- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Arkadaşlar sen anneni aramıyor musun diyenler olmuş evet arıyorum.Bir kez veya bazı günler hiç.Ben zaten eşimin annesiyle her gün konuştuğunu biliyordum ve sorun yapmıyordum.TESADÜF eseri telefonuna baktım her gün 5-6 kez arama görünce neden bu kadar konuşuyorsunuz ne konuşuyorsunuz dedim.
Bazılarınız diğer odadan mı arasın demiş sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 te ancak giriyorum.Akşamdan akşama görüşüyoruz.İş yerim uzak benim Öğle aralarında eşim annesine yemeğe gidiyor ve her gün beraberler buna rağmen ekstra konuşmaları anlamlandıramadım.
seni ihmal edip devamli annesiyle konussaydi, baska problemler cikarsaydi belki hakliydi takilmakta ama madem seninle yeterince ilgileniyor, sorun ne : )Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Karı Koca ilişkisi değil anne evlat ilişkisi en saf olanıdır. O annesi siz bosansaniz siz olmayacaksiniz ,sizin yeriniz dolacak ama anne baba kardes bunların yeri dolmaz. Isterse günde 90 kere konuşur kime neSiz hakaret için mi cevap yazıyorsunuz.Eleştri yapılabilir ama bence bu kadar ağır konuşmayın kimse mükemmel değil ben buraya danışma amaçlı yazdım
Sordugunuz için söylüyorum.siz de bozukluk var muhtemelen. Annemle gün içinde 50 kere konuşuruz .annemle konusmaktan zevk alıyorum o da benim sesimi duyunca mutlu oluyor. Çevremde gördüğüm de bu.valla benim oğlum daha çocuk, okulda olan bitenide pek anlatmaz, anlatınca bazen sıkılıyorum ya, ne kadar detay veriyosun sadede gel diyorum hemen, ben de mi bi bozukluk var anlamadım, nedir yani, her gün konuşcak ne bulur insan
Bağırıp çaağırdığımı nerden biliyorsunuz arkadaşım.Sorduk konuştuk saadeceBu nasıl bi kavga sebebidir arkadaşım ya.
Niye böyle yapıyosun? Ne var annesiyle konuşmasında? Hemen adama bağırıp çağırmak da neyin nesi? Farkında mısın bilmem ama o kadın onun annesi, gün içinde istediği zaman arayabilir. Bi de büyütmüşsün meseleyi, eşin sana kin bağlayacak biliyor musun?
Günde 6 kere nasılsın diye aranır. Diğer soylediklerinizde haklısınız. Isim koydurmaya çalışması vs. Bunlar kötü şeyler .ama konuyu öyle bir açmışsiniz ki sanki sadece aramasina takılmış gibi. Anne bu. Arar ne var kiRahatsız olduğum şeylerden biri de her şeyi oğluna anlatması bu benimle ilgili de olabilir.Gelinleri karşılaştırması, yaptığım hatalarda (ona göre hata) oğluna sesini değiştirmesi oğlunun bunu kafaya takması..Duygu sömürüsü yapıp kendi ismini torunlara koydurmaaya çaalışmaası.............. falan filan yoksa günde 6 kez nasılsın diye aranır mı??? bunu sorguluyorum
Ben annemi günde 3-5-7 kere ararım.Rahatsız olduğum şeylerden biri de her şeyi oğluna anlatması bu benimle ilgili de olabilir.Gelinleri karşılaştırması, yaptığım hatalarda (ona göre hata) oğluna sesini değiştirmesi oğlunun bunu kafaya takması..Duygu sömürüsü yapıp kendi ismini torunlara koydurmaaya çaalışmaası.............. falan filan yoksa günde 6 kez nasılsın diye aranır mı??? bunu sorguluyorum
arasın adam yaw hayret bişeyArkadaşlar sen anneni aramıyor musun diyenler olmuş evet arıyorum.Bir kez veya bazı günler hiç.Ben zaten eşimin annesiyle her gün konuştuğunu biliyordum ve sorun yapmıyordum.TESADÜF eseri telefonuna baktım her gün 5-6 kez arama görünce neden bu kadar konuşuyorsunuz ne konuşuyorsunuz dedim.
Bazılarınız diğer odadan mı arasın demiş sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 te ancak giriyorum.Akşamdan akşama görüşüyoruz.İş yerim uzak benim Öğle aralarında eşim annesine yemeğe gidiyor ve her gün beraberler buna rağmen ekstra konuşmaları anlamlandıramadım.
Biz farkli sehirlerde oturuyoruz hergun konusuyoruz hem annemle k.vmle ben bi sorun goremdm dogrusuMerhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?