Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
ya siz beni anlamıyorsunuz ya da ben anlaatamıyorumBen de annnemle günde on defa konuşuyorum bu eşimi hiç ilgilendirmez. . Seni de ilgilendirmez sanane. .
Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Arkadaşa tamamen katılıyorum. Yaptığınız güzel bişeymiş gibi bide alttan almadım diyosunuz.insan evlenince annesini silmesi falan mı gerekiyo. Üstelik konuşma süreleri de kısaymış. Görünce çok sinirlendim demişsiniz ya nasıl bir insan olduğunuzu gerçekten merak ediyorum.bencillik resmen.siz şimdi annesini daha mı çok seviyo benden diye de bi kavga çıkartın ki iyice kopsun annesinden. Belki o zaman sizi daha çok arar. Pes yani!!!akli melekelerin yerindemi anlamadım arkadaş
sanane
sana hesapmı verecek annesiyle kaç kere konuşacak diye izin filanmı çıkaracaksın?
kocanı annesinden kıskandığın için gencliğinden filan utanmalısın , ayrıca kocanın gözündede kimbilir nasıl bir değerin vardır
düşünüyorumda benim gözümde şuanda çok basitsin
yani muhtemelen çoğu konuşma bu tarzdadır.ama nedense bazıları her konuşmada kendilerinden bahsedildiğini düşünüyor.mesela benim bir tanıdığım birimize bir şey anlatır diğer kişilere de bizim anlatacağımızı düşünüyor her halde.bir durumdan benim haberim yok desem eeee nasıl olur ben x'e anlattım der. sanki biz x le hep onları konuşuyoruzMuhtemel bir senaryo yazayım;
Konuşma1
E(eşiniz):Anne ekmek lazım mıydı gelirken alayım.
K(KV): Yok oğlum var.
Kv ahh yoğurdu unuttum. Dur arayayım.
Konuşma2
K: Oğlum demin aradın da unutmuşum ıspanak yapmıştım yoğurt lazım. Alsana sana zahmet.
E:Tamam anne.
Konuşma3
E: Anne marketteyim. Hangi boy alayım?
K: Küçük al oğlum yenmiyor, atılıyor sonra.
Konuşma4
K:Oğlum x teyzenler gelecekmiş evde ikramlık yok bir kurupasta falan alıversen?
E: Tamam anne iş çıkışı bırakırım.
Konuşma 5
E: Anne bizim işyerinde bir arkadaşın annesinde de migren varmış sen ne kullanmıştın da iyi gelmişti?
K: X ilacı oğlum. Bir de karanfil koysun pamuğun arasına kolonya döküp başına bağlasın.
Konuşma6
E: Anne yaş pasta mı kuru muydu?
K:Farketmez oğlum.
Evdeki huzur bozulmuyorsa buna benzer konuşmalardır. Sizin hakkınızda da değildir çoğu. Bırakın doya doya konuşsunlar. Toprağın altına girerse vicdan azabından ilişkiniz çok yara alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?