- 28 Eylül 2015
- 5.372
- 15.157
- 248
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Hadi bakalim canim insaallah tig gibi oluruz
Neden yarin ki bugun baslasak olmaz miinşAllah canım, yarın başlıyormusun bakalım benimle :)
Neden yarin ki bugun baslasak olmaz mi
Ay hadi insaaallah zayiflamak istiyorum bendeee kilo cok kotu biseymis daha iyi anladimsabah çikolata yedim sanki bozuldu gibi geldi
ama olur akşam hafif yemeyle başlayalım
sabah 1 haşlanmış patates 1 adet yumurta 1 bardak süt içtim
öğlen 1 çikolata yedim
az öncede 1 kase kahvaltı gevreği içine bi kayısı doğrayıp yedim
akşama eşim makarna istemişti, kendime de ıspanak yemeği yapayım bari :)
Ay hadi insaaallah zayiflamak istiyorum bendeee kilo cok kotu biseymis daha iyi anladim
Bende geldim kizlar :) 1 aydir yediklerime dikkat ediyorum ama yalniz zor oluyor burda birbirimize destek olabiliriz.
Güncel kilom 69.200
Hedef: 58
ekmek fazla bence. biraz daha hareket etmelisiniz.
emziriyorsanız daha çabuk verirsiniz.
Merhabaaaaaaa :)
Tam benlik olmuş burası :) aslında size şunu söylemek istiyorum ben birşey yemiyorum
Yok yok gerçekten ekmek hemen hamur işi pek yemem çikolata da yemiyorum.... Ama kilom var benim de...
65 kilo ile gebe kaldım 83 ile doğuma girdim , doğumumun ertesi günü 73 kilo oldum sonrasında 78 e çıktım su an ise 73 kiloyum
Hedef kilom 55 İnşallah bu hedefe sizlerle birlikte canla başla gelmeyi istiyorum herkese şimdiden başarılar Ayrıca Benden sizlere bir şarkı
Sen bana geç kaldın ben sana Erken soyunsun gün sarsin Geceler vaktimiz varken
ay bende varım
şuan 93 hedef 65
yarın diyetisyene gideceğim bakalım nasıl bi program vercek
Topiğin hayrlı olsun şekerim bende pazardan beri dikkat ediyorum yediklerime ben hayatımda ilk kez tartıda 80 kg gördüm tabi şooook oldum en son doğumdan 3 hafta sonra tartılmıştım 73 kg ohh ne güzel demiştim ama sonra bebeğim az kg aldı annemle kv te süt olur diye diye bu hali aldım diyetisyene gitmedim daha doğrusu gidemedim kocam sütün azalcak diye kızıyor hergün yürüyüşe çıkmaya çalışyorum sabah öğlen 2 dl tam buğday akşam 1 dl ekmek yiyorum pilava makarna börek hiç yemiyorum her sabah yumurta yiyorum mutlaka bildiklerimizi paylaşalım
Bende hiiicc bisey almiyirum zayiflarsam giyerim umudundayimdiyetisyen yazdı ama sabah değil de akşamları ekmeği canım cok çekiyor onuda iptal edeyim bence :)
merci cnalar not alıyorum sizleride
bende hamileyken amaaan ye hamilesin modunda gittim yemeğe alıştım ama artık tutmam lazım kendimi
sırf bu yüzden kıyafet bile almıyorum öyle dolanıyorum ortalıkta
hoşgeldin canım not ediyorum seni, hadi bakalım inşAllah başaracağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?