,
Bır korunma yontemı olarak 'kurtaj'.Kesinlikle insan bu kadar bile isteye gelecegini çöpe atarmi üstelik kaynana ne dese alttan almak zorunda cunku onlara muhtac ve korunacagina kürtaj yapip birde günahsiz canlari aliyor ne kadar buyuk bir sorumsuzluktur bu
Yemiyor tabi kaynanaya kayinababya icip icip saldirmakOnu da düşündük ama eşim çok sıcak bakmıyor benim ailemin yanında yaşamaya.
Ve bir yorumnda yazmis kaynanasini kiniyor ben vermedimki o cani ben alim yazmis bir hafta önce kürtaj olan kadin cok aci gercekten kendi yanlişlarimizi görmezden gelip hatta ama böyle ama söyle diyip birde kilif uydurup baskalarinin hatalarini ayyuka çıkarmak cok yazikBır korunma yontemı olarak 'kurtaj'.
Ne kadar kotu.
Gecmıs sayfalarda arkadaslar on ay ıcınde iki kez kurtaj olmus yazmislar.
Umarım gercek degıldır.
Düsun adam 8 senelik alkolik ve 3 aylık esi de biliyor saka gibiBelki de kocan içince annesini dövüyordu?
Bir anne çocuguna bile isteye niye zarar versin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?