Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Evet sanane konusursa konussun.ben gunde 10 defa konusuyorum annemle hic bi problem olmadi esim tarafindan.nolcak ki kendine sevgili yapmis onlami konusuyo allaallah ya bi alemsiniz valla

Benimki 10 dakikalii mesafede hergun görüşmeyiz ama 2..3 kere konuşur...
Bazen aramayi unutur ben derim aradin mi anneciiniii diye

Bence düşüncen çok yanlış..
Böyle düşünürsen boşu bosuna uzulursun

Kimi demiş bende gıcık olurdum kimş demiş günde 6 kez abartı diye..yazıklar olsun .anne kavramından ne kadar uzaksınız.evladınızın sizi araması hoşunuza gitmez mi.
Bırakın konuşaun analar kaybedildiğinde o yokluğu hiçbirsey doldurmuyor..
Eşlerimizi kıskanıcaz derken akıl sağlığınızı kaybetmişsiniz.

bu kadar sık konuşmak aklıma sizin evde özelinizin olmadıgını aklıma getirdi..bende kızarsam bu yüzden kızardım, hergün yediğin içtiğin gezdiğin kvalidenin bilgisinde..........

Ne kadar çok tepki almışım böyle tefe koyup çalmışsınız. Eleştiri olur da bazılarınızın ithamı hiç hoş değil.
Benim ana oğulun arasına girmek gibi bi niyetim yok her gün konuştuğunu evliliğimizin başından beri biliyordum ara ara yaşadığım sorunlardan dolayı arama sayısının nedenini merak ettim. Ne konuşuyorsunuz bu kadar çok dedim neden çok konuşuyorsunuz demedim.Sizler tutup ta ah evladından gör demeye kadar getirmişsiniz ya pess
Eski konularımı bir inceleyin bakalım neden rahatsızım belki çözersiniz.
Sabahın köründe gecenin yarısında gün içinde sürekli sürekli rahatsız ediliyorsak bunun nedenini sorarım.
Bazı arkadaşlar anlamadan olayı karalamak için iğrenç kelimeler kullanmışlar ayıp
Şimdi ben şöyle bir gelinim şunları yaptım bunları yaptım diye kendimi anlatmayacağım
Sebebimin arkamdan iş mi çevriliyor gibi düşünceler olduğunu anlayanlara teşekkür ederim.
Beddua edenlere de konuya verdiğim cevapları eski konularımı incelemelerini tavsiye ediyorum

Ben de annnemle günde on defa konuşuyorum bu eşimi hiç ilgilendirmez. . Seni de ilgilendirmez sanane. .

Arkadaşa tamamen katılıyorum. Yaptığınız güzel bişeymiş gibi bide alttan almadım diyosunuz.insan evlenince annesini silmesi falan mı gerekiyo. Üstelik konuşma süreleri de kısaymış. Görünce çok sinirlendim demişsiniz ya nasıl bir insan olduğunuzu gerçekten merak ediyorum.bencillik resmen.siz şimdi annesini daha mı çok seviyo benden diye de bi kavga çıkartın ki iyice kopsun annesinden. Belki o zaman sizi daha çok arar. Pes yani!!!

neden bu sekilde ustune gidiliyor konu sahibinin cok ayip yaptiginiz arkadaslar
ne bicim insansin diyorsunuz siz ne bicim insansiniz?!!
yanlisi varsa yanlis dusunuyorsun diye insan gibi aciklayin ne gerek var bukadar kotu yorumlara
yazik diyorum, insan derdini paylasiyor buyuk kucuk herkesin derdi kendine gore derttir, yardimci olmak yerine assagilayici kelimelerle kotu hissettiriyosunuz konu sahibine
ne bicim insanlar var ya duygusuz duyarsiz yazik

Muhtemel bir senaryo yazayım;
Konuşma1
E(eşiniz):Anne ekmek lazım mıydı gelirken alayım.
K(KV): Yok oğlum var.
Kv ahh yoğurdu unuttum. Dur arayayım.

Konuşma2
K: Oğlum demin aradın da unutmuşum ıspanak yapmıştım yoğurt lazım. Alsana sana zahmet.
E:Tamam anne.

Konuşma3
E: Anne marketteyim. Hangi boy alayım?
K: Küçük al oğlum yenmiyor, atılıyor sonra.

Konuşma4
K:Oğlum x teyzenler gelecekmiş evde ikramlık yok bir kurupasta falan alıversen?
E: Tamam anne iş çıkışı bırakırım.

Konuşma 5
E: Anne bizim işyerinde bir arkadaşın annesinde de migren varmış sen ne kullanmıştın da iyi gelmişti?
K: X ilacı oğlum. Bir de karanfil koysun pamuğun arasına kolonya döküp başına bağlasın.

Konuşma6
E: Anne yaş pasta mı kuru muydu?
K:Farketmez oğlum.

Evdeki huzur bozulmuyorsa buna benzer konuşmalardır. Sizin hakkınızda da değildir çoğu. Bırakın doya doya konuşsunlar. Toprağın altına girerse vicdan azabından ilişkiniz çok yara alır.

valla ben bazı kv lerin bu huyunu sevmiyorum arayıp evde olan biteni anlatıyorlar mesela ee ne gerek var adam burdan bir şey yapabilecek mi hayır ee niye onunda huzurunu kaçırıyorsun yüz yüze geldiğinde anlat yok bazı kv lerde de suç var yani.. Tabi konu sahibinin durumunu bilemeyiz kocam iyi diyor kv iyi mi bir sıkıntı olmuşmu aralarında neden böyle düşündüğünü anlayamayız ki.

yani muhtemelen çoğu konuşma bu tarzdadır.ama nedense bazıları her konuşmada kendilerinden bahsedildiğini düşünüyor.mesela benim bir tanıdığım birimize bir şey anlatır diğer kişilere de bizim anlatacağımızı düşünüyor her halde.bir durumdan benim haberim yok desem eeee nasıl olur ben x'e anlattım der. sanki biz x le hep onları konuşuyoruz

benimki her gün 2-3 saat oturmaya giderdi şuan boşanma davamız başlamak üzere..2 aydır ayrıyız..7 aylık evliyiz

Ne kadar yersiz eleştiriler yapılmış. Konu sahibine; eleştirmeden önce,niye böyle düşündüğünü sorsaydınız daha nazikçe olurdu. Belki aralarında yaşanmış kötü olaylar var. Bu yüzden çok sık görüşmesini istemiyor olabilir. Bence de Bir erkek olarak günde iki kez konuşması normal olan. Ekstrem durumlar olur yüz defada konuşur ama hatır sorayım,sesini duyayım olayı iki kez yeterli. Erkek olarak hiç mi işi gücü yok. İşteyken müsait değildir diye annesinin düşünmesi gerek zaten. Benim eşimde hergün konuşur,kayınvalidem de iki günde bir özledim gel diye oğlunu çağırır. Konu sahibi arkadaşımı anlıyorum.

Her gün konuşması dert değil, isteyen saatlerce konuşsun ama attığı her adımı anlatıyorsa sorun bence. Hem de ciddi sorun.
Benim eşim de annesi ve babasıyla her gün konuşur, konuşacak elbette ama her yaptığımız özel şeyler, yenen yemekler, gidilen yerler, düşüncelerimiz hatta benim işle ilgili ona anlattıklarım bile aktarılıyorsa hoş değil.

Yahu öyle bir anlatmışsınız ki sanki başka bir kadınla konumuş da aldatmış zaten hepsi arama değilmiş ki cevapsız aramalarda varmış yani birbirlerini arayıp ulaşamadıkları zamanlar olmuş onları da tek tek gösteriyor telefon ve aslında konuşmuş olmuyorlar. Siz anneniz cevap vermese sonra tekrar aramıyor musunuz dyelim 2 kere aradınız cevap vermedi 3. kez aradığınızda telefona çıktı konuştunuz aslında bir kere konuştunuz ama kayıtlarda 3 görüşme gözükür bunun gibi işte. Ya da anneniz sizi arayıp ilk seferde ulaşamayabilir bu kadar arayıp taramaya ne gerek var adam sana bağlı bir sorun yok ailesiyle sorunun yok vay neden arıyorsunuz dertsiz başınıza dert arayıp bir de hesap soruyorsunuz eşiniz size öyle hesap sorsa hoşunuza gider mi ararsa arasın onu mu kıskanıyorsunuz.

Annesiyle konusmus yahu elin kiziyla değil neyi bu kadar sorun ettiniz anlamadim. Bence abarti değil bende annemle günde defalarca konusurum. Ne var yani bunda ? Ha kotu bir kayinvalidedir kuyunu kazma ihtimali vardır o bbaşka. Ama hal boyle değilse sirf karisisiniz diye annesi ile ilişkilerine varana kadar bu denli karisma hakkinizin olduğunu dusunmuyorum sahsim adina. Esinizin yerinde olsam bu tepkinizden sonra sogurdum yuksek ihtimal.

Bana da tuhaf geliyordu başta alıştım..

Annesiyle konuşmasını anlıyorum da benim eşim kardeşiyle tüm gün iletişim halindedir.
Görümcem otobüse binse bindim, indim, eve geldim diye zırt pırt haber verir.
Hani sevgiliyken abartı bir iletişim, haber verme durumu olur ya aynen öyle..

Eşim de devamlı haber vermesini ister.

Görümceyi sevmeyince de bu acayip batıyor sorma :S

Ama annesiyle istediği gibi konuşsun sıkıntı etmem.
Yeter ki her özelimizi paylaşmasın zevzek zevzek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…