Anneyim Diyetteyim :)

Teşekkür ederim canim. 3 bucuk ayda 15kilo verdim sen gayet güzel gidiyorsun canim böyle devam et hafta da bir gün kendine ödül ver. Ben bazen ödül gününü uzatiyordum ama önemli olan onu dengelemek. Aksam yemegini erken yemek cok farkettiriyor gercekten. Ekmegi kahvaltida yiyorum genelde. Bazen öğleyin de yiyordum ama aksam yemiyorum ve hafif yemekler yiyorum. Uzun süredir spor da yapamiyorum ama yine de gitti kilolar. Pes etmemek gerekiyor. Kacamaklarim cok oldu artik toparlayamam deyip kendimizi salmayacagiz kaldigimiz yerden ayni tempoda devam edecegiz. Hem arada vücudu sasirtmak gerekiyor biri geldiginde bir yerlere gittigimizde illa ki dengemiz bozuluyor. Bende eylül de memlekete gidecem. Allahtan gitmeden hedefime ulastim. Döndüğüm de kilo almis olacagim ama en azindan bir iki kilo vermekle ugrascam en fazla bir ay sonra yine eski halime dönerim. Sende kendini cok kasma canim. Yememeliyim diyerek kendimizi cok sıktığımızda daha sonra saldiriyormusuz ve verdigimizden daha cok kilo aliyormusuz o yüzden abartmadan herseyden biraz ye. Evine döndüğünde kaldigin yerden devam edersin

Oo cok iyi cnm cok güzel vermissin.darisi başıma.
Bugun tarcinm bitti agzim durmuyo (
Psikolojikte olsa bana iyi geliyo.
Yontemimzn mantgi ayni senle.diyet yapmiyoruz yapamayiz da. sabah öğle guzel yiyip aksam yememek etkili ve kolay bir yöntem.cok su da ictgmden sutum de azalmadi.sut verdgmz icin rahat veriyorz bence
Haklisn cnm cok kasmaya gerek yok.vermesem de almamaya calisr sonra devam ederm.bazen muhabbetleri guzel sofralar da susluyor :))

Kızlaaaar diyetler ne alemde ben en son 68.600düm hiç bi şey yapmadan 1haftada 67.9olmuşum. Sadece 9dan sonra bi şey yememeye çalıştım ama arada kuruyemiş falan yemişliğim de var 1eylül itibariyle okul açıldı gidip geliyoruz inşallah az daha dikkat edersem bu hafta da yarım kilo gider en azından bayramda daha rahat kıyafet bulurum :)))) bayramdan sonra yarım kilo 1kilo derken 2aya fazla kilolarım gider inşallah

Maşallah canim çok iyi gidiyorsun böyle devam edersen kisa zamanda hedefine ulasirsin bende gecen hafta 57.200 düm bugün tartildim 56.400 geldim birşey yapmadan da gidiyor artik kilolar

Merhaba bende subat annesıyım 28 kilo aldim dogumdan sonra 73 kiloydum ve grm gitmedi son bir aydır diyet yapıyorum 68 dustum 2 bucuk haftadir kilo veremiyorum Emzırmiyorum

Slm lar kizlar
kilo verenlere tebriklerr

bende 73 kusurlerdeydim kac aydir sabittim simdi 72 kusurlerdeyim Kahvenin cayin yanina vir zivir i yemesem daha iyi olacak bide en onemlisi aksam 6 veya 7 den sonra bisey yememk ama esim saolsun elinde biseylerle geliyo hep odaya yiyo karsimda gelde yeme

hadi toparlanalim yazalim surekli destek yemeyelim gitsin kilolarr

beeen geldim hemde aynı kiloyla
mağzaya gittim baktım o da neeeee girdim depresyona dedim oğlumun doğum gününe kadar vericiğim
bayram sonrası için
no
yes

Merhaba güzel Anneler bende 76 kiloyum bi 65 olsam şimdilik yeter. 2 gündür aç yatıyorum diyebilirim gün içinde dikkat ettiğim söylenemez ama en azından akşam abartmim diyorum.

Merhaba güzel Anneler bende 76 kiloyum bi 65 olsam şimdilik yeter. 2 gündür aç yatıyorum diyebilirim gün içinde dikkat ettiğim söylenemez ama en azından akşam abartmim diyorum.

yemeden yaptığın diyet verdiğin kilolalar en ufak şeyde tekrar gelir
düzenli yiyerek vermen lazım

OTE="huzurunmeraklisi, post: 48015963, member: 707437"]yemeden yaptığın diyet verdiğin kilolalar en ufak şeyde tekrar gelir
düzenli yiyerek vermen lazım[/QUOTE]
Merhaba yemiyorum derken akşam yemeğinden sonra bişey yememeye çalışıyorum. Bide gün içinde abur cubur tarzı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.

bugün sabah 2 bardak su içtim
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta kibrik kutusu kadar beyaz peynir 2 dilim ekmek ve çay içtim
ara öğünde 1 elma yedim
akşam yemeği tavuk salatası yarım bardak ayran
şimdi de bir kahve içtim
günü kapattım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…