Anormal miyim

Aynı şeyi bende yapıyorum ve bana hiç tuhaf gelmedi :) belki gerçek manada kimseyle iletişim kurmuyor oluşumdan bilmiyorum kendi kendime çok konuşurum, hayali kişilerle konuşurum ve çok rahatlatıcı olur:)

Aynı şeyi bende yapıyorum ve bana hiç tuhaf gelmedi :) belki gerçek manada kimseyle iletişim kurmuyor oluşumdan bilmiyorum kendi kendime çok konuşurum, hayali kişilerle konuşurum ve çok rahatlatıcı olur:)
Evet rahatlatıyor ama hayal aleminde yaşıyor gibi oluyoruz kötü bişey değil mi bu

Kendi kendime diyalog kurduğumu düşlüyorum yani şöyle ki aklıma espiri geliyor ona söylerken düşünüyorum ayy iyice karışık anlattım
yoo gayet açıklayıcı:)) o an onunla paylaşmak istiyorsunuz bilinç altinizda o yüzden oluyor.
ben gün içinde çok hoşuma giden , üzüldüğüm, heycanlandigim v.s bişey olduğunda kendi kendime onu algılamaya çalışırken , eşime anlatıyorum çoğu zaman.
tıpkı sizin gibi kendi kendime:))
belki onun vereceği tepkiyi canlandirip zihnimde ona göre davranmaya çalışıyorum.
yani evet biraz aliskanlik
birazda hayatınızda hislerine, fikirlerine önem verdiğiniz için oluyor.
o an onun espiriye güleceğini bilip mutlu oluyorsunuz gibi..
karışık mi oldu:)))

Evet rahatlatıyor ama hayal aleminde yaşıyor gibi oluyoruz kötü bişey değil mi bu
Bilmem yıllardır yapıyorum bi zararını görmedim, belki de uzman desteği almak gerekir ama ben ihtiyaç hissetmedim, rahatsızlık veriyorsa destek alın derim

Yo anladım gerçekten galiba yeni biri olduğunda buna son verecem :)

Bilmem yıllardır yapıyorum bi zararını görmedim, belki de uzman desteği almak gerekir ama ben ihtiyaç hissetmedim, rahatsızlık veriyorsa destek alın derim
Yo aslında rahatlatıyor kimi zaman boşvermek lazım birazda düzelir zamanla inşlh

Balık burcumusunuz? En belirgin özelliğimizdir de :)

Hayal kuruyorsunuz işte. Hala ayrılmamışsınız gibi kafanızda onunla konuşuyorsunuz. Normal, unutunca geçer.

Yani sesli bir şekilde mi yoksa zihninde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…