Anormal olan ben miyim ??

Bazı oyunlarda iletişim olmadan oynanılmıyor bizde eşimle oynuyorduk 100 kişiyle muhatap oluyorduk belki ama sırf oyun için ben bıraktım oyunu eşim hala devam ediyor bu tarz kıskançlıklar fazla değil mi ya

yorumlaraa bak ben sook. ya pubg cok populer bir oyun. kadin erkek herkes oynuyor. ben de baska bir oyun oynuyorum. sevgilimle de oynuyodum. hic de kiskanclik cikmiyodu. konusunca kiskanmiyim diyosan sen de oyna :) konusmanin iceriginde bisey yoksa yapmayin boyle seyler abartmayin bence.

Oyun oynamayınca anlamıyorum ama kardesim oynuyor wp grup kurmuşlar onlarca kişi sabaha kadar msj yağıyor.
Konuşmanın içeriğide önemli tabi.

Bence gereksiz bir iş bu oyun muhabbeti, kardesim bağımlı oldu yani işiniz zor

Boyle sacma kiskancliklar bana eski erkek arkadasimi hatirlatiyor, hatirladikca boguluyorum nefes alamiyorum
Yapmayin, kendinizden nefret ettirirsiniz Allah askina yapmayin
Guvenmiyorsaniz ayrilin guveniyorsaniz da bi oyun icin insanlari darlamayin
şu durumda konu sahibi darlasin bi zahmet.en azından tedbirini alsında takdir allahtan

Gayet normalsin canim sende o oyunu indir ve erkek bir oyuncuyla konusarak oyna bakalim esin tepki vermezse anla ki esin masum bir oyun oynuyor. Ama cildirirsa anla ki bi halt yiyor.

İşte bana can ver beni kurtar oraya gitme ölürsün merak etme olmene izin vermem .. Falan filan

çok basit konuşmalar o oyunu oynadıysanız bilirsiniz, bence sizde birkaç sefer girin oynayın o zaman konuşmaların farkını anlarsınız.

Ay cok merak ettim niye bulusmus komsunun gardasiyla az giybet yapalim :)
Hatirladigim kadariyla konu sahibinin esiyle de beraber 2. 3 kez bulusmuslar daha once. Komsunun oglu konu sahibine msj atmis. "Esinle sana cay ismarliyayim hadi. "diye. Konu sahibi de "Esim yok iste. Istersen bana ismarla." yazmis ve bulusmustu. Esi de baya kizmisti diye hatirliyorum.

O zaman esi kizmis inada yapiyor da olabilir simdi is degisti biraz. Yanlis anlasilmaya musait bir durum .

Oyundan kıskanan kadın komşu adamla kafelerde çay içiyor ilginç
Eski konusunda da var Bibi. Esi baya kizmisti konu sahibine.

Bazi psikopat tipler var. Kuzenimi esi mesela. Kadin en ufak bir hata yapsin. Adam unutmuyor bir sure sonra aynisini yapiyor. Intikam aliyor akli sira. Acaba oyle bir sey mi demistim. Fakat oyun geregi konusulmasi gerekiyormus zaten.

sesli konuşma ise ve eşinizin steam hesabında eki değilse sorun yok o kızı bir daha bulamaz. Nerden biliyorum oyunu bende oynuyorum çünkü.

ben de oynuyorum pubg benim de kaç yıldır sevgilim var, ciddi bi ilişkim var fakat müsait olduğumda mikrofonu açarım çünkü takım oyunu bu bu yüzden türk geldiğinde konuşuyorum erkek kız farketmez. Fakat sarkıntılık edip küfür edenleri falan direk şikayet ederim zaten hiç uğraşmam.Zaten takımı da sen oluşturmuyosun sonuçta sadece kızlar olsun vs diye eşinizin takımında türk bi kız denk gelmiş demek ki oyunda beni kurtar ölmene izin vermem gayet normal cümleler. Şimdiye kadar bir anormallik göremedim. Ama ne zaman ki bu kızla birbirlerini oyunda ekleyip devamlı oyunlara beraber girerlerse artık oyunu konuşmaktan çıkar özele girilir bunu belirtebilirsiniz çünkü kızlarla oynama derseniz biraz abes olabilir onun için ya da hoşlanmadığınızı kız olduğunda mikrofon açmamasını söyleyin.

Oyun size futbol gibi itice geliyor olabilir.
Pubg oynarken mikrofonu açık olmayanı atarız gruptan. O derece önemli oyunda.
Bence anormal.
İçiniz rahat etmiyorsa sizde indirin öğrenin beraber oynayalım deyin.
Yok oynamam diyorsanız karışmayın yani. Abartmadığı sürece biraz oyun kafa dağıtmak için birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…