- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Bari tedavisi bitseydi derken töbe bismillah belki nişana kadar ölür kalır mı demek istedi ki, öyle kötü kalpli olabilir mi acaba
Bence o tekrar tekrar düşünsün evliliği. Karşısında 3. Kişinin tavırları için kendine küsen bir eş adayı var.
Bu tavır kimseye mutluluk getirmez.
tek çocuk musunuz?
3.kisi anne ise herkes durur bi dusunurBence o tekrar tekrar düşünsün evliliği. Karşısında 3. Kişinin tavırları için kendine küsen bir eş adayı var.
Bu tavır kimseye mutluluk getirmez.
Pek naza niyaza gelemediğini, çabukta carladığını biliyorum artık ben. Ama sevgilin genelde anlayışlı ve yapıcı. Senin öfkenide gayet güzel göğüslüyor. Ben olsam anne faktörü için sırt dönmezdim. Çünkü; adam zaten seninle. Annesi onu doğurdu diye neden sevgilisinden vazgeçmek zorunda kalsın ki? Önemli olan onun tavrı, oda zaten çıkışarak karşılık vermiş.
Degilim. 1 abim 2 de kucuk kardesim var.
Ama bence mizacı bu. Genelde yumuşak kalıyor galiba. Birde orada olayı direk kavgaya taşımak istememiş olabilir. Sonradan konuşup senden habersiz paylamak istemiştir belki. İlişkinin dominant tarafı sensin ve senden çekiniyor gibi hissediyorum ben.Annesi boyle konusurken sevgilim hep "ya sessiz ol, yassy duymasin bak" dedi. Annesi bu yazdiklarimdan daha ilerisini konusunca "kes artik sesinj ya" dedigi icin girdiler birbirlerine. Oyle aman aman bir tepkisi de olmadi yani.
Bu zihniyette bi kadın tedavi masrafı bize kalır diye korkmuştur.Bari tedavisi bitseydi derken töbe bismillah belki nişana kadar ölür kalır mı demek istedi ki, öyle kötü kalpli olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?