- Konu Sahibi bitterlemon
-
aile bireyleriyle tanışmış ve görüşüyor olman çok tatlı bi durum. daha önce başkalarını tanıştırmamıştır eminim ki.
evet bazı durumlarda takılıyor tutukluk yapıyor sanırım:)) ben de bazen espri yaptığımda, beklemedği bi cümle çıkınca ağzımdan mesela donup kalıyo ööle:))) halbuki ben gülmesini istiyorum.sonra kaldığı yerden devam ediyo.:) sanırım senin durumun da böle bişiy. duymayı beklemedği ya da çok hoşuna giden bi cümleden sonra beyin donuyo bunlarda galiba...kaydirigubbakcemile2
arama konusunda şunu söleyebilirim ki, aramamalısın bence. kurallara bağlamak yanlış olur, içinden geliyosa tabi ki ara ama daha sık aramamı istiyo diye değil. ben aramalı mıyım sence? telini verdi ama aramıyorum. daha ortada hiç bişi yok zaten. :) pöff delikafadulden
seni görmeden keyfi yerine gelmeyecek belli ki. :)
benim merak ettiğim şu konu var. daha önce uzun süreli bi ilişkisi olmuş demiştin ya hani, beraber yaşamışlardı sanırım, bu sende nasıl hisler uyandırıyor?CADIARZU merak sadece.
bittercim selam,
yazdıklarını okudum şimdi, ilk mesajında ben de aynı şeyleri anlamıştım: sanki daha önceki beraberliğinin işlerin bu şekilde olmasından dolayı bittiğini ima eder gibi olmuş. sonrasını okuduğumdaysa bambaşka bir tablo çıktı. babasıyla olan ilişkisi söz konusuymuş. aslında ağzından mı kaçtı acaba ve sonra düzeltmeye çalıştı durumu diye düşünmedim değil... çünkü ilk söylediği şekilde düşündüğünde karamsar bi tablo çıkarmış olmandan endişe duymuş olabilir. her şeyi düzgün yapmaya çalışan biri olduğu için morali çabuk bozuluyor galiba biraz da.
bir de erkekler bizim parayla olan ilişkimizi ölçmek isteyebilirler diye düşündüm. ki ben bile daha bi şey yokken test edildim bi kaç kez. :)) araba, ev para durumları muhabbetleri bilerek açıldı yanımda. çoğunu geçiştirdim çünkü beklentilerimin ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum açıkçası ama samanlık seyran olura inanıyor gibiyim. fakaat belli olmaz, kendimi bu konuda tanımadım henüz. söylemek aynı şey değil di mi? :)
sen de beklentilerinin fazla olmadığını düşündürerek onu rahatlatabilirsin belki ama bu sefer de evlilik düşünüyor konumuna geçen sen olabilirsin. itinalı olmak lazım.
karışık işler bittercim işimiz var seninle benim. :)) ince düşünceliyiz çünkü.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?