Anneyle anlasamama

Benim annem her şeyimdir, en yakın arkadaşımdır her şeyimi ona anlatırım en güvendiğim insandır. Ama tabi arada tartışmalar çıkıyor normal olarak :)

Ben evlilikten cok korkuyorum ama en cok bi kizim olsun istiyorum. Kizim olursa onu koklar operim onu ne kadar sevdigimi hep hissettiririm diyorum. En korktugum sey su hayatta anneme benzemek. Hatta fiziksel olarak benzettiklerinde bile sinir oluyorum.
dolmusta otobuste falan kucuk bi kizla annesini gorunce cok duygulaniyorum hele boyle sevecen ilgili bi anneyse. Gozlerim doluyor hemen aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Cunku ben hic sevkat gormedim annemden. Agzindan bi kziim kelimesi bile cikmadi. Hic sarilmadi bana. Simdi de olmuyor iste ne kadar ugrasirsm ugrasayim ailemi sevemiyorum. Annem herkese guler yuzludur komsulariyla falan sen sakraktir ama benimle oturup da insan gibi yarim saat konsmuslugu yoktur mesela.
ne bileyim iste...

Aynen ya sohbet edemyoruz bugun bayram ve kirginim oda bna kirgin ama bi insnn ustunede bukdr gelinmezki opmek gelmiyo icimden elini opmedim sarilmk istedmde uzak drdu gecende simdi napim ben incir cekirdegni doldrmyn seylrdn ustume geliyo yakinimzda annesyle sorunlu bi bayan var hergun gorustmz komsu yakin yillrdr bi aile gbiyiz ama bu kisi sinsi kendsi anneme kendi annesni anltr annem dinler moral verir seni cok uzuyo annen filan der.annesi geldnde annem onu över hatta bi ortamda surekli x ablayi över x abla kendi annesnn gozune girmek icin beni kotuler y nin soyle huyu var y de soyle ve uyduruyo oyle huyum yok ki olsada ne gerek var herfirsatta bana saldryosun.ben alttan alyrm onada uzulurdum annesyle sorunlu diye ama o annmle arami aciyo beni anneme geciyo

Zaten bna encok zarari dokunanlr yipratanlr yakinimda olanlr ama hani dost gbi ama fitne fesatlik dusunenler. X kisi her firstta durup dururkrn y nin soyle huyu var iste cok garibime gdiyo filan gbi sorguluyo ilk tanistmzda sohbetmzde guvenle ilgli bi konu oldu kimseye guvenmedimi soyledim sahsna bisi demedim zaten akli basnda konusablen biriyim cok sukur.bu kiside istedgyle istedig gbi konusr yillr sonra bi baktim durup drrkn ayni ay icinde farkli ortmlrda insnlra bunu soyledi yok insn ilk tanistna ben kimseye guvenmm dermiymis.sohbet ederkn konu guvene geldi hayat felsefemiz vs.yani durup durrkn o bna bisey deyip kimseye guvenmm demedim bu kisi benm daha sonra yasadim kotu gunlrdn faydalanip ama uzuluyomus gbi gozukup boyle uyduruyo.kaldi ki bigun dicem onun iddia ettgi sey olsaydi dahi senn bu davrnislrn surekli beni basklrnn yannda rencide etmye calismn guvenilmick biri oldnu kanitldi

Ben oynamyi sevmiyorum sinsi olamiyorum ama insnlr cok guzel oynuyo ben annem bunlra sahit ama onemli gormuyo ama benim onla iletsimrme karisyo.biz annem o ben oturr surdn burdn konusrz ben onu cok dinledm o bni.birinin bana yaptig konusmlri anlttim bi bayanin calisiyo para kazaniyo die surekli hava attigni benim kimseyi hayatta kucumsemedimi oyle hakkim olmadini x kisi diger kisiyi kiskndmi ima etti anneme kendsnn hic boyle seylre takilmdni kinci filan olmdni soyledi benim konusmlrmdan sonra bna dedigi laf kimseyi kucumsemyon ama herfirsatta universte mezunu oldnu soyluyosun.bu tamamen onun gozune batmasi.ben kimsenn kimseden ustun oldnu dusunmuyorum ama evhanimlarinnda bilmm kac cesit yemek yapip her firstta bunu dile getrmelri beni kendlryle kiyaslamasi yani elinde neye sahip olan oldugu seyle hava atiyo :)bende bu kisiye her firsatta laf soktgnu soyledim ve anneme kirildni soylemis banaysa o an ohh sefam olsn dedi .zaten annme kirildmi birilrine yada anlmsi icin bak gozunu ac nasl yaklsiylr bna dedimde sen boyle kusur ararsan kimse olmz yannda diyo.kusur aramiyorum sadecr o insnlr neden kendi hayatina bakmiyo neden surekli benle ugrasiyo diyorum kavgaci diyo hakaretlr nefretle bakiyo annem.

Ben annemle arkadas gibiyim..
Evlenmeden önce elbette tartismalarimiz oluyordu ama bir saate unuturduk...

Ya Konu sahibi Allah aşkına 2 nokta virgül bişey koy. . yazıyorsun ama boşuna yazıyorsun yani okunmuyor

iyi gibi gözükür ama değildir .kompleksli ve içi dışı bir olmayan bir kadın benim annem .bende sadece onun bu karakterine ayak uydurmaya ve saygılı davranmaya çalışıyorum.çünkü kızımın üstünde emeği var.mutlu değilim onla.başkaları için yaşıyor.samimiyetsiz. güzel anne kız ilişkilerini kıskanıyorum

Evet kalbim soguyo ama ilitmaya calisyom bende.bazen iyiyiz bi kac saat.yada bilmiyorum artik cunku farkli bi yonden bakmk icin ugrasiyorum yakinlsyorum snra yine ayni.

Elestirmiyorum yanlış anlamayın meraktan soruyorum ama nedir sizleri bu kadar anneden soğutan .
Agzmdn cikan sozlere mudahale etmesi,yillrdr yannda destek olup dertlrine ortak olup onun benim pskilojmi hic onemsememesi,olup bitmis olaylari bin defa yanmda konusup basklrna anlatip( bu cocukluktan beri devam etti suan yasim 28)saatlrce tekrr bna yasatilmsi butun bunlar olurken agldgmda dayanamyrm konusmyin diye azarlnmk, asagilanmak ve yanndaki kisilerinden bunu yapmsna izin vermesi,ve babami kaybettgmde insnlrn anlyssz harektlrne tepki koydmda kafami dinlemek istedimde saygisiz adi oldum herzmn dizinn dibinde otrmami ve benim yanmda dertlrni acilrni konusmk istedi bunlr bi sefer degil yillrca surdu.ve simdi otrup dertlesmyrm ve bi ortmda biri kslkip bna laf soylednde sus diyo.surekli basklrnn kalbini dusunuyo ben zaten kimseye satasmm ama bna yorum yapilip kendi egosunu tatmin eden insnlr icin beni harcadi.akrabalrimizn kizlari bunlra maruz kalmdi bana herkes diliyle saldrrdi amnmle tartsrken.babami kaybedince bile sanki aciyi yasayan ben degilim elalem.oysa tek istedim bna satasilmamasi iyi niyetli gozuken cok kotu insnlr var.ve onlr icin ben annmle kotu oldum.annemin herzmm yannda olmasam ki yannda olup binlrce anlttigi kavgalri dinlemek zorunda degildim.surekli ne yapsm ayip diyo herseye ayip benim enck kanadimi kiran,herkesn bna durup dururkn laf soylmsni norml gorup kendmi savunmami istememesi ve hepsi gunluk bos konular.

Allah yardım etsin canım herkesin derdi kendine çok büyük. Başka nickle anlattığım bir konum vardı, onu bulursam özelden yollayim sana. O konu dışında da annemden neler babamdan neler çektik kardesimle bir bilsen. Anne babayla imtihan olanlardaniz. Ama hala sesimi çıkarmam. Bir dediklerini iki etmen.
Bir arkadaş demiş ya anne kızlara ozeniyorum diye bize de ozenirler çok. Ozenilen ilişkiler her zaman birinin aşırı fedakarlığı ile oluyor. Sen de sabredeceksin, kötü kadın bile olsa 9 ay karnında taşıdığını odeyemezsin der Peygamberimiz. Elbet zor hayırlı evlat olmak ama mükafatı büyük. Rabbim için sabredeceksin o zaman ağır gelmiyor hiç bir şey.

Tabi atin.simdi disari cikiyorum aksm okuyabilirim.ilginiz icinde sagolun.ben artk sinirlrm yiprandigi icin anneme kotu konusyrm.cok yalvrdm ona anne dayanamym diye gerci yine fayda etmiyo aymi

Tabi atin.simdi disari cikiyorum aksm okuyabilirim.ilginiz icinde sagolun.ben artk sinirlrm yiprandigi icin anneme kotu konusyrm.cok yalvrdm ona anne dayanamym diye gerci yine fayda etmiyo aymi
Onun soylediklrne yine dayanirim ama basklrni tepeme cikartyo ezik gorylar bni.yasi benden kucuk olanlar bile buna sabretmicem dogurdu ama yaratmadi.eziyetim yok kotulugum yok bari kendmi basklrna savunmama karismasin bu cok agir

Canim bende anlasamam annemle.evliyim hayatima saygi duymaz tesetturluyum diye demedigi laf kalmadi (bu arada kendi de kapali 5 vakit namaz kılar) kavga ettik 3 ay gorusmedim.esime beddualar eder.logusaligimi burnumdan getirdi.varsa yoksa oglu o da annesine duskun.ben evlendim kurtuldum.Allah yardimcin olsun.annen bile olsa ezdirme kendini.

annelerimizin çok ortak yönü var. evli değilsiniz sanırım.bir de o versiyonu var işin şimdiden hazırlayın kendinizi. para vermediğiniz için kötü olmalar.ben sana bir şey almıyorum mu zaten demeler.sizin paranızla size ait olmayan hayaller kurulması,birden bire seninle 2 laf edilmiyor demeler(30 yıl boyunca temcit plavı gibi aynı şeyleri dinleyince insan iki laf edilmez hale geliyor).

Cok haklisiniz.Allah yardmcmz olsun.sabir versin ezdrmeyelim dogurdular ama yaratmadilar haşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…