Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

konu sahıbı yorumculara ınsan kınadıgını yasamadan olmez dedıyse o konu olmustur
yorumzedelere gecmıs olsun dıyorum

arkadaslar coooook mantıklı sorular soruyorlar bu mantıklı soruları anlayamamanızı duzgun cevap verememenızı aslında ben anlıyorum yanı korunmak yerıne kurtaj olmayı secen , evlenınce kendı evıne gecmek yerıne kayınvalıdesıyle yasamayı secen, herseyı gecın bu sekılde evlenen bırının aksı davranıs sergılemesı tuhaf olurdu

kayınvalıdenızın kafasına gore eczaneden gıdıp alıp oglunu oldurmeye calıstıgını sanmıyorum
doktor ıznıyle alınmıs bır ılactır kendı oglunu tanıyor tabı benım cocugum alkolık olsa tehlıkelı durumda olsa ılac ıcmeye ıkna edemesek bende yemegıne katardım ne yapayım gozumun onunde cocugum gun be gun erısın mı ?
sıze guvenıp durumu soylememıs sanırım bellıkı cok onceden berı alkol tedavısı var. sıze suprız olmus

tutup hemen esınıze soylemek yerıne keske once doktora gıtseydınız , sonra bırlıkte gıtmeye ıkna etseydınız ? bu sekılde esınıze yardımcı mı oldunuz ?sımdı daha ıyı mı oldu ? asıl sorun kocanızda ! ve sızde sorunlara sorun katmıssınız

problem boyle cozulmez. ancak boyle cıkarılır

Ben olsam kayınvalideme söyletirdim o zaman arada kalma durumu olmazdı. Sen oğluna söyle yoksa ben söyleyeceğim ben söylersem aranız bozulur senin söylemen daha doğrusu deseydi. Arada falanda kalmaz bu kadar tartışma da belki olmazdı

kayınvalıde komsu onerısıyle mı almıs ?
e ne olmus kı
o kadar tehlıkelı bırsey olsa doktor ıznı olmadan eczane zaten satamazdı
ona bakarsak basıt bır agrı kesıcınınde ölümcül yan etkısı var ?

sorun tedavı olmayan koca ıcıp ıcıp saga sola satasan koca , anne bu sekılde sakınlestırmek zorunda kalmıs napsın ? bır gun oglu ıcıp ıcıp gelsın dıger cocuguna mı vursun napsın ? daha cok ortam gerıldı sımdı . keske es olarak sen daha ıyısını yapsaydın da once bır psıkologa gıdıp kocam boyle kaynanam boyle yapıyor ne yapayım dıye sorsaydın
ortalık karısmadan cozulebılecek sorunlardı halbukı

Kırmızı reçeteli ise, reçetesiz satılmaz. Yasak.

Kırmızı reçeteli ise, reçetesiz satılmaz. Yasak.
tabıkı canım oyle tehlıkelı haplar doktor ıznı olmadan zaten alınamaz
bazen eczanelerde sıgara bırakma sakızları gıbı seyler satılıyor ya belkı bunun şekerı varsa basıt oyle gıdıp kafana gore alınabılecek en fazla oyle bırseydır yanı komsunun lafıyla gıdıp tedavı ılacını zaten eczane veremez yanı . konu sahıbı bellıkı bunu bıle bılmıyor

Bir insan çocuğuna neden bunu yapar ki?
Doktora gidip onun tavsiyesi ile ilaç kullanabilecekken?
Bence O kadın size daha dirlik vermez.
Içinden düşmanlık doldurur kendine.
Huzur kalmayacak ben diyeyim.
En iyisi çalışmıyorsanız bir ise girin hem para kazanıp daha hızlı yeni eve çıkarsınız.

babam ictikten sonra tabiri caizse şeytana donüşürdu
evde birbirimize girdigimiz bir donem annesine postaladik
ertesi gun haberi geldi icip icip kadini dovmus hemde oyle boyle degil
sonra babaannem yalvar yakar tanidigi bir eczaneden o ilaci alip yiyeceklerine katmaya baslamisti
eczaci" ebe olacaklarin sorumlusi ben degilim" demisti.
uzun donemde kontrolsuz kullanimda kalp krizine sebep veriyor ilac.
bir anne cocugunun yemegine ilac katiyorsa bana gore siz esinizin icince neye benzedigiyle henuz karsilasmamissiniz

veriyorlar az once benzeri bir konuyu anlattim
ama oyle herkese degik ve her eczanede degil

ozel recetelı ılacları mı verıyor eczane oylece ?
recetesiz oldugu icin babaanneme zorluk cikarmis bir eczaci vermemis ozaman
babaannem ebeydi ve yasadigi muhitin o donemde doganlarin cogu mahallelimiz tanidik diye hep babaannemin oldugu hastaneye gidermis yani kisacasi cogu babaannemin eline dogmus koca sivas merkez de tanimayan yoktu nerdeyse.
bildigi ve eline dogmus butun eczacilari geziyor kafa goz dagilmis kas goz mor kaburga kirik en son bir eczaci ebesi diye haline uzulup vermisti ozaman

allah ıyılıgınızı versın emı kac senesınde oldu bu

eskıden hele de o mahallenın demırbası kısıler ıcın soyluyorum veya kucuk ıl ılceler veya uzun yıllar dostluk varsa tamam der verır ama sonra receteyı gonder denırdı emın olun sonradan babanenız ıslensın dıye receteyı eczaneye vermıstır :)

sımdı yanı suan sıstem geregı zaten mumku degıl

0ne recetesi babam dr a bile gitmezdi şizofrendi o receteyi nasil dr a gidecekte alacak babam babaanneme verecek falan amateme yatirmayi uygun gormuslerdi ona bile yatmadi
oyle bisey degil yani hatta adam verirken babaanneme ebe bisey olurda sorarlarsa ne sen beni tani ne ben seni taniyayim diyor.
sonra abim ozaman sivasta uni okuyordu bunu duyuyo ilaclari atiyo vs.
olay oyle sizin anladiginiz gibi masumcuk degil yani
yil 2005-2007 arasi falandi sanirim ama tam tarih bilemeyecegim simdi

evet kesinlikle haklisiniz bayan henuz kocasini tanimiyor.

Anne gizlice ilaç kullandığını niye size söyledi onu anlamadım.

dogrudur olmustur cok degıl benım genclıgımde de nelere tanık oldum 10 yıl once

ama sımdı su donem olsaydı eczacı asla yapamazdı onu ozel recetelı ozel doktor ımzalı ozel raporlu olmadan mumkun degıl cıkaramıyorlar sımdı mumkun degıl yanı :)

evet kesinlikle haklisiniz bayan henuz kocasini tanimiyor.
cok kotu ya dusunuyorum kocam alkolıkmıs ve evlendıkten sonra ogrenıyormusum kendımı yerıne koydum konu sahıbının
benı kandırdın derdım tum guvenım zedelenırdı bu saklanacak bırsey degıl cunku

şuan imkanı yok zatenk kimseo topa girmez herşey sistematik
simdi boyle parca parca anlatinca olayda kopukluk oluyo taşlar oturmuyor ama ben eminim babaannemin o ilaci o sekilde aldigina.

cok kotu ya dusunuyorum kocam alkolıkmıs ve evlendıkten sonra ogrenıyormusum kendımı yerıne koydum konu sahıbının
benı kandırdın derdım tum guvenım zedelenırdı bu saklanacak bırsey degıl cunku
evlilik kumar derler ya tamda boyle durumlar icin söylenmis bir söz.

Gelir gelmez milleti birbirine düşürmüşsün. Alkolik adama yaranmak için mi? Belki de bu ilaçlarla biraz frenlenmiştir. Sen eşine annesini fitlemekten evvel hemen ikna etmeye çalış da kurtulsun bağımlılığından. Direkt dr a başvurun. Arada bir olan sosyal içicilik denen olay için kimse katakulliyle evladına ilaçlar içirmez, olay büyük zannımca. Eşe dosta komşulara sor durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…