Tee Allahim yaaa. Koca koca heriflerin haline bak icler acısı. Ne anliyorlar oyundan anlamiyorum. Sanki 15 yasinda ergenİşte bana can ver beni kurtar oraya gitme ölürsün merak etme olmene izin vermem .. Falan filan
şu durumda konu sahibi darlasin bi zahmet.en azından tedbirini alsındaBoyle sacma kiskancliklar bana eski erkek arkadasimi hatirlatiyor, hatirladikca boguluyorum nefes alamiyorum
Yapmayin, kendinizden nefret ettirirsiniz Allah askina yapmayin
Guvenmiyorsaniz ayrilin guveniyorsaniz da bi oyun icin insanlari darlamayin
O neydiii giiiz :)Esin senden intikam aliyor olabilir mi ?
Komsunun erkek kardesiyle esinin haberi olmadan bulusmustunuz. Bunun acisini cikartiyor olabilir mi ?
Ayyy ne bileyim hic oyunla aram yokO neydiii giiiz :)
Oyundan kıskanan kadın komşu adamla kafelerde çay içiyor ilginçEsin senden intikam aliyor olabilir mi ?
Komsunun erkek kardesiyle esinin haberi olmadan bulusmustunuz. Bunun acisini cikartiyor olabilir mi ?
Ay cok merak ettim niye bulusmus komsunun gardasiyla az giybet yapalim :)Ayyy ne bileyim hic oyunla aram yok.
Uyenin eski konusunu da biliyorum. Acaba olabilir mi diye dusundum.
İşte bana can ver beni kurtar oraya gitme ölürsün merak etme olmene izin vermem .. Falan filan
Hatirladigim kadariyla konu sahibinin esiyle de beraber 2. 3 kez bulusmuslar daha once. Komsunun oglu konu sahibine msj atmis. "Esinle sana cay ismarliyayim hadi. "diye. Konu sahibi de "Esim yok iste. Istersen bana ismarla." yazmis ve bulusmustu. Esi de baya kizmisti diye hatirliyorum.Ay cok merak ettim niye bulusmus komsunun gardasiyla az giybet yapalim :)
O zaman esi kizmis inada yapiyor da olabilir simdi is degisti biraz. Yanlis anlasilmaya musait bir durum .Hatirladigim kadariyla konu sahibinin esiyle de beraber 2. 3 kez bulusmuslar daha once. Komsunun oglu konu sahibine msj atmis. "Esinle sana cay ismarliyayim hadi. "diye. Konu sahibi de "Esim yok iste. Istersen bana ismarla." yazmis ve bulusmustu. Esi de baya kizmisti diye hatirliyorum.
Eski konusunda da var Bibi. Esi baya kizmisti konu sahibine.Oyundan kıskanan kadın komşu adamla kafelerde çay içiyor ilginç
Aynen. Ben oyunu bilmedigim icin. Boyle birsey olabilir mi diye dusundum.O zaman esi kizmis inada yapiyor da olabilir simdi is degisti biraz. Yanlis anlasilmaya musait bir durum .
Bende bilmem ilk defa duyuyorum oyunu .Aynen. Ben oyunu bilmedigim icin. Boyle birsey olabilir mi diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?