Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Hem HER GÜN öğle yemeğine gitmesi, hem de ayrıca HER GÜN -istisnasız- 6 kez araması bana da tuhaf geldi.?
Yani annedir, elbette ki her gün aranabilir. Hatta BAZEN belki birkaç kez aranabilir, doğaldır.
Ama HER GÜN aralıksız 6 KEZ...! Garip gerçekten..!! Sizi hiç mi aramıyor?
Sabahtan öğlene olan konuşma şöyle olabilir..
-İşe geldim, çay içiyorum
-şimdi 10 çayı, çay içiyorum
-öğle yemeğinde ne var
Öğle yemeğine de annesine gidiyormuş zaten.. Öğlenden akşama kadar;
-şimdi işe geldim
-şimdi 15 çayı, çay içiyorum
-birazdan çıkacağım, yarın görüşürüz..
Herhalde bu tarz konuşmalardır yani başka ne olabilir ki? İnsan hergün konuşacak başka şey bulamaz zaten..
O nedenle çok takılmayın derim.. Keşke biraz daha alttan alsaydınız, tartışmasaydınız.

Annesiyle kendinizi kıyaslamanız çok abes. Elbette arayacak annesini. Anne rızasını almak çok çok başka.
Telefonuna bunun için bakmanız bile çok kıskanç ve bencil bir kişinin yapacağı bir hareket olarak görünüyor

İlerde sizi aramak için hanımından musade istemek zorunda olan bir evladınız olursa bu günleri hatırlarsınız.

Eşimiz yine alttan almış, ben olsam çok sinirlenirdim.

Elini vicdanina koy Allah askina!O ana sen yar... Arasinlar konussunlar seni mi yetirip bugunlere getirdin! Bencillik bu...

Aynı şehirde üstelik öğlen yemeklerinde de bir aradalarsa evet belki biraz fazla olmuş günde 5-6 kez telefonda konuşmaları fakat yine de garip bir durum değil, annemle aynı şehirdeyken de, şu anda da farklı şehirlerde olduğumuzdan sürekli konuşuruz ve konuşmalarınız 1 saatten aşağı değildir, bu sebeple bana garipsenecek bir durummuş gibi gelmedi.

Son düzenleme:
Haklisin benim ki sürekli beni sorar bebek durumumuzu deşer,gittiğimiz yere aldığımızda laf eder.esim iyi bir evlat ama kayınvalide bunu kullanır ben anlıyorum seni.çok olmuştur benim eşimi doldurup üstüme saldığı..neler neler yaşayan bilir..dominant bir kaynana bana anne olamadı,tüp bebekle evlat sahibi olacaktık tuttu hamileydim ama hep eşimi doldurdu stresli bir gebeli k geçirdim bebeğim hastalanmış karnımda.annelik kutsal ama her anne de evladını düşünmüyo evlendiğini kabullenip aradığımızda gittiğimizde yetinmiyor ki..hep oğlunu gelin etmiş gibi ger alma derdinde yönetme derdinde.kimse anlamaz esim benim yanımda aramaz çünkü karşıdaki dedikodu yaptığı için duyup strese girmeyin diye.zor ben anliyorum

bana hergün aileyle konuşulması saçma geliyo açıkçası. Bu bir alışkanlık olabilir ama bu kadar aile kuzusu olunmamalı. ailemiz her zaman yanımızda olmayacak. Bu birazda bence o insanın olgunlaşamamasından kaynaklanıyor. Annelerde buna izin vermiyor olabilir. Yani annenin yetiştirmesinden kaynaklanma olasılığı yüksek. Elbette kişinin karakteride önemli. Ha, annesi ne olucak konuşsun diyenler olmuşta, istediği kadar eşini ihmal etmesin vs. Konu bence ihmal edilmek değil zaten. Biriyle dertleşmek istiyorsan konuşmak istiyorsan eşinle konuşursun arkadaşınla konuşursun. Ailenle de hergün değil 3-4 günde bir konuşursun atıyorum.

Siz kendinize yogunlasin. Annesiyle ne kadar konustugunu ne yapacaksiniz. Evinizin ozelini anlatmiyirsa istiyorsa gun boyu konussun. Yapmayin esiniz sizden uzaklasir...

Konu 2 yıllık arkadaşlar boşuna yazmayın.

Benim kocam annesiyle cok komusmaz ama konusacak olursa da annesi sonucta yani o bana karisamaz bu konuda ben de ona

Dusundum de ben annemi günde bazen 2-3 kez arayabiliyorum.ayni sehirdeyiz.esim de arıyor annesini.soylenecek birseyler oluyor illaki.bazen olur aranmaz tabi ama sana zarar verecek birşey konusmuyorsa sorun yok bence.konussun ne olacak

Eski konulari hortlatmayin yea.

Seni cok iyi anliyorum esim annesini günde bir aradiginda bile ister istemez yüzüm düsüyor sinir oluyorum ama bunun sebebinin tarifi yok.

İyi de size ne. Adam haklı. Yani sizinle ilişkisini etkileyen bir durum değilmiş. Bir zahmet adamlarin analariyla konusmalarina da karismayiverin. O size karisiyor mu. Siz de on defa arayin annenizi.

Ben gunde 15 20 kez annemi ariyorsam oda 4 5 kez arayabilir onada takmam artik:)

Tedavi olun diyecem ama acaba bunlari dusunen beyin tedaviye yanit verir mi? Bi cocuk kolay mi yetisiyo? Doguruyosun bakiyosun buyutuyosun evlendi diye annesini aramayacak! Hastalikli bir dusunce yapisi.

Yapmayin Allah askina yaa. Sizin evladiniz sizi gunde 5 kere arasa arama oglummu diyecektiniz empati kurun. Yarin sizde yaslanacaksiniz

6 yıllık evliyim nerdeyse bundan 3 sene öncesine kadar eşim de annesiyle (aynı yerde oturmamıza hergün görmesine rağmen) günde 3 4 defa konuşurlardı.. ama ben hiç bunun lafını yapmadım.. ki kaynanam eşimi yalan yanlış doldurduğu halde.. neticede eşim annesinin yalanlarını yakaladıkça aramayı seyreltti..

hatta son 2 senedir ara ara kaynanam önceden hergün defalarca arardın oğlum şimdi hiç aramıyosun diye üzülür laf yapar eşim de hiç seslenmez.. yani seslenmeyin bırakın kendi haline.. bi de adamın annesi yani kıskanıyosunuz resmen çok enteresan ya..

Ben haftada 2 kez falan ararım, eşim de o civarda.
Ama aynı şehirde olunca bence daha fazla aranması normal, bişey lazım mı diye ararsın, sizin evin oradan geçiyorum varsa bir çay içelim diye ararsın, bakın şu markette indirim gördüm kaçırmayıb diye ararsın falan... Ama böyle hesap verir gibi şunu yaptım bunu yapacağım diye aramak bana da çok garip gelmiştir her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…