Allah bozmasinAnnem, meleğim diye kayıtlıdır telimde. O derece aşkım benim, aşığım aşık :) Keşke bi tutam kv de anacığım gibi olsa. ..
İnşallah Rabbimden tek dileğim bu. Ben ve benim gibilerin iyi, mutlu yaşam sürmesi.Insaallah cok uzuldum guzel anlatmissniz o kucucuk kalp ben kendimi okadar karisik ifade ediyorumki yazi dilinde.ben kucukken hep sagir olmk isterdim kizgnlikla sonra buyudum annem yilan gbi dilin var diyo sagr ve dilsiz olmk diyorum yani bi an oyle geciyo mantikli dusunemyrm kendim icin pek.insaallah cok guzel gunler yasarsiniz
Aminn.İnşallah Rabbimden tek dileğim bu. Ben ve benim gibilerin iyi, mutlu yaşam sürmesi.
Amin amin :) kv nin halini bozsun da ısı ayarları sıcağa dönsün inşAllah bozmasin
Benim annem disardn bakinca mazlum ama gelgorki benim omrumu yedi ve cok insn bunu kullandi annmle aramn acilmdna sebp oldular simdi onlr cocuklrna toz kondrmuyo benim annem babam oldu donemde bile basklrnn agxna bakar benim ustumr gelirdi o hep elalemi dusunur vr bizim kavgalrmiz genlde elalem yuzunden surekli beni bi kaliba sokmya calisyr p uzulmsn die cok katlndim saygszliklr gordum haddi olmyn insnlrn hayatima mudahele etmsne izin verrdi ben tepkimi koyunca saygisz hircin ve kotu olarak yarglndim
53 yasinda,liseyi bitirince evlenmis.baskalarina cok anlayisli modern :) bana boyleCanım annen kaç yaşında ve kaç yaşında evlenmiş?Benim annemin annesi yani anneannem de öyle biraz başkaları ne der hep düşünür.Elin kızı dandik bir çikolata getirsin mesela ondan degerlisi olmaz biz her işini yaparız ne gerekiyosa alırız filan gözü görmez umrunda olmaz sevgi göstermez . Sanırım küçükken onlarda sevgi görmemiş çocuk yaşta evlendirilmişler neler çekmişler o yüzden o psikoloji deki insan böyle oluyor demek ki.
Aslnda bazen ozel bi sebep bulamiyorum ben.beni atip kendi evladini kotu gorup baskalrini benimsiyo.ve cok ustlerine dusuyo.be neler yasamisim ama anne babasi kavga eden baska kizin psikoljsni anlyabiliyo, annesi cok despot olan bi kizi ama anne baba kavgasi gormemis yani herkesin iste kendine gore sorunlari var.ama benim yasadiklarimi sadece kendi yasamis gbi davraniyo.baska annelrden huy kapmaya basladi yeni adetler cikariyo.despot olmaya calisiyo.despot degil sadece bazi konulrda cok baskici yada yorumlayamiyom artik.sigara iciyorum ictmi biliyo gozetleyip yakaliyo azarliyo onun istedg sadece onu dinleyip tamam qnne dicem .sokakta o onden gitii ben baya arkada goremez arksna donse mesela beklyo ve azarliyo terbiyesiz edepsiz biri gorcek elinde sen cok basit kiz olmaya basladin.yani tek takintisi basklri sigarann bana verdi zarr degilCanım annen kaç yaşında ve kaç yaşında evlenmiş?Benim annemin annesi yani anneannem de öyle biraz başkaları ne der hep düşünür.Elin kızı dandik bir çikolata getirsin mesela ondan degerlisi olmaz biz her işini yaparız ne gerekiyosa alırız filan gözü görmez umrunda olmaz sevgi göstermez . Sanırım küçükken onlarda sevgi görmemiş çocuk yaşta evlendirilmişler neler çekmişler o yüzden o psikoloji deki insan böyle oluyor demek ki.
Allah bozmasin anlatcak mecalim yok fakat cok yazdim yukarilrda amaAllaha sukur genelde iyi anlasiriz.
Sorununuz ne ki
Okumadim k.bakmayin bir alinti okudum sadece annemde sizin gibi bir evlatti anneannem elalemin lafiyla bir kaba koymaya calisirdi. En sonundada kocaya verdi hayatini mahfettiler ama o bizim hayatimizi maffetmedi. Bu yonden sansliyim. Sehir degistirme imkaniniz varsa ozlerse bu davranislari biraz daha tolere edilir bir hale gelebilir.Allah bozmasin anlatcak mecalim yok fakat cok yazdim yukarilrda ama
Yok estagfirullah siz k.bakmayin sehir degstrme imkanim yok isterdim ama annem bana bagrsada bensiz yapamicak biri.cok duskun.ama bagrr cagrr ezer kendimi savunma hakki vermez.keske biraz soguk olsydi ama ustmede gelmsydi.iste cesit cesit dert var.etrafmzda dengesiz cok iyi gozuken ama kullanan.Okumadim k.bakmayin bir alinti okudum sadece annemde sizin gibi bir evlatti anneannem elalemin lafiyla bir kaba koymaya calisirdi. En sonundada kocaya verdi hayatini mahfettiler ama o bizim hayatimizi maffetmedi. Bu yonden sansliyim. Sehir degistirme imkaniniz varsa ozlerse bu davranislari biraz daha tolere edilir bir hale gelebilir.
Allah yardimcimiz olsun bizden kiymetli hicbisey yok,insani zorla kotu yapicaklae birgunSen de benim gibisin aileden akrabalardan bi sürü laf işitip kör sağırı oynayıp sonra patlayanlardan...şu ara yine sabır taşımın çatladığı dönem..kızkardeşimle annemle tartıştık yine.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Ben annemle geçinemiyorum esasında ama kızkardeşim de şehir dışından geliyor arada annemi taklit ediyoe evde resmen
O sebepten canımdan bezdriyor
Bi insan ablasına o kadar bağırır mı ya da o kadar karışır nı ya had bilmez saygı bilmez
En son dün sinirden bardağı yere attım kendim de şok oldum ... Ama nasıl rahatlatıcı bişeymiş yine de üzüldüm o derece kontrolden çıkmış olmama çok
Sonra da geçmiş karşıma gğlüyor bu daha başlangıç diyor
Kardeş değil şeytan gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?