- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
insanlarin beddua etmesi hic yakisik almamis tabi.neden bu sekilde ustune gidiliyor konu sahibinin cok ayip yaptiginiz arkadaslar
ne bicim insansin diyorsunuz siz ne bicim insansiniz?!!
yanlisi varsa yanlis dusunuyorsun diye insan gibi aciklayin ne gerek var bukadar kotu yorumlara
yazik diyorum, insan derdini paylasiyor buyuk kucuk herkesin derdi kendine gore derttir, yardimci olmak yerine assagilayici kelimelerle kotu hissettiriyosunuz konu sahibine
ne bicim insanlar var ya duygusuz duyarsiz yazik
Ne kadar çok tepki almışım böyle tefe koyup çalmışsınız. Eleştiri olur da bazılarınızın ithamı hiç hoş değil.
Benim ana oğulun arasına girmek gibi bi niyetim yok her gün konuştuğunu evliliğimizin başından beri biliyordum ara ara yaşadığım sorunlardan dolayı arama sayısının nedenini merak ettim. Ne konuşuyorsunuz bu kadar çok dedim neden çok konuşuyorsunuz demedim.Sizler tutup ta ah evladından gör demeye kadar getirmişsiniz ya pess
Eski konularımı bir inceleyin bakalım neden rahatsızım belki çözersiniz.
Sabahın köründe gecenin yarısında gün içinde sürekli sürekli rahatsız ediliyorsak bunun nedenini sorarım.
Bazı arkadaşlar anlamadan olayı karalamak için iğrenç kelimeler kullanmışlar ayıp
Şimdi ben şöyle bir gelinim şunları yaptım bunları yaptım diye kendimi anlatmayacağım
Sebebimin arkamdan iş mi çevriliyor gibi düşünceler olduğunu anlayanlara teşekkür ederim.
Beddua edenlere de konuya verdiğim cevapları eski konularımı incelemelerini tavsiye ediyorum
bu daha acı :) :)Buyrun benim eşim o. Hatta günde 2 kere de beni konuşturur
koalina,sen şu anda eşine ve ailesine kızgınsın.bu yüzden böyle düşünüyorsun.ama senin konunla bu farklı,burada konu sahibine bir zararları yok gibi görünüyor.en azından ilk yorumundan onu anlıyoruz.Anneler günde 100 kere arasınlar oğullarını.
Nedir bu arkadaş ya, pazar sabahı ararlar; belki sevişiyoruz?
Gece 10-11 gib ararlar, uyuyoruz. Balayına çıkarız ararlar, önemli bir şey konuşuruz ararlar, sinemaya gideriz ne oldu bugün hiç aramadınız diye ararlar. Bi az uzak durun arkadaş bu kadar yapışmayın böyle yapışık anneler yüzünden insanların huzuru kaçıyor.
Biz tam bugün önemli bir konu konuşurken kayınpederin 2 kere araması sonucu konu bölündü ve artık sinirlenip ayrı yattım.
Muhtemelen öyle, şu an onlar yüzünden bölünen zamanlarımız aklıma geliyor ve sinirleniyorum. İnsan balayında aranıp "aramadınız sesiniz çıkmıyor" diye hesap sorulur mu mesela? O zamanlar önemsememiştim ama şu an özel hayata fazla müdahale edilmiş olduğunu düşünüyorum.koalina,sen şu anda eşine ve ailesine kızgınsın.bu yüzden böyle düşünüyorsun.ama senin konunla bu farklı,burada konu sahibine bir zararları yok gibi görünüyor.en azından ilk yorumundan onu anlıyoruz.
ben de zaman zaman düşünüyorum.evlenince ya uygunsuz bir zamanda ararsam diye.sanırım ,biraz kendimi geri çekmem lazım.
ben eşinizin yerinde olsam çok daha sert tepki gösterirdim.siz ne hakla annesini aramasına karışırsınız....onu doğuran büyüten anneye karşı düşünceleriniz çok çirkin.adam sizi ihmal etmiyorsa sorun ne?ben de günde 10 kez ararım annemi ve eşim de arar annesini.hiç de kıskanmam.çok bencilsiniz....Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
ben eşinizin yerinde olsam çok daha sert tepki gösterirdim.siz ne hakla annesini aramasına karışırsınız....onu doğuran büyüten anneye karşı düşünceleriniz çok çirkin.adam sizi ihmal etmiyorsa sorun ne?ben de günde 10 kez ararım annemi ve eşim de arar annesini.hiç de kıskanmam.çok bencilsiniz....
insan annesini ne diye arar sizce?sizin icin sorun olmassa gunde 10 kere annenizle ve esinizinde gunde 10 kere annesiyle ne konustugunu ogrenebilirmiyim
insan annesini ne diye arar sizce?
her insanın anne babasına ilgi alakası farklıdır.....şunu unutmayın ki anne babalar evlatlarından her zaman ilgi beklerler....hele ki yaşlı iseler çocuk gibi olurlar.anne nasilsin iyimisin bisey lazimmi babam iyimi vs vs tek konusmada bitti
bir olay bir durum birsey olur hadi ikinciye ararsin hadi olduda ucuncuye ararsin
ama bukadar konusmak nedir , ergen ciftler bile bukadar aramiyor artik birbirini
her attigin adimi mi anlatir insan nebileyim ben akil erdiremiyorum bukadar cok ne konusur insan
Benimkinin aradığıda konuştuklarını söyleyeyim:insan annesini ne diye arar sizce?
canım senin eşinde sorun varmış.ne diye her şeyi anlatıyor kiBenimkinin aradığıda konuştuklarını söyleyeyim:
-koalinna bugün şu yemeği yaptı
-koalina bugün işte şöyle yapmış, bence böyle yapsa daha iyiydi
-yarın biz şunu yapacağız, şu saatte döneriz
-koalina da annesine babasına hediye aldı bugün
-koalina yarın arkadaşına gidecek ben de evde yalnızım, bilmiyorum yemek var mı
-koalina da hasta, yok yok bana bulaşmadı şimdilik
Bence inanılmaz sıkıcı ve kendi adıma hoşlanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?