• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesiyle uyuyan ve bunu normal gören erkek

Teyzem eşinden ayrıldı. Oğlu evlenmeden önce yanında yatarmış arada. Evlendikten sonra da yat şöyle bir kokunu özlemişim diyor. 25 yıl çocuklarına hem anne hem baba oldu. Üzerlerine titrer. Neresi sapkınlık?
Yanlış anlamayın lütfen ama ebeveynlerin çocukların üzerine titremesi bile bana doğru gelmiyor. Benim k. Valide de sağolsun çok titremiş sabahları aman biraz daha uyusun demiş şimdi eşek kadar adam işe zor kalkıyor ben kaldırmazsam kalkmıyo. Bizimkiler sabah 6 da uyandırırdı kahvaltı yapılacak önlük hazırlanıp giyilecek diye
Yemeğini önüne koymuş şimdi bana örnek erkek modeli veriyor ben ayağına yemek isteyen Bi erkekmiyim diye
Askere gitmiş raporlu ilaca başlamış😁
Borç yapmış ödemiş ler. İşyerinde 2 fırçalamışlar işten ayrılmış
Şimdi ben bunların cezasını çekiyorum. Ve k. Valide ben bunlara şöyle kıyamazdım böyle üzerlerine titrerdim deyip anneliğini yücelttipini sanıyor. Ama 2 oğlununda iş ve evlilik hayatı hiç yolunda gitmiyor.

Bu adamla evlenmeye kalkarsan eğer evliliğin sonu gelmez biter bu adamın çocukken görevleri verilmemiş kendini sorumlu tutmuş baba figürünü almış bu hiç normal değil babam yok diye uyumak ne demek psikologlar evlilikte olanı anlatacaktım kv bir evliliğe çok karışırsa kp ilgisiz olduğundan öğrenmiştim kaç kurtar kendini.

Yani annesinin dizine uzanır uyuyakalir ya da öylesine uyuyakalmistir falan neyse de bile isteye aynı yatakta neden uyuyor ki? Anası da bi değişik kazık kadar oglanla nasıl uyuyor. Cinsellik falan tabii ki kimsenin aklına gelmiyor ama neticede annenin kız evladıyla yatması başka erkek evladıyla yatması başka geliyor. Adam ergenliğe kadar annesiyle uyumuş sanırım o yüzden yadirgamiyor bunu, suç tamamen buna izin veren annede

Erkek kardeşim yetişkin evli. Hala daha annemin dizine yatar tv izlerken başını okşattirir sarılır sever . Annem tv izliyorsa uzanir annemi sever öper . Bende babamla boyleydim. Ancak aynı yatakta uyunmaz hiç hoş değil uygunda değil.
Kardeşim ergenliğe girdiğinden bu yana annemle bir kere uyumamiştir. Bende babamla uyumadım belli yaştan sonra haliyle..
Herşeyin bi adabı var ...uyuyana sapik demiyorum elbette ama normalde diyemeceğim böyle sacmalikmi olur. Bana fazlaca durum tuhaf geldi. .
Eşim annesiyle uyusa huylanirim soğurum ne münasebet. .

Boyle bisey asla normal degil kacin kurtulun ne demek koca adam anasiyla yaticak tovbe yarabbim

Kardeşim koşarak uzaklaş yemin ederim pişman olmazsın. Eniştemi annesi 5 yaşına kadar emzirmiş şimdi 40 yaşımda hala annem diye ağlıyor ablama. Banane ben gideceğim yanlarına bayramda diye mızmızlanıyor corona umurumda değil diyor 3 çocuğu var

Ay bayılazaaam Allah koru yarabbi

Sorun cocuktan zıyade annede sankı bu sekılde yetıstıgı ıcın yadırgamıyor. Anne fena yanlız gümbür gümbür gelıyor. O da ne bır kayınvalıde gelıyor kac kac kac😁

Normal değil ama altında kötü birşey olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal o şekilde yetiştirildiği için normal sanıyor.başka bir durum olsa size rahatça söylemezdi.bazı anneler yalnız kalmaktan korkuyor veya çocuklarına aşırı bağımlı oluyor.

Anneyle uyumak mecburiyeti ne demek 🙄 Hasta olur örneğin bir cihaza bağlı uyur o zaman bile rahatsiz etmemek icin ayri bir yerde uyunur. Mecburiyet nedenini merak ettim? Koskoca adamın annesiyle uyumasi normal değil, hatta korkunç.

Son düzenleme:
Fakat ona bu olayı nasıl gördüğünü sorduğumda gayet normal hatta güzel bir şey olduğunu annenin yanında olduğunu bilince uykunun huzurlu bile geldiğini söyledi. Bilemiyorum kızlar.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Çok patolojik bir durum. Sevgilin sağlıklı bireyselleşme aşamasını aşamamış ki. Tam bir ana kuzusudur o. Bireyselleşemediği için aranızdaki dengeyi kuramayabilir.
Muhtemelen anneside sağlıklı bir tip değil. O da oğluna bağımlıdır. Siz bu üçlü ilişkide ikisinin arasındaki kara kedi pozisyonuna düşebilirsiniz.

Back
X