Annesinden Gelin Kızına..

Yeni gördüm Hanım,tebrik ederim,Allah mesut etsin.
Daha dün okula başlamış gibi geliyor değil mi,ben de aynı hissediyorum bazen.
Ne zaman büyüdü diyor insan,sanki bir çırpıda kocaman olmuş gibi :)

Çok teşekkür ederim sağol..
Aynen daha dün gibi sanki doğup büyümeleri okula başlamaları filan..
Yıllar su gibi akıp geçiyor işte,olan bize oluyor yaşlandığımızı fark ediyoruz burada.

Hayırlı olsun Hanım abla , Rabbim bi ömür mesud bahtiyar etsin inşallah .

Çok teşekkürler hannazcım sağol,amin inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim :)

Çok teşekkürler sağolun

Çok duygulandım.
Dilerim bir ömür boyu birbirinizden hiç ayrılmadan, bağlarınız sımsıkı yaşarsınız.
Hem daha torun seveceksiniz, en güzel kısmı oymuş

Amin inşallah çok teşekkürler sağolun
Çok erken ona önce kayınvalideliğe biraz alışayım sonra torun gelsin

Hep mutlu huzurlu olsunlar inşallah.. herkesin evladı.. gözlerim doldu, ne yapalım dünyanın kanunu bu..benimki küçük daha ama.. goz açıp kapayana seneler geçiyor değil mi abla..

Amin çok teşekkürler sağol.
Maalesef öylede tek olunca bide,helede gurbete gidince alışmak biraz zaman alacak herhalde.
Küçük kalacaklar zannediyoruz ama büyüyorlar işte

Yarın sabah gidiyoruz kısmetse,bakalım ilk defa misafir ağırlayacak evinde.
1 hafta kalıp döneceğim,benden 100 tane köfte istedi hınzır hazıra konacak tabi.

Çok daha zor oluyordur
Çok duygulandım ayrıca çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi.. Mutluluklar diliyorum kızınıza :)

Cidden zor oluyor.
Teşekkür ederim sadece duygularımı aktarmak istedim.
Burada gurbete giden genç kardeşlerimizin belkide anneleri adına anlatmak istedim.

Off işyerinde olmasaydım kesin hüngür hüngür ağlardımm
Annemde bunları mı hissetti ya, ben ona kıyamam kiii
Günde 3 kere sesini duymazsam eksik kalıcam sanki.. Mutlaka arıyorum sesini duyuyorum öyle rahatlıyorum.
Aramızda sadece 5-10 dklık bir mesafe var, ama sanki gurbetteymiş gibi hissediyorum.
Evet babamı da özlüyorum ablamı da özlüyorum ama annem bambaşka benim için.
Ona hep çok düşkündüm, evlenince çok daha fazla düşkün olmaya başladım. Değerini daha iyi anladım galiba.
Sizin kızınız gurbetteymiş, eminim o da sizi çok özlüyordur
Allahım ömür boyu mutlu bir ömür sürmelerini nasip etsin inşallah

Amin inşallah çok teşekkürler:))
Gurbet daha sancılı oluyor,telefon olsada yanında olmak daha bambaşka.
Yanındaydık babasıyla ben dün döndüm,sabah kalhvaltı hazırlıyordu bana arabayla çıkıp dolaşıyorduk yemek yiyorduk.
Özlem bitmiyor maalesef..

Akşam kızım geliyor 2 gün kalacak hasret gidereceğiz canı lazanya çekmiş yaparmısın dedi yapmazmıyım hiç.
Hazırladım bile akşama pişecek sadece..

Bu yazdıklarınızda tüm annelerin duygularına tercüman olmuşsunuz . Kızım evleneli daha bir hafta oldu ve o da gurbette varsın yerlerinde mutlu olsunlar. Bu süreçte bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım . Babalar kızlarını başka bir erkekle görmekte zorlanıyorlar galiba ve arayı bulmakta her zaman olduğu gibi biz annelere düşüyor.

Bir anne olarak duygularımı aktarmak istedim sadece,kızınızada bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Dediğiniz gibi yerlerinde mutlu ve huzurlu olsunlar yeterki..
Burada babalar için biraz sıkıntı,kızlarını çok ta paylaşmak istemiyorlar,bizede çok iş düşüyor arayı bulmak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…