- Konu Sahibi Arnicamontana
Evlenmeden önce Yüce rabbimin gönderdiği ama bizim doğru okumamız gereken bir mesaja örnek bencedeBen tespit yaptım sen Allahın sevdiği kulusun...Şimdiden uyarılıyorsun haberin olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden önce Yüce rabbimin gönderdiği ama bizim doğru okumamız gereken bir mesaja örnek bencedeBen tespit yaptım sen Allahın sevdiği kulusun...Şimdiden uyarılıyorsun haberin olsun.
Yanlış anlamayın lütfen ama ebeveynlerin çocukların üzerine titremesi bile bana doğru gelmiyor. Benim k. Valide de sağolsun çok titremiş sabahları aman biraz daha uyusun demiş şimdi eşek kadar adam işe zor kalkıyor ben kaldırmazsam kalkmıyo. Bizimkiler sabah 6 da uyandırırdı kahvaltı yapılacak önlük hazırlanıp giyilecek diyeTeyzem eşinden ayrıldı. Oğlu evlenmeden önce yanında yatarmış arada. Evlendikten sonra da yat şöyle bir kokunu özlemişim diyor. 25 yıl çocuklarına hem anne hem baba oldu. Üzerlerine titrer. Neresi sapkınlık?
Bu gözlerim daha neler okuyacak burada.
Kardeşim koşarak uzaklaş yemin ederim pişman olmazsın. Eniştemi annesi 5 yaşına kadar emzirmiş şimdi 40 yaşımda hala annem diye ağlıyor ablama. Banane ben gideceğim yanlarına bayramda diye mızmızlanıyor corona umurumda değil diyor 3 çocuğu var
Çok patolojik bir durum. Sevgilin sağlıklı bireyselleşme aşamasını aşamamış ki. Tam bir ana kuzusudur o. Bireyselleşemediği için aranızdaki dengeyi kuramayabilir.Fakat ona bu olayı nasıl gördüğünü sorduğumda gayet normal hatta güzel bir şey olduğunu annenin yanında olduğunu bilince uykunun huzurlu bile geldiğini söyledi. Bilemiyorum kızlar.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Ayyy tesekkur ederim canim sagolasinMezig sen buralarda mıydın?Seni hatırlıyorum ve iyi ki boşanmışsın diyorum.
Allah sana ve bebişlerine huzur versin.