Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Bu nasıl bi kavga sebebidir arkadaşım ya.
Niye böyle yapıyosun? Ne var annesiyle konuşmasında? Hemen adama bağırıp çağırmak da neyin nesi? Farkında mısın bilmem ama o kadın onun annesi, gün içinde istediği zaman arayabilir. Bi de büyütmüşsün meseleyi, eşin sana kin bağlayacak biliyor musun?

Benim babam da arar annesini gunde 5-6 kez ayni sehirdeyiz bunda ne var yani neyi sorun etceginizi sasirmissiniz

Eşinizin annesini günde 5-6 kez aramasından mı şikayetçisiniz ? Yoksa o konuşmaların öznesi olduğunuzu düşünerek mi rahatsızlık duyuyorsunuz ?

Bir insan anne babasını aradığında eşinin hiç lafı dahi geçmeyebilir. Örneklendireyim ki " ne konuşur insan 5-6 kez " farklı bir açıdan bakın.

- Anne , nasılsınız ? Babam iyi mi ?
- Kahvaltı ettiniz mi ? İlaçlarınızı içtiniz mi ?

Öğle yemeğine annesine gittiği için eşiniz ;

- Anne , gelirken ekmek veya başka bir şey alınacak mı ?

Bu ve bunun gibi onlarca cümle kurulabilir. Bazen insanın içine bir his çöker ; iyi olduklarını duymak ister , arar. Bence anormal bir durum yok.

seni ihmal edip devamli annesiyle konussaydi, baska problemler cikarsaydi belki hakliydi takilmakta ama madem seninle yeterince ilgileniyor, sorun ne : )

Siz hakaret için mi cevap yazıyorsunuz.Eleştri yapılabilir ama bence bu kadar ağır konuşmayın kimse mükemmel değil ben buraya danışma amaçlı yazdım
Karı Koca ilişkisi değil anne evlat ilişkisi en saf olanıdır. O annesi siz bosansaniz siz olmayacaksiniz ,sizin yeriniz dolacak ama anne baba kardes bunların yeri dolmaz. Isterse günde 90 kere konuşur kime ne

Sordugunuz için söylüyorum.siz de bozukluk var muhtemelen. Annemle gün içinde 50 kere konuşuruz .annemle konusmaktan zevk alıyorum o da benim sesimi duyunca mutlu oluyor. Çevremde gördüğüm de bu.

Dertsiz başınıza dert almayın , huzurunuz yerindeyse bırakın konuşsun. Çok abartmışsınız.

Ben hicbiriyle gorusmuyorum gorusmekte istemiyorum

Ama esim gorusuyo

Benim ona soyledigim benimle gorusturme benden uzak dursunlar

Esime zorla bisi yaptiramam ailesidir gorusur
Yani ailesiyle gorusecek biz nasil gorusuyosak

Senin gorusmelerde ne konusduklaridir merak ettigin bu kadar kafana takma
Bosver
Bazen gormezden gelmek, gorupte sorgulamaldan daha mantikli geliyo

ee ne olmuş ki arayacak ? havadan nem kapmak budur herhalde :) bende annemle konuşurum 5-6 kez bazen daha fazla bazen daha az anne yani bu sonuçta bazen eşin seni dinlemediğin zamanlarda saatlerce dinler sıkılmadan benim en yakında arkadaşımdır bana eşim böyle bişey dese cidden çok büyük sorun çıkarırdım herhalde. Hatta bende ona hep derim ara anneni diye aratırımda her gün.

* ayrıca bende erkek bebek bekliyorum ilerde evlendiğinde beni arıyor diye sorun eden bir gelinim olursa kaynanalığın efsanesini yaparım :)

Rahatsız olduğum şeylerden biri de her şeyi oğluna anlatması bu benimle ilgili de olabilir.Gelinleri karşılaştırması, yaptığım hatalarda (ona göre hata) oğluna sesini değiştirmesi oğlunun bunu kafaya takması..Duygu sömürüsü yapıp kendi ismini torunlara koydurmaaya çaalışmaası.............. falan filan yoksa günde 6 kez nasılsın diye aranır mı??? bunu sorguluyorum

Bağırıp çaağırdığımı nerden biliyorsunuz arkadaşım.Sorduk konuştuk saadece

Günde 6 kere nasılsın diye aranır. Diğer soylediklerinizde haklısınız. Isim koydurmaya çalışması vs. Bunlar kötü şeyler .ama konuyu öyle bir açmışsiniz ki sanki sadece aramasina takılmış gibi. Anne bu. Arar ne var ki

Ben annemi günde 3-5-7 kere ararım.
Ablamı da bir o kadar ararım.
Bazen nasılsın derim,bazen sıkıntımı anlatırım,bazen kocamı çekiştiririm.
Kocamı ne ilgilendirir benim annemle ne konuştuğum veya ne kadar konuştuğum?
Hani demişsiniz ya ''beni o kadar aramıyor'',bende eşimi ya 1 kez ararım ya hiç aramam.Niye arayacağım ki.
bütün akşam onunla beraberim zaten.
Kayınvalidenizi kıskanmayın lütfen.

arasın adam yaw hayret bişey
kv sana karşı doldurmuyorsa (ki doldursa bile eşinin etkilenmemesi lazım)
senin vaktinden çalmıyolarsa hani öyle çok çok
kimseyi ilgilendirmez arasındaki konuşmalar
senin annenle aran fazla iyi değil de kıskandın mı nedir
yoksa eşini mi kıskandın hemde annesinden bilemedim şimdi

Benim eşimde Başlarda çok arardı 2 kez annesi 2 kez falan da eşim arardı gerçi şimdi baya azalttılar ama ilk Başlarda ben de sinir oluyordum sonra düşündüm o bi anne ben anne olmadan bile o evlat sevgisinin nasıl büyük bi sevgi oldugunu tahmin edebiliyorum oğlunu çok seviyor belki bnm bile sevdiğimden daha fazla ee haliyle Konuşmak görmek istiyor hak verdim ona gerçi su an alıştılar galiba daha az konuşuyorlar bnce konuşsun nolcakki annesiyle Konuşuyor sonuçta

Biz farkli sehirlerde oturuyoruz hergun konusuyoruz hem annemle k.vmle ben bi sorun goremdm dogrusu

Bu dediğime çok kızılacak biliyorum ama şu kocam annesini çok arıyor diye şikayet edenlere inşallah çocuklarınız da büyüdüğünde sizleri günde en fazla bir kere arar, gelinleriniz de sizinle konuşmasını engellemek için aynısını yapsın demekg eliyor.
Yani siz ne ediyorsanız aynısını da yaşayın demek..

Sizi ihmal etmiyorsa birakin konussun
Benimde annemle.günde 4 kez konusasim var ama dk çok yok :)

Annesini babasını arasın boşver. En fazla ne konuşabilir ki.. Hem iş yerinde konuşuyormuş, görmezden gel. Bende saatlerce akşam evde konuşmasına sinir olurdum, mesela yemek yiyeceğiz telefon çalar, film izliyoruz telefon çalar, arabadayız araba kullanıyor telefon çalar. İş yerinde konuşuyor, oh ne ala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…