• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim Diyetteyim :)

Valla benim tek çözümüm gezmek. Gezince unutuyorum yemek yemeyi. O da havalar böyle kotuyken ve 3çocuğun uyumadigi ve ayni zamanda keyfinin yerinde oldugu bi anı yakalamak oldukça zor. Bana da misafir geldi hem hediyelerini almışlar hem de her gelen bi şey yapmis getirmiş ev yiyecekten gecilmiyor. Tatlilar da bozulmasın diye yiyesim var. Ama hepsini toplayip yarin kardesime goturcem

Sorma o tatlı olayı bende de vardı. Geçen gelen misafirlere yaptığım ikramlardan kalanları bir güzel götürdüm:kk77: koca tepsi yenir mi yedim rahatladım. Nasılsa dikkat etmeye başlayacam diye evde tatlı abur cubur ne varsa bitirdim.:olamaz:
Kocama da dedim daha da eve abur cubur çikolata alma, ben alırsam engel ol diye. İnşallah başarılı olabiliriz :halay:

Sorma o tatlı olayı bende de vardı. Geçen gelen misafirlere yaptığım ikramlardan kalanları bir güzel götürdüm:kk77: koca tepsi yenir mi yedim rahatladım. Nasılsa dikkat etmeye başlayacam diye evde tatlı abur cubur ne varsa bitirdim.:olamaz:
Kocama da dedim daha da eve abur cubur çikolata alma, ben alırsam engel ol diye. İnşallah başarılı olabiliriz :halay:

bizim evde dolu imha edesim var :D acaba diyorum yarın hepsini yesem pazartesi tartı günü ile hayata sıfırdan başlasam olur mu :D

Günün raporu

sabah
2 kızarmış yumurta - domates - salatalık - 2 ince dilim salam -
2 dilim ekmek

öğlen meyve

akşam (saat 5 de)
6 kasık ıspanak
bol salata
2 köfte

bizim evde dolu imha edesim var :KK70: acaba diyorum yarın hepsini yesem pazartesi tartı günü ile hayata sıfırdan başlasam olur mu :KK70:
Sakınnn yapmaa canım:stop::KK20: İsraf olmasın, boşa gitmesin diye diye böyle olduk. İlk haftalar zaten o son lokmaları vermekle geçiyor. Yeme Can'ım eşine söyle gizlice sen görmeden yesin :)) :kk77: :dondurma:

Insallah canım bizim ev hala ikramliklarla dolu tutuyorum kendimi ama yine de yiyorum geri kalani götüreyim de kurtulayim

Çok şükür canım gelen nerdeyse bütün misafirlerim yemin verdirerek kendi çayını kendi aldi ekstradan bi de pasta kurabiye vs getiren de oldu. Bi de kucagimdaki çocuğu alıp azcik rahat et diyip zorla otutturdular koltuga
o misafirler bana da gelse ya:hamarat:

günün raporunu vereyim bendeEn Büyük TÜRKİYE
sabah kahvaltıdan önce bitki çayı
kahvaltıda(10:30)
1 dilim tam buğday tost ekmeği,2 kb.beyaz peynir 5 zeytin 2 yumurta,salatalık domates ve bol yeşillik(limonlu),2 bardak açık şekersiz çay
saat 1 de küp küp doğranmış 1 tane yeşil elma (üstüne bol tarçın)
saat 4 te yiyebildm öğle yemeğimi komşunun mevlüdü vardı sarktı oyğzden (yemeden kaçtım:halay:)
8 kaşık sebze yemeği 1 dlim tam buğday tost ekmeği 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt ve yağsız salata
saat 6 da yine elma(aynı şekilde)
birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim öğle yrdiğimin aynısı ama salata yapmayacağım bu sefer
saat 10 gibi bir bardak süt ve galeta
buarada mevlütte yemediğimi anlayan komşum bi tabak dolusu tavuklu pilav getirdi..emek vermiş göz hakkı diyp 1 tatlı kaşığı yedim
:kk77:

Hayirli aksamlar kizlar :) menü bildirimimi yapayi hemen
Sabah
1dilim ekmek,1kk peynir
2has.yumurta,5zeytin
Salatalik,yesillik
1bardak süt
Ara
Rezene cayi,badem,ceviz,hurma
Öğle
Elmali,yulafli,tarcinli yogurt
Aksam
1 bucuk kase corba
2 tane biber dolmasi(bir tanesi cok minikti)
Yesillik

Birazdan rezene cayimi icecem bir saat sonra da tarcinli sütümü icerim
2.5lt su spor birazdan yapilacak :KK76:

günün raporuEn Büyük TÜRKİYE
sabah kahvaltıdan önce bitki çayı
kahvaltı ettiğimde öğle ezanı okunyordu gece hem eşimi bekliyim hem ütü yapiim dedim sonrada bebek uyanınca uyuduğumda saat 5 idi.
2 dilim tam buğday tost ekmeği,2 kb.beyaz peynir 6 zeytin 2 yumurta,salatalık domates ve bol yeşillik(limonlu),2 bardak açık şekersiz çay
saat 3 buçukta yarım elma yedim(tarçın serpip üzerine)
saat 5 te 5 kaşık sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday tost ekmeğ,peşinden de muz yedim..melül melül baana bakıyordu dayanamadım:rolleyes:
az öncede akşam yemeğimi yedim 8 kaşık makarna
saat 9-10 arasında 1 galeta ve 1 bardak light süt içeceğim nasip olursa:KK25:

Ben dün yazamadım annemlerdeydim, öyle olunca düzen şaşıyor ne yazık ki. Bugün yediklerim;

Aç karna 2 bardak su
Kahvaltı: Haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin, domates, salatalık, dereotu
Şekersiz açık çay

Ara: meyve, kuru incir

Öğlen; kabak yemeği, yoğurt , az pilav

Akşam; türlü, 3 dilim tam buğday ekmeği, ayran

2,5 litre su 2 bardak rezene, 1 bardak karışık bitki çayı
Bu saatten sonra da su içer , en fazla bir tane meyve yerim :KK72:

Sabah
2dilim ekmek,5zeytun
2has.yumurta,1kk peynir