Anneyim Diyetteyim :)

Abur cubur yiyemeyince ve öğlen de sadece çorba içinde gram gram gidiyor kilolar 68.6yi gördüm bugün inanamadım kac defa çıktım tartıya. 68.6 68.6 68.6 çıktı yine

ben 68 kiloya düşsem zil takıp oynarım
nişanlandığımda 66-68 arası gidip geliyordum..inşAllahh o günleri tekrar göreceğim amin

Selam annislerr
Kizlar birakmayalim burayi yazalim ne yiyosakk.. en azindan insan yazdikcahata larini goruyor.
Sabah; 1 bardak sut omlet 5 zeytin az peynir 2 dilim beyaz ekmek
Ara;1 tane cikolatali gofret

Aksam;1 tabak corba.az nohut yemegi az ekmek 2 hurma
sekersiz cay :)
1.5 lt falan su

ama suan sut az gibi bugun cok yemedim suda cok az oldu hemen etkilendi..yarin daha bol su ve saglikli yiyecekler insallah:)

65 kilo ile hamile kaldım 80ile doğum yaptım 10 gün içinde 70e düştüm ve sonraaaa ye süt yaparlarla 75i gördüm şuan 73üm ve ilk hedefim 65i görmek sonra 60inşallah beni de ekler misiniz listeye lütfen:)

Aaa herkes burdaymışşşş ben nasıl kaçırmışım bu grubu yaa :)

ramazandan dolayı saldık biraz
ya da baya bayaaaaa saldık

hadi bakalım inşallah hedeflerimize ulaşırız

hala çok yiyorum hala yatana kadar yiyorum iş yaparken gidip gelip bi sey atistiriyorum bol kalorili yiyorum ama yine bi yarım kg gitmiş

Ben buraya yazamiyorum canim ama baya kilo verdim 73 kiloyla baslamistim. Hedefim 58. Şimdi 59.700 oldum cok az kaldi. Bende merak ediyordum kizlar ne yapti diye ?

Bugün acayip gaza geldim kızlar ve bugünü şişman hayatımın son günü ilan ediyorum.. Şuan 73 kiloyum boyum 170 ve ilk hedef 65 sonrası 60 inşallah.. Hadi hayırlısı bakalım

Uww maaşallah kız aferin sana nasıl başarıyosun kısaca anlatır mısın??

İlk başladığımda beyaz ekmeği bıraktım ve sayısını azalttım. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum öğle akşam ekmek yemiyorum. Öğleyin menemen tarzı bir şeyler varsa bir tek o zaman yiyordum o da en fazla iki dilim. Yemeğin yanında yeşillik salata olunca doyurucu oluyor. Çayın yanında çok olmasa da atıştırmalıklar yiyordum bu alışkanlığımı da bıraktım. Akşam yemeğini erken yemek çok önemli gerçekten farkettiriyor. Akşam 18 de yemeğimi yiyordum ve 20 den sonra meyve dahil hiçbir şey yemedim. Acıktığımda süt ya da ayran içtim yoğurt yedim. Meyveyi öğle saatlerinde yedim ki gün içinde aldığım kaloriyi yakayım diye. Yemeklerimin çoğunu zeytinyağıyla yaptım. Biraz kilo verdikten sonra platese başladım. Yürüyüş yaaptım. Şu an spor yapmıyorum çalıştığım için vaktim olmuyor. Sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah sizlerde hedefinize ulaşırsınız canım

İnşallah canım ya çok iradesiz oldum hamileliğimden beri valla eskiden çok kolay kilo veriyordum inat edip şimdi emziriyorum nasılsa deyip erteliyorum hep. Şimdi termal tayt sipariş ettim farmasiden onun da yardımıyla hızlı bikaç kilo versem bayağ motive olucam. İlk yapmam gereken saat 6dan sonra yememek sanırım dün gece 1de atıştırdığımı düşünürsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…