- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Aaa herkes burdaymışşşş ben nasıl kaçırmışım bu grubu yaa :)
65 kilo ile hamile kaldım 80ile doğum yaptım 10 gün içinde 70e düştüm ve sonraaaa ye süt yaparlarla 75i gördüm şuan 73üm ve ilk hedefim 65i görmek sonra 60inşallahbeni de ekler misiniz listeye lütfen:)
İnşallah canım inşallah ya :) :)ramazandan dolayı saldık biraz
ya da baya bayaaaaa saldık
hadi bakalım inşallah hedeflerimize ulaşırız
hala çok yiyorum hala yatana kadar yiyorum iş yaparken gidip gelip bi sey atistiriyorum bol kalorili yiyorum ama yine bi yarım kg gitmiş
kendime ne zaman ket vursam evde terör estiriyorum henüz ruhum diyete hazır değilo hala lar bende de var anacım nolacak bu halim
Sorma Can'ım unutmuşuz valla , kilo da veremedim bu süreçteUnutmusuz burayı
Sorma Can'ım unutmuşuz valla , kilo da veremedim bu süreçte
huzurunmeraklisi , S serppp , chocolate19 ve ismini sayamadığım diğer kızlarrr, nerdesiniz ?? Gelin grubu canlandıralım tekrar. Grup sayesinde verdiğim 1, 2 kiloyu da almadan, üstüne daha da vererek mücadelemizi sürdürelim
Haydi kızlarr birbirimizi gaza getirmeye devammmm
Uww maaşallah kız aferin sana nasıl başarıyosun kısaca anlatır mısın??Ben buraya yazamiyorum canim ama baya kilo verdim 73 kiloyla baslamistim. Hedefim 58. Şimdi 59.700 oldum cok az kaldi. Bende merak ediyordum kizlar ne yapti diye ?
Uww maaşallah kız aferin sana nasıl başarıyosun kısaca anlatır mısın??
İnşallah canım ya çok iradesiz oldum hamileliğimden beri valla eskiden çok kolay kilo veriyordum inat edip şimdi emziriyorum nasılsa deyip erteliyorum hep. Şimdi termal tayt sipariş ettim farmasiden onun da yardımıyla hızlı bikaç kilo versem bayağ motive olucam. İlk yapmam gereken saat 6dan sonra yememek sanırım dün gece 1de atıştırdığımı düşünürsek :)İlk başladığımda beyaz ekmeği bıraktım ve sayısını azalttım. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum öğle akşam ekmek yemiyorum. Öğleyin menemen tarzı bir şeyler varsa bir tek o zaman yiyordum o da en fazla iki dilim. Yemeğin yanında yeşillik salata olunca doyurucu oluyor. Çayın yanında çok olmasa da atıştırmalıklar yiyordum bu alışkanlığımı da bıraktım. Akşam yemeğini erken yemek çok önemli gerçekten farkettiriyor. Akşam 18 de yemeğimi yiyordum ve 20 den sonra meyve dahil hiçbir şey yemedim. Acıktığımda süt ya da ayran içtim yoğurt yedim. Meyveyi öğle saatlerinde yedim ki gün içinde aldığım kaloriyi yakayım diye. Yemeklerimin çoğunu zeytinyağıyla yaptım. Biraz kilo verdikten sonra platese başladım. Yürüyüş yaaptım. Şu an spor yapmıyorum çalıştığım için vaktim olmuyor. Sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah sizlerde hedefinize ulaşırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?