Başınız sağolsunAnnemi kaybettiğimde bi olay olduğunda dur hemen anlatmaliyim diye kaç keretelefonu elime aldım sayısını hatırlamıyorum yada kaç kere dertlestim
Çünkü onunla konuşur dertlesirdim başka kimse yoktu
Zamanla o yokluğu alışiyör insan
Çok TatlısınızEee bu ben
Yolda falan da konuşurum sabah erken kimseler yokken
Kendimle konuşmucam da kiminle konuşucam
En iyi arkadaşım kendim :)
Evet tamda bu sürekli hayal alemiHayal kurmayı seven, hayalperest ve duygusal bir insansiniz.
Bana da normal geldi.
Ben hep konuşuyorum amannnn boşver aşılırsınMerhaba arkadaşlar evet itiraf ediyorum galiba çıldırdım önce kendi kendime sıkça konuşuyorum onu geçtim çıldırdığımı düşündüğüm konu şu ki eski erkek arkadaşımla konuşuyorum ona bişeyler anlatıyorum bıktım bu durumdan kendimi uyarıyorum neden böyle yapıyorum ne yapcam bennnn
Yaşamak istedikleriniz üzerine daha cok konuşuyorsunuz dimiEvet tamda bu sürekli hayal alemi
Evet çok doğru özlüyorum onu yarım kaldı herşeyeskı erkek arkadasınızla yasadıklarınız bellıkı yarım ve eksık kalmıs
onu ozluyorsunuz
tum mesele bu
Evet aynen rahatlıyorum düşündükçe :)Aa aynı ben!
Sıkı fıkı olduğum kuzenim ve en yakın arkadaşımla da konuştuğumu hayal ederdim sıkça.
Şöyle ki ;
Bir olay var.Onu hayalimde arkadaşıma anlatıyorum.O da bana cevap veriyor,tepkilerini filan hayal ediyorum.
Sonra bana bi rahatlama geliyor.Derdimi,sevincimi paylaşmışım gibi, sanki gerçekten konuşmuşcasına...
İşte böyle ruh halleri içinde olurdum eskiden.
Eski sevgili ile de olurdu ama şimdi o konulara girmeyeyim,evli barklı halimle
Evet aynen öyle galiba hala seviyorum onu ondan bütün bunlarAyrılalı ne kadar oldu? Çok özlediğiniz için oluyordur yüksek ihtimalle. Bende buna benzer bir durum yaşamıştım. Benim ki daha garipti. Ayrıldıktan sonra ona sormak istediğim şeyleri falan rüyamda soruyordum, konuşuyordum. Mesela yarın okula ne giysem şu kazağım olur mu diye soruyorum o bana hayır şu renk olanı giy o daha çok yakışıyor falan diyor. Resmen günlük sohbet eder gibi sürekli rüyamda konuşuyorduk. Daha garibi bir yere gittiğimde oda oraya gelecekse bunu hissedip yanımdakilere söylüyordum. Aynı mahalledeydik biz bu arada. 5-10 dakika içinde ya oraya geliyordu ya ordan geçiyordu. En garip olanı anlatıyorum. Saat gece 3 falan. Arkadaşımla yurttayız. Camdan dışarıyı izleyip müzik falan dinliyordum. Arkadaşıma bak şimdi geçecek dedim. Arkadaşım saçmalama bu saatte mi dedi. Yemin ederim geçti. Bende arkadaşlarım da korkuyorduk artık nasıl oluyor bu diye. Benim yengem bilinç altı uzmanı, ona anlattım. Tabi ki bir açıklaması varmış. Çok özlediğim ve hala sevdiğim için farkında olmadan tüm enerjimi ona yönlendirip telepatik bağ kurmuşum. O yüzden yoğun bir şekilde onla alakalı şeyleri hissediyormuşum. Yani bunu şöyle düşünün hani bazen biri tam aklınızdan geçerken ararya aynen öyle. Zamanla onu unutunca geçiyor merak etmeyin. Sizde özlemeyi bırakınca konuşmayı da bırakacaksınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?