Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

aile bireyleriyle tanışmış ve görüşüyor olman çok tatlı bi durum. daha önce başkalarını tanıştırmamıştır eminim ki.

aslında behlül ilişkilerini genelde uzun süreli yaşamış biri. (ismide behlül kaldı:))) dolayısıyla tanıtmıştır diye düşünüyorum. 33 yaşında vede ben hayatına giren 4. kişiyim. ve önceki sevgilisiylede birlikte yaşıyorlardı. ailesinin ise onaylamadığını biliyorum. yani tanıyorlardı haliyle. ama pek gidip gelme de yokmuş o dönem aralarında bide bunu biliyorum..

ama aramızda çok sıcak bi ilişki var vede bu pozitif bişey. hiç negatif bi his almadım onlardan. baba hariç tanıştık hepsiyle kadeşi vs.. başlangıç için buda güzel tabi.. birde ailesine tanıtmasının süresi bu kadar kısa olunca bu ilişkinin ciddiyetine erken karar vermiş gibi seziyorum. çünkü aile konusunda her zman çok hassas...

günaydın kızlarr:))

bu behlül sabahları onu aramadığım zaman, kalkınca veya işe geldiğimde.. yada akşam beni bıraktıktan sonra eve gittimi ne yaptı diye aramadığımda sitem ediyor.. yani bende merak ediyorum gözüm hep telefonda oluor ama özellikle bekliyorum, aramıyorum.. çok üzerine düşmek istemediğim için. bu sabahta aynı şey oldu. bende arayacaktım birazdan gibi bişeu söyledim. sonrada bakma seni aramadığıma aslında çok özledim dedim.. oda suskun kaldı.. işte bende bundan şikayetçiyim aslında. ben telefonda onu özlediğimi dile getiriyorum, yanımda olsan şimdi gibi şeyler söylüyorum ama o suskun kalıyor. halbuki oda birlikteyken bu tarz şeyleri dile getiriyor, sözden ziyade tavırlarıyla. yada vedalaşırken hisettiklerini dile getiriyor. bahsettiklerimi biliyorsunuz zaten.. ama telefonda ne varsa karşılıksız kalıyorum kimi zaman.. bende ne desem ne apsam şaşırdım. acaba gerçekten daha mı çok arayıp sorsam, içimden geldiği gibi tutmasammı kendimi...

oda olabilir tabi.. ama bazen gece iyigeceler konuşması yaparken vede arabada yalnız giderkende oluyor.. ne bileyim tarzı değildir belki.. yanımda çok sevgi dolu olduğu için çokda umursamıyorum aslında. sadece ben ayrı olduğumuz zamanlarda duymayı daha çok istiyorum sanırım..

peki daha sık arama konusuna ne diyorsun.. istediği gibi arasammı acaba:?

evet bazı durumlarda takılıyor tutukluk yapıyor sanırım:)) ben de bazen espri yaptığımda, beklemedği bi cümle çıkınca ağzımdan mesela donup kalıyo ööle:))) halbuki ben gülmesini istiyorum. sonra kaldığı yerden devam ediyo.:) sanırım senin durumun da böle bişiy. duymayı beklemedği ya da çok hoşuna giden bi cümleden sonra beyin donuyo bunlarda galiba...kaydirigubbakcemile2

arama konusunda şunu söleyebilirim ki, aramamalısın bence. kurallara bağlamak yanlış olur, içinden geliyosa tabi ki ara ama daha sık aramamı istiyo diye değil. ben aramalı mıyım sence? telini verdi ama aramıyorum. daha ortada hiç bişi yok zaten. :) pöff delikafadulden

bak bu çok mantıklı... bi anda beklemediği için donuyor olabilir.. çünkü genelde çok mesafeli konuşup bi anda inanılmaz romantik bişey söyleyebiliyorum.. buda onu şaşırtıyor olabilir:))

birbirinizi nerden nasıl tanıyorsunuz, aranızdaki diyaloglar nasıl bilmeden ara yada arama demek çok zor.. biraz bahsedebilirsen çok sevinirim aslında..

evet ben de mesafeli davranmayı severim, ona bağlıyorum. aslında böyle sürprizlerle dolu olmak güzeldir.kaydirigubbakcemile3

biz aynı iş yerinde çalışıyoruz, bana ilgisi kesinlikle var ama ben adım atamıyorum. sorunum bu şu an. birbirimize o kadar ugun duruyoruz ki ortamdakiler de el birliği içindeler. :)) şaşırtıcı oldu bu durum benim için, beklemedeyim.

senin güzel konunu karıştırmak istemem o yüzden konumu vereyim.:)

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/326351-asiri-temkinli-miyim.html

arkadaşlar bugün behlülün keyfi hiç yerinde değil( iş güç yüzünden birsürü şeyle uğraşıyor.. ama yinede beni aramayı ihmal etmiyor bi yandan.. bende elimden geldiğimce kendini iyi hissettirmeye çalışıyorum tabi.
her salı olduğu gibi bu akşamda büyük bi ihtimalle görüşemeyeceğiz. bende işten erken çıkıp dişçiye, aradan da eve geçeceğim. ama nasılsa görüşemeyeceğiz dediğimde dur bakalım belli olmaz dedi.. bende bekliyorum bakalım beni görmek için ne yapabilecek.... ama ben onun keyfi yerine gelsin istiyorummm......

seni görmeden keyfi yerine gelmeyecek belli ki. :)

benim merak ettiğim şu konu var. daha önce uzun süreli bi ilişkisi olmuş demiştin ya hani, beraber yaşamışlardı sanırım, bu sende nasıl hisler uyandırıyor?CADIARZU merak sadece.

Son düzenleme:

önce bendede merak hissi uyandırdı.. yani eskiden kızı biliyorum gerçi.. behlülü ilk gördüğüm zamanlarda bi elektrik olmuştu aramızda. eski işyerimde ben grafikerlik yaparken oda bazen geliyorrdu mimarlık projeleri için.. gelince mutlaka biz grafikerler,n olduğu bölümüde ziyaret ederdi.. bir-iki derken etkilenmeye başlamıştım, özellikle parfümü başımı döndürürdü akannehir birlikte çalıştığım çocuklardan biriyle daha yakın görüşürlerdi iş dışındada. bigün dağa gittiler tırmanış için. dönüşte videoları resimleri falan gösterdiler. bide baktımki behlülün bi kız arkadaşı var lmaz: böylece kızı baya bi inceledim.. sonraları uzaktan uzaga duydum yok araları bozuk, yok birleştiler vs.. ama behlül ayrı oldukları zamanlardada bi atılımda bulunmadı bana karşı. ta ki tamamen bitene vede aradan 8 ay geçene kadar. karar verdi zaman geçti ve herşeyi tamamıyla söküp attı.. kimi zaman benimlede paylaştı hatta duygularını. şu aşamada ben biçok şeye şahid olduğum için aklımda onu unutup unutmadığına dair bi endişe yok.. bu çok belli.. birlikte yaşadığı biri için ancak bunun endişesini duyabilirdim, ama bu konuda anlattığım gibi bi avantajım var.. tabi yinede acaba neler yaşandı ne odu diyorum kendi kendime ve çok üzerinde durmamakla birlikte küçük sorular soruyorum.
diğer bi konuda şu: birlikte yaşayan iki insanın paylaşımları belli. sonuçta evli gibilerdi.. oysa ben şimdi saat 9da eve dönmesi gereken biriyim. yani karşısında tamamen farklı bi profil var. acaba nasıl karşılayacak, bi gün bu onu sıkacakmı dediğim de oldu. ama zamanla anladım ki oda bu durumdan çok memnun, özlese bile olması gerekeni yaşadığını düşünüyor... dolayısıyla buda sorun olmaktan çıktı benim için. daha çok saygı duyduğunu hissedioyrum kesinlikle...

şimdilik bu konuda hissettiklerim bunlar.. ama zaman daha farklı şeyler getirir m henüz bilemiyorum:)

33 yaşında bi erkeğin bu tür bi ilişki yaşamamış olması anormal olurdu bence. sakın yanlış anlama yargılamak vs. değil amacım. ben de eğer olursa:))) 34 yaşında biriyle olacağım için anlamak istedim. aklıma gelmiyor değil, şimdiye dek neler yaşamıştır kim bilir diyorum, peşinden gelen ne tür hikayeleri vardır,hatta bu durum bazen endişe nedenim ondan uzak durma nedenim olabiliyor duygusal düşündüğüm anlarda.o da bunun farkında olmalı ki, yalnız olduğunu bi şekilde vurguluyor.

aradan epey zaman geçmiş, hem geçmese bile unutamama gibi bi durum olsa hemen anlardın kadınsal güdüler bunun için var. :) masumiyet erkekler için çok önemli. ne olursa olsun yani kendileri ne yapmış olurlarsa olsunlar ve yaşın kaç olursa olsun eve gidiş saatinin erken olması onları memnun edebiliyor. :)

ben senin çok daha mutlu olacağına inanıyorum. temiz ve güzel yürekler bir araya gelmiş olsun dileğim bu...

benım sevgılım 27 yaşında
valla baya geçmişi olmuş
bence doğal, tabi sıkıntıya gelemem hemen sevgılı değiştiririm modunda bir erkek olmamak kaydıyla
burayıda baştan beri okuyorum behlul aşk cambazı resmen çokta akıllı
umarım mutlu olursun
kalbın kadar mantıgına da ses ver ıkısını dengelersen mutlu olursun

yoğun olarak çalıştıgım için ancak akşamları KK ya girme fırsatım oluyo ve direk buraya bakıyorum...neler olmuş diye heyecanla okuyorum..kaydirigubbakcemile3
tatil çok romantik olurdu aslında hemde ilişkinizde ilerleme katederdiniz ama işte ateşle barut tehlikesini unutmamak lazım:jeyyar:
33 yaşında ve hep uzun ilişkiler yaşaması güzel bence.sonuçta bu dönemde daha 20 sindeki adamlar çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.birlikte yaşadığı bir ilişkisinin olmuş olması tabi insanı durup bir düşündürüyo ama şu anda önemli olan aklında sadece senin olman,seni sevmesi,onu unutmuş olması ve senin için uğraşması..
biten bitmiştircokacimcoook hem biri ile sevgili olmak cok farklıdır birlikte yaşamak farklıdır.behlül bir bayanla birlikte yaşamanın nasıl olduğunu biliyordur ve ona göre hareket edip nasıl davranması gerektiğini öğrenmiştir.bu konuda tecrübe kazanmıştır ve buda senin için avantaj bile olabilir ilerde hayırlısı ise evlilik olursa...

günaydın herkese:))))

önce güzel dileklerinize teşekkür ediyor vede amiiiiin diyorum:)) evet birlikte yaşadığı bi ilişkinin ardından edindiği tecrübelerden benim faydalanacak olmam güzel.. hatta hali hazırda faydalanıyorum bile. çünkü bayanlarla ilgili herşeyi çok detaylı olarak biliyor. bu konuda da ince düşünceli ve anlayışlı davranabiliyor dolayısıyla. makyajdan ojeden tutunda saç boyasına kadar bilmediği detay yok diyebilirim:)) bu konularda çokda dikkatli. rujdaki renk tonu değişimini yada saçını yeni boyadığında aynı renge bile olsa boyandığını farkediyor ve söylüyor..yada evinin içini nasıl yapmak itediğini planlarken bi bayanın bi evde neye ihtiyaç duyabileceğini hesap etmektende geri kalmıyor...bende biçok şeyi geçmiş tecrübelerine bağlıyorum dolayısıyla... henüz aramızda tartışma vs geçmedi, ama buyuk bi ihtimal o tarz durumlarıda nasıl bertataf edeceğini biliyordur..

aramızda tartışma geçmedi ama dün ve bu sabah itibariyle biraz gerginlik yaşadık. dün bahsediyordum işler yüzünden kendini sıkıntılı hissettiğinden.. bu bütün gün sürdü. akşamda toplantısı vardı ve göremedik birbirimizi. bende yakın bi arkadaşıma gittim akşam ve geç döndüm zaten. fakat gitmeden önce aramızda bi konuşma geçti. ben günün sterini atmasına yardımcı olmak için bak çözülüyor herşey geçici bi dönem dedim, ticaret yapıyosun sonuçta çalkantılar çok normal dedim.. oda bu iş 94den beri böyle stresi geçmedi dedi. düzelmeyecek vs dedi.. sonra sana yansıyacak yine aynı şeyler olacak dedi.. bu konuşması işi tamamen ciddileştirdi.. ne demek istiyosun ne olacak dedim.. ben stresli olup seni üzücem sen mutsuz olucaksın dedi. peki sonra nolucak diyosun dedim.. ben bişey demiyorum sadece mutstz edicem seni dedi.. o zaman napalım sonunu görüyorsak baştamnı ayağımı denk alayım dedim.. bu seferde hayır yanlış biyerine takıldın bunu demek istemiyorum asla dedi.. bende takılacak başka biyer söyle o zaman dedim.. benim için çok beklenmedik bi konuşmaydı gerçektende... neyse sonra kapattık, bana giderken haber verir misin demişti bende yoldan aadım. ama yine mutsuz, susuyor genelde telefonda.. tatsız kapadım dolayısıyla. 2 dk sonra aradı. çok özür dilerim bunların seninle hiçbi ilgisi yok ve ben abuk sabuk konuşuyorm dedi, bugun canım çok sıkkın nolur affet dedi....bende tamam önemi yok merak etme, ama düzel artık lütfen dedim... sonra toplantısı başladı, aralarda çıkıp beni aradı ben eve gidip de uyuyana kadar..sonra abah aradı, işe geldiğimde aradı.. ama tadı yok hala. hem arıyor hemde susuyorsun telefonda dedim.. tamam ben öğlen arayacağım seni dedi ve kapattık en son...

şimdi nasıl davranacağım, bu halinin sebebi nedir anlamış değilim...

öğleni bekleyemedi kızlar, aradı az evvel. ama bu sefer susmadı, konuştu... neden bu sefer bu kadar stresli olduğunu anlattı bana.. babasıda şirket ortağı olarak göründüğü için yaşanan sorunun onada yansıma ihtimali varmış ve daha önce bazı sebeplerle karşı karşıya gelip tartıştıklarında birkaç yıl konuşmamışlar. aynı şeylerin yaşanmasından korkuyor.. sanırım dünde ben üzerime alındım ama aynı şeylerin yaşanacağından kastı bunlardı. oysa ben yine bi ayrılıktan bahsettiğini düşünmüştüm haliyle vede çok kızdım. ama burada suçlu kendisi, açık konuşmazsa ben nereden bilebilirim öyle değilmi...
ah behlül ah!!! başta anlatacağın şeyi sonda anlatıyorsun.. bende kendimi saçma sapan kaprisler yapan bi kadın gibi hissediyorum.....

bittercim selam,

yazdıklarını okudum şimdi, ilk mesajında ben de aynı şeyleri anlamıştım: sanki daha önceki beraberliğinin işlerin bu şekilde olmasından dolayı bittiğini ima eder gibi olmuş. sonrasını okuduğumdaysa bambaşka bir tablo çıktı. babasıyla olan ilişkisi söz konusuymuş. aslında ağzından mı kaçtı acaba ve sonra düzeltmeye çalıştı durumu diye düşünmedim değil... çünkü ilk söylediği şekilde düşündüğünde karamsar bi tablo çıkarmış olmandan endişe duymuş olabilir. her şeyi düzgün yapmaya çalışan biri olduğu için morali çabuk bozuluyor galiba biraz da.

bir de erkekler bizim parayla olan ilişkimizi ölçmek isteyebilirler diye düşündüm. ki ben bile daha bi şey yokken test edildim bi kaç kez. :)) araba, ev para durumları muhabbetleri bilerek açıldı yanımda. çoğunu geçiştirdim çünkü beklentilerimin ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum açıkçası ama samanlık seyran olura inanıyor gibiyim. fakaat belli olmaz, kendimi bu konuda tanımadım henüz. söylemek aynı şey değil di mi? :)

sen de beklentilerinin fazla olmadığını düşündürerek onu rahatlatabilirsin belki ama bu sefer de evlilik düşünüyor konumuna geçen sen olabilirsin. itinalı olmak lazım.

karışık işler bittercim işimiz var seninle benim. :)) ince düşünceliyiz çünkü.a.s.

ben bir yandan da şunu düşündüm.. yani geçen gün 20 yıl sonra yanında birnin olmasını istediğini anlatıyordu. ancak hedeflere giden yolda sabırda gerekliydi ortaya koyduğu tabloda.. bunu bana ifade etti, şimdide belkide nasıl pürüzler olacağınımı ima ediyor.. yani iş stersi olacak, ona destek olmak gerekecek vs.. belkide her zaman olduğu gibi ağzımı aramak istedi.. ama ben biraz farklı yöne kaydırdım konuyu.. fakat aradığıtepkiyi o şekilde alamaz, tlfonla olmaz. bunu yüzyüze konuşmalı ve hatta zaman geçmeli, gözlemlemeli.. söz başka yaşamak başka...

beklentiler kısmına gelince, evet benim nasıl bir hayat beklediğimi bilmesinde fayda var. ama tabiki çaktırmadan bahsetmek lazım:)) çok mükemmel şeyler peşinde değilimdir zaten, basit standartlar, güvende olmak yeterlidir benim için genel hatlarıyla.. ama behlül çok mükemmeliyetçi, herşey tam olsun istiyor her zaman. evi arabası olması yetmiyor aynı zamanda şimdiden çocuklarını iyi okullarda okutabileceği standardı da yakalayabilmek istiyor.. yani o yaşından yada yaşadıkalrından ilerde olmak istiyor.. hal böyle olunca sorun olmayacak konular bile onun için büyüyor belkide...

aynı bende yazdıklarını okudugumda behlül baya mükemmelliyetçi sanırım diye düşündüm:sende farketmişsin zaten bitterlemon...
Bence geçmişte yaşadığı babası ile ilgili olayları tekrardan yaşayacağı korkusu ile gerilmiş sanırım.tabi sanada başta net bir şekilde anlatmadığı için dolayısıyla seninde kafan karışıp gerildin...
Ama bunlar olabilir..her insanın gerildiği sıkıldığı dönem olabilir.Önemli olan destek olmak.zaten behlül her şeyin mükemmel olmasını istediği için bence bu durumdan dolayı yani işler kötü giderde babası ile bu problemı yaşarsa,seninlede arasında sorunlar olacağından korktuğu için böyle davranmış...
maddi acıdan seni sınamak istiyorsada sende düşüncelerini belli et...desteğine ihtiyacı varsa destek göster.bence o zaman rahatlayacaktır...

bu akşamda behlülü göremiyorum.. işlerini hala halledemedi malesef. akşamüzeri konuşmuştuk 4 gibi. henüz gün bitmediğinde yetiştirme şansı vardı ama şu saat itibariyle bugünüde kapattı. o saatlerde konuştuğumuzda bana bu akşam görüşemeyebiliriz ben çok gerginim dedi. şaşırdım baya. ama yapacak bişey yok. biliyorumki benimde moralimi bozmamak için bu kararı verdi ama biz daha işin başında olduğumuz için onu anlasamda bu durumu yadırgıyorum. içim hiç rahat değil.. onun yanında olabilmek istiyorum ki destek olabileyim. fakat behlülün tercihi yalnız olmak. tabi sonraki saatlerde bu durum mecburi hale geldi zaten işini bitiremediği için. ama akside olsa tercihi belliydi... üzgünüm bu akşam... mutsuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…