Anormal miyim

Annemi kaybettiğimde bi olay olduğunda dur hemen anlatmaliyim diye kaç keretelefonu elime aldım sayısını hatırlamıyorum yada kaç kere dertlestim
Çünkü onunla konuşur dertlesirdim başka kimse yoktu
Zamanla o yokluğu alışiyör insan

Başınız sağolsun

Ben hep konuşuyorum amannnn boşver aşılırsın

Bitmeyen bir öfke ve yüzüne birseyler çarpmadiysaniz (laf) ondan olabilir

Evet tamda bu sürekli hayal alemi
Yaşamak istedikleriniz üzerine daha cok konuşuyorsunuz dimi
Gerçekte de gerceklestirin, istediklerinizi yapin daha rahat ve özgür davranin kendinizi kasmayin tek tavsiyem bu)))

Ben hiç susmuyorum hep birileriyle kafamda konuşurum..
Sen yeni başladıysan ondandır alışırsın zamanla :)
Bence Gayet normal bi olay
Hatta kendi kendine konuşmayan insanlarda bi problem olabilir :)))

Bende bazen kendi kendime konuşurum. Genelde biriyle tartıştıysam ona saydiririm sanki o duyuyormuş gibi. Ama çok rahatlatiyor insani

Benim sık sık yaptığım bi şeydir bu.. iyi geliyo.. dışarıdan gören anormal karşılar evet, ama bence müthiş bi rahatlama yöntemi

eskı erkek arkadasınızla yasadıklarınız bellıkı yarım ve eksık kalmıs
onu ozluyorsunuz
tum mesele bu

o bende de oluyor birseylere gulerim hatta bunun farkindaysan sıkınti yok...doktorun biri oyle demisti eger fakinda degilsen sıkıntılıymiş

Aa aynı ben!
Sıkı fıkı olduğum kuzenim ve en yakın arkadaşımla da konuştuğumu hayal ederdim sıkça.

Şöyle ki ;
Bir olay var.Onu hayalimde arkadaşıma anlatıyorum.O da bana cevap veriyor,tepkilerini filan hayal ediyorum.
Sonra bana bi rahatlama geliyor.Derdimi,sevincimi paylaşmışım gibi, sanki gerçekten konuşmuşcasına...

İşte böyle ruh halleri içinde olurdum eskiden.
Eski sevgili ile de olurdu ama şimdi o konulara girmeyeyim,evli barklı halimle

Evet aynen rahatlıyorum düşündükçe :)

Kendi kendine konusmayan insan mi olurmuş ayol

Ayrılalı ne kadar oldu? Çok özlediğiniz için oluyordur yüksek ihtimalle. Bende buna benzer bir durum yaşamıştım. Benim ki daha garipti. Ayrıldıktan sonra ona sormak istediğim şeyleri falan rüyamda soruyordum, konuşuyordum. Mesela yarın okula ne giysem şu kazağım olur mu diye soruyorum o bana hayır şu renk olanı giy o daha çok yakışıyor falan diyor. Resmen günlük sohbet eder gibi sürekli rüyamda konuşuyorduk. Daha garibi bir yere gittiğimde oda oraya gelecekse bunu hissedip yanımdakilere söylüyordum. Aynı mahalledeydik biz bu arada. 5-10 dakika içinde ya oraya geliyordu ya ordan geçiyordu. En garip olanı anlatıyorum. Saat gece 3 falan. Arkadaşımla yurttayız. Camdan dışarıyı izleyip müzik falan dinliyordum. Arkadaşıma bak şimdi geçecek dedim. Arkadaşım saçmalama bu saatte mi dedi. Yemin ederim geçti. Bende arkadaşlarım da korkuyorduk artık nasıl oluyor bu diye. Benim yengem bilinç altı uzmanı, ona anlattım. Tabi ki bir açıklaması varmış. Çok özlediğim ve hala sevdiğim için farkında olmadan tüm enerjimi ona yönlendirip telepatik bağ kurmuşum. O yüzden yoğun bir şekilde onla alakalı şeyleri hissediyormuşum. Yani bunu şöyle düşünün hani bazen biri tam aklınızdan geçerken ararya aynen öyle. Zamanla onu unutunca geçiyor merak etmeyin. Sizde özlemeyi bırakınca konuşmayı da bırakacaksınız :)

Evet aynen öyle galiba hala seviyorum onu ondan bütün bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…