Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Sana zarari yoksa karisamazsin tabi ki de esinin kendisini dogurup besledigi ana ve babasiyla konusmasina.
Bir de esim beni ihmal etmez diyorsun.
Kendi elinle huzurunu kacirma.

Dertsiz basina dert aramak diye buna denir. Sizinle sorunu yokmus zaten annesini niye aramasin yahu?

insanlarin beddua etmesi hic yakisik almamis tabi.

Keske boyle yazsaymissin basinda canim. Tedirgin oluyorum onceden yasanan sorunlardan dolayi diye.
Su an kayinvaliden problem cikarmiyorsa bence esine aramalarini soylememeliydin.
Mesela kayinvaliden problem mi cikardi, o zaman hemen cikarirdin torbandan, zaten hergun 5 6 kere konusuyorsunuz sanirim beni cekistiriyorsunuz diye.
Esin sana iyiymis, kayinvaliden de sana kotu olmus olsa bile, ogluyla konusmasin mi yani ?
Hem belki senle alakasi bile yoktur hicbirseyin.

niye hemen sizin hakkınızda konuştuklarını düşünüyorsunuz ki.?ben de gün içinde,oğlumu 4-5 kere ararım.şimdi nişanlı.evlenincede arayacağım.ama gelinimin dedikodusunu yapmak için değil,oğlumu merak edip,sohbet etmek için arayacağım.
oğlum,mesleğinden dolayı bazı geceler,çalışan bir insan.eğer gece nöbeti varsa ve eve gelmemişse ,sabah 10.30 gibi arar,gece rahat geçti mi diye sorarım.gün içinde,aklmıa bir şey gelirse,ya da sadece sesini duymak için ararım.akşam saatlerinde,gece çalışıp, çalışmayacağını,eve gelirse ne yemek istediğini sormak için ararım.eğer ki gece çalışacaksa,iyi geceler ve iyi nöbetler demek için ararım.(aramak için ne çok bahanem varmış benimde)

hatta; şu an itibariyle arayacağım,gece gelip gelmeyeceğini öğrenmek için...

Esiniz arama kayitlarini gorup annenle neden bu kadar cok konusuyorsun dese cevabiniz ne olurdu?Acik soyleyim ben sanane derdim, ki sizin esiniz kibarlik edip sizi ihmal etmedigini dile getirmis.
Bu tarz seylere takilip, mutlulugunuzu kacirmayin.Size duskun ve sizi ihmal etmeyen bi esiniz var,sukredin.

Anneler günde 100 kere arasınlar oğullarını.
Nedir bu arkadaş ya, pazar sabahı ararlar; belki sevişiyoruz?
Gece 10-11 gib ararlar, uyuyoruz. Balayına çıkarız ararlar, önemli bir şey konuşuruz ararlar, sinemaya gideriz ne oldu bugün hiç aramadınız diye ararlar. Bi az uzak durun arkadaş bu kadar yapışmayın böyle yapışık anneler yüzünden insanların huzuru kaçıyor.
Biz tam bugün önemli bir konu konuşurken kayınpederin 2 kere araması sonucu konu bölündü ve artık sinirlenip ayrı yattım.

Ben de sinir oluyorum şu duruma, çünkü ben de annemle çok sık konuşurum ve eşim bu durumu ciddi bi şekilde kafaya takıp benimle defalarca tartışmıştı.
Ama şimdi alıştı. Neden karışıyorsunuz? Sizi ihmal mı ediyor? Dedikodunuzu mu yapıyor? Sadce annesinin sesini duymak istiyor. Bende böyleyim süt kuzusu falan olduğundan değil alışkanlık deyin, ihtiyaç diyin ne derseniz diyin.
Kısacası boşu boşuna problem yaratmışsın

koalina,sen şu anda eşine ve ailesine kızgınsın.bu yüzden böyle düşünüyorsun.ama senin konunla bu farklı,burada konu sahibine bir zararları yok gibi görünüyor.en azından ilk yorumundan onu anlıyoruz.
ben de zaman zaman düşünüyorum.evlenince ya uygunsuz bir zamanda ararsam diye.sanırım ,biraz kendimi geri çekmem lazım.

Muhtemelen öyle, şu an onlar yüzünden bölünen zamanlarımız aklıma geliyor ve sinirleniyorum. İnsan balayında aranıp "aramadınız sesiniz çıkmıyor" diye hesap sorulur mu mesela? O zamanlar önemsememiştim ama şu an özel hayata fazla müdahale edilmiş olduğunu düşünüyorum.
Ellerimi kızgın ateşlere sokasım var o kadar sinirliyim

ben eşinizin yerinde olsam çok daha sert tepki gösterirdim.siz ne hakla annesini aramasına karışırsınız....onu doğuran büyüten anneye karşı düşünceleriniz çok çirkin.adam sizi ihmal etmiyorsa sorun ne?ben de günde 10 kez ararım annemi ve eşim de arar annesini.hiç de kıskanmam.çok bencilsiniz....

sizin icin sorun olmassa gunde 10 kere annenizle ve esinizinde gunde 10 kere annesiyle ne konustugunu ogrenebilirmiyim

insan annesini ne diye arar sizce?

anne nasilsin iyimisin bisey lazimmi babam iyimi vs vs tek konusmada bitti
bir olay bir durum birsey olur hadi ikinciye ararsin hadi olduda ucuncuye ararsin

ama bukadar konusmak nedir , ergen ciftler bile bukadar aramiyor artik birbirini
her attigin adimi mi anlatir insan nebileyim ben akil erdiremiyorum bukadar cok ne konusur insan

her insanın anne babasına ilgi alakası farklıdır.....şunu unutmayın ki anne babalar evlatlarından her zaman ilgi beklerler....hele ki yaşlı iseler çocuk gibi olurlar.

Bence annesi o bu kadar abartmayin annesiyle konusup sizi ihmal etmiyormus ki oyle olsa anlarim . birakin konussun kendinizi uzdugunuze degmez.

Sen çocuğun olsa seni arasın istemez misin bu kadar garipsiyosun ki eşin sana düşkünmüş hemde böyle yaparsan eşine karşı itici duruma düşersin

insan annesini ne diye arar sizce?
Benimkinin aradığıda konuştuklarını söyleyeyim:
-koalinna bugün şu yemeği yaptı
-koalina bugün işte şöyle yapmış, bence böyle yapsa daha iyiydi
-yarın biz şunu yapacağız, şu saatte döneriz
-koalina da annesine babasına hediye aldı bugün
-koalina yarın arkadaşına gidecek ben de evde yalnızım, bilmiyorum yemek var mı
-koalina da hasta, yok yok bana bulaşmadı şimdilik

Bence inanılmaz sıkıcı ve kendi adıma hoşlanmıyorum.

canım senin eşinde sorun varmış.ne diye her şeyi anlatıyor kikonuyu açan arkadaş anlattığına göre sorun yokmuş ama nedensiz kıskançlık.sizin geçerli mazeretinz var.eşinize ayarı vern bence.eşim de ben de annelerimzi günlük çok ararz ama kalkp da evde şu şunu yaptı etti demyz.....ne yaptğnı,şu vakitteki ilaçlarnı alp almdğnı vs vs vs. ararz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…