Anneyim Diyetteyim :)

buarada ben gündüzleri 1 saat kızımla yürüyüş yapıyorum hem kızım güneşleniyor hem de bana iyi geliyor..hızlı yürümesek de hiç yoktan iyidir

ben kahhvaltı yapmadan duramam iyi dayanıyorsun valla
o peynir zeytiin ve domates yenecek anlayacağın

Ben de berbat besleniyorum misafirler bitse evde pasta börek pismeyecek ben de kalanlar bozulmasın diye yemicem ama misafir de bitmiyor akşam insallah ikizlerimize annemle birlikte bakacak ablamiz geldi eşiyle birlikte geldi tanışmış olduk daha da bebek görmeye gelecekler var bi kismi kv.in memleketten gelmesini bekliyor o da ramazandan sonra gelecek çocuklar yaşına girecek neredeyse

buarada ben gündüzleri 1 saat kızımla yürüyüş yapıyorum hem kızım güneşleniyor hem de bana iyi geliyor..hızlı yürümesek de hiç yoktan iyidir
Yürü canım ben ilk kızımda her sabah yarım saat bazen de aksamustleri 1saat yürüdüm 10kg gitti tabi baska faktörler de vardi kilo vermemde ama o yürüyüşün de faydasını çok gördüm üstelik sabahları ekmek veya simit almaya giderdim fırına ama yine de gitti kilolar insallah yazın sicakla birlikte abur cubur yerine meyve yemeye başlarım hiç yoktan iyidir 3 çocukla yürüyüş zor oluyor hele ikizler hiç kendiliğinden arabalarinda uyumuyorlar saat 8civarı delirip sürekli agliyorlar o yuzden ramazanda yürüyüşe de çıkamam

Ben de yazayım yediklerimi de bana kızın sabah kahvaltısında kızım için tam buğday unuyla pankek yaptim bayaa götürdüm kahvaltiliklarla birlikte nerdeyse 3kibrit kutusu buyuklugunde peynir yedim öğlen 3-4kayısı ile bi avuç kadar kiraz yedim sonrasinda 1tabak bulgur pilavı ile cacık. Akşamüstü kahve yanina yaklaşık 1paket biskuvi. Aksam da misafirler gidince 1dilim börek 10-15yaprak sarması 1dilim kek. Bu arada bol bol su. Yine de 3.30dan beri ikizleri uyutmaya uğraşıyorum susuzluktan ölüyorum

Ay ben de bugün bi arkadaşa davetliydim. Bir sürü şey hazırlamış, tatlı tuzlu..Hepsinden tattım az az ama hamurişi işte Bugün bozdum diyeti. Akşam hafif yedim ama. Kahvaltıyı da hafif yapmıştım.
Yarın da kahvaltıya davetliyim bu sefer dikkatli yiyecem

Merhabaaaaaa canlar cumadan beri evden uzaktım doğru düzgün gelip yazamadim.

Yargıya çıkmayı unuttum kahvaltıdan sonra aklıma geldi
Oruç tutuyor musunuz emziren anneler

Herkese merhabaaa

Ben dun tutmamistim bugun tuttuyorum Allah kabul edersee.. dun biraz kendimi denedim sanki tutabilirim gibi geldi .Simdilik iyi gibi sahurdan baya once basladim 3lt yakin su ictimm baya guzelde yedimm.. simdilik problem yok aslinda tutulur gibi geliyo bakalim

Merhabaaaaaa canlar cumadan beri evden uzaktım doğru düzgün gelip yazamadim.

Yargıya çıkmayı unuttum kahvaltıdan sonra aklıma geldi
Oruç tutuyor musunuz emziren anneler
canım ben tutuyorum..bi sıkıntı yok çok şükür...iftarda çok yemiyorum mesela bugün 1,5 kepçe çorba 1 tabak sluu köfte salata yedim 1 dilim ekmekle..sahurda da kahvaltı ediyoruz bol yumurta eşliğinde ve bol su..
inşAllah böyle devam ederim amin

sütüm su dan çok etkileniyor bu yüzden nasipse kışın ek gıdalar döneminde borcumuzu eda edeceğim,
buara cok giremiyorum
hem bebek
hem masa başı işim
hemde yeni eve taşınacağım eşya kolileme cok vaktimi alıyor

ödem sularınızı yaptınız mı bakayım

68.6yı da gördüm ya gidecek bu kilolar. Oruç tutamıyorum ama herkes oruç tuttugundan ben de çok yiyemiyorum büyük kızımı doyururken yiyorum hemen kilolar gitmeye başlamış

ben de oruc tutmuyorum ama resmen aç gibiyim oğlum aşırı huysuz
ama akşam of off o ekmeği niye alıo ki kocam aklım hep oraya gidiyor

ben de oruc tutmuyorum ama resmen aç gibiyim oğlum aşırı huysuz
ama akşam of off o ekmeği niye alıo ki kocam aklım hep oraya gidiyor
Benim de yemeye içmeye fırsatım olmuyor normalde uyanık da olsalar annemle birer kahve yanına da bi sürü abur cubur pasta kurabiye ne varsa yerdim akşamüstü ayni şeyi eşimle yapardık e gitmez kilolar tabi. Ama şimdi annem ve eşim oruçlu dogal olarak keyif yapamıyorum yanlarında. İyi oldu insallah gider bi kac kilo ramazanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…