Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

behlül hala evine gidemedi, telefon konuşmalarımız devam ediyor... az evvel aradı annenle konuştunmu dedi bana. bende ne dicektim ki dedim, yarın müsayitlermi dedi...şaka yapıyosun dimi dedim.. yoo böyle ciddi bi konuda neden şaka yapayım, tanımıyomusun beni dedi.. bende ne yani o zaman bu bi evlenme teklifimi dedim.. oda yok canım teklifimi böyle yaparmıyım sence dedi, eşek değilim ya böyle olmaz bunun teklifi dedi:))))) ee ne o zaman dedim, ağız arama dedi:))))))))))) aldınmı peki aradığın cevabı dedim, alamadım hayırlısı artık dedi.........yani sanki ben reddetmişim gibi...
noluyosa anlamıyorum ben, şaka yapmıyor ama tam ciddi de dğil.. bu muhabbet devam edecek ben ne demeliyim nasıl konuşmalıyım şaşırmış durumdayımmmmmm!!!!!!!!

ayyy ben bile şimdi nasıl heyecanlandım yaaadelikafadulden
seni düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
valla artık gerisi sana kalmış bitterlemon senin tercihin sositososito

bana kalan kısmı belli:))) yani tercihim ortada. bunu zaten istiyordum. ama behlülün tarzını hepiniz biliyorsunuz ki baştan beri her konuda bir oyun içinde ilerliyoruz. öylemi böylemi hep kelime oyunları.. bende bu sırada çok hevesli görünmek istemiyorum. am o öyle şeyler yapıyor ki tepkilerimi gizlemek de benim için imkansız hale geliyor:))))) sonrada hoşuna giderek beni gözlemliyor.. fakat şu bi gerçek ki görememek özlemek çok etkili oldu bu tarz şeyler söylemesine... yani dolayısıyla devam diyorum aynı şekilde. şimdiye kadar onun işleri benimde evden çıkamamam sebep olmuştu. bende belki sebepleri arttırıp işi biraz daha kızıştırabilirim ne dersiniz:)?????????

evet bencede biraz daha kızıştırmak iyi olur:jeyyar: sen yinede biraz nazlı davran daha etkili olur.hevesli gibi görünme...hoşuna gittiğini farketsin ama ağırdan sat kendini opuyorumnanaktan

kızlar güzel bir gün daha bitti( bugun brlikte film izledik. annane ben ve behlül... beni aldıktan sonra önce ev için biraz alışveriş yaptık birlikte. sonra eve geçtik.. yemek hazırlandı sohbet faslı derken sonrada film izlemeye başladık.. bu arada dolaba aldıklarımızı yerleştirirken çok ilginç bişey oldu.. daha önce ona gittiğimden bahsetmiştim hatırlarsanız, 1 yıl önce.. o zaman beraber şarap içmiştik vs.. biri bitince yenisini almaya gitmişti ve birde yanında bitter çikolata almıştı. bende bir parça yiyip gerisini bırakmıştım. işte o çikolatayı gösterdi bana. buzdolabında saklıyor:)) bitter çikolata sevmez, atmamış saklamış... ben bu çikolatayı unutmuştum bile o söyleyince hatırladım... boynuna sarılıverdim tabiki... çok inanılmazdı benim için.. bugun dişi ağrıyordu, çok mahsundu, sakindi.. film boyunca ellerimi tuttu saçımı okşadı dizime yattı. tabi anane bizimle filmi izlemedi o içerdeydi. o yüzden bu sefer biraz daha rahattık.. artık kalkmam gereken zaman yaklaşmaya başladı, o sırada ben onun omzuna yatmıştım oda bana sarılıyordu. gözleride kapalı nefesi derinleşti.. bende uyuyor sandım.. bitanem hadi gitmemiz gerek uyan dedim. oda uyumuyorum dedi.. ya napıyosun dedm:)) gözümü kapattım sen kollarımdasın ne güzel seni düşünüyordum dedi. bende rüya görüyo olmayasın dedim, göremem ki zaten rüyadayım dedi:))))))
offffffff bitti işte.. her seferinde yanından ayrılmak daha da zor.........

bitterlimon, sana yazdıklarına, bir edebiyat öğretmeni olarak üslubunun tatlılığına hayran kaldım. yaşlarımız da aynı sayılır, benim de başlamasını istediğime karar verdiğim bi durum var, neler olucak bilmiyorum ama yazdıklarını okurken büyülendim. ben de isterim bunlardaaann!! :)))

sevgiler. takip edicem sizi )

ayy inanmıyorum çikolatayı mı saklamışş !!
öncesinde de derinden baya baya sevmiş seni..şimdide bence acısını çıkarır gibi sevgisini yaşıyor...
çok ince,düşünceli biri gerçekten ve sana çok değer verdiği ortada :)

Son düzenleme:
ya çikolatayı saklamış ya da neyi nereye koyduğunu unutuyor, dağınık pasaklı bişiy :))) bitter cidden aşık etmiş seni kendine, konu çok hoşuma gitti tekrar okudum da.:) ama ben satır aralarında temkinli olman gerektiğini de gördüm canım, sen de muhakak farkındasındır.

uzun zamandır takıp edıyorum konunuzu ya bu gercekmı yoksa bı yerden alıntı falanmı yok bole bıseyyy bu behlulden bı tanede ben sıparıs wersem n zamana gelır acaba canım umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur

ayyy bitterimm ne güzel gidiyor maşallah

biz bu kadar heyecanlanıyorken seni hiç düşünemiyorum....

günaydın herkese:)))

fiyonkcum, yorumlarına teşekkür ederim, yaşadığım duygularla yazıyorum, aslında bu yaşananların bi yansıması ve o kadar güzel hisler ki hepsi, okuyanlara da aynı duyguyu veriyor. bense yazarken bi kez daha aynı canlılıkla yaşıyor gibiyim. o yüzden bana da ayrı bir keyif veriyor...
inşallah sende bu bahsettiğin yeni başlangıçla birlikte masal gibi bir aşk yaşarsın. insanın hayata bakışı bile değişiyor, bambaşka bi dünyaya giriyorsun.. çok mutlu olmanı dilerim ve lütfen sende anlat herşeyi :)))))))))

kaydirigubbakcemile3 bende benzer bişey öyledim ona.. çikolatayı gösterince hadi canım beni kandırmak için uydurma besbelli unutmuşsun işte dedim. oda bana tüm sakinliğiyle bak bakalım dolaba başka unutulmuş bişey görebilecekmisin dedi.. bende eğilip dolabı inceledim ama bişey yoktu.. öylece bakakaldım yüzüne, oda beni böyle görünce gülmeye başladı.. çok derli toplu bi tip zaten, evini görmek bunu anlamaya yetiyor.. vede yemek yaparken kullandığı herşeyi yıkayıp kurulaması vs.. görülmeye değer:)))))

alkisalkisalkis keşke biyerde yaşıyor ola bunlar, behlül ülkesinde:))) dur bakalım elimde garanti belgesi yok, bozulursa servisi de yok:))) şans işi galiba:)))

imdaaaaaaaat arkadaşlar:)) benimle bi hafta sonu tatile gitmek istediğini söylüyor... dağa gidip hafta sonunu bungalovlarda geçirmek gibi bi önerisi var... tarihi belli değil ama önümüzdeki bi sönem içinde... napıcam ben?????

aslında bu tatil önerisi yeni değil.. ama hep laf arasında geçerdi. şimdi ise çok gerçekçi olarak sordu. nasıl izin alabiliriz gibisinden. daha önceleri arkadaşlarımla hafta sonu turları yada küçük seyahatlere çıktığım olmuştu. bahsi geçen şeylerdi aramızda. yani şuraya gittim, burayıda görmek istiyorum gibi... o sebeple izin alabileceğimi biliyor. alamam diyemem. aslında zaten gitmek istiyorum, onula bi hafta sonu hayal gibi... karlı bi manzara.. romantizm. 2 gün kesintisiz beraberiz. herkesten herşeyden uzakta...
sadece erkenmi bazı şeyler için, onun tereddütünü yaşıyorum o kadar..

yadecim şu telefondaki annenler müsayitmi yarın konuşmasına ne diyorsun... sinyallerinimi veriyor behlül bana bazı şeylerin...

ne diyim güzelimm behlül kurnazlık yapıyorr gibi sana ciddi düşünüyorum imajı veriyor sanki....gelsin bakalımm neymiş derdi öğren..

birlikte ttail fikri hoş ama bence siizn konumunuz için erken diyorum...ama yinede sen bilirsin..evlenince gidersinizzz..şahsen behlül tehlikeli ateş barut misali anladın sen!!!!:kedi::kedi:

dileğini okuyunca sandalyenin tepesinde ay inşallah inşallah diye dönüp durdum. zaten içim kıpır kıpır olmaya başladı ama benimkisi çoook başında, ilerlemeye başlarsa ki bunu istiyorum artık ve karar verdiğime seviniyorum umarım o da aynı şekilde düşünüyodur:))) elbette yazarım canım benim.

bi de bi şey söliycem sana ben, sakın onunla beraber olma henüz çok erken.sonra üzülmeni istemem gerçekten.kaydirigubbakcemile2

hepimize aşk dolu günler olsun...zemuszemus

tatil deyince tabiki herkesin aklına aynı şey geliyor :)) ama yok bu tarz bişey için gerçektende çok erken.. yani behlüle güvenim sonsuz, en az oda benim kadar çaba gösteriyor zamansız bişey yaşamamaya. hele ki bu tarz bir konuda tutumu nasıl olur az çok biliyorum.. ama tabi tatilde zor bi durum herşey doruk noktasına çıktığında kim kime dur diyecek... zaten tek tereddütüm de bundan aslında..
bugun beni işten almaya geldi.. biraz dışarıda vakit geçirdikten sonra eve gittik. annanesi yemek yapmıştı. üçümüz sohbet ederken annesi geldi.. oda çorba getirmiş derken hepimiz bişeyler yedik.. bu arada bana yemek tarifleri verdiler:)) güldük baya birlikte. annesi bi ara behlülün küçüklük maceralarını anlattı hatta, acayip güldük hepsine.. oda annesine anne sus artık ben kendimi masum göstermeye çalışıyodum dedi:)) sonrada her zamanki gibi benim eve gelmem gerekti vede kalktık.. yolda behlül off inanamıyorum ya yine bırakıyorum seni saat daha kaç dedi. .bende şikayetçimisin bu durumdan dedim. ne şikayeti isyan benimkisi isyaaan dedi :))))))))))

aile bireyleriyle tanışmış ve görüşüyor olman çok tatlı bi durum. daha önce başkalarını tanıştırmamıştır eminim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…