Anormal miyim

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.975
3.747
333
Merhaba arkadaşlar evet itiraf ediyorum galiba çıldırdım önce kendi kendime sıkça konuşuyorum onu geçtim çıldırdığımı düşündüğüm konu şu ki eski erkek arkadaşımla konuşuyorum ona bişeyler anlatıyorum bıktım bu durumdan kendimi uyarıyorum neden böyle yapıyorum ne yapcam bennnn

Kafanıza çok takıyor ve kendinizi kaybediyor olabilirsiniz. Uzman yardımı alımalısınız.

Eski erkek arkadasinla gercekte mi konusuyorsun yoksa kendi kendine onunla konustugunu mu dusunuyorsun
Konu cok havada kalmis biraz detay versen belki cozumu vardir

Eski erkek arkadasinla gercekte mi konusuyorsun yoksa kendi kendine onunla konustugunu mu dusunuyorsun
Konu cok havada kalmis biraz detay versen belki cozumu vardir
Kendi kendime diyalog kurduğumu düşlüyorum yani şöyle ki aklıma espiri geliyor ona söylerken düşünüyorum ayy iyice karışık anlattım

aliskanlik, bende her aksam yarin icin plan yazarken aklimdan ilk gecen okula gitcem demek oluyor okul biteli 7 sene olmus. dogurmusum hala okula gitcem ben ya diyorum
Ayy çok yaşayın içime su serpildi

Sürekli içimden eski erkek ardaşıma bişeyler anlatıyorum ve bu beni korkutuyor engel olamıyorum
hımmmm şimdi anladım
İyi bisey değil destek alabilirsin
Kaç yasindasin gençsin sanırım ilerki yaslarda olur bu dediklerin

Normal bence, herkes kafasında olmayan dialoglar kurar.. şöyle dese böyle derim, böyle davranırım vs.. ama tabii günlük hayatını etkileyecek boyuttuysa, işlerini filan aksatmana neden oluyorsa bi sorun var demektir bence

hımmmm şimdi anladım
İyi bisey değil destek alabilirsin
Kaç yasindasin gençsin sanırım ilerki yaslarda olur bu dediklerin
26 merak ettim size de oluyor mu hiç yani birilerine bişeyler anlatırken buluyor munuz kendinizi

Hayır işlerimi aksatmıyor ama bununla mutlu oluyorum açıkçası bu beni korkuttu

Hayal kurmayı seven, hayalperest ve duygusal bir insansiniz.
Bana da normal geldi.

26 merak ettim size de oluyor mu hiç yani birilerine bişeyler anlatırken buluyor munuz kendinizi
Hayır canım yaşında çok genç bizim yaşlılarimizda çok oluyordu kafani rahatlık başka şeylere yönel

Ay bunu kimseye anlatamadım bende 26 yaşımdayım ve bende aynı şeyi yapıyorum kv ile kavga ediyorum kocamla kavga ediyorum ama rahatlıyorum o yüzden takmiyorum kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…