Anneyim Diyetteyim :)

Ben buraya yazamiyorum canim ama baya kilo verdim 73 kiloyla baslamistim. Hedefim 58. Şimdi 59.700 oldum cok az kaldi. Bende merak ediyordum kizlar ne yapti diye ?
Maşallah sana, ne güzel iradeli davranabilmişsin. Darısı başıma inşallah. Ne kadar sürede verdin o kiloyu, Bir de emziriyor musun canım?

Ben daha yeni başlıyorum :)))) eşim spora başladı kilo vermek için ben spora gidemicem ama en azından eşimle birlikte diyete başlıcam daha doğrusu biraz kısmaya

Ben daha yeni başlıyorum :)))) eşim spora başladı kilo vermek için ben spora gidemicem ama en azından eşimle birlikte diyete başlıcam daha doğrusu biraz kısmaya

Bizler diyet yapamayiz. Porsiyon küçültsek bir de bazi yeme aliskanliklarimizi degistirsek yeterli ben öyle yaptim. Diyet yapmadim canimin istedigi şeyleri de abartmadan yedim.

Bizler diyet yapamayiz. Porsiyon küçültsek bir de bazi yeme aliskanliklarimizi degistirsek yeterli ben öyle yaptim. Diyet yapmadim canimin istedigi şeyleri de abartmadan yedim.
Aynen canım. Şu an kendimle savaşıyorum akşam yemeğimi 8de yedim başka bi şey yemedim emzirdiğim için gece çok susuyorum çok acıkıyorum bu sefer de midem bulanıyor bu yüzden biraz geç yedim yemeğimi. Az yağlı az karbonhidratlı bol proteinli yiyince hem tok olurum hem de kilo veririm diye düşünüyorum zaten 1-2gün abur cubur yemedim hemen yaklaşık 1kg verdim bi ayda 5kg veririm inşallah

Oo masallah subat anneleri burdaymis.bana niye demediniz yahu :))
Kizlar emzikli oldugmz icin daha hizli verirz bence
Agzina kurekle vurasi kocam netten begendgm bi kiyafeti gosternce yohhhh bu sende guzel durmaz siskosun diyince zaten yeni yeni basladgm zayiflama programina hizla start verdm
Diyette sayilmam tam olarak
Kahvaltımi ve yemegimi iyice yiyip 4 gibi dukkani kapatyorum.cok acikirsam biraz yogurt yiyiyorum ama acikmiyorm
Tatli krizim icinde tarcinli limonlu su iciyorum.8 gun oldu baslayali.3 kg gitti gibi
Hadi bismillahh

Tarçınlı limonlu suyu ben de yapayım bugün. İnşallah işe yarar çünkü ben çok tatlı düşkünüyüm :'(((

Bu şekilde dikkatli olursan verirsin canim. Zaten ilk başlarda daha hizli veriyorsun birazcik azimle halledersin canim

Tarçınlı limonlu suyu ben de yapayım bugün. İnşallah işe yarar çünkü ben çok tatlı düşkünüyüm :'(((
Cnm ben dogumdan sonra acayip tatli düşkünü oldum.hic sevmedgm serbetli tatlilar bile vazgeclmezim oldu.abur cubur cabasi ve sonunda hic gormedgm rakama ulastim.86.
Hicbisey olmuyo hicbisey guzel durmuyo.her yerden yag fiskiriyo
Tarcinli su cidden tatli ve aclik krizimi yok etti.kan sekerini duzenleyici etkisnden olsa gerek.surahiye dolduruyorm gidip gelip iciyorm.kahveme de atyorum biraz toz tarcin
Gerci ikizlern var ama yapabilirsen sabahlari ac karna 15 gun 7 8 dal maydanoz bir yemk kasigi kadar limon suyu ve bir cay bardagi suyu rondodan iyice gecrip icmekte cok faydali.karacigerdeki yaglanmayi giderip vucuttaki fazla odemi atip metobolizmayi hizlandiryo.onu da yapiyorum.bi ara yapmistm cok faydasni gormustm
Bir de gec saatte yemezsek verirz kesin.
Emzirme donemini avantaja cevirelm

Kahvaltimi az yapamam valla.zaten iki ogun yiyiyorum doyunca olsun.sut veriyorz enerji de lazim
Yumurta bol domates salatlk yesillk.iki pankek ve ince tandr ekmegyle doyuncaya kadar yedm.öncesinde tarcnli suyumu da ictm tabi.suyum hazir gidip gelip icerim
Bu tokluk beni 4 e kadar atar.4 te yerim bir de kahvalti gibi çok abartmadan.sonra kaparim dükkanı :)
Iyi ki gordum burayi motive oldum
Forumda iyi kilo veren birinin "pasta gordumde dur ya ilk defa mi pasta goruyosun hiç yemedin mi hic yemicek misin"diyerek kendini frenlemesini okuyunca bu cumlesi sloganim oldu.elimi neye atsam oyle diyorum.dur
Hic gormemis gibi saldrma!fit guzel ve saglikli olmayi hayal et.magazalarda o olmadi bu olmadi diye mutsuz mutsuz gezmek cok yemekten daha mi az mutlu edecek seni!
Yemekten ziyade pasta börek tatli abur cubur kilo aldryo.onlari cikarttm
Pazartesi tartilacam

Son düzenleme:

Sana katılıyorum canim. Kahvalti saglam yapilmali zaten. Ben kahvaltida 2has.yumurta 5 zeytin bol salatalik domates yeşillik yiyorum en fazla 2 dilim tahilli ekmek yiyince baya doyurucu oluyor ikindin acikirsam yulaf yogurt elma tarcin karistirip yiyorum hem doyurucu hem süt yapiyor hem de saglikli oluyor.

Aynen cnm ya bende seninkinden yiyiyorum genelde kahvaltida.epey bi tok tutuyo beni.yumurta zaten cok tok tutuyo
Ekmegi biraz azalttm ama ekmek fazla yiyincede acikiyorm
Bi yerde okumustm sabah kahvaltsini kralice olacan zengin bol yiyecen.oglen prenses olacan dikkatli yiyecen.aksam da fakir olacan.olay budur :)

Canım maydonoz sütü azaltıyor çok tüketmemeye çalışıyorum zaten 2taneler zor yetiyor ek gıdayla birlikte

Cnm ben baktım da sen diyince
Maydanoz vucuttan fazla suyu attigi icin sutu azaltabiliyomus.sivi alimi fazla olursa sorun yokmus.ben 3 lt en az iciyorm ondan belki azalmadi
Ben de çok sevdiğim için maydonoz yiyorum ama eve almıyordum dışardayken ev gezmesinde falan bol bol yiyordum o an için bi değişiklik görmemiştim suyu ister istemez bol içiyorum zaten. İkizler emdikçe ağzım dilim kuruyor sürekli bi şeyler içiyorum o zaman maydonoz yemeye devam :)))

Hanimlar vaz mi gectiniz fit olmaya?kimse yazmiyor.
Neyse belki aşka getirirm sizi.
Evett bugun tartima kavustum
Sonuç 15 gunde 4 kilo vermism
Ustelk diyet yapmadm.
Sabah kahvaltimi bolca yedim
Oglen yemeğini 3 4 gibi yine kismadan yedim
Aksam yemegi yemedm bazen yogurt veya bir meyve yedm o kadar
Gunde 3 lt tarcnli limonlu su ictim.o beni tok tuttu sanirim acikmadm tatli krizine girmedm
Egzersz yapamadm zaten bebekle ugrasmk en buyuk egzersz
Ben cok motive oldum diyetsz egzerszsiz sadece 4 ten sonra yemek yemeyerek ve bol su icerek kilo vermk ne guzel
Devam edicem tabi
Yarın memlekete gidecm 15 gun ordayım.umarim bozmam orda

Tebrik ederim canim maşallah cok iyi gidiyorsun bende dün tartildim yazacaktim buraya bir türlü firsatim olmadi h.sonu olunca malum temizlik ev isleri vs unuttum gitti geçen hafta 59.700 dün 58.400 giden 1.300 gr hedefim 58 di cok şükür hedefime ulastim

Ayy ne guzel sana da tebrikler.masaah kac kilo verdin.ne kadar surede.onerdgn biseyler var mi
Valla bende 58 istyorum ama ona ulasmk icin kirk firin ekmek yememem lazim
86.8 le basladm yuvarlak hesap 87
83 oldum şimdi
Ya insan bi yere gidince bozuyor ondan korkuyom yoksa ne güzel alisti vucut bu tempoya.ama kendime guvenmiyorum.umarim bozmam
Yoksa cok guzel gidiyor hic zorlanmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…