- Konu Sahibi bitterlemon
-
kızlar güzel bir gün daha bitti( bugun brlikte film izledik. annane ben ve behlül... beni aldıktan sonra önce ev için biraz alışveriş yaptık birlikte. sonra eve geçtik.. yemek hazırlandı sohbet faslı derken sonrada film izlemeye başladık.. bu arada dolaba aldıklarımızı yerleştirirken çok ilginç bişey oldu.. daha önce ona gittiğimden bahsetmiştim hatırlarsanız, 1 yıl önce.. o zaman beraber şarap içmiştik vs.. biri bitince yenisini almaya gitmişti ve birde yanında bitter çikolata almıştı. bende bir parça yiyip gerisini bırakmıştım. işte o çikolatayı gösterdi bana. buzdolabında saklıyor:)) bitter çikolata sevmez, atmamış saklamış... ben bu çikolatayı unutmuştum bile o söyleyince hatırladım... boynuna sarılıverdim tabiki... çok inanılmazdı benim için.. bugun dişi ağrıyordu, çok mahsundu, sakindi.. film boyunca ellerimi tuttu saçımı okşadı dizime yattı. tabi anane bizimle filmi izlemedi o içerdeydi. o yüzden bu sefer biraz daha rahattık.. artık kalkmam gereken zaman yaklaşmaya başladı, o sırada ben onun omzuna yatmıştım oda bana sarılıyordu. gözleride kapalı nefesi derinleşti.. bende uyuyor sandım.. bitanem hadi gitmemiz gerek uyan dedim. oda uyumuyorum dedi.. ya napıyosun dedm:)) gözümü kapattım sen kollarımdasın ne güzel seni düşünüyordum dedi. bende rüya görüyo olmayasın dedim, göremem ki zaten rüyadayım dedi:))))))
offffffff bitti işte.. her seferinde yanından ayrılmak daha da zor.........
bitterlimon, sana yazdıklarına, bir edebiyat öğretmeni olarak üslubunun tatlılığına hayran kaldım. yaşlarımız da aynı sayılır, benim de başlamasını istediğime karar verdiğim bi durum var, neler olucak bilmiyorum ama yazdıklarını okurken büyülendim. ben de isterim bunlardaaann!! :)))
sevgiler. takip edicem sizi)
ayyy bitterimm ne güzel gidiyor maşallah
biz bu kadar heyecanlanıyorken seni hiç düşünemiyorum....
ya çikolatayı saklamış ya da neyi nereye koyduğunu unutuyor, dağınık pasaklı bişiy :))) bitter cidden aşık etmiş seni kendine, konu çok hoşuma gitti tekrar okudum da.:) ama ben satır aralarında temkinli olman gerektiğini de gördüm canım, sen de muhakak farkındasındır.
uzun zamandır takıp edıyorum konunuzu ya bu gercekmı yoksa bı yerden alıntı falanmı yok bole bıseyyy bu behlulden bı tanede ben sıparıs wersem n zamana gelır acaba canım umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur
yadecim şu telefondaki annenler müsayitmi yarın konuşmasına ne diyorsun... sinyallerinimi veriyor behlül bana bazı şeylerin...
günaydın herkese:)))
inşallah sende bu bahsettiğin yeni başlangıçla birlikte masal gibi bir aşk yaşarsın. insanın hayata bakışı bile değişiyor, bambaşka bi dünyaya giriyorsun.. çok mutlu olmanı dilerim ve lütfen sende anlat herşeyi :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?