Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

Ayy hele şükür ya alnınızdan öpmek istedim. Bir de açık aramaya falan çalışmışlar neden kürtaj oldun niye oldun diye. Size ne be kardeşim kadın diyor işte şartlar uygun değildi diye açıklama yapmak zorunda da değil zaten. Konu ne yazılanlar ne

Kürtaj konusunu da açan kendisi. Kimse ona sormadı. Bence konu sahibi tüm konularını oraya ağlayarak yazsın
Valla istediği konuda ağlasın, ben konuya hakim de değilim, kendisi açmış da olsa yok 3 aylık evlisin ikinci kürtajın, yok can aldın bla bla bunları söylemeye kimsenin hakkı yok. Hadsizlik bu.

Hanımefendi kocasina toz kondurmuyor ki. Sorunu kv sadece.
Kaynana en son '' Gidin nereye gidiyorsanız. '' dediğinde o koca pısmış, '' Annem onu sinirle demiştir. '' diyormuş şimdi. Hani bu adam annesini sevmiyordu, hani annesi kötüydü, hani nerde o geçmişten gelen meşhur nefret? E tabi, hem tek başına ev geçindirmeye çalışıp hem de alkole para veremez alfa irkek.

Ya şöyle bir okuyorum cevaplarınızı. Aslında gayet aklı başında ve eğitimli bir kadına benziyorsunuz. 2.5 yıllık flörtün ardından evlenmişsin görücü usulü filan da değil. Neden böyle bir adamla böyle bir evliliğin içine girdin ki? Annesiyle yaşıyorsunuz, adamın öfke kontrolü zayıf, sizin sözünüzü pek ciddiye almıyor ve bunun farkındasınız neden evlilik o zaman?

Spiralden daha adam akıllı bi yöntem bilmiyorum. Koruma oranı en yüksek ve 10 yıllık koruma sağlayan bi yöntem.
Küçücük bir yerde yasiyordum yeni ergenken. O yaslarimi hatirliyorum spiraliyle hamile kalan teyzeler vardi cevremde. 32 yasinda spiralin cok yuksek koruma sagladigini sanmak da cok buyuk bilgisizlik. Spiral sadece iki taraf icin de en konforlu korunma yöntemidir. Hap gibi hatirlama gerektirmez, kondom gibi zevki kisitlamaz.

Aynen ...dunya kadar hamile kalan var

Hariçten gazel okumak çok kolay di mi? Üslübunuzu hiç beğenmediğim için bu üslupla belirteceğiniz her fikrinizi de kendinize saklayınız.
Ben ıdrakyollarının uslubuna bayıldım, dogruları dan dan seviyeli sekılde yazmıs
Alkolik bırıyle kaynana yanına evlenmeye meyilli her kız okumalı yazdıklarını ıdrakyollarının.

Ayraniniz yokmus icmeye ama neyse annesi hakli esinin alkol problemi var parasi yok evlenmis hala anne eline bakıyor birde huzursuzluk cikariyor gizli ilac tehlikeli tabi ama esinde cokkkk sorumsuz

Ben ıdrakyollarının uslubuna bayıldım, dogruları dan dan seviyeli sekılde yazmıs
Alkolik bırıyle kaynana yanına evlenmeye meyilli her kız okumalı yazdıklarını ıdrakyollarının.
Kesinlikle insan bu kadar bile isteye gelecegini çöpe atarmi üstelik kaynana ne dese alttan almak zorunda cunku onlara muhtac ve korunacagina kürtaj yapip birde günahsiz canlari aliyor ne kadar buyuk bir sorumsuzluktur bu

Bu çözüm degil yalniz hatta dahada tehlikeli cahillik iste

Kesinlikle insan bu kadar bile isteye gelecegini çöpe atarmi üstelik kaynana ne dese alttan almak zorunda cunku onlara muhtac ve korunacagina kürtaj yapip birde günahsiz canlari aliyor ne kadar buyuk bir sorumsuzluktur bu
Bır korunma yontemı olarak 'kurtaj'.
Ne kadar kotu.
Gecmıs sayfalarda arkadaslar on ay ıcınde iki kez kurtaj olmus yazmislar.
Umarım gercek degıldır.

Alkol için alınan bir ilaçsa alkolle birlikte alındığında çok tehlikeli hatta öldürücü olabilir , sakinleştirici ise oda alkolle alındığında çok tehlikeli olabilir. Eşinizi kesinlikle bilgilendirmeniz gerekiyor

Bır korunma yontemı olarak 'kurtaj'.
Ne kadar kotu.
Gecmıs sayfalarda arkadaslar on ay ıcınde iki kez kurtaj olmus yazmislar.
Umarım gercek degıldır.
Ve bir yorumnda yazmis kaynanasini kiniyor ben vermedimki o cani ben alim yazmis bir hafta önce kürtaj olan kadin cok aci gercekten kendi yanlişlarimizi görmezden gelip hatta ama böyle ama söyle diyip birde kilif uydurup baskalarinin hatalarini ayyuka çıkarmak cok yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…