- 28 Haziran 2015
- 726
- 644
- 103
- 38
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
ben kahhvaltı yapmadan duramam iyi dayanıyorsun vallasabah kahvaltı yapmadım uyku daha tatlı geldi
oğlum uyudukca uyudum uyanıncada onunla takıldım
öğlen 1 kase salata
yarım tabak mantarlı makarna
ara bi elma
şekersiz bir kahve
akşam 6 kasşık sebzeli bulgur pilavı ve cacık
yatarkende süt içerim herhal
akşama misafir var , pasta yaptım yemeği düşünmüyorum
umarım tutarım kendimi
Ben de berbat besleniyorum misafirler bitse evde pasta börek pismeyecek ben de kalanlar bozulmasın diye yemicem ama misafir de bitmiyor akşam insallah ikizlerimize annemle birlikte bakacak ablamiz geldi eşiyle birlikte geldi tanışmış olduk daha da bebek görmeye gelecekler var bi kismi kv.in memleketten gelmesini bekliyor o da ramazandan sonra gelecek çocuklar yaşına girecek neredeyseKizlarrr evet dogru bildiginiz yazacaklarim hic hosunuza gitmeyecekti o yuzden yazamadimmama hep dedilerki sen emziriyosun ye sutt olsun bende peki dedimm
niyeyse bu aralar benim hic rejim yapasim yok yaa soyle bi karar versem net uygulayacagm ama hic modum yokk uf puf
Yürü canım ben ilk kızımda her sabah yarım saat bazen de aksamustleri 1saat yürüdüm 10kg gitti tabi baska faktörler de vardi kilo vermemde ama o yürüyüşün de faydasını çok gördüm üstelik sabahları ekmek veya simit almaya giderdim fırına ama yine de gitti kilolar insallah yazın sicakla birlikte abur cubur yerine meyve yemeye başlarım hiç yoktan iyidir 3 çocukla yürüyüş zor oluyor hele ikizler hiç kendiliğinden arabalarinda uyumuyorlar saat 8civarı delirip sürekli agliyorlar o yuzden ramazanda yürüyüşe de çıkamambuarada ben gündüzleri 1 saat kızımla yürüyüş yapıyorum hem kızım güneşleniyor hem de bana iyi geliyor..hızlı yürümesek de hiç yoktan iyidir
Ay ben de bugün bi arkadaşa davetliydim. Bir sürü şey hazırlamış, tatlı tuzlu..Hepsinden tattım az az ama hamurişi işteBen de yazayım yediklerimi de bana kızın sabah kahvaltısında kızım için tam buğday unuyla pankek yaptim bayaa götürdüm kahvaltiliklarla birlikte nerdeyse 3kibrit kutusu buyuklugunde peynir yedim öğlen 3-4kayısı ile bi avuç kadar kiraz yedim sonrasinda 1tabak bulgur pilavı ile cacık. Akşamüstü kahve yanina yaklaşık 1paket biskuvi. Aksam da misafirler gidince 1dilim börek 10-15yaprak sarması 1dilim kek. Bu arada bol bol su. Yine de 3.30dan beri ikizleri uyutmaya uğraşıyorum susuzluktan ölüyorum
Ben tutmuyorum canım, bebeği emziriyorum. Diyeti de bozdum gibi ya, dikkat edemiyorum şu aralar.
canım ben tutuyorum..bi sıkıntı yok çok şükür...iftarda çok yemiyorum mesela bugün 1,5 kepçe çorba 1 tabak sluu köfte salata yedim 1 dilim ekmekle..sahurda da kahvaltı ediyoruz bol yumurta eşliğinde ve bol su..Merhabaaaaaa canlar cumadan beri evden uzaktım doğru düzgün gelip yazamadim.
Yargıya çıkmayı unuttum kahvaltıdan sonra aklıma geldi
Oruç tutuyor musunuz emziren anneler
Ben hiç denemedim şu an zaten zor dayaniyorum bi de oruç tutsambayilir kalirim bi yerlerdeBende 2 gundur tutuyorum bakalim zor ama dayanabildigim kadar dayanacagim
68.6yı da gördüm ya gidecek bu kilolar. Oruç tutamıyorum ama herkes oruç tuttugundan ben de çok yiyemiyorum büyük kızımı doyururken yiyorum hemen kilolar gitmeye başlamış
Benim de yemeye içmeye fırsatım olmuyor normalde uyanık da olsalar annemle birer kahve yanına da bi sürü abur cubur pasta kurabiye ne varsa yerdim akşamüstü ayni şeyi eşimle yapardık e gitmez kilolar tabi. Ama şimdi annem ve eşim oruçlu dogal olarak keyif yapamıyorum yanlarında. İyi oldu insallah gider bi kac kilo ramazandaben de oruc tutmuyorum ama resmen aç gibiyim oğlum aşırı huysuz
ama akşam of off o ekmeği niye alıo ki kocam aklım hep oraya gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?